2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gözün aydın canım nie o kadar ağrın olduki acaba ameliyatlar çok rahat geçiyo genellikle seni narkozmu etkiledi acaba.. rabbim sanada bebişinede sağlık sıhhat versin

cnm 2012 eylül anneleri doğum hikayeleri topiği var. görmedin sanırım. paylaştı kızlar doğum hikayelerini

heee oraya bakmak hiç aklıma gelmedi cnm yaa sağolasın

oyyyy cnm kıyamam yaaaa valla bu karnımızda taşıdığımız günler iyi günlerimiz sanırsam ama olsun ne kadar sıkıntılı geçsede lohusalık bebişinin gözüne bir kez baktınmı gidiyodur o sıkıntıların hepsi die tahmin ediyorum.. sende zor lohusalık geçiriyosun cnm belli ama dayan hepsi geçecek inş yardım edenin falan varmı sen dinlenmene bak yorulma süt içinde bol bol su tüket süt iç yada süt yapan çaylardan tüket ama mutlaka dinlen ve stresten uzak dur bu ikisi sütü çok etkiliyo inş en kısa zamanda sağsağlim atlatırsın bu günlerini güzelim bebişini kocaman öp bnm için annesi

çok geçmiş olsun cnm kulak ağrısıda çok kötü bişeydir yaaaa inş hemen atlatırsın

gözün aydın canım nie o kadar ağrın olduki acaba ameliyatlar çok rahat geçiyo genellikle seni narkozmu etkiledi acaba.. rabbim sanada bebişinede sağlık sıhhat versin

bacım bi denk gelemedik yaw nerelerdesin sen nasıl gidiyo hamişlik bebem azcık kaldı allahın izniyle bi alsak bizde kızçeleri kucaklarımıza yaw

bacım bi denk gelemedik yaw nerelerdesin sen nasıl gidiyo hamişlik bebem azcık kaldı allahın izniyle bi alsak bizde kızçeleri kucaklarımıza yaw

öle oldu tatlım iim ben iki gündür kulaklarım tıkandı çok rahatsız ediyo beni başka bi sıkıntım yok şükür haa bide hafif bağırsak problemi bide yedikten sonra mide bulantısı oluyo başta böle olmadım ben biliyosun ama herşey yolunda şükür geçen çarşmba doktora gittim 3200 gr olmuş kızım herşey çok ii dedi doktorum henüz nerde doğurcama karar veremedim bi sıkıntım o bacım... sen nasılsın ela hanım nasıllar ?

bnmde kulaklar tıkalı cnm yaaa valla benimde ağrılardan yana sıkıntılarım var bel ve kasık ağrılarım bazen çok şiddetli oluyo bazen sırtıma bacaklarıma vuruyo aha diyom doğuruyom ama sonra geçiyo bu kız bnmle dalga geçiyo valla son günler çok zormuş cnm yaaa ağrılar telaşlar korkular sabırsızlık vs herşey bi arada bnm de yarın kontrolüm var özeli bıraktım ben 2 aydır devlete gidiyorum özeldeki doktor daha hiç bi sorun yokken gel 38. haftada sezeryan yapalım dedi delimidir nedir bende bıraktım orayı devlete gidiyom doğumuda nasipse orda yapacam tatlım.. şimdi yarın bakalım ne diyecek doktor ultrasona girecem kilosunu bilmiyorum hiç inş söler doktor en son 34 haftalıkken girdim ultrasona 2300 dü bakalım şimdi kaç... böle yani teyzesi bakalım serra mı yoksa ela mı önce teşrif edecek.. senin sancıların oluyomu hiç

kızlarrrr dün sabah normal doğumla meleğimi dünyaya getirdim. hikayemizi daha sonra yazacağım.bekleyen tüm annelere en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın rabbim...

canım benim son günlerde hiç sancım yok daha önceleri bi iki defa belimden giren sancılarım oldu ama kesildi bide ben acayip kaşınıyorum bacım bi görsen ellerimin üstü ayaklarım potu potur bişeler döktü kocakarı gibi oldum öle şiddetli kaşınıyoki yarın tahlillerimi yaptırcam bakalım normaldır inş... ben geçen hafta özele gittim doktorum sezeryancı biraz ama bana normal doğurursun dedi ondan öncede 2 ay devlete gittim yani normal olursa doğumum direk devlet hastanesine giderim ebeleri çok iimiş çokta temiz güzel bi hastane ama ameliytlık bi işim olursa (inş olmaz) özele gitcem o zaman.... devlet hastaneleri bina olarak güzel ama doktorlarda iş yok resmen bi perişanlık bekle bekle orda doğurcam sanıyorum nese sıran geliyo giriyosun doktor kendi ultrasyona bakıyo ii bişeyin yok tamam soru bile soramıyosun doru düzgün allah kimseyi düşürmesin

Dualarım seninle , doğum sonrası yaşadıklarını yazmayı unutma,bebişini de bizim yerimize de kokla öppp kocaman
Benim oğlanı çok özledim bennnnnnn

Allah analı babalı büyütsün cnm , sana da çok geçmiş olsun kurtuldun şükür , bundan sonra daha da iyi olacaksın emin ol

kızlar lansinoh krem alan varmı eczanedenmi nettenmi aldınız...
ben büyük bir bebek mağazasından almıştım cnm, bebeğe ciciler alırken kendi kremimi de ordan aldım

kızlarrrr dün sabah normal doğumla meleğimi dünyaya getirdim. hikayemizi daha sonra yazacağım.bekleyen tüm annelere en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın rabbim...

hikayeni bekliyoruz canım, gözünüz aydın .Aminnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

allah analı babalı büyütsün inşalah.9 ay erkek deyip kız olunca insan tabi şok olur.tüm eşyaları cinsiyete göre alınıyor isim ona göre konuyor.ayrıntılı ultrason girdinizmi acaba merak ettim.

ayyyy ççoookkk güldümmm yaaa çok yaşa sen
şu topiğin beddua ettiğini düşündüm de bir an ömrü boyunca yüzü gülmez valla

sağolun kızlar darısı inşallah bekleyenlere Allah yardımcınız olsun çok çok kolay doğumlarınız olur inşallah
benim bünyem zayıf zaten hayatımda ilk defa bıçak altına yattım ameliyatta içimde o kadar uğraştılar ki masada sallanıyordum sağa sola
3 gün ağladım ağrılardan kızımı bile zorla emzirdim rahat bi emzirme pozisyonunda duramadığım için
göğüslerim yara oldu 2 günde göğüs losyonu kullandığım halde neyse ki kızım çok sağlıklı emmeside çok iyi maşallah o iyi olsunda ben çekerim
ağrıları ona değer

bu da benim meleğimm bu doğduğu gün

bu da dün çekilen
beş günde bile bayağı bi farketmiş dimi kızlar

vuslat79 maşallah duru bir güzelliği var allah nazardan saklasın acısını göstermesin

vuslat79 maşallah, çok güzel yavrun, Allah size bağışlasın, sağlıkla büyüsün...

gene yürüyüşe çıkıyorum...her gün 45-60 dakika yürüyorum hiiiç aksatmadan...esnaf bile kesin "geliyo bu deli kadın gene" diyodur...inşşalllah yürümek doğumu kolaylaştırıyodur a dostlar..yani sadece efsaneden ibaretse en çok bende patlayacak bu iş....

Selam kızlar bende doğurdum çok şükür......bugün eve geldik kızımızla......normal doğum oldu allaha şükür.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…