2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben 31 ağustos cuma normal yolla doğum yaptım kzıım 3200 kilo evdeyiz şimdi 39+ 4 de geldi :)

darısı hepinizin başına
bu arada eylül anneleri hep normal doğum yaptı maşalahhh :)

güle güle büyüt bebeğini,allah sağlıklı uzun ömürler versin,darısı başımıza inş. normal ve kolay

bende göremiyorum yetişemiyorum amaaaa gidemem kuföree çok utanırımmmm
ne ypalım cnm kendim halledemeyince utanma mutanma kalmadı ben de:)))
maşallah cnm Allah analı babalı büyütsün

sesli sesli ağladım ama bennnnn

şükriyeden haber yok demi halaaa:18::18:
ayy kız valla kimselere vermeyiz inan kii hele bi alalım kucağımızaaa....

yook valla en son gece biraz daha suyum geldi yazmış ama doktora gitmemişti beklemese yaaa gitsede doğursa bi ağrıyla

canım hafif ishal bendede var bide bu sabah üstü midem acayip bulantı buralarda salgın zaten mide ve bağırsak şikayetinden acile gitmeyen kalmadı bende korkuyom ama şimdilik iim devam etmez inş
inşallah iyi oluruz cnm, bebişlerin bize ihtiyacı olacak, anneleri turp gibi olsun da sevsin onları
ishal dogum belirtilerinden biridir aslında ama hadi hayırlısı
aslında ben de öyle biliyorum , keşke öyle olsa
evet yarın gidiyorum canım...büyük ihtimal yarın girerim sezeryana yine bir aksilik olmazsa inşallah:18: dua edin bana...

sakin olunca herşey daha iyi oluyor ama zor işte dediğin gibi.
sadece 1 gün ne güzel ... sevinmelisin cnm çok az kaldı bebeğine kavuşmana ...özlem sona eriyor

ellerine sağlık cnm Allah afiyetle yemeyi nasip etsin..Benim de öyle planlarım vardı ama kendi evimde değilim annemlerde kalıyoruz şimdi ,yoksa ben de istiyodum aslında ..
Geceleri nasıl yatıyorum ben hiç sorma, sola dönüyorum olmuyo sağa dönüyorum olmuyo , çatı kemiklerim resmen acılı ağrıyo.İnleye inleye yatmaya çalışıyorum işte ...

bebek olunca topiğe uğrayamazz oldum....
malum istekler hiç bitmiyo,her saat başı uyandırıp emzirmek,çişiydi ,kakasıydı......
sizler nasılsınız kızlar,nası gidiyooo......

doğuran varmı,peluska ve bucart dışında?

allah analı babalı büyütsün inşallahrabbim acısını göstermesin.sürpriz olmuş sana da gerçekten
bana da arkadaşlardan marketteki kasiyerlere kadar herkes erkek mi diyor:)))) ben de her doktora gidişimde doktora kız di mi diyorum. etraftakilerden etkileniyorum. cinsiyeti hiç önemli değil. sağlıklı olsun benim için tabii ki ama ne bileyim tuhaf olur herhalde:)))))
hastane çıkışımız kırmızı beyaz erkeğede olur gerçi:))))

Son düzenleme:
ayy canım o kadar ağlamasaydın yaaaa hafif duygulansan daha ii olurdu bi daha öle ağlama emi

ayyy ben çok duygulandım ne bileyim
Rabbim isteyen herkse annelik duygusunu tattırsın, kimseye evlat hasretiyle imtihan etmesin.
.çok şükür bize de nasip etti.inşallah sağ salinmde kucağımıza alırız.

ayyy ben çok duygulandım ne bileyim
Rabbim isteyen herkse annelik duygusunu tattırsın, kimseye evlat hasretiyle imtihan etmesin.
.çok şükür bize de nasip etti.inşallah sağ salinmde kucağımıza alırız.

amin canım amin rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu çok başka bişe ve bence imtihanların en büyüğü bu rabbim herkese sağlıklı bebişler versin inş

kızlar ben 31 ağustos cuma normal yolla doğum yaptım kzıım 3200 kilo evdeyiz şimdi 39+ 4 de geldi :)

darısı hepinizin başına
bu arada eylül anneleri hep normal doğum yaptı maşalahhh :)
maşallah canım gözünaydın

sağlıklı olalım da sezeryan normal farketmez artık.
ama erkek derken kız olmasına şaşırdım, son günlerde içime kız gibi doğuyo kızım diyesim geliyo zaten bebeğe

kilo ölçümü için aradan şöyle bi 20 gün geçmesi lazım, zaten farklı dr.un farklı makinenin ölçümlerini de kıyaslamamak lazım.
bana bebeğin küçük diyolardı, şimdi düşük kilolu doğcak bi bebek değil deyip geçiyo dr, terazi değil bu dedi prof, çok önemsiyoruz kiloyu ama son haftalarda yanılma payı çok yüksek

ve bulantı ... iştahsızım çok ... ilk aylarda BİLE böle olmamıştım ben...noluyo bana ?
burayı takip etmeyi de ihmal etmiyorum ama ..

kalkayım güzel güzel yemekler yapayım akşama.hatta yarın içinde bişeyler yapayım işten gelince rahatlık olsun
bu hafta son haftam.izne ayrılıyorum artık önümüzdeki hafta.alt tarafımdaki ağrılardan dolayı çok zor gidip geliyorum.resmen ağlayacağım yataktan kalkarken:) otobüste kimse yer bile vermiyor
evde bebğim gelene kadar biraz dinlenmek iyi olacak ve son hazırlıklarımızı yapacağız kızımla

Son düzenleme:
slm kızlar,
uzun zamandır yazamıyorum birşeyler ama sürekli telefondan okuyorum, erken doğum riskim olduğu için hep yattım bu zamana kadar. ama yarın büyük gün !!! çatım dar olduğu için yarın sezeryana giriyoruz. mutluluk, heyecan , merak , korku karışık duygular içindeyim ama en ağır basan korku sanırım şu anda, kısmetse spinal sezeryan olacağım, hepinizden dualarınızı rica ediyorum. Doğum yapan herkesin gözü aydın olsun, bekleyenleride Allah en hayırlı zamanda yavrusuna kavuştursun inşallahhhh ...

sen nerde çalışıyosunda hala izin almadın iş yerinde doğurucan canım yaaa... otobüste yer verme olayı zaten bi sıkıntı insanlar 8 10 yaşlarında çocuklarını bile kaldırmıyolar sinir oluyorum nasıl yetişecek bu çocuklar bu annelere noluyor çok ilginç

özel bir şirket benim bu hafta son haftam. yani 37. haftam.mdrüm buna bile nasıl surat yapıyor bir görsen. millet son gününe kadar çalışıyormuş falan filan
evet cnm maalesef gözünün içine baka baka kaldırmıyorlar çocuklarını.yaşlı amcalar teyzeler yer vermek istiyor kalkıyorlar. nasıl utanıyorum onlar kalkınca. lütfen kalkmayın iyiyim ben falan diyorum. gençler öyleceeeee bakyor biz bunları konuşurken. ya camdan bakıyorlar. ya uyuyorlar.görmeyecekler yaaa......
inşallah bizler saygılı ve çevresine duyarlı evlatlar yetiştirmeyi becerebiliriz

Ayyyyy inanmıyorummmm yaaa allah bağışlasın yavrunu biran bende düşündüm yarın doğumum var oğluşuma yanıldık kız derlerse diye ama olsun ya sağlıklı doğsunda napalım

sen o müdürüne deki benim koca bi topik dolusu arkadaşım hepside hamile sana bi beddua ettiririm feleğin şaşar dünyayı tersten görürsün .... delikanlılara o kadar sinir olmuyorum adı üstünde kanı deli durulunca aklı keser diyorumda anneler çocuklarını kaldırmıyo yaa o çok garibime gidiyo mübarek sende bu hallerde olmadınmı sen o çocuğa kalk demezsen o bunu nasıl öğrenecek

merhbalar
benimde bes gun once sali gunu bebegim dunyaya geldi haber veremedim agrilarim hafiflemedi ameliyat sonrasi yedi saatte alti tane agri kesici igne yaptlar banamisin demedi halada agrilarim devam ediyor haber vermek icin geldim bu arada dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum bekleyenlerde hayirlisiyla kolay bi dogumla alirsiniz meleklerinizi kucaginiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…