kızlar akşam 6 dan beri sancım vardı ama geçti son 1 saattir bişey yok ılık banyoda yaptım inşallah gece tekrarlamaz şimdi kalça kemiklerim leğen kemiklerim ağrıyo açılıyorum heralde:))
kızlar akşam 6 dan beri sancım vardı ama geçti son 1 saattir bişey yok ılık banyoda yaptım inşallah gece tekrarlamaz şimdi kalça kemiklerim leğen kemiklerim ağrıyo açılıyorum heralde:))
canım yalancı sancıda olabilir.bi yerde okumuştum pozisyon ve yer değiştirdiğinde sancı geçiyorsa yalancı sancıdır diyordu.benimde bu aralar aaşağa acayip bi baskı oluyor.bazen yürürken kitleniyorum sanki diken batıyor.ama mst de bişey çıkmadı.
Nerde bu kızlar yaww doğuran kaçıo . Doğuramıyanda sıkıntıdan girmio heralde canım sıkıldı( eskiden ne heycanlar paylaşılırdı bu forumda ahhhhh ahhhhhhhh (
kızlarrrr saat 19:06da oğlum EFE dünyaya geldiii 3270 gr 50 cmmm
yaklaşık olaran 19 saat sancı çektim hemde ne sancıııı ben doktora sezeryan yap dayanamıyorum dedikçee doktorumm asla dedi mükemmel bi çatım varmışşş illa normal doğurtcam dediii son 5 saat acayip sancı çektim ölüyodum acıdannn en son açılmam 10 cm olmuşş ama oğlumun kafası tam kanalda değildiii vakumla çekti doktorummm... sadece 2 tane dikiş atıldıışimdi çok iyiyizzz tek sorun oğlum emmiyoo
yaklaşık olaran 19 saat sancı çektim hemde ne sancıııı ben doktora sezeryan yap dayanamıyorum dedikçee doktorumm asla dedi mükemmel bi çatım varmışşş illa normal doğurtcam dediii son 5 saat acayip sancı çektim ölüyodum acıdannn en son açılmam 10 cm olmuşş ama oğlumun kafası tam kanalda değildiii vakumla çekti doktorummm... sadece 2 tane dikiş atıldıışimdi çok iyiyizzz tek sorun oğlum emmiyoo
benim hala hastane çantamda eksiklerim var.:)))
her hafta sonu kesin bişey oluyor bir türlü tamamlayamıyorum
artık bu hafta sonu halledeceğimtelefonlarıma bile bakmayacağım. kendimi dışarı atacağım.ya eşimin işi çıkıyor ya misafir geliyor.tek başıma da gidemiyorum bir yere şu halimle cesaret edip.
neyse hanımlar okuyan olmayacak sanırım teşekkürler hoşçakalın.
Beni de unutmayın..Tık yok demeyin kızlar, bıdıkların sağı solu hiiiç belli olmaz
------
Ya ben sizlerden dua istiyorum noluur her biriniz yürekten inşallah rahata erersin dese bu bile bana yeter... Kızlar ya bugün en sonunda patladım 1 saat ağladımYa yeni ev aldık 1 sene oluyo , elektriği suyu şantiye ve 1 senedir ben doğru dürüst su kullanamıyorum, hamileliğim bu şekilde geçti , ısınamadık, yıkanamadık, doğru düzgün..Fırınım bozuldu elektrik voltajının ayarsızlığından... Bu aralar şebeke suyuna elektriğine geçilme sürecindeyiz , 1 ayı da bulabilir, 10 günü de ,3 ayı da Bebişim doğacak eli kulağında , akrabalar gelicek , bu susuzlukta ben loğusalığımı geçiricem, bebeğimi yıkıcam, her şeyden streslisi de susuz hayat dönmyor çok çok zor...Su tam anlamıyla hiç yok değil ama günün büyk bölümü yok, gece 11 den sonra ya da ne biliyim gün içinde belli saatlerde filan düzgün akıyor, herkes evdeyken damla su yok Bu ara bunun stresi sardı doğumu da geçtim...Musluklarınız açın ve akan suyunuza şükredin kızlar, benim gibi hem doğumu eli kulağında hem akraba bekliyor hem de susuz bir evde yaşıyor olsanız inanın stresiniz 2 ye katlanırdı ...
Ben ne zaman doğuracam yaaaaaSabrım kalmadı artıkkkkk
Okudum, allah kabul eder insallah.Kızlaaarr sonunda tüm işlerim bitti. Sadece kapı süsü ve şekerimiz kaldı. Perdelerimiz geldi takıldı ayyy çook tatlı. Pembenin bukadar güzel bir renk olduğunu yeni anlıyorum :) ama yorgunluktan öldüm tabi. Allahtan arkadaşım herdakika yanımdaydı. Allah razı olsun. Kızlar arkadaşımda bebek istiyor. Sizden ricam hepiniz onunda hayırlıyla sağlıklı bebek sahibi olması için fatiha okurmusunuz allah rızası için. Okuyanlar beğenirse yazımı sevinirim. Arkadaşımın adı sevinç...
maşallah canım gözünaydınemer oğluşun da hemen inş.
hadi hayırlısı olsun sonunda güzel haber geldi senden .. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
darısı biz bekleyenlerin başına.. amin
canım sonunda hayırlısıyla almışsın ya kuzunu kucağına bvoşver gerisin. Emmeye başklar sabret canım. Çok sevindim yaaa gözün aydın.
Buarada arkadaşım, için dua okuyan herrkeslerden allah razı olsun
cnm cok sevindim ve sana gonulden bi helal olsun diorum iiki sez. olmadin sonrasi cok agrili oluo insan bebeine bile sarilamio emziremio .. ins seninki emer bnmkini krizlerle emzirioz ve cok uykusuz kaliorum gece 2 saat uyu emzir sonra uyu falan 4-5 saat uykuyla duruorum cok zor uykusuzluk ahhh hamisken saatlerce uyurdum hele ilk zamanlarrrr ;-)
hepinizden ALLAH RAZI olsun kızlarrrr..canım tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün.darısı da benim gibi bekleyenlere olsun. Epiduralsiz mi doğum yaptın..Masallah valla.Helal olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?