merhbalar
benimde bes gun once sali gunu bebegim dunyaya geldi haber veremedim agrilarim hafiflemedi ameliyat sonrasi yedi saatte alti tane agri kesici igne yaptlar banamisin demedi halada agrilarim devam ediyor haber vermek icin geldim bu arada dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum bekleyenlerde hayirlisiyla kolay bi dogumla alirsiniz meleklerinizi kucaginiza
cnm 2012 eylül anneleri doğum hikayeleri topiği var. görmedin sanırım. paylaştı kızlar doğum hikayelerini
slm kizlar doguunca topige zor giriliomus hakketten cuma gunu sbh 8 de uyqndiktan sonra toplam suana kadar 3 saat uyumudumdur hem dayanilmaz sancilar cekip ardindan sezeryan olmak moralmen gocertti bni bn mibole etkilendim bilmem cok agrili gecti bugun yatamiorum kalkamiorum bebeimin gazini altini bile alamadim sutum de gelmedi kotu gunler gecirihorum nese buna sukur musait bi zamanda hikayemi anlaticam.. ii ge eler
iyi geceler kızlar.. bugün akşam 20:00 gibi yattım 21:00 gibi feci kulak ağrısıyla uyandım.. geçenlerde doktora gittiğimizde de vardı ağrı sağolsun dr dış kulakta önemsiz diyip bi damla bi krem vermişti.. neyse 21:00'dan 02:00'ye kadar arttıkça artan bi kulak ağrısı oldu.. acile gittik ama gözümden yaş geliyodu artık.. kulak zarı ilhitaplanması olmuş.. nasıl sinir oldum öbür doktora.. onun yüzünden önlemini alamadığım i,çin felaket ağrı çektim (özel hastane doktoruydu).. biz de bu gece devletin aciline gittik. annemin arkadaşı bi kadın dr vardı.. kulağıma o kontrol şeyini bile zor soktu nasıl şiş kulağım.. kulak zarı iltihaplanması var dedi.. ilaç yazdı antibiyotik ağrı kesici falan bi de bi damla verdi (ağrı kesici..) ağrım anca hafifledi.. çok fenaydım.. Annecim babacım da sağolsunlar etrafımda döndüler.. Allah'a şükürki ailemin yanındayım insanın tek olması ne zor bişeydirya
gözün aydın canım nie o kadar ağrın olduki acaba ameliyatlar çok rahat geçiyo genellikle seni narkozmu etkiledi acaba.. rabbim sanada bebişinede sağlık sıhhat versin
bacım bi denk gelemedik yaw nerelerdesin sen nasıl gidiyo hamişlik bebemazcık kaldı allahın izniyle bi alsak bizde kızçeleri kucaklarımıza yaw
öle oldu tatlım iim ben iki gündür kulaklarım tıkandı çok rahatsız ediyo beni başka bi sıkıntım yok şükür haa bide hafif bağırsak problemi bide yedikten sonra mide bulantısı oluyo başta böle olmadım ben biliyosun ama herşey yolunda şükür geçen çarşmba doktora gittim 3200 gr olmuş kızım herşey çok ii dedi doktorum henüz nerde doğurcama karar veremedim bi sıkıntım o bacım... sen nasılsın ela hanım nasıllar ?
bnmde kulaklar tıkalı cnm yaaa valla benimde ağrılardan yana sıkıntılarım var bel ve kasık ağrılarım bazen çok şiddetli oluyo bazen sırtıma bacaklarıma vuruyo aha diyom doğuruyom ama sonra geçiyo bu kız bnmle dalga geçiyo valla son günler çok zormuş cnm yaaa ağrılar telaşlar korkular sabırsızlık vs herşey bi arada bnm de yarın kontrolüm var özeli bıraktım ben 2 aydır devlete gidiyorum özeldeki doktor daha hiç bi sorun yokken gel 38. haftada sezeryan yapalım dedidelimidir nedir bende bıraktım orayı devlete gidiyom doğumuda nasipse orda yapacam tatlım.. şimdi yarın bakalım ne diyecek doktor ultrasona girecem kilosunu bilmiyorum hiç inş söler doktor en son 34 haftalıkken girdim ultrasona 2300 dü bakalım şimdi kaç... böle yani teyzesi bakalım serra mı yoksa ela mı önce teşrif edecek.. senin sancıların oluyomu hiç
Dualarım seninle , doğum sonrası yaşadıklarını yazmayı unutma,bebişini de bizim yerimize de kokla öppp kocamanslm kızlar,
uzun zamandır yazamıyorum birşeyler ama sürekli telefondan okuyorum, erken doğum riskim olduğu için hep yattım bu zamana kadar. ama yarın büyük gün !!! çatım dar olduğu için yarın sezeryana giriyoruz. mutluluk, heyecan , merak , korku karışık duygular içindeyim ama en ağır basan korku sanırım şu anda, kısmetse spinal sezeryan olacağım, hepinizden dualarınızı rica ediyorum. Doğum yapan herkesin gözü aydın olsun, bekleyenleride Allah en hayırlı zamanda yavrusuna kavuştursun inşallahhhh ...
Allah analı babalı büyütsün cnm , sana da çok geçmiş olsun kurtuldun şükür , bundan sonra daha da iyi olacaksın emin olmerhbalar
benimde bes gun once sali gunu bebegim dunyaya geldi haber veremedim agrilarim hafiflemedi ameliyat sonrasi yedi saatte alti tane agri kesici igne yaptlar banamisin demedi halada agrilarim devam ediyor haber vermek icin geldim bu arada dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum bekleyenlerde hayirlisiyla kolay bi dogumla alirsiniz meleklerinizi kucaginiza
ben büyük bir bebek mağazasından almıştım cnm, bebeğe ciciler alırken kendi kremimi de ordan aldımkızlar lansinoh krem alan varmı eczanedenmi nettenmi aldınız...
kızlarrrr dün sabah normal doğumla meleğimi dünyaya getirdim.hikayemizi daha sonra yazacağım.bekleyen tüm annelere en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın rabbim...
kızlarrr ben geldim sizlerle doğum hikayemi paylaşmak için: ) çarşamba gününden beri tansıyonlarım çok yüksekti idrarda protein çıktı hep acillerdeydim tansıyonum 15-9 larda geziyodu...we karar werildi cuma sabahı sezeryana aldılar beni bende normal doğuramayanlardanım maalesef..binbir korkuyla girdim ameliyata...sontamı takarlarken ağlıyodum açıkcası hiçbiri zor değil ama ben çok korkuyodum ameliyata girerken tiiir tiiirr titriyodum korkumdan genel anestezi istedim diğeri türlüsüne yüreğim dayanmazdı zaten tansıyonum tawanlardaydı :) we götürdüler benı ameliyata çook güzel bi ameliyat geçirdim maaşaallh diyim kendıme Allah sizede böle güzel doğmlar nasip etsin...ameliyattan çıktıktan sonra ağrım olmadı gaz sancım olmadı çook rahattım zaten cuma sabah sezeryan ldum cumartesi sabah ewimize geldık :) asıl süprizz şu kiii benımm kızımaa 9 AYDIR ERKEK DEDİLER AMA BİZİM KIZIMIZZ OLDUU : )))) herkes şoktaaminnak bi kızım war Allahın izniyle...karın bölgesi filan hep laf hiçbişeyi yok elhamdülillah :) 2300 gr doğdu minnak ama büyüycek teyzerli dualarınızla :) ben güzel bi sezeryan yaşadım inşallah sizler normal yollarla doğurursunuz ama sezeryanda çok kötü bişi değilmiş :) haa bide kızımıza isim arıyoz hamişler güzel annelerden fikir beklıyom :) mutluyum şükürler olsun dilerim sizlerde güzelce alırsınız miniklerinizi kucagınıza :) minikim yanımda uyuyo mışıl mışıl maaşallahh :) işte benım hikayemde böle oğluşum diye sewerken kızçem geldi :))[/QUOT
9 ay boyunca görememişler mi bebişin cinsiyetini ya.. kaç dr cinsiyetini tastik etmişti..
kızlarrr ben geldim sizlerle doğum hikayemi paylaşmak için: ) çarşamba gününden beri tansıyonlarım çok yüksekti idrarda protein çıktı hep acillerdeydim tansıyonum 15-9 larda geziyodu...we karar werildi cuma sabahı sezeryana aldılar beni bende normal doğuramayanlardanım maalesef..binbir korkuyla girdim ameliyata...sontamı takarlarken ağlıyodum açıkcası hiçbiri zor değil ama ben çok korkuyodum ameliyata girerken tiiir tiiirr titriyodum korkumdan genel anestezi istedim diğeri türlüsüne yüreğim dayanmazdı zaten tansıyonum tawanlardaydı :) we götürdüler benı ameliyata çook güzel bi ameliyat geçirdim maaşaallh diyim kendıme Allah sizede böle güzel doğmlar nasip etsin...ameliyattan çıktıktan sonra ağrım olmadı gaz sancım olmadı çook rahattım zaten cuma sabah sezeryan ldum cumartesi sabah ewimize geldık :) asıl süprizz şu kiii benımm kızımaa 9 AYDIR ERKEK DEDİLER AMA BİZİM KIZIMIZZ OLDUU : )))) herkes şoktaaminnak bi kızım war Allahın izniyle...karın bölgesi filan hep laf hiçbişeyi yok elhamdülillah :) 2300 gr doğdu minnak ama büyüycek teyzerli dualarınızla :) ben güzel bi sezeryan yaşadım inşallah sizler normal yollarla doğurursunuz ama sezeryanda çok kötü bişi değilmiş :) haa bide kızımıza isim arıyoz hamişler güzel annelerden fikir beklıyom :) mutluyum şükürler olsun dilerim sizlerde güzelce alırsınız miniklerinizi kucagınıza :) minikim yanımda uyuuncyo mışıl mışıl maaşallahh :) işte benım hikayemde böle oğluşum diye sewerken kızçem geldi :))
sen o müdürüne deki benim koca bi topik dolusu arkadaşım hepside hamile sana bi beddua ettiririm feleğin şaşardünyayı tersten görürsün .... delikanlılara o kadar sinir olmuyorum adı üstünde kanı deli durulunca aklı keser diyorumda anneler çocuklarını kaldırmıyo yaa o çok garibime gidiyo mübarek sende bu hallerde olmadınmı sen o çocuğa kalk demezsen o bunu nasıl öğrenecek
gözün aydın canım nie o kadar ağrın olduki acaba ameliyatlar çok rahat geçiyo genellikle seni narkozmu etkiledi acaba.. rabbim sanada bebişinede sağlık sıhhat versin
Dualarım seninle , doğum sonrası yaşadıklarını yazmayı unutma,bebişini de bizim yerimize de kokla öppp kocaman
Benim oğlanı çok özledim bennnnnnn
Allah analı babalı büyütsün cnm , sana da çok geçmiş olsun kurtuldun şükür , bundan sonra daha da iyi olacaksın emin ol
ben büyük bir bebek mağazasından almıştım cnm, bebeğe ciciler alırken kendi kremimi de ordan aldım
hikayeni bekliyoruz canım, gözünüz aydın .Aminnnnnnnnnnnnn
ayy MAŞALLAAAAHHHHHHH bu ne güzellik rabim nazarlardan saklasınnbu da benim meleğimmEki Görüntüle 501354 bu doğduğu gün
Eki Görüntüle 501355 bu da dün çekilen
beş günde bile bayağı bi farketmiş dimi kızlar
Eki Görüntüle 501401
Selam kızlar bende doğurdum çok şükür......bugün eve geldik kızımızla......normal doğum oldu allaha şükür.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?