bu ne yaaa BAŞAKGENCER şaka yapıyo heralde şok oldum valla öyleyse helal olsun ben de öyle olsam keşke nstye git gel sıkıldım artık haftayı beklicez gene bizim kız gelmiyo hala napıyım yapacak bişey yok herkes de doğurdu sayılır
kızlarrrrrr..dün tam 37.haftada NST'ye girmek ve muayene için taktım koluma çantamı..şıkıdık şıkıdık gittik doktora...ahanda ssancı çıkmış...4 cm açıklmışın dediler haberim yok...çıkar üstündekileri, sancı odasına alıyoz dediler, şaka mı yapıyosunuz dedim...suyumu patlattılar, 2-3 saat agrım oldu ki..elimde cep telefonu herkese ben doğuma giriym diye anlatıodum..ahanda bir ara yogunlastı, aldılar beni doğumhaneye...tam 5 kez cıglık attım...daha dogrusu yırttım kendimiii....ama ogluşumu aldım kucağıma sağ salim..bugunde gene kolumda cantam elimde oglum dondum geldim....eski model catır cutur doğurdum kızlar..darısı başınızaaa:))
bu ne yaaa BAŞAKGENCER şaka yapıyo heralde şok oldum valla öyleyse helal olsun ben de öyle olsam keşke nstye git gel sıkıldım artık haftayı beklicez gene bizim kız gelmiyo hala napıyım yapacak bişey yok herkes de doğurdu sayılır
valahi billahi saka yapmıyorum..hele hele su hayatta böle güzel surpizleier basıba denk gelen tiplerden de degilim...40haftaya kadar tasırım ben cocugu, kesin sezeryan olur filan diyodum inanın bak...annem bile daha yanıma gelmemişti sehir dısından..kadıncagaz bu sabah ilk ucakla koptu geldi...ruya gibi hala ben de inanamıyorum..Allah dualarımı kabul etti, bir an evvel ben panik olmadan, stres olmadan dogdu..hepinize bole nasip etsin Allah...sağlıkla kavusun yavrunuza
valahi billahi saka yapmıyorum..hele hele su hayatta böle güzel surpizleier basına pek denk gelen tiplerden de degilim...40haftaya kadar tasırım ben cocugu, kesin sezeryan olur filan diyodum inanın bak...annem bile daha yanıma gelmemişti sehir dısından..kadıncagaz bu sabah ilk ucakla koptu geldi...bebek sekeri siparisini bile yeni vermstik...ruya gibi hala ben de inanamıyorum....zaten cok kararsız ve tırsık bir tipimdir....Allah dualarımı kabul etti, bir an evvel ben panik olmadan, stres olmadan dogdu..hepinize bole nasip etsin Allah...sağlıkla kavusun yavrunuza
gene yürüyüşe çıkıyorum...her gün 45-60 dakika yürüyorum hiiiç aksatmadan...esnaf bile kesin "geliyo bu deli kadın gene" diyodur...inşşalllah yürümek doğumu kolaylaştırıyodur a dostlar..yani sadece efsaneden ibaretse en çok bende patlayacak bu iş....
Evet ben de cook tırsıyodum..hergun nişan mı geldi, suyum mu geldi diyodum...hastanede bayagı uzun nst sırası bekledim, dolandım,gezindim hic bisiy anlamadım (acılma vs olarak)...zaten son gunlerde ara ara regl agrısı gibi hafif sızılarım oluyodu, nstde sancı olarak cıktı, beni sancı odasına aldılar..yanımda bi kızcagız sabah 4ten beri sancı cekiyomus..annesi yanında..ben ole sepet gibi oturuyorum onlarla misafir gibi...hatta NST yapılırken normal dogum yapan bi hamilenin sesini duydum ve burdan cıkınca doktora soyliyim beni sezeryana alsın obur hafta, benim gozum yemez dedim...kikkiki...3 saat sonrasında da normal dogurdum...ne epidural, ne narkoz...anneanne usulu, catır, catır..hem de 3 bucuk kilo...kimsenin zorlu dogum hikayelerini dinleyip tırstırmayın kendinizi..ben hep tırstım korktum....herkesin hikayesi coook farklı oluyo...her dogum baslı basına bir film.....tek yaptıgım daha once dedigim gibi at gibi yurumektir...hele son bi haftasında yurumekten tabanlarım agrıyodu aksamları...umarım ise yaramıstır...Allah'tan hepinize benimkinden daha komik ve daha kolay dogumlar diliyorum....simdi tek derdim emzirebildim mi emzireedim mi????...hepinize bol sans opucukleri yolluyorum...
Evet ben de cook tırsıyodum..hergun nişan mı geldi, suyum mu geldi diyodum...hastanede bayagı uzun nst sırası bekledim, dolandım,gezindim hic bisiy anlamadım (acılma vs olarak)...zaten son gunlerde ara ara regl agrısı gibi hafif sızılarım oluyodu, nstde sancı olarak cıktı, beni sancı odasına aldılar..yanımda bi kızcagız sabah 4ten beri sancı cekiyomus..annesi yanında..ben ole sepet gibi oturuyorum onlarla misafir gibi...hatta NST yapılırken normal dogum yapan bi hamilenin sesini duydum ve burdan cıkınca doktora soyliyim beni sezeryana alsın obur hafta, benim gozum yemez dedim...kikkiki...3 saat sonrasında da normal dogurdum...ne epidural, ne narkoz...anneanne usulu, catır, catır..hem de 3 bucuk kilo...kimsenin zorlu dogum hikayelerini dinleyip tırstırmayın kendinizi..ben hep tırstım korktum....herkesin hikayesi coook farklı oluyo...her dogum baslı basına bir film.....tek yaptıgım daha once dedigim gibi at gibi yurumektir...hele son bi haftasında yurumekten tabanlarım agrıyodu aksamları...umarım ise yaramıstır...Allah'tan hepinize benimkinden daha komik ve daha kolay dogumlar diliyorum....simdi tek derdim emzirebildim mi emzireedim mi????...hepinize bol sans opucukleri yolluyorum...
arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır okuyorum sizleri yazmak bugüne kısmetmiş. bende eylül annesi olucam 24 eylül sezeryan tarihim.
bi oğluşum olucak inşallah.
sizlere bişey sormak istiyorum. benim 1-1,5 aydır kullandığım günlük pede 8-10 damla su geliyor.bu gün de sanki biraz daha fazla gibiydi . ama çok değil. sizlerdede var mı bu durum? geçtiğimz ct dr daydık. suyumuz gayet normaldi. ama bu gün biraz daha çok görünce korktum açıkçası. dr umuzda nöbret ertesiymiş izinli yani. başka dr a gitmek istemedim.
sizlerdede oluyomu acaba..
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
valahi billahi saka yapmıyorum..hele hele su hayatta böle güzel surpizleier basıba denk gelen tiplerden de degilim...40haftaya kadar tasırım ben cocugu, kesin sezeryan olur filan diyodum inanın bak...annem bile daha yanıma gelmemişti sehir dısından..kadıncagaz bu sabah ilk ucakla koptu geldi...ruya gibi hala ben de inanamıyorum..Allah dualarımı kabul etti, bir an evvel ben panik olmadan, stres olmadan dogdu..hepinize bole nasip etsin Allah...sağlıkla kavusun yavrunuza
aynı şeyi ben de sormuştum geçenlerde, yani açılma dedikleri vajinanın genişlemesi diye anlıyorum ben ve o zaman insan kendisi anlamalı değil mi? ama anlaşılmıyor cevabını aldım malesef, bilemedim ben onu bilemedim
canım ben okurum rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallah
okudum canım ..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?