2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlaaarr sonunda tüm işlerim bitti. Sadece kapı süsü ve şekerimiz kaldı. Perdelerimiz geldi takıldı ayyy çook tatlı. Pembenin bukadar güzel bir renk olduğunu yeni anlıyorum :) ama yorgunluktan öldüm tabi. Allahtan arkadaşım herdakika yanımdaydı. Allah razı olsun. Kızlar arkadaşımda bebek istiyor. Sizden ricam hepiniz onunda hayırlıyla sağlıklı bebek sahibi olması için fatiha okurmusunuz allah rızası için. Okuyanlar beğenirse yazımı sevinirim. Arkadaşımın adı sevinç...

ben okudum canım, insallah en kısa zamanda bebeğini alır kucagına Allahın izniyle.

kızlar pıt pıt dökülüyoruz yarın mektup yazacağım yıllarca saklayacağım onu kuzuma uzun uzun anlatacağım ona sevgimi aşkımı yeniden doğumuşu varlığını rabbimin güzel hediyesi benim birde doğduktan sonra yazacağım inşallah

benim günahsızım daha dünyaya gelmemiş minik kızım gözümün nuru

kızlar akşam 6 dan beri sancım vardı ama geçti son 1 saattir bişey yok ılık banyoda yaptım inşallah gece tekrarlamaz şimdi kalça kemiklerim leğen kemiklerim ağrıyo açılıyorum heralde:))

kızlar akşam 6 dan beri sancım vardı ama geçti son 1 saattir bişey yok ılık banyoda yaptım inşallah gece tekrarlamaz şimdi kalça kemiklerim leğen kemiklerim ağrıyo açılıyorum heralde:))

canım yalancı sancıda olabilir.bi yerde okumuştum pozisyon ve yer değiştirdiğinde sancı geçiyorsa yalancı sancıdır diyordu.benimde bu aralar aaşağa acayip bi baskı oluyor.bazen yürürken kitleniyorum sanki diken batıyor.ama mst de bişey çıkmadı.

artmadıysa yalancı sancı olabilir canım tedbirini elden bırakma belki miniğin yokluyodur anniş hazırmı diye bdt aynı bende çok oluyor sola yatınca geçiyor

ayni seyleri ben de yasiyorum :)

Nerde bu kızlar yaww doğuran kaçıo . Doğuramıyanda sıkıntıdan girmio heralde canım sıkıldı ( eskiden ne heycanlar paylaşılırdı bu forumda ahhhhh ahhhhhhhh (

biz de doğursak hayırlısıyla kolayca, foruma giremesek bebiş emzirmekten.. amin..

herkeze slmlar bende dun doktora gittım oğluşum 3.260 gr oldu.12.09 tarıhınde sezaryan doğum yapıcam inş.su anda cok heycanlıyım allah nasıp eder inş oğlumu kucama almaya.doğum yapan arkadaşları tebrık ederım allah herkeze nasıp eder inşşşşşşşşşşşşş bana de.kib aeo.

Guzel anneler dogum yapan herkesi tebrik ederim benim gibi bekleyen anne adaylarinada bol bol hayirli dogumlar olur insallah:)

kızlarrrr saat 19:06da oğlum EFE dünyaya geldiii 3270 gr 50 cmmm
yaklaşık olaran 19 saat sancı çektim hemde ne sancıııı ben doktora sezeryan yap dayanamıyorum dedikçee doktorumm asla dedi mükemmel bi çatım varmışşş illa normal doğurtcam dediii son 5 saat acayip sancı çektim ölüyodum acıdannn en son açılmam 10 cm olmuşş ama oğlumun kafası tam kanalda değildiii vakumla çekti doktorummm... sadece 2 tane dikiş atıldıı şimdi çok iyiyizzz tek sorun oğlum emmiyoo

oyyyy doğurmak istiyorum artıkın kızlar yaaaaa sancılarım ağrılarım gittikçe artacağına azalıyo son günlerde çok rahatım aksine yaaaa bu kız gelmekmi istemiyo anlamadımki doğan bebişleri görünce nasıl heves sarıyo zor bekliyom valla artık bdt ye 10 gtün kaldı ama 10 günüde geçecek böle giderse

maşallah canım gözünaydın emer oğluşun da hemen inş.

hadi hayırlısı olsun sonunda güzel haber geldi senden .. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

darısı biz bekleyenlerin başına.. amin

canım sonunda hayırlısıyla almışsın ya kuzunu kucağına bvoşver gerisin. Emmeye başklar sabret canım. Çok sevindim yaaa gözün aydın.

Buarada arkadaşım, için dua okuyan herrkeslerden allah razı olsun

Canım aynı sıkıntı bende de var, artık psikolojik bir direnc olusturdugumu düsünüyorum, sanırım canta ve diger tüm hazırlıklar biterse sıra doguma gelecek diye korkuyorum. Bir kac eksik var kendime güvenip yalnız basıma cıkamıyorum, bir yerde otobste bir dükkanda falan suyum gelirse diye ödüm patlıyor. refakatcı esliginde gitmem lazım nereye gidersem onu da istemiyorum.Hala eksigim var..üstelik 38+5 im ben :)

neyse hanımlar okuyan olmayacak sanırım teşekkürler hoşçakalın.

Bende okumustum

Valla tam olarak aynı degil ama benzer bir sorunu bizde tasındıgımız evde asansörle yasıyoruz, 3 aydır in saat sirketini aramaktan helak oldum bir türlü oturma izni alamadıkları icin asansörü acamıyorlar ve ben 4 kat inip cıkıyorum. Gerci lynne daha kötü o 12 kat inip cıkıyor ama 4 kat da beni cok zorluyor. bugün artık dayanamadım patladım aradım kavga ettim yetkiliyle. eger sezeryan olmam gerekirse dikislerden kendi evime gidemiycem farkındasınız di mi ne demek istedigimi dedim, agladım sinirden. gercekten öyle olursa evime cıkamam herhalde degil mi ? hic bilmiyorum ne durumda olacagımı. Allah sana da kolayık versin, cok zor gercekten. insan biraz daha anlayıs bekliyor ama kimsenin umrunda olmadıgını görünce sinirlerim zıplıyor benimde. simdi bir formül bulmam gerek benimde, eger evime cıkamazsam ne yapacagım diye.

Ben ne zaman doğuracam yaaaaa Sabrım kalmadı artıkkkkk

Canım bende artık zorlanıyorum ama hep söyle düsünmeye calısıyorum, belki hayatımda bir kez daha yasamayacagım birsey hamilelik, oyle düsününce cok daha kıymetli oluyor. son son asermenin keyfini cıkar :) canın olur olmaz biseyler istesin mesela :)

Okudum, allah kabul eder insallah.

cnm cok sevindim ve sana gonulden bi helal olsun diorum iiki sez. olmadin sonrasi cok agrili oluo insan bebeine bile sarilamio emziremio .. ins seninki emer bnmkini krizlerle emzirioz ve cok uykusuz kaliorum gece 2 saat uyu emzir sonra uyu falan 4-5 saat uykuyla duruorum cok zor uykusuzluk ahhh hamisken saatlerce uyurdum hele ilk zamanlarrrr ;-)

canım tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün.darısı da benim gibi bekleyenlere olsun. Epiduralsiz mi doğum yaptın..Masallah valla.Helal olsun sana

maşallah canım gözünaydın emer oğluşun da hemen inş.

hadi hayırlısı olsun sonunda güzel haber geldi senden .. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

darısı biz bekleyenlerin başına.. amin

canım tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün.darısı da benim gibi bekleyenlere olsun. Epiduralsiz mi doğum yaptın..Masallah valla.Helal olsun sana
hepinizden ALLAH RAZI olsun kızlarrrr..
evet epidüralsiz doğum yaptımm tek yediğim şey açılmanın olması için yarım serum suni sancııı..
doktorum mükemmeldi kızlarr tam 5 kere doğumhaneye girdik çıktık ben seni kesemem sibell dedi çok güzel pelvisin fln dedi kesersem haksızlık yaparım sana dedii bağıra bağıra doğurdum valla oğluşumuuuu

Maaşallah sanada EFEyede.Dr a da bravo valla başkası hemen keser alırdı,bu uğraşmış.19 saat dile kolay ama sonuç süper şimdi dünyanın en mutlu insanısın darısı başımıza inş.
Sağlıklı,huzurlu,mutlu güzel bi ömür dilerim efe bebişe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…