ayy bizimde herşeyi maviii kıyafetleri değiş tokuş yaparız artıkk ters doğarlarsaaahiç deme yaaa ben 5 farklı doktora baktırdım ayrıntılı ultrayon falan dahil hepsi tereddütsüz kız dedi ama insanlar yok erkek karınına benziyo o kadar pembe şeyi naparsın falan diyodu ama ben yok canım diyodum :26: bide kızı nasıl erkek gördüler anlamadım
bende facede okudum daha öncede okumuştum çok duygulanmıştım dedim belki okumayan arkadaşlar vardır
yarın mı gideceksinn doktora canımmm.. sakin olmaya çalışş zor ama mecburenn sakin olmak zorundasıınnn..bende bugünü bir atlatsaydım, stres yaptıkça bebeğimi de tansiyonumu da çıldırtıyorum :26:
düşünmemeye çalışıyorummmmmmmmm, ama gece yine uyuyamadım saçma salak rüyalar gördüm
en geç perşembe yada cuma doğurcam canım yaaabacım sende doğuramadım dedikçe doğmuyo senin paşaaz sabırlı ol elbet doğacak doğmazsa zaten bi mucize olur
Selam annecikler nasılsınız bakalım ? Ben 3 gündür iyi değilim ya , bünyem alt üst oldu. Afedersiniz ishal olmuştum, ama dün de bugün de ishal gibi değil , tuvalete çıkamıyorum ama karnım ağrıyo, midem bulanıyo, ağzımın tadı yok , halsizimBebişimin de yeri daraldı o da çok hareketli değil, ediyor ama nazla tuzla ... Bi doğursaydım hayırlısıyla ,şu son günler hiç çekilmiyor ya
henüz gitmedi canımm ama yakındır gitmesii bugün yarın doğurur heraldee suyu gelmiş iki kere ama düzenli bi sancı hissetmiyomuş haberlerini bekliyoruzz şükriyeniinn:18::18:
o durum bende bi haftadır fln var yaaa ishal gibi oldumm sonraa acayip bi mide bulantısı flnn hala bi tuhafımmm ağzım boş kalsa çıkartacak gibi oluyoruzzzz
ayy amin amiiinnn... sağ salim bi kavuşsak artık yavrularımızaaaaa
ayy bizimde herşeyi maviii kıyafetleri değiş tokuş yaparız artıkk ters doğarlarsaaa
banada herkes kız mı diye soruyoo çok yayvan duruyomuş karnımmm
en geç perşembe yada cuma doğurcam canım yaaa
yarın mı gideceksinn doktora canımmm.. sakin olmaya çalışş zor ama mecburenn sakin olmak zorundasıınnn..
facede de kızlar yazmış git doktora diyee ama gittimi hiç haberim yok inşallah gitmiştir dediğin gibi tehlikeli su geldikten sonra beklemek.. inşallah hayırlı haberlerini alırızz en ısa zamandasuyu geldikten sonra hastaneye gitmesha dogru olur aslında,bir de 24 saate kadar dogum olması gerekiyor bebegi kakasını yapabilir anne karnında Allah korusun.
suksuk sanırım doguma gitti,Allah yardım etsin!
facede de kızlar yazmış git doktora diyee ama gittimi hiç haberim yok inşallah gitmiştir dediğin gibi tehlikeli su geldikten sonra beklemek.. inşallah hayırlı haberlerini alırızz en ısa zamanda
dun aksam 2 tane kek yaptım. Bırı kakaolu, dıgerı tarcınlı cevızlı. Ikısını de buzluga attım. Artık lohusa zıyaretıne gelenlere cıkarıp verırız :) lohusa serbetı ıcın aktardan alısverıs de yaptık. Kabuk tarcın, karanfıl vs.... Bır tek oglum eksık kısacası. 37+5 deyım bugun. Gecelerı yatakya kalca kemıklerımden tutun da, kolları, gogus kafesım bıle agrıyo, cok fecı kemık agrım var. Zaten catı agrısını hıc soylemıyorum bıle. Bu durumda olan var mı????
ayyy bide cadicuk, takviminde 48 gün var daha yazıyor ya bir tuhaf oluyorum halbuki 17 günün var yanlış mı hesapladı ne
hep gözüme takılıyor
sabırsızlıkla bekliyorum canım o günüü oğluma kavuşacağım sonundaaa çok heyecanlıyım yaaaaa vede galiba tırsıyorummm:18::18::18::18:öle yaparız artık pembelerede mavilerede yazık olmaz ama ben kızım olsun istiyorumnese sağlıklı sıhatli olsunda... inş yanılmamıştır doktor teselerimiz amcalarımız sağlıklı bi kız fırtlatırım kolaycana (amin)
eee canm sende bişe kalmamış az sabır işte ne kaldı prşembeye
ayy dualarımız seninle canım yaaa inşallah bi aksilik olmadan sağ salim kucağına alırsın yavrunuuuu.... haberlerini bekliyor olacağızzz..evet yarın gidiyorum canım...büyük ihtimal yarın girerim sezeryana yine bir aksilik olmazsa inşallah:18: dua edin bana...
sakin olunca herşey daha iyi oluyor ama zor işte dediğin gibi.
benimde bacaklarım felaket ağrıyoo birde sırtım çok ağrıyooo.. hepsi geçecek inşallaahhhh.dun aksam 2 tane kek yaptım. Bırı kakaolu, dıgerı tarcınlı cevızlı. Ikısını de buzluga attım. Artık lohusa zıyaretıne gelenlere cıkarıp verırız :) lohusa serbetı ıcın aktardan alısverıs de yaptık. Kabuk tarcın, karanfıl vs.... Bır tek oglum eksık kısacası. 37+5 deyım bugun. Gecelerı yatakya kalca kemıklerımden tutun da, kolları, gogus kafesım bıle agrıyo, cok fecı kemık agrım var. Zaten catı agrısını hıc soylemıyorum bıle. Bu durumda olan var mı????
yyokk canım 17 gün yazıyo benide korkuttun kız ne 48 günü
sabırsızlıkla bekliyorum canım o günüü oğluma kavuşacağım sonundaaa çok heyecanlıyım yaaaaa vede galiba tırsıyorummm:18::18::18::18:
ama resimli şeyde about 48 gün diyooo ben ona baktım
senin de yanıyo mu ayaklarının altıııı??ben kızgın kömürde yürümüs gibi oluyorum aksamları...kolonya boca edip vantilatöre tutuyorum ayaklarım ızırt pırt..nasıl yöntem ama
Sevgili tombisler :)))
Ben 31/08/2012 yani dün saat 8.40 da 39+0dayken 3230 gr 49 cm bir erkek bebik anası oldum :))))
Epidural sez oldum,dün dayanılmaz ağrılar içindeydim bu sabah evimize geldim bol su iciyorum ağrı kesici kullanıyorum ağrılarım baya azaldı
Oğlum güzel emıyor sutum de iyi çok şükür
Bekleyenlere sabır diliyorum, dogum yapmış olanlara da bir an önce iyileşmelerini
Opuldunuz
slm kizlar doguunca topige zor giriliomus hakketten cuma gunu sbh 8 de uyqndiktan sonra toplam suana kadar 3 saat uyumudumdur hem dayanilmaz sancilar cekip ardindan sezeryan olmak moralmen gocertti bni bn mibole etkilendim bilmem cok agrili gecti bugun yatamiorum kalkamiorum bebeimin gazini altini bile alamadim sutum de gelmedi kotu gunler gecirihorum nese buna sukur musait bi zamanda hikayemi anlaticam.. ii ge eler
iyi geceler kızlar.. bugün akşam 20:00 gibi yattım 21:00 gibi feci kulak ağrısıyla uyandım.. geçenlerde doktora gittiğimizde de vardı ağrı sağolsun dr dış kulakta önemsiz diyip bi damla bi krem vermişti.. neyse 21:00'dan 02:00'ye kadar arttıkça artan bi kulak ağrısı oldu.. acile gittik ama gözümden yaş geliyodu artık.. kulak zarı ilhitaplanması olmuş.. nasıl sinir oldum öbür doktora.. onun yüzünden önlemini alamadığım i,çin felaket ağrı çektim (özel hastane doktoruydu).. biz de bu gece devletin aciline gittik. annemin arkadaşı bi kadın dr vardı.. kulağıma o kontrol şeyini bile zor soktu nasıl şiş kulağım.. kulak zarı iltihaplanması var dedi.. ilaç yazdı antibiyotik ağrı kesici falan bi de bi damla verdi (ağrı kesici..) ağrım anca hafifledi.. çok fenaydım.. Annecim babacım da sağolsunlar etrafımda döndüler.. Allah'a şükürki ailemin yanındayım insanın tek olması ne zor bişeydirya
kızlar biraz önce vajinal mukus tıkacım düştü wc'de yani naişanım geldi... kanlı akıntı ile birlikte gelmediği için şimdilik kimseye söylemedim.... dün akşamüzeri başlayan sancılarım var yürümekte zorluk çekiyorum foruma bile giremedim o yüzden senemciq ile mesajlaştık. şu nişan olayından dolayı uykum kaçtı yoksa deli gibi uykum vardı... internetten araştırıyorum sanki 10 kere okuduğum koınuyu bilmiyormuş gibi.... doğumdan önce 1-2 gün bazen 1 haftayı bulabiliyormuş... kızım diyorum pazartesi randevumuzu aldık 16:30'da doğacaksın inşallah. önce gelme doktor teyzemiz doğurtsun yoksa kimse nöbetçi o yaptıracak... bakalım yarın doğuma giriyorum da diyebilirim size.. sancılarım dayanılmaz yürü yürü evin içinde mahvoluyorum...
gunaydn annısler ve onların guzlll kuzuları .. dungece gene geldı kızlarr yarım bardak kadar sonaa benyattım .. butun gece uyuyamadım desem yerıdırr cok belım agrıodu esımm ovaladı fayda etmıo gecmıoo .. sımdılıkkk haberler bole pztsı dr gıdıcektım zaten bakalım bugun baskaa bısey oluccakmı takıpteyım ..
Selam annişler 39+2 deyiz artık geçen haftaya kadar son günü beklicez normal doğum için uygun demişti doktorumuz Ama maalesef şimdi herşey değişti tansiyon probleminden dolayı suyum azalmış bebeğin kordonu iki defa dolanmış ne sancı var bende ne açılma.durum böyle olunca riske atamayız dedi doktorum pazartesi genel anestezi ile sezeryan olucaz.Korku,heyecan,mutluluk hepsi birarada.Bebeğim sağlıklı doğsun da artık nasıl olursa olsun sıkıntılı bir süreç sonuçta ama miniklerimiz için katlanıcaz.Noolur dualarınızı esirgemeyin narkozdan sonra uyanma kısmı çok korkutuyo beni şimdi annemler kardeşim eşim falan dünya hazırlık yaptı hastane odası süslemesi pastalar falan onların mutluluğuna ortak olamıyorum donuk bir haldeyim inşallah herşey yarın iyi olur :18:da burdan iyi haberlerimizi veririm.:18:
kızlar ben 31 ağustos cuma normal yolla doğum yaptım kzıım 3200 kilo evdeyiz şimdi 39+ 4 de geldi :)
darısı hepinizin başına
bu arada eylül anneleri hep normal doğum yaptı maşalahhh :)
Selam annecikler nasılsınız bakalım ? Ben 3 gündür iyi değilim ya , bünyem alt üst oldu. Afedersiniz ishal olmuştum, ama dün de bugün de ishal gibi değil , tuvalete çıkamıyorum ama karnım ağrıyo, midem bulanıyo, ağzımın tadı yok , halsizimBebişimin de yeri daraldı o da çok hareketli değil, ediyor ama nazla tuzla ... Bi doğursaydım hayırlısıyla ,şu son günler hiç çekilmiyor ya
yaaaa hemde iki defa parça parça su gelmiş yarın randevusu die bekliyo galiba ama gitse halbuki bi sıkıntı olmadan
şükriyeden haber yok demi halaaa:18::18:
yalan yok bendede hafif tırsmalar başladı başkasının bebeği diilki ağlayınca durmayınca kime vericem ben bu bebeği aayyy 7 24 bende :18: diyorum ama sonra geçiyo zaten istesede kimseye vermemki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?