- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
kızlaaarrrrrrrrrr akşamdan beri bi gr uyykum yokk...
öncelikle 10 dkde gelen sancılarım vardı daha sonra 7-8dkye düştü şimdide 5-6 dkye düştüüü dayanmıyorum sancı geldiği zamann belimden başlıyoo kasılmayla birlikte kasıklarıma karnıma yayılıyoo 9da doktora gideceğizz galiba doğuracağım bugüüünnnn
kızlarrrrrr..dün tam 37.haftada NST'ye girmek ve muayene için taktım koluma çantamı..şıkıdık şıkıdık gittik doktora...ahanda ssancı çıkmış...4 cm açıklmışın dediler haberim yok...çıkar üstündekileri, sancı odasına alıyoz dediler, şaka mı yapıyosunuz dedim...suyumu patlattılar, 2-3 saat agrım oldu ki..elimde cep telefonu herkese ben doğuma giriym diye anlatıodum..ahanda bir ara yogunlastı, aldılar beni doğumhaneye...tam 5 kez cıglık attım...daha dogrusu yırttım kendimiii....ama ogluşumu aldım kucağıma sağ salim..bugunde gene kolumda cantam elimde oglum dondum geldim....eski model catır cutur doğurdum kızlar..darısı başınızaaa:))
kızlaaarrrrrrrrrr akşamdan beri bi gr uyykum yokk...
öncelikle 10 dkde gelen sancılarım vardı daha sonra 7-8dkye düştü şimdide 5-6 dkye düştüüü dayanmıyorum sancı geldiği zamann belimden başlıyoo kasılmayla birlikte kasıklarıma karnıma yayılıyoo 9da doktora gideceğizz galiba doğuracağım bugüüünnnn
kızlarrrrrr..dün tam 37.haftada NST'ye girmek ve muayene için taktım koluma çantamı..şıkıdık şıkıdık gittik doktora...ahanda ssancı çıkmış...4 cm açıklmışın dediler haberim yok...çıkar üstündekileri, sancı odasına alıyoz dediler, şaka mı yapıyosunuz dedim...suyumu patlattılar, 2-3 saat agrım oldu ki..elimde cep telefonu herkese ben doğuma giriym diye anlatıodum..ahanda bir ara yogunlastı, aldılar beni doğumhaneye...tam 5 kez cıglık attım...daha dogrusu yırttım kendimiii....ama ogluşumu aldım kucağıma sağ salim..bugunde gene kolumda cantam elimde oglum dondum geldim....eski model catır cutur doğurdum kızlar..darısı başınızaaa:))
ahanda hayalimdeki doğum:)) bi an şaka şaka falan diyecek sandım ama dememiş:))))kızlarrrrrr..dün tam 37.haftada NST'ye girmek ve muayene için taktım koluma çantamı..şıkıdık şıkıdık gittik doktora...ahanda ssancı çıkmış...4 cm açıklmışın dediler haberim yok...çıkar üstündekileri, sancı odasına alıyoz dediler, şaka mı yapıyosunuz dedim...suyumu patlattılar, 2-3 saat agrım oldu ki..elimde cep telefonu herkese ben doğuma giriym diye anlatıodum..ahanda bir ara yogunlastı, aldılar beni doğumhaneye...tam 5 kez cıglık attım...daha dogrusu yırttım kendimiii....ama ogluşumu aldım kucağıma sağ salim..bugunde gene kolumda cantam elimde oglum dondum geldim....eski model catır cutur doğurdum kızlar..darısı başınızaaa:))
slmlaaaar,
yaa bende felaket bi miskinlik var hiç iş yapasım yok,naapsam acaba?
selam kızlar nasılız bugün ben çok iyiyim doğum yapan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum allah analı babalı büyütsün kızlar yaa kafam çok karışık ben eski sezaryenliyim doktorum en geç haftaya çarşambaya gün verdi ama benim aklımda hala normal doğum yapabilirmiyim düşüncesi var acep devlet hastanesine gitsem orada olurmu hiç gitmedim şimdiye kadar düşünceniz nedir bu konuda olabilirmi acaba hepinizi öpüyorum
Bende dogurmadım daha girip bakıyorum topige, ama gercekten artık girip bisey okumaya korkuyorum cünkü dogum yapan bazı arkadasların yazdıklarını okuyunca moralman cöküyorum, kimse "burda doguma giricek arkadaslar var korkutmıyım biraz yumusak yazıyım" demiyor malesefÖzellikle birini kastetmiyorum, genel olarak konusuyorum..korkunctu, kabus gibiydi, dayanılmazdı, agrıdan öldüm gibi seyleri okuyunca demekki herkes aynıymıs diyorum, topikte daha önce etraftaki diger kadınların bu tarz yaklasımlarından korkup üzülenler "dogum yapacak kadına bunlar anlatılır mı" diyorlardı ama demek ki herkes aynı seyi yapıyormus. Acıkcası artık ben takip etmeye bile korkuyorum. Muhakakki agrı cekilecek, hic acı olmadan dogum yapmanın imkanı var mı? Ama bir cogumuzun ilk dogumu gercekten ben cok tedirginim artık sırf bu sebepten dolayı
selam kızlar nasılız bugün ben çok iyiyim doğum yapan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum allah analı babalı büyütsün kızlar yaa kafam çok karışık ben eski sezaryenliyim doktorum en geç haftaya çarşambaya gün verdi ama benim aklımda hala normal doğum yapabilirmiyim düşüncesi var acep devlet hastanesine gitsem orada olurmu hiç gitmedim şimdiye kadar düşünceniz nedir bu konuda olabilirmi acaba hepinizi öpüyorum
ahanda hayalimdeki doğum:)) bi an şaka şaka falan diyecek sandım ama dememiş:))))
Allah analı babalı büyütsün cnm.
yapma cnm uzat bacaklarını yat sende:)))
canım ya aslında başından beri araştırıyorum ama nedense buralardada yok öyle bir örnek alacağım doğum dün bi tanıdık birinin sezaryenden sonra normal doğurduğunu ama devlette olduğunu söyleyince umutlandım işte çünki devlete hiç gitmemiştim olabilirmi diye ama doğru söylüyorsun geç kaldım galiba araştırdımda alanında uzman hastanelerde randevu bile kalmamışçok acı çekenler de var, çok kolay doğum yapanlar da var yazılanlarda. Ben de okuya okuya kanaat ettim ki herkesin farklı oluyor ve acı çekeceği varsa çekiyor, dua edelim de bizimkiler kolay olsun. Dün akşam bi tane okudum, dikişi bile yokmuş çok rahat olmuş, inşallah bizim de öyle olur.
ay ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
ben de aynen böyle hayal ediyorum, gideyim kontrole aaa 5 cm açılmış desinler hoooop hemen doğurup geleyim evime. oh missssdarısı hepimizin başına
valla tam bilmiyorum canım, bu benim ilk doğumum olacak inşallah ama sezaryan sonrası normal doğum yaptıran doktorlar diye bi başlık görmüştüm ben, demekki oluyor, ama sen bunu araştırmak için niye bu kadar bekledin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?