bu da benim meleğimmEki Görüntüle 501354 bu doğduğu gün
Eki Görüntüle 501355 bu da dün çekilen
beş günde bile bayağı bi farketmiş dimi kızlar
gene yürüyüşe çıkıyorum...her gün 45-60 dakika yürüyorum hiiiç aksatmadan...esnaf bile kesin "geliyo bu deli kadın gene" diyodur...inşşalllah yürümek doğumu kolaylaştırıyodur a dostlar..yani sadece efsaneden ibaretse en çok bende patlayacak bu iş....
Eki Görüntüle 501401
Selam kızlar bende doğurdum çok şükür......bugün eve geldik kızımızla......normal doğum oldu allaha şükür.....
maşallahAllah nazarlardan esirgesin, sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin , analı babalı inşallah
Çok masum ve tatlı bir bebek
Valla ben de dün mecburen dışarı çıktım sanki herkes bana bakıyodu garip gözlerle bu haliyle de süslenip çıkmış der gibi , ya da ben kendimi öyle hissettim
Valla kızlar benim göbek aldı başını gitti , bir resim koyayım da görün oğlumu
Eki Görüntüle 501405
kızlarrr ben geldim sizlerle doğum hikayemi paylaşmak için: ) çarşamba gününden beri tansıyonlarım çok yüksekti idrarda protein çıktı hep acillerdeydim tansıyonum 15-9 larda geziyodu...we karar werildi cuma sabahı sezeryana aldılar beni bende normal doğuramayanlardanım maalesef..binbir korkuyla girdim ameliyata...sontamı takarlarken ağlıyodum açıkcası hiçbiri zor değil ama ben çok korkuyodum ameliyata girerken tiiir tiiirr titriyodum korkumdan genel anestezi istedim diğeri türlüsüne yüreğim dayanmazdı zaten tansıyonum tawanlardaydı :) we götürdüler benı ameliyata çook güzel bi ameliyat geçirdim maaşaallh diyim kendıme Allah sizede böle güzel doğmlar nasip etsin...ameliyattan çıktıktan sonra ağrım olmadı gaz sancım olmadı çook rahattım zaten cuma sabah sezeryan ldum cumartesi sabah ewimize geldık :) asıl süprizz şu kiii benımm kızımaa 9 AYDIR ERKEK DEDİLER AMA BİZİM KIZIMIZZ OLDUU : )))) herkes şoktaaminnak bi kızım war Allahın izniyle...karın bölgesi filan hep laf hiçbişeyi yok elhamdülillah :) 2300 gr doğdu minnak ama büyüycek teyzerli dualarınızla :) ben güzel bi sezeryan yaşadım inşallah sizler normal yollarla doğurursunuz ama sezeryanda çok kötü bişi değilmiş :) haa bide kızımıza isim arıyoz hamişler güzel annelerden fikir beklıyom :) mutluyum şükürler olsun dilerim sizlerde güzelce alırsınız miniklerinizi kucagınıza :) minikim yanımda uyuyo mışıl mışıl maaşallahh :) işte benım hikayemde böle oğluşum diye sewerken kızçem geldi :))[/QUOT
9 ay boyunca görememişler mi bebişin cinsiyetini ya.. kaç dr cinsiyetini tastik etmişti..
canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin bu ben kızıma zeynep ismi vereceğim peygamber efendimizin kızlarının isimlerinden biri ayrıca babasının süsü demekmiş
nasıl oldu bu cinsiyet yanlışlığı sağlıklı doğsunda anneciği ona bakar nasılsa üzüldüğüm şimdi sen mavi aldıysan ...
bizimkilerde hep erkek doğacak diyip beni korkutuyorlar herşeyimiz pembe bizim
Alemsin Pespembe....neyin var ki? gayet normal gördüm göbeğini..oysaki şu alemde bir ben bir de ebru şallı vardık bezelye kadar göbekle bitiren
Selam kızlar bende doğurdum çok şükür......bugün eve geldik kızımızla......normal doğum oldu allaha şükür.....
selam kızlar ben geldim nihayet evimdeyimm artık, oğlumun gelmeye niyeti yok doktorumuz öyle söyledi bakalım nolacak haftaya çarşamba randevum var tekrar.
bebeğine kavuşan anneler var allah nazardan saklasın hepsinidarısı benim gibi bekleyenlere olsun...
Hoşgeldinizzz cnm... Haftaya çarşamba ya her an her şey olabilir biliyosun burası sürpriz bebişlerle dolu
doğru diyorsun canım :) heran herşey olabilir, inşallah çok bekletmez beni miniğim..
yarın da evi temizleyip yatağını kurayım diyorum artık hazır olsun dimi
Maşallah bu ne güzellik ana kız yakıyorsunuz doğumdan kac saat sonra çekildi bu resim hemde normal doğummus benim sac bas kırk gün düzelmez kendime gelemem herhalde
Sevgili tombisler :)))
Ben 31/08/2012 yani dün saat 8.40 da 39+0dayken 3230 gr 49 cm bir erkek bebik anası oldum :))))
Epidural sez oldum,dün dayanılmaz ağrılar içindeydim bu sabah evimize geldim bol su iciyorum ağrı kesici kullanıyorum ağrılarım baya azaldı
Oğlum güzel emıyor sutum de iyi çok şükür
Bekleyenlere sabır diliyorum, dogum yapmış olanlara da bir an önce iyileşmelerini
Opuldunuz
canım benim son günlerde hiç sancım yok daha önceleri bi iki defa belimden giren sancılarım oldu ama kesildi bide ben acayip kaşınıyorum bacım bi görsen ellerimin üstü ayaklarım potu potur bişeler döktü kocakarı gibi oldum öle şiddetli kaşınıyoki yarın tahlillerimi yaptırcam bakalım normaldır inş... ben geçen hafta özele gittim doktorum sezeryancı biraz ama bana normal doğurursun dedi ondan öncede 2 ay devlete gittim yani normal olursa doğumum direk devlet hastanesine giderim ebeleri çok iimiş çokta temiz güzel bi hastane ama ameliytlık bi işim olursa (inş olmaz) özele gitcem o zaman.... devlet hastaneleri bina olarak güzel ama doktorlarda iş yok resmen bi perişanlık bekle bekle orda doğurcam sanıyorum nese sıran geliyo giriyosun doktor kendi ultrasyona bakıyo ii bişeyin yok tamam soru bile soramıyosun doru düzgün allah kimseyi düşürmesin
daha yatağını kurmadın mıAnlaşıldıııı,senin bebiş ondan gelmiyo, anne herşey hazır olsun öyle gelirim diye Bak bizimki mesela doktor teyzesini bekliyor , her şey hazır yoksa ...Doktorumuz Allahtan yarın izinden dönüyor, yerine bakan doktoru sevmedik biz, o bize usg de bakmadı, biz de doğmadık bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?