2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım malesef hala dogum yapamadım 40+2yıde bugun bıtırıyoruz ınsalalh rabbım kabul etsın ıns. okudum ben

çok sevindim senin adına canım ya, keşke herkes senin gibi doğurabilse,epizyo yapıldı mı canım?

saol canım..yok epizyo dedigin dikiş dimi??evet o var, ama doktorum ben cok tırsık biri oldugum icin solemiyo..napcaksın iste var bikac tane diyo..ebelerin de agzını aradım solemediler..kikiki..ben de aman dedim bosver, 5ide bir 10uda bir...simdi hafif kanamam var,üstüne pturma 3 gun,uzanarak dinlen dedi..

ayy ne guzel Allah hayirli uzuuuuun bi ömür nasip etsin bebisine, dogum tarihimiz ayniymis ama benimki karnimda seninki kucainda, sana cok özendiiiiiiiimmmmmm, darisi basima

yaa bende de bu sorun var gunluk ped kasinti yapio, ne gicik bi durum

Daha geçen gün soruyodun bu yürüyüş işinin faydası yoksa bende patlayacak diyodun ,bak patlamadı, aksine onun faydası olma ihtimali çokkk yüksek die düşünüyorum ben
Cnm seni forumun en güzel doğum yapan listesinde 1 numaraya koydum Mihrace 2 ye geriledi
Allah hepimize su gibi güzel temiz doğumlar nasip etsin

amiinn..agzına saglık ne güzel dua etmissin...insallah yürüyüsün herkes faydasını gorur...hepiniz inşallah benden kolay dogurursunuz...allah dagına göre kar veriyor galba...

annnneemmmm yerim onu bennn maşalllahh çok tatlı çıkmışsınız:)

seninle aynı durumdayım bende canım

Bdt si ay sonu olanlar bile doğum yaptı bende tık yooook

Beni de unutmayın..Tık yok demeyin kızlar, bıdıkların sağı solu hiiiç belli olmaz

------
Ya ben sizlerden dua istiyorum noluur her biriniz yürekten inşallah rahata erersin dese bu bile bana yeter... Kızlar ya bugün en sonunda patladım 1 saat ağladım Ya yeni ev aldık 1 sene oluyo , elektriği suyu şantiye ve 1 senedir ben doğru dürüst su kullanamıyorum, hamileliğim bu şekilde geçti , ısınamadık, yıkanamadık, doğru düzgün..Fırınım bozuldu elektrik voltajının ayarsızlığından... Bu aralar şebeke suyuna elektriğine geçilme sürecindeyiz , 1 ayı da bulabilir, 10 günü de ,3 ayı da Bebişim doğacak eli kulağında , akrabalar gelicek , bu susuzlukta ben loğusalığımı geçiricem, bebeğimi yıkıcam, her şeyden streslisi de susuz hayat dönmyor çok çok zor...Su tam anlamıyla hiç yok değil ama günün büyk bölümü yok, gece 11 den sonra ya da ne biliyim gün içinde belli saatlerde filan düzgün akıyor, herkes evdeyken damla su yok Bu ara bunun stresi sardı doğumu da geçtim...Musluklarınız açın ve akan suyunuza şükredin kızlar, benim gibi hem doğumu eli kulağında hem akraba bekliyor hem de susuz bir evde yaşıyor olsanız inanın stresiniz 2 ye katlanırdı ...

canım hiç stres yapma, günün belli saatlerinde akıyormuşya su eşine söyle büyük damacanalara stok yapsın bol bol, leğenlere falan.

hahhaha şaka yapıyosun nası yani vayyy anasını hep istediğim şey yaaa ne güzel maşallaaahhhh. Allah bağışlasın kuzunuuuu :)

canım hiç stres yapma, günün belli saatlerinde akıyormuşya su eşine söyle büyük damacanalara stok yapsın bol bol, leğenlere falan.
musluktan akan su gibi olmuyor ki cnm, yemek yapmak, duş almak, evi silmek her şey çok zor ..Yine de şükrediyorum annemlerle aynı şehirdeyiz ama insan evini özlüyor.Ama şimdi bebek de doğunca kendi evimde çok daha zor olacak , annemde kalıcaz muhtemelen, bebeğimin yatağını süslerini cicilerini de kendi evinde bırakıcaz , oysa mis gibi kendi evimiz var bizim ama ne fayda
İnsan bebeğiyle evinde kendi yatağında olmak istiyor işte , ne heveslerle park yatağını kurduk, evimizin dış kapısını süslettik, eve gelenlere ikram edilecekler bile hazırdı ama sanırım yetişmeyecekkk

Nerde bu kızlar yaww doğuran kaçıo . Doğuramıyanda sıkıntıdan girmio heralde canım sıkıldı ( eskiden ne heycanlar paylaşılırdı bu forumda ahhhhh ahhhhhhhh (

Allah yardımcınız olsn gerçekten çok zor bende ilk evlendiğim kış şantiye elektriği kullanıyordum elektrikli sobayla ısınmıştık inşallah kışa kadar düzelir su içinde 1-2 sene boyunca sizin gibi günde 1 saat açıyorlardı ama biz su deposu taktırmıştık o 1 saatte çamaşır ya da bulaşık makinesini çalıştırıyordum depodanda su yetiyordu depo taktırsanız olmazmı acaba???

kızlar kesilmeyi bekleyen kurbanliklar gibiyim saatler kaldi off. Napicam bilmiyorum gece uyusam bari

o korku hepimizde var canım günler yaklaştıkça heyecanda artıyor anlıyorum seni allah yardımcımız olsun hepimiizi sağ sağlim kurtarsın
bebişlerimizle birlikte evlerimize gelebilmeyi nasip etsin inşallh..

senin durumun benimkine benziyo canım. bizde site içinde sıfır ev aldık,temmuz sonunda teslim edicez demişlerdi hala dış düzenlemesi,apartman kapıları falan bitmedi,evin içinde sıkıntı yok ama doğalgaz bağlanmadı hala,bizde taşncaz diye eski evde herşeyi toparladık ama hala taşınamıyoruz,hiç bi yerde düzenimiz yok,bebişimin odası bile hazır değil,en çok ona üzülüyorum

Kızlaaarr sonunda tüm işlerim bitti. Sadece kapı süsü ve şekerimiz kaldı. Perdelerimiz geldi takıldı ayyy çook tatlı. Pembenin bukadar güzel bir renk olduğunu yeni anlıyorum :) ama yorgunluktan öldüm tabi. Allahtan arkadaşım herdakika yanımdaydı. Allah razı olsun. Kızlar arkadaşımda bebek istiyor. Sizden ricam hepiniz onunda bbeek sahibi olması için fatiha okurmusunuz allah rızası için. Okuyanlar beğenirse yazımı sevinirim. Arkadaşımın adı sevinç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…