2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 502876

anneler arkadasımın bebegine aldığım nevresim takımı birine daha almıstım cok memnun kaldı öneririm
Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsinamin

tatluş kızımla cumartesi doktor ablamıza gideeğiz hiç çatı muayenesi olmadım ben her kontrolümüz rahat geçti zaten yapsaydı açıla açıla bir hal olurdu

kızımı özledim o minik yumrukçuklarını artık dışarda babişimizle birlikte görmek istiyorum onunlada bazı güzel şeyler paylaşmak istiyoruz

hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz ......

kızlarrrrrr..dün tam 37.haftada NST'ye girmek ve muayene için taktım koluma çantamı..şıkıdık şıkıdık gittik doktora...ahanda ssancı çıkmış...4 cm açıklmışın dediler haberim yok...çıkar üstündekileri, sancı odasına alıyoz dediler, şaka mı yapıyosunuz dedim...suyumu patlattılar, 2-3 saat agrım oldu ki..elimde cep telefonu herkese ben doğuma giriym diye anlatıodum..ahanda bir ara yogunlastı, aldılar beni doğumhaneye...tam 5 kez cıglık attım...daha dogrusu yırttım kendimiii....ama ogluşumu aldım kucağıma sağ salim..bugunde gene kolumda cantam elimde oglum dondum geldim....eski model catır cutur doğurdum kızlar..darısı başınızaaa:))

hay maşallah ne güzel de anlatmışsın. darısı başımıza

ayy,had hayırlı haberlerini bekliyoruz,kolay doğum olur inşallahhhhhh :)

canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh..
bişey sorcam daha erken değilmiymiş canım 37. hafta yani sen de bişey farketmedin di mi değişik olarak

slmlaaaar,
kızlar bence sibel doğurmuştur bu saate kadar inş.tabi.

yaa bende felaket bi miskinlik var hiç iş yapasım yok,naapsam acaba?

bu ne yaaa BAŞAKGENCER şaka yapıyo heralde şok oldum valla öyleyse helal olsun ben de öyle olsam keşke nstye git gel sıkıldım artık haftayı beklicez gene bizim kız gelmiyo hala napıyım yapacak bişey yok herkes de doğurdu sayılır

amanınnn bu gerçek mi Yahu ne değişik hikayeler okuyoruz ya , herkesinki çok farklı ...bakalım bizimki nasıl olacak
Hadi gözün aydın, darısı başımıza...Detayları bekliyoruz....

Sibelsa doğum yaptı mı acep onu da çok mrk ettim?

ahanda hayalimdeki doğum:)) bi an şaka şaka falan diyecek sandım ama dememiş:))))
Allah analı babalı büyütsün cnm.
slmlaaaar,

yaa bende felaket bi miskinlik var hiç iş yapasım yok,naapsam acaba?

yapma cnm uzat bacaklarını yat sende:)))

selam kızlar nasılız bugün ben çok iyiyim doğum yapan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum allah analı babalı büyütsün kızlar yaa kafam çok karışık ben eski sezaryenliyim doktorum en geç haftaya çarşambaya gün verdi ama benim aklımda hala normal doğum yapabilirmiyim düşüncesi var acep devlet hastanesine gitsem orada olurmu hiç gitmedim şimdiye kadar düşünceniz nedir bu konuda olabilirmi acaba hepinizi öpüyorum

oyyy maşallah Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsinn,gözün aydın canımmm

bence normal yapamazsın,daha doğrusu sezeryanlı birinin normal yaptığını hiç duymadım bugüne kadar.ne gerek var risk almaya arkadaşım....

çok acı çekenler de var, çok kolay doğum yapanlar da var yazılanlarda. Ben de okuya okuya kanaat ettim ki herkesin farklı oluyor ve acı çekeceği varsa çekiyor, dua edelim de bizimkiler kolay olsun. Dün akşam bi tane okudum, dikişi bile yokmuş çok rahat olmuş, inşallah bizim de öyle olur.

ay ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
ben de aynen böyle hayal ediyorum, gideyim kontrole aaa 5 cm açılmış desinler hoooop hemen doğurup geleyim evime. oh missss darısı hepimizin başına

valla tam bilmiyorum canım, bu benim ilk doğumum olacak inşallah ama sezaryan sonrası normal doğum yaptıran doktorlar diye bi başlık görmüştüm ben, demekki oluyor, ama sen bunu araştırmak için niye bu kadar bekledin.

kızlar geceden beri 2 kez çok kuvvetli bi sancı girdi kasıklarıma 5 dk sürdü öyleki iki kat oldum hareket edemedimm sanki bebek kasıklarımın arasına girdi,yalancı doğum sancısı buysa gerçeği nasıl acaba (((

canım ya aslında başından beri araştırıyorum ama nedense buralardada yok öyle bir örnek alacağım doğum dün bi tanıdık birinin sezaryenden sonra normal doğurduğunu ama devlette olduğunu söyleyince umutlandım işte çünki devlete hiç gitmemiştim olabilirmi diye ama doğru söylüyorsun geç kaldım galiba araştırdımda alanında uzman hastanelerde randevu bile kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…