2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hııımmm bu çok iyi haber boşuan karnımı kontrol edip durmayayım ben de sağol canım.

benim biraz evi toparlamam lazım randevum 12.30 da gelince yazarım çatı kontrolü tecrübelerimi, görüşürüz.

Allah analı babalı büyütsün. sonunda kavuştun oğluşunaaaaa
cnmyaa son zamanlarda azalıyor sanırım sancılar ağrılar. sibelde öyle diyordu yanlış hatırlamıyorsam:44:
ne yapsak bilemedim:)))yok yok ben kesin kararlıyım bu cumartesi bu işi bitireceğimbenim bir de kimsem yok burada. annem gelecek ama acil bişey olsa eşim yapamayabilir.hazır olsun ki herşey yazık eli ayağına dolanmasın:)))

hadi hayırlısı cnm. ilki nişan olabilir mi bilmiyorum da ikincisi doktor çatı kontrolü yapmış ya ondan kaynaklanıyor olabilirmi acaba:44: çünkü çatı kontrolünden sonra olabiliyor hafif kanama. sen içini ferah tut

selam arkadaşlar agrılı bir gece gecirdim ahadaaa dogurmaya başlıyorum derken geçti sancı falan kqalmadı şimdide tık yok bebk çok yukarda zaten üstelik yalnızım cumartesi günü gelecek annemler o zamana kadar dogurmak istemiyorum ama hayırlısı tabiki benim dr hala normal yada sezeryan olur demedi tek söyledigi bebegin başının biraz büyük oldugu bakalım cuma günü nst erken gel dedi heralde artık söyler bizde böyle sizde ne var ne yok bu arada internetten bebek şekeri alan tavsiyesi olan varmı bi o kaldı

canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh..
bişey sorcam daha erken değilmiymiş canım 37. hafta yani sen de bişey farketmedin di mi değişik olarak

saol canım...son 3 gundur geceleri asırı hareket ediyodu bole pozisyonundan memnun degil gibiydi, o da rahatsızdı...37 hafta evet ama acılma bayagı hızlı oldugu, kilosu 3ü gecmistir diyoduk zaten...durdurmaya hacet kalmadızdı bile....3,5 kilo dogdu...2 hafta daha dursa ben bunu doguramazmısım...nstdeyken de hafif bi regl agrım vardı...o kadar

Gözün aydın canım,Allah oğlunu size bağışlasın,çoooook sevindim,çektiğin acılara değmiş,sağ salim almışsın bebeğini kucağına,emmeside 1-2 gün içinde düzene girer,içini ferah tut :) darısı biz bekleyenlerin başına...

mesajı cevaplamak icin gecmi kaldım bilmiyorum ama acılmayı hic farketmemistim, bu benim ilk dogumum bilmiyorum belki tecrubeliler anlar ama ben anlamadım...zaten catı muayenesi gibi yatıyosun, ebe bakıyo o anlıyo acılıp acılmadıgını, ole kendin kontrol edecegin bisiy diil....ben de nişan mişan gelmemişti bu arada...bir de bana mı soran olmuştu bilmiyorum ama devlet degil ozel hastanede dogurdum..

slm kızlarr cok sukur kavusturanaa.. kac gun sonraa sızleree kavustum aklım hep sızlerdeydıı dogum yapanlar olmuss ayy benım cımcımemm gelmedıı gıttıı .. suyum geldı dıe acılleree gıttım basımaa gelmeyen kalmadı ama en azından ıcım rahatladıı .. 2 ebede gıder gıtmezz alttaann baktılarr canım acımadıı .. kasmadım cunkı kendımı ama sonrakı gunlerdee cok agrım olduu kanamamm geldıı .. nst de sancı cıkınca dr yatıss verdıı 2 gundurr ordaydım dogumhaneeyee yatırdılarr nst ıcın .. doguranlarıın sesını duydukcaaa kasıldımm .. sancı cekenler vardıı .(( cok korktumm .. 2 gundur takıp ettılerr .. dunde ogleden sonra cıktık eve geldık .. bende drr gelen neymıss dıe sordum buyuk bı ıhtımall akıntıymıs dedı suyun gelseydı dogurrurdun dedı cuma gunu dr gene gıdıcem dogum seklıne karar verıcezz buarada pztsıı usgde kuzucum 355o gr cıktıı ıyıceekocaman olmuss.. doguma kadar ıyıce artıcakk accıkcası dogumhanedekılerıı gordukcee normal dogumdan tırstımm . allahh hepımızın yardımcısı olsun .. benı arayann soraann burdann ıı dıleklerını yazann hepınızden allah razı olsunn .. ben elıfımee hala kavusaamadımm dun agzını burnunu gosterdıı drr dayanamadımm hıcc kavusmak ıstıyorum artık yavrumaa ama daha zamanı gelmedı demekkı .. bugun 39 +1 oldukk cok az kaldı .. nazlı elıf koyucazz adını galıbaa hehee..

çok geçmiş olsun cnm...çoğu gitti azı kaldı ama biraz daha sabır...çok şükür ikinizde iyisiniz önemli olan bu.
sen korkma doğumhanedekilerden. herkesin ağrı eşiği farklı. belki sen hiiiiçççç bişey anlamayacaksın bile

saol cnm ama hastaneye yattıpta elı bos cıkmakk bırazz uzdu benı ama allahtann bebegım cok saglıklıı napalımm bıkac gun daha beklıycezz salı gunu gunumm doluoo cunkı ve benım halaa hıc acılmam yokk

Bence asnsor olayini cok takma cunku sezeryanda doktor bol yuruyus verdigi icin faydali bile merdiven inip cikman ben hastanedeyken dokr bana merdiveni in cik demisti cok cabuk toparlanmaya yardimci oluyor.benim evimde yuksek kat asansor yok ben gyet normal ciktim dinlene dinene:)panik yokkk

saol cnm ama hastaneye yattıpta elı bos cıkmakk bırazz uzdu benı ama allahtann bebegım cok saglıklıı napalımm bıkac gun daha beklıycezz salı gunu gunumm doluoo cunkı ve benım halaa hıc acılmam yokk

hayırlısıyla saglıklı olsunlarda gec gelsınler canım bak gunu gecıpte acılması var mı yok mu bılmeyenlerde var aramızda mesela beeeeennnn

günaydın kızlar ben 39+5 günlük hamileyim ve bu sabah kalktıgımda kanamam oldugunu fark etttim sizlerde de böle bir sorunla karşılaşan var mı acaba diye sormak istedim yani bu durum nörmal midir..

msj ıma cevap yazan annelere teşekkür ederim o gün kanamam oldugunda sancı filan yoktu ama dogum başlamıştı
saat12 gibi hastaneye gittim ve 12.25 oglumu kucagıma aldım..Allah dogum yapacaklara kolay dogumlar yapmayı nasip etsin inşallah....D

Canım bende 6 sında dogum yapıcım nasipse spinal sezeryan olacak ama o kadar heyacanliyim ki anlatamam benim 2.bebegim ilkide spinal di. ilkinde daha rahatım bazen basina gelecekleri bilmek daha zor oluyor:18:
yanı yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bı bebıss daha gelıooooooooo
hayırlısıyla saglıklı olsunlarda gec gelsınler canım bak gunu gecıpte acılması var mı yok mu bılmeyenlerde var aramızda mesela beeeeennnn

nebılım cnm yaa hıc acılma yok deyınce uzuldumm gercektenn ama yapıcak bısey yok . artık suyumm şarıl şarıl akmadan acıle gıtmem .. bosunaa parmakladılar benı.. yavrumu rahatsız ettler. ders oldu bana ..

normalı oldu cnmm gozun ayıdnn gule gule buyut bebegını

salı gününe kadar bekleyecek mi doktor?

allah analı babalı büyütsün
cnm açılman var mıydı peki normal mi oldu??

masalah cnmmmmmmmmmmmmmmmmm yavrunaaa.. kokla bızımm ıcınnnnnn
gozun aydınn cnm allah bızede bole kolay dogum nasıp eder ınss... acılmam hala yok ınss olurr

]

kızlar bende acılde bı kızla tanıstım oda 37 hftalıkmıss.. kontrole geldıgınde 4 cm acılman var demıslerr ama kızın ne suyu gelmıss ne bıseyy. agrısı bıle yokk dusunun yanı.. yatıs vermıslerr.. bebegı kucukmuss 2 kg bekletıolarmıss.. demekı herkezın bunyesı farklıı benımm masalahh daha 1 cm bıle acılmaa yokk bende uzuluyorum neden olmuoo dıee .. kımısınde son andaa acılıomuss.. hakkmızda hayırlsı

ardınada ama mükemmel bişi,o kadar sancı çektim ama değermiş falan deseydinde bizede biraz moral olaydı

herkese günaydın doğum yapan herkese tek tek hayırlı uğurlu olsun diyorum allah analı babalı büyütsün bizimkine de az kaldı inşallah bekliyoruz mecbur napalım ama artık çooook sabırsızım anca haftada bir nstye gidip gelyoruz çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…