az önce hastanemi arayıp hasta bezine gerek var mı diye hemşireye sordum, gece pedi yeter dedi.
az önce hastanemi arayıp hasta bezine gerek var mı diye hemşireye sordum, gece pedi yeter dedi.
bence normal yapamazsın,daha doğrusu sezeryanlı birinin normal yaptığını hiç duymadım bugüne kadar.ne gerek var risk almaya arkadaşım....
evet bide o var risk almak bu yüzdenya özeldeki doktorlar risk almak istemiyorlar ne olur ne olmaz diye kaçınılmaz son maalesef yaklaşıyor bu durumda
canım ya aslında başından beri araştırıyorum ama nedense buralardada yok öyle bir örnek alacağım doğum dün bi tanıdık birinin sezaryenden sonra normal doğurduğunu ama devlette olduğunu söyleyince umutlandım işte çünki devlete hiç gitmemiştim olabilirmi diye ama doğru söylüyorsun geç kaldım galiba araştırdımda alanında uzman hastanelerde randevu bile kalmamış
canım şu listeye bi bak, bunların arasında benim dr.un da ismi var ama hiç sormadım gerçekten yapıyor mu diye, sen hangi şehirdesin, İstanbuldaysan sorarım istersen.
olsun öyle yada böyle mutlu son.hayırlısıyla sağlıkla doğsunda bebişlerimiz gerisi ne fark eder...sezaryanda sorun mu yaşamıştın şimdi normal istiyosun?
nişanı gelen var mı aranızda hıc ?
nasıl bır akıntı bu ? bazılarının kanla karısık olmuyormus sanırım.
bır de, dra gıdıp de rahmınde acılma oldugunu ogrenen arkadaslara soruyorum;
hıc tuhaf bıseyler hıssetmedınız mı kendınızde ? yanı acılma oldugunu anlamadınız mı ?
ben de umutlanıyorum cuma kontrole gıttıgımde dr ınsallah acılman var der dıye...
bana bugun ınanılmaz bır sancı gırdı, yerımden zıpladım desem yerıdır.
bugune kadar gelenlerın en sıddetlısıydı.
evet istanbuldayım bi bakayım canım teşekkür ederim
tabii cnm yaaa:))) ben hala çalışıyorum. bu hafta son. izne ayrılınca hep yatacağım:)))öyle yapıym dimi:))bu günleri arıycaaz zaten:))
ben de özele gidiyorum.henüz sormadım bu kontrolümde soracağım ama oraya giden birisi 3 adet istiyorlar demişti.olmadı bebek bezi kullanırsın yoğun olursaaz önce hastanemi arayıp hasta bezine gerek var mı diye hemşireye sordum, gece pedi yeter dedi.
evet biraz zor atlattım o dönemi düzelmem 10 günü bulmuştu bidaha asla diyordumki kazara hamile kalınca tekrar aynı zor zamanları yaşarmıyım diye terddütlerim var her doğum aynı değil diyorlar ama ne bileyim psikolojik herhalde zaten tek tesellimiz bebişlerimizin sağlıklı doğup kucağımızda o mis kokularıyla almamız bütün zorluklar unutuluyor evlat sevgisiyle inan
KIzlar kesilmeyi bekleyen kurbanliklar gibiyim saatler kaldi off. Napicam bilmiyorum gece uyusam bari
Ne kadar az kişi kaldık forumda kızlar,daha eylüle yeni girdik,patır patır geliyo bebekler :) kolay doğum,zor doğum,ağrı olması,olmaması bence de herkese göre değişir,her bünye ayrı,herkesin doktoru da ayrı,bazı arkadaşlar sezeryandan sonra çok ağrı çektiklerini yazmışlar,belki de doktorlarının eli ağırdı,iğne vurulurken bile hemşireden hemşireye ne kadar fark ediyo,bence burda yazılanlara göre moraliniz bozulmasın,bugüne kadar sezeryan olan arkadaşlarmdan sadece biri zor atlattığını söyledi ama onun doktoru asistandı,bence doktor çok önemli.
şukşuk ve sibel de doğurmuştur heralde artık,bir an önce girseler de foruma,merakımızı giderseler :)
canım sibel hastanedeyniş suni sancı verilecekmiş şimdilik böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?