çok sevindim senin adına canım ya, keşke herkes senin gibi doğurabilse,epizyo yapıldı mı canım?
kızlarrrrrr..dün tam 37.haftada NST'ye girmek ve muayene için taktım koluma çantamı..şıkıdık şıkıdık gittik doktora...ahanda ssancı çıkmış...4 cm açıklmışın dediler haberim yok...çıkar üstündekileri, sancı odasına alıyoz dediler, şaka mı yapıyosunuz dedim...suyumu patlattılar, 2-3 saat agrım oldu ki..elimde cep telefonu herkese ben doğuma giriym diye anlatıodum..ahanda bir ara yogunlastı, aldılar beni doğumhaneye...tam 5 kez cıglık attım...daha dogrusu yırttım kendimiii....ama ogluşumu aldım kucağıma sağ salim..bugunde gene kolumda cantam elimde oglum dondum geldim....eski model catır cutur doğurdum kızlar..darısı başınızaaa:))
bende de oluyor cnm. perşembe doktora soracağım hatta( inşallah unutmam).ama su mu akıntı mı anlayamıyorum?
ben günlük ped kullanamıyorum. mantar yapıyor.hemen kaşınıyorum.
o yüzden sürekli çamaşırımı değiştiriyorum.kurulamama rağmen sürekli bir ıslaklık.valla çamaşır değiştirmekten iflahım kesiliyor
Bdt si ay sonu olanlar bile doğum yaptı bende tık yooook
valahi billahi saka yapmıyorum..hele hele su hayatta böle güzel surpizleier basına pek denk gelen tiplerden de degilim...40haftaya kadar tasırım ben cocugu, kesin sezeryan olur filan diyodum inanın bak...annem bile daha yanıma gelmemişti sehir dısından..kadıncagaz bu sabah ilk ucakla koptu geldi...bebek sekeri siparisini bile yeni vermstik...ruya gibi hala ben de inanamıyorum....zaten cok kararsız ve tırsık bir tipimdir....Allah dualarımı kabul etti, bir an evvel ben panik olmadan, stres olmadan dogdu..hepinize bole nasip etsin Allah...sağlıkla kavusun yavrunuza
Daha geçen gün soruyodun bu yürüyüş işinin faydası yoksa bende patlayacak diyodun ,bak patlamadı, aksine onun faydası olma ihtimali çokkk yüksek die düşünüyorum ben
Cnm seni forumun en güzel doğum yapan listesinde 1 numaraya koydumMihrace 2 ye geriledi
Allah hepimize su gibi güzel temiz doğumlar nasip etsin
Eki Görüntüle 502746 furkanım ve ben.
pazar günü saat 12 de sezeryanla doğum yaptım.oğluşum 3200 gr doğdu.sezeryandan sonra kum torbası bıraktılar karnıma ve öldüüüüm ağrısından gece yürümeye başladıktan sonra iyiyidim bebişim tüüüm gece ağladıı uyutmadı sabah ben on tane normal doğuma bedel sancılar çektiim.neyse en sonunda dün akşam evimize geldik.bu sabahta sütüm geldi.çok mutluyum rabbime binlerce defa şükürr
seninle aynı durumdayım bende canım
Bdt si ay sonu olanlar bile doğum yaptı bende tık yooook
Beni de unutmayın..Tık yok demeyin kızlar, bıdıkların sağı solu hiiiç belli olmaz
------
Ya ben sizlerden dua istiyorum noluur her biriniz yürekten inşallah rahata erersin dese bu bile bana yeter... Kızlar ya bugün en sonunda patladım 1 saat ağladımYa yeni ev aldık 1 sene oluyo , elektriği suyu şantiye ve 1 senedir ben doğru dürüst su kullanamıyorum, hamileliğim bu şekilde geçti , ısınamadık, yıkanamadık, doğru düzgün..Fırınım bozuldu elektrik voltajının ayarsızlığından... Bu aralar şebeke suyuna elektriğine geçilme sürecindeyiz , 1 ayı da bulabilir, 10 günü de ,3 ayı da Bebişim doğacak eli kulağında , akrabalar gelicek , bu susuzlukta ben loğusalığımı geçiricem, bebeğimi yıkıcam, her şeyden streslisi de susuz hayat dönmyor çok çok zor...Su tam anlamıyla hiç yok değil ama günün büyk bölümü yok, gece 11 den sonra ya da ne biliyim gün içinde belli saatlerde filan düzgün akıyor, herkes evdeyken damla su yok Bu ara bunun stresi sardı doğumu da geçtim...Musluklarınız açın ve akan suyunuza şükredin kızlar, benim gibi hem doğumu eli kulağında hem akraba bekliyor hem de susuz bir evde yaşıyor olsanız inanın stresiniz 2 ye katlanırdı ...
kızlarrrrrr..dün tam 37.haftada NST'ye girmek ve muayene için taktım koluma çantamı..şıkıdık şıkıdık gittik doktora...ahanda ssancı çıkmış...4 cm açıklmışın dediler haberim yok...çıkar üstündekileri, sancı odasına alıyoz dediler, şaka mı yapıyosunuz dedim...suyumu patlattılar, 2-3 saat agrım oldu ki..elimde cep telefonu herkese ben doğuma giriym diye anlatıodum..ahanda bir ara yogunlastı, aldılar beni doğumhaneye...tam 5 kez cıglık attım...daha dogrusu yırttım kendimiii....ama ogluşumu aldım kucağıma sağ salim..bugunde gene kolumda cantam elimde oglum dondum geldim....eski model catır cutur doğurdum kızlar..darısı başınızaaa:))
musluktan akan su gibi olmuyor ki cnm, yemek yapmak, duş almak, evi silmek her şey çok zor ..Yine de şükrediyorum annemlerle aynı şehirdeyiz ama insan evini özlüyor.Ama şimdi bebek de doğunca kendi evimde çok daha zor olacak , annemde kalıcaz muhtemelen, bebeğimin yatağını süslerini cicilerini de kendi evinde bırakıcaz , oysa mis gibi kendi evimiz var bizim ama ne faydacanım hiç stres yapma, günün belli saatlerinde akıyormuşya su eşine söyle büyük damacanalara stok yapsın bol bol, leğenlere falan.
musluktan akan su gibi olmuyor ki cnm, yemek yapmak, duş almak, evi silmek her şey çok zor ..Yine de şükrediyorum annemlerle aynı şehirdeyiz ama insan evini özlüyor.Ama şimdi bebek de doğunca kendi evimde çok daha zor olacak , annemde kalıcaz muhtemelen, bebeğimin yatağını süslerini cicilerini de kendi evinde bırakıcaz , oysa mis gibi kendi evimiz var bizim ama ne fayda
İnsan bebeğiyle evinde kendi yatağında olmak istiyor işte , ne heveslerle park yatağını kurduk, evimizin dış kapısını süslettik, eve gelenlere ikram edilecekler bile hazırdı ama sanırım yetişmeyecekkk
kızlar kesilmeyi bekleyen kurbanliklar gibiyim saatler kaldi off. Napicam bilmiyorum gece uyusam bari
Beni de unutmayın..Tık yok demeyin kızlar, bıdıkların sağı solu hiiiç belli olmaz
------
Ya ben sizlerden dua istiyorum noluur her biriniz yürekten inşallah rahata erersin dese bu bile bana yeter... Kızlar ya bugün en sonunda patladım 1 saat ağladımYa yeni ev aldık 1 sene oluyo , elektriği suyu şantiye ve 1 senedir ben doğru dürüst su kullanamıyorum, hamileliğim bu şekilde geçti , ısınamadık, yıkanamadık, doğru düzgün..Fırınım bozuldu elektrik voltajının ayarsızlığından... Bu aralar şebeke suyuna elektriğine geçilme sürecindeyiz , 1 ayı da bulabilir, 10 günü de ,3 ayı da Bebişim doğacak eli kulağında , akrabalar gelicek , bu susuzlukta ben loğusalığımı geçiricem, bebeğimi yıkıcam, her şeyden streslisi de susuz hayat dönmyor çok çok zor...Su tam anlamıyla hiç yok değil ama günün büyk bölümü yok, gece 11 den sonra ya da ne biliyim gün içinde belli saatlerde filan düzgün akıyor, herkes evdeyken damla su yok Bu ara bunun stresi sardı doğumu da geçtim...Musluklarınız açın ve akan suyunuza şükredin kızlar, benim gibi hem doğumu eli kulağında hem akraba bekliyor hem de susuz bir evde yaşıyor olsanız inanın stresiniz 2 ye katlanırdı ...
Ben ne zaman doğuracam yaaaaaSabrım kalmadı artıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?