2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu da benim meleğimmEki Görüntüle 501354 bu doğduğu gün

Eki Görüntüle 501355 bu da dün çekilen
beş günde bile bayağı bi farketmiş dimi kızlar

maşallah Allah nazarlardan esirgesin, sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin , analı babalı inşallah
Çok masum ve tatlı bir bebek

Valla ben de dün mecburen dışarı çıktım sanki herkes bana bakıyodu garip gözlerle bu haliyle de süslenip çıkmış der gibi , ya da ben kendimi öyle hissettim
Valla kızlar benim göbek aldı başını gitti , bir resim koyayım da görün oğlumu

Maybebabe cook guzelsiniz...tebrik ediyorum...Allah birbirinize bağışlasın

Alemsin Pespembe....neyin var ki? gayet normal gördüm göbeğini..oysaki şu alemde bir ben bir de ebru şallı vardık bezelye kadar göbekle bitiren

selam kızlar ben geldim nihayet evimdeyimm artık, oğlumun gelmeye niyeti yok doktorumuz öyle söyledi bakalım nolacak haftaya çarşamba randevum var tekrar.
bebeğine kavuşan anneler var allah nazardan saklasın hepsini darısı benim gibi bekleyenlere olsun...

Selam kızlar bende doğurdum çok şükür......bugün eve geldik kızımızla......normal doğum oldu allaha şükür.....[/QUOTE]

Maşallah bu ne güzellik ana kız yakıyorsunuz doğumdan kac saat sonra çekildi bu resim hemde normal doğummus benim sac bas kırk gün düzelmez kendime gelemem herhalde

Alemsin Pespembe....neyin var ki? gayet normal gördüm göbeğini..oysaki şu alemde bir ben bir de ebru şallı vardık bezelye kadar göbekle bitiren

Gayet normal tabi canım sadece basket topu yutmuş gibi hepsi o Sırf kuzum için her şey ..Onun alanı çok olsun rahat maç yapsın diye büyüttüm göbeğimi Bezelye göbeğe karşıyız biz

Selam kızlar bende doğurdum çok şükür......bugün eve geldik kızımızla......normal doğum oldu allaha şükür.....

Maşallah bu ne güzellik ana kız yakıyorsunuz doğumdan kac saat sonra çekildi bu resim hemde normal doğummus benim sac bas kırk gün düzelmez kendime gelemem herhalde[/QUOTE]

hayirli olsun cnm darisi basima ins

Hoşgeldinizzz cnm... Haftaya çarşamba ya her an her şey olabilir biliyosun burası sürpriz bebişlerle dolu

Hoşgeldinizzz cnm... Haftaya çarşamba ya her an her şey olabilir biliyosun burası sürpriz bebişlerle dolu

doğru diyorsun canım :) heran herşey olabilir, inşallah çok bekletmez beni miniğim..
yarın da evi temizleyip yatağını kurayım diyorum artık hazır olsun dimi

doğru diyorsun canım :) heran herşey olabilir, inşallah çok bekletmez beni miniğim..
yarın da evi temizleyip yatağını kurayım diyorum artık hazır olsun dimi

daha yatağını kurmadın mı Anlaşıldıııı,senin bebiş ondan gelmiyo, anne herşey hazır olsun öyle gelirim diye Bak bizimki mesela doktor teyzesini bekliyor , her şey hazır yoksa ...Doktorumuz Allahtan yarın izinden dönüyor, yerine bakan doktoru sevmedik biz, o bize usg de bakmadı, biz de doğmadık bekliyoruz

selam eylül anneleri
uzun zamandır aktif olarak girmedim foruma. ara ara takipteydim. açılması olup haftaya falan gün bekleyen hamilelere bir sorum olcak. göbeğiniz düştü mü? yani göğsünüzün altından tamamen boşaldımı?
benim daha var günüm ama üç gündür bel kasık ağrılarım hayatımı zorlaştırdı. 11nde kontrolüm var. daha göbeğim falan düşmediği ve ritmik olmadığı için rahatım ama. ağrılar gelincede noluyoruz diorum ????

Maşallah bu ne güzellik ana kız yakıyorsunuz doğumdan kac saat sonra çekildi bu resim hemde normal doğummus benim sac bas kırk gün düzelmez kendime gelemem herhalde

hayirli olsun cnm darisi basima ins[/QUOTE]

Yanlış anlaşılmasın ben doğurmadım kız maybebabe doğurmuş Alıntı yanlış olmuş ben yürüyüşden geldim şimdi pazara markete uğradım hem ne yaptınız kızlar bu sene kıs hazırlıkları hep dürüyor bende yeşil domatesten turşu yapacaktım biber kozlicektim falan ama hiç dermanım yok zaten bu kıs bebek doyurmaktan kendimi doyurmaya zaman bulamam herhalde

Tebrikler canım, darısı bizlerin başına.

kaşıntı bende vardı da geçti 2 gün sürdü göbeğimle göğsüm çok kaşınıyodu geçti ama.... ya devlet hastanesi gerçekten sorun çok bekliyorsun ben kaç gün nst sonucumu gösteremedim doktor bulamadım ama ne yapayım özelden de pek memnun kalmadım neyse artık bi doğursakta rahatlasak allahtan hemşireler falan çok ii bi kaç kere acile gittim ii davrandılar baya ama doktorumdan memnun değilim bakalım yarın ilk defa buranın ultrasonuna girecem hayırlısı artıkın:18:

yok daha park yatağını kurmadım ben :)) takvimde de son 5 gün yazıyor baya bi saldım ben kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…