2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy bizimde herşeyi maviii kıyafetleri değiş tokuş yaparız artıkk ters doğarlarsaaa
banada herkes kız mı diye soruyoo çok yayvan duruyomuş karnımmm
bende bugünü bir atlatsaydım, stres yaptıkça bebeğimi de tansiyonumu da çıldırtıyorum :26:

düşünmemeye çalışıyorummmmmmmmm, ama gece yine uyuyamadım saçma salak rüyalar gördüm
yarın mı gideceksinn doktora canımmm.. sakin olmaya çalışş zor ama mecburenn sakin olmak zorundasıınnn..
bacım sende doğuramadım dedikçe doğmuyo senin paşaaz sabırlı ol elbet doğacak doğmazsa zaten bi mucize olur
en geç perşembe yada cuma doğurcam canım yaaa

slm annişler..herkz iyidir inş..dün kontrolüm vardı.benim doktorum izinde diye başka doktora girdim ama oda muayene etmedi sadce nst.ye aldı..bebişimin kilosunu öğrenemedim yani.artık cumartesi kısmetse kendi doktoruma görünücen.hiç sancım falan çıkmadı.eşim haftaya bugün göreve gidiyor belkide doğumda yanımda olamayacak.ozamana kadar doğuryım diyorum ama tık yok :-( Allah hayırlısını nasip etsin artık.

ishal dogum belirtilerinden biridir aslında ama hadi hayırlısı

suyu geldikten sonra hastaneye gitmesi daha dogru olur aslında,bir de 24 saate kadar dogum olması gerekiyor bebegi kakasını yapabilir anne karnında Allah korusun.

öle yaparız artık pembelerede mavilerede yazık olmaz ama ben kızım olsun istiyorum nese sağlıklı sıhatli olsunda... inş yanılmamıştır doktor teselerimiz amcalarımız sağlıklı bi kız fırtlatırım kolaycana (amin)

eee canm sende bişe kalmamış az sabır işte ne kaldı prşembeye

yarın mı gideceksinn doktora canımmm.. sakin olmaya çalışş zor ama mecburenn sakin olmak zorundasıınnn..

evet yarın gidiyorum canım...büyük ihtimal yarın girerim sezeryana yine bir aksilik olmazsa inşallah:18: dua edin bana...

sakin olunca herşey daha iyi oluyor ama zor işte dediğin gibi.

dun aksam 2 tane kek yaptım. Bırı kakaolu, dıgerı tarcınlı cevızlı. Ikısını de buzluga attım. Artık lohusa zıyaretıne gelenlere cıkarıp verırız :) lohusa serbetı ıcın aktardan alısverıs de yaptık. Kabuk tarcın, karanfıl vs.... Bır tek oglum eksık kısacası. 37+5 deyım bugun. Gecelerı yatakya kalca kemıklerımden tutun da, kolları, gogus kafesım bıle agrıyo, cok fecı kemık agrım var. Zaten catı agrısını hıc soylemıyorum bıle. Bu durumda olan var mı????

suyu geldikten sonra hastaneye gitmesha dogru olur aslında,bir de 24 saate kadar dogum olması gerekiyor bebegi kakasını yapabilir anne karnında Allah korusun.
facede de kızlar yazmış git doktora diyee ama gittimi hiç haberim yok inşallah gitmiştir dediğin gibi tehlikeli su geldikten sonra beklemek.. inşallah hayırlı haberlerini alırızz en ısa zamanda

ayyy bide cadicuk, takviminde 48 gün var daha yazıyor ya bir tuhaf oluyorum halbuki 17 günün var yanlış mı hesapladı ne

hep gözüme takılıyor

suksuk sanırım doguma gitti,Allah yardım etsin!

Doğuma mı gitti? Haber verirdi ama ya..Neyse inşallah hayırlı haberler alırız.. Ayağını da sürüsün ben peşinden gideyim , bdt lerimiz aynı nasılsa
Benim de karın ağrım hala devam ediyor, sancım gelse anlamıcam ya karıştı birbirine , tam da midemi üşütücek zamanı buldum :18:

facede de kızlar yazmış git doktora diyee ama gittimi hiç haberim yok inşallah gitmiştir dediğin gibi tehlikeli su geldikten sonra beklemek.. inşallah hayırlı haberlerini alırızz en ısa zamanda

yaaaa hemde iki defa parça parça su gelmiş yarın randevusu die bekliyo galiba ama gitse halbuki bi sıkıntı olmadan

ben dahil çoğumuz öyleyiz canım...

hatta geçen gece yatak da dönerken çatı dediğimiz kemiklerim kütledi kıtırtttttt diye gerçekten yani abartmıyorum...

elimi kolumu kaldıracak halim dermanım yok:26:

sabırsızlıkla bekliyorum canım o günüü oğluma kavuşacağım sonundaaa çok heyecanlıyım yaaaaa vede galiba tırsıyorummm:18::18::18::18:
evet yarın gidiyorum canım...büyük ihtimal yarın girerim sezeryana yine bir aksilik olmazsa inşallah:18: dua edin bana...

sakin olunca herşey daha iyi oluyor ama zor işte dediğin gibi.
ayy dualarımız seninle canım yaaa inşallah bi aksilik olmadan sağ salim kucağına alırsın yavrunuuuu.... haberlerini bekliyor olacağızzz..
benimde bacaklarım felaket ağrıyoo birde sırtım çok ağrıyooo.. hepsi geçecek inşallaahhhh.

sabırsızlıkla bekliyorum canım o günüü oğluma kavuşacağım sonundaaa çok heyecanlıyım yaaaaa vede galiba tırsıyorummm:18::18::18::18:

yalan yok bendede hafif tırsmalar başladı başkasının bebeği diilki ağlayınca durmayınca kime vericem ben bu bebeği aayyy 7 24 bende :18: diyorum ama sonra geçiyo zaten istesede kimseye vermemki

senin de yanıyo mu ayaklarının altıııı??ben kızgın kömürde yürümüs gibi oluyorum aksamları...kolonya boca edip vantilatöre tutuyorum ayaklarım ızırt pırt..nasıl yöntem ama

evet hem uyutmuyo hem sinir ediyo beni,yatakta ayaklarım sürekli dışarda,üşütücem diyede korkuyorum,geceleri soğuk olmaya başladı çünkü,kolonya başucumda ama o da 5dk.etkisi

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün.maşallah yavruna ne güzel emiyormuş.darısı başımıza inşallah.

canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer suni sancının ardından sezeryan gerçekten zor oluyormuş.iki doğumu birden yapak gibi bişey.benim tanıdığımda aynı o şekilde olmuştu.en kısa zamanda atlatırsın inşallah canım.tekrar tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.

geçmiş olsun canım

canım benimde 5-6 gün oluyo nişan geleli.sancılarım hep devam etti sonrasında ama dünden beri daha ağır.benimde yarın kontrolüm var.inşallah güzel haberlerle döneriz.yada doğrurup döneriz inşallah.

canım keşke gitseydin doktora su önemli bi olay gerçi kontrolün yarınmış ama hayırlı haberlerle dön inşallah canım.benimde kontrolüm yarın.ve çok sancım var 2 gündür.

canım herşeyin hayırlısı olsun sağsağlim bebeğini kucağına alda gerisi önemli değil canım.

kızlar ben 31 ağustos cuma normal yolla doğum yaptım kzıım 3200 kilo evdeyiz şimdi 39+ 4 de geldi :)

darısı hepinizin başına
bu arada eylül anneleri hep normal doğum yaptı maşalahhh :)

hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı başımıza.

aynen canım anlattıklarının hepsi bende de var hiçç çekilmiyooo

yaaaa hemde iki defa parça parça su gelmiş yarın randevusu die bekliyo galiba ama gitse halbuki bi sıkıntı olmadan

yalan yok bendede hafif tırsmalar başladı başkasının bebeği diilki ağlayınca durmayınca kime vericem ben bu bebeği aayyy 7 24 bende :18: diyorum ama sonra geçiyo zaten istesede kimseye vermemki
şükriyeden haber yok demi halaaa:18::18:
ayy kız valla kimselere vermeyiz inan kii hele bi alalım kucağımızaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…