2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valahi billahi saka yapmıyorum..hele hele su hayatta böle güzel surpizleier basıba denk gelen tiplerden de degilim...40haftaya kadar tasırım ben cocugu, kesin sezeryan olur filan diyodum inanın bak...annem bile daha yanıma gelmemişti sehir dısından..kadıncagaz bu sabah ilk ucakla koptu geldi...ruya gibi hala ben de inanamıyorum..Allah dualarımı kabul etti, bir an evvel ben panik olmadan, stres olmadan dogdu..hepinize bole nasip etsin Allah...sağlıkla kavusun yavrunuza

ay masallahh yaaaa..İlk dogumun mu canım? Tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün..

valahi billahi saka yapmıyorum..hele hele su hayatta böle güzel surpizleier basına pek denk gelen tiplerden de degilim...40haftaya kadar tasırım ben cocugu, kesin sezeryan olur filan diyodum inanın bak...annem bile daha yanıma gelmemişti sehir dısından..kadıncagaz bu sabah ilk ucakla koptu geldi...bebek sekeri siparisini bile yeni vermstik...ruya gibi hala ben de inanamıyorum....zaten cok kararsız ve tırsık bir tipimdir....Allah dualarımı kabul etti, bir an evvel ben panik olmadan, stres olmadan dogdu..hepinize bole nasip etsin Allah...sağlıkla kavusun yavrunuza

süpersin ama yaaa harika olmuş darısı başımıza
yaaa açılma farkedilmeyen bişey mi? yani biz anlamıyoruz sanırım açılmayı di mi?

Son düzenleme:

ay ne güzel böyle kolay ve sağlıklı doğumlar rabbim bizlerede nasip etsin..
ben birinci doğumdan sonra iice tırstım geçen hafta her gece doğuruyodum ara arada 80 lik yaşlı insanları sancı çekerken görüyodum... benide iice korku sardı.... senin doğumu okuyunca içime bir ferahlık geldi..:18:

Canım kesinlikle çok yürüdüğün için bu kadar kolay pırtlatmışsın. Bu da yeni gebeliklere örnek olsn..Bizzat test edilmiş, onaylanmıs

Evet ben de cook tırsıyodum..hergun nişan mı geldi, suyum mu geldi diyodum...hastanede bayagı uzun nst sırası bekledim, dolandım,gezindim hic bisiy anlamadım (acılma vs olarak)...zaten son gunlerde ara ara regl agrısı gibi hafif sızılarım oluyodu, nstde sancı olarak cıktı, beni sancı odasına aldılar..yanımda bi kızcagız sabah 4ten beri sancı cekiyomus..annesi yanında..ben ole sepet gibi oturuyorum onlarla misafir gibi...hatta NST yapılırken normal dogum yapan bi hamilenin sesini duydum ve burdan cıkınca doktora soyliyim beni sezeryana alsın obur hafta, benim gozum yemez dedim...kikkiki...3 saat sonrasında da normal dogurdum...ne epidural, ne narkoz...anneanne usulu, catır, catır..hem de 3 bucuk kilo...kimsenin zorlu dogum hikayelerini dinleyip tırstırmayın kendinizi..ben hep tırstım korktum....herkesin hikayesi coook farklı oluyo...her dogum baslı basına bir film.....tek yaptıgım daha once dedigim gibi at gibi yurumektir...hele son bi haftasında yurumekten tabanlarım agrıyodu aksamları...umarım ise yaramıstır...Allah'tan hepinize benimkinden daha komik ve daha kolay dogumlar diliyorum....simdi tek derdim emzirebildim mi emzireedim mi????...hepinize bol sans opucukleri yolluyorum...

valla seni dinledikçe dinleyesim geliyor:) önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum.ben zaten yürüyordum ama arttırayım bari önümüzdeki hafta

çok sevindim senin adına canım ya, keşke herkes senin gibi doğurabilse,epizyo yapıldı mı canım?

arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır okuyorum sizleri yazmak bugüne kısmetmiş. bende eylül annesi olucam 24 eylül sezeryan tarihim.
bi oğluşum olucak inşallah.
sizlere bişey sormak istiyorum. benim 1-1,5 aydır kullandığım günlük pede 8-10 damla su geliyor.bu gün de sanki biraz daha fazla gibiydi . ama çok değil. sizlerdede var mı bu durum? geçtiğimz ct dr daydık. suyumuz gayet normaldi. ama bu gün biraz daha çok görünce korktum açıkçası. dr umuzda nöbret ertesiymiş izinli yani. başka dr a gitmek istemedim.

sizlerdede oluyomu acaba..

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

bende de oluyor cnm. perşembe doktora soracağım hatta( inşallah unutmam).ama su mu akıntı mı anlayamıyorum?
ben günlük ped kullanamıyorum. mantar yapıyor.hemen kaşınıyorum.
o yüzden sürekli çamaşırımı değiştiriyorum.kurulamama rağmen sürekli bir ıslaklık. valla çamaşır değiştirmekten iflahım kesiliyor

inşallah biz de senin gibi oluruz canım çok şanslısın gerçekten allah analı babalı büyütsün bebeğini hep mutlu olun inşallah darısı en kısa zamanda benim de başıma inşallaaaah....

hanımlar bir tane ayetel kürsi okurmusunuz 41 tane okutuyordum tamamlamıştım arkadaşın biri gebe değilmiş bir gebeden rica ediyorum 1 tane eksiğim var okursanız sevinirim allah razı olsun.

acılma denılen sey rahım agzında oluyor dıye bılıyorum, vajınanın gırısı de ıstemez genısler dıye bılıyorum bu surecte, orası esnekmıs zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…