2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

annammm deme öyle kıızzzzz gözüm korktu ha

sonunda geldi güzel haber anneciği oğlucuğuna kavuşmuş allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı başımıza artık nazaylardan korusun ayybende normal doğurmak istiyorum bu vakumda ne gözün aydın canım benim tosuncuk bu yakında emer dayanamaz

kızlar dun gece saat 1 gıbı bırden baslayan sancılarım oldu, 5 dk ıcınde bır kac kez gerceklestı ve benı resmen kılıtledı. Cok canım yandı bu kez, daha once ara ara gelen sancılara benzemıyordu. Yarım saat fln bekledık ve ben wc ye gırdıgımde altımı yıkarken elımde bır renk farklılıgı gordum. Sonra tuvalet kagıdını surup baktıgımda kan oldugunu gordum ama o bahsedılen yapıskan akıntı ıle karısık kahverengıye yakın dıye bahsedılen kan gıbı degıldı, bıldıgınız kıpkırmızı kan... Azdı ama kanı gorunce hemen hastaneye gıdelım dedık. Ilk etapta kendı dr umuzu aramak ıstemedık o saatte, atasehır memorıal hastanesı yakın dıye oraya gıdelım dedık. Hastanede sancılar bırden kesıldı, ama yıne de nst cıhazına aldılar. Nst ye baglı oldugum surece sakın sakın yattım, uyudum bıle, ama o sırada dahı 80 ve 100 lerde seyreden duzenlı sancılarım cıkmıs. Kımbılır daha oncekı sancıları cekerken baglansaydım kac cıkacaktı..... Dr alttan muayene ettı ve acılma yok dedı. Kendı dr unuza gıdın eger sancı devam ederse dedı. Eve sabaha karsı 4 te geldık. Sabah 6 da wc ye kalktıgımda yıne kan gordum. Bu kez kendı dr umu aradım. Bugun mutlaka gelın dedı, normalde cuma gunu gıdecektık. Kahvaltı yapıp cıkacagız bırazdan. Insallah yanlıs bakmıstır dıger dr, ınsallah acılmam vardır da sunı sancıyla da olsa yaparım dogumumu.....dua edın benım ıcın.

Maşallah gözün Aydın canım Allah ikinizde sağlıklı uzun ömür versin

Birde dogum yapan arkadaslara bir sorum olacak doktorun en son söylediği kilo tahmini dogum kilosuyla uyumlu mü üsg ölçümleri tutuyor mü yani
İki kisiden duydum çevremde 3200 dediler 3750 doğdu falan diye benim oğlum daha yeni 3100 oldu belki de daha küçük kim bilir

Son düzenleme:

Hayırlısı bakalım,inş.sorun yoktur canım.güzel haberle bekliyoruz seni:)

canım geçmiş olsun umarım kötü bir durum değildir dediğin gibi açılmadan dolayı olmuştur.satlarımız aynı seninle seni okurken kendimi kıyasladım ama bende de hiç sancı falan yok demekki can yanmadan sancı da oluyomuş.benimde geçen hafta alttan muayenem vardı açılma yok demişti doktor.umarım güzel haberlerle gelirsiniz haberlerini bekliyorum..

hadi geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..

Sibelcim

gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

OzzyOzzy

canım inşallah bugün hayırlısıyla doğurursun.

Kızlar bütün gece forumla uğraştım rüyamda, sibel ile bir kişi daha hastanedeymiş, onları kamera ile takip edip gelip foruma size haber veriyordum hala doğurmadı falan diye. Kafayı yediğimin resmidir.

Kızlar bugün dr.a gidicem, sancım yok, nişan yok, su yok, karnım çok yukarda ben daha doğurmam dimi.

doğuran arkadaşların ya da son haftasında falan olanların hepsinin karnı aşağıya iniyor mu, yani doğurmak için illa inmiş mi olmalı, bilen duyan var mı?

benim de aynı,bebeğim çok yukarda,ne zaman incek bilmiyorum..acaba doguma hazır oldugu zaman birden mi inicek. buarada buara suyum gelmese iyi olur,ailemden kimse yok,annem haftaya gelicek,yalnız doguma gitmek istemiyorum

benim de aynı,bebeğim çok yukarda,ne zaman incek bilmiyorum..acaba doguma hazır oldugu zaman birden mi inicek. buarada buara suyum gelmese iyi olur,ailemden kimse yok,annem haftaya gelicek,yalnız doguma gitmek istemiyorum

karnım biraz indi ama çok değil, ne bileyim karnıma bakıp ooo daha var diyor bazıları. ben çok sabırsızım yaaaa

inşallah seninkisi annen geldiğinde olur ama ben bazen diyorum annemlere haber vermeden eşimle mi gitsem, ama annemin yanımda olup bana okuması dua etmesi de beni rahatlatır diye düşünüyorum. Ben arkadaşım doğum yapacakken hastanede yanındaydım, sancı çekerken sürekli bana oku diyordu, ben okudukça o rahatlamış. Ezbere ne biliyorsam okudum.

canım daha erken dur doğurma zaten biz varız sırada:)

Son düzenleme:

Kızlar benim karnım hala yukarıda.Bebeğin bası da kanala girmiş degil henüz.Doktorum girmek zorunda degil o zaten doğumla inecek asagı dedi.Karının inmesi dogum anında bile olabiliyormus. Onun için endişelenmeyin boşunaa

sıbelcim canım gecmıs olsu rabbım analı babalı buyutmek nasıp etsın ınsallah darısı da gunu gecmıs gecmemıs tum hamişlerın basına ınsallah

bende bugun 3:30da dırek dogumhaneye gıdıcem ebe arkadaslar var bı baksınlar acılma varmı sancı varmı dr. sadece sancıya bakıp yolluyor bende de mubarek hıc sancı yok sadece kasıklarda arada bı agrı oluyor suniyi yiyebılırım bugun

hayırlı haberlerle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…