Kızlar benim karnım hala yukarıda.Bebeğin bası da kanala girmiş degil henüz.Doktorum girmek zorunda degil o zaten doğumla inecek asagı dedi.Karının inmesi dogum anında bile olabiliyormus. Onun için endişelenmeyin boşunaa
Allah analı babalı büyütsün. sonunda kavuştun oğluşunaaaaakızlarrrr saat 19:06da oğlum EFE dünyaya geldiii 3270 gr 50 cmmm
yaklaşık olaran 19 saat sancı çektim hemde ne sancıııı ben doktora sezeryan yap dayanamıyorum dedikçee doktorumm asla dedi mükemmel bi çatım varmışşş illa normal doğurtcam dediii son 5 saat acayip sancı çektim ölüyodum acıdannn en son açılmam 10 cm olmuşş ama oğlumun kafası tam kanalda değildiii vakumla çekti doktorummm... sadece 2 tane dikiş atıldıışimdi çok iyiyizzz tek sorun oğlum emmiyoo
cnmyaa son zamanlarda azalıyor sanırım sancılar ağrılar. sibelde öyle diyordu yanlış hatırlamıyorsam:44:oyyyy doğurmak istiyorum artıkın kızlar yaaaaasancılarım ağrılarım gittikçe artacağına azalıyo son günlerde çok rahatım aksine yaaaa bu kız gelmekmi istemiyo anlamadımki doğan bebişleri görünce nasıl heves sarıyo zor bekliyom valla artık bdt ye 10 gtün kaldı ama 10 günüde geçecek böle giderse
ne yapsak bilemedim:)))yok yok ben kesin kararlıyım bu cumartesi bu işi bitireceğimCanım aynı sıkıntı bende de var, artık psikolojik bir direnc olusturdugumu düsünüyorum, sanırım canta ve diger tüm hazırlıklar biterse sıra doguma gelecek diye korkuyorum. Bir kac eksik var kendime güvenip yalnız basıma cıkamıyorum, bir yerde otobste bir dükkanda falan suyum gelirse diye ödüm patlıyor. refakatcı esliginde gitmem lazım nereye gidersem onu da istemiyorum.Hala eksigim var..üstelik 38+5 im ben :)
kızlar dun gece saat 1 gıbı bırden baslayan sancılarım oldu, 5 dk ıcınde bır kac kez gerceklestı ve benı resmen kılıtledı. Cok canım yandı bu kez, daha once ara ara gelen sancılara benzemıyordu. Yarım saat fln bekledık ve ben wc ye gırdıgımde altımı yıkarken elımde bır renk farklılıgı gordum. Sonra tuvalet kagıdını surup baktıgımda kan oldugunu gordum ama o bahsedılen yapıskan akıntı ıle karısık kahverengıye yakın dıye bahsedılen kan gıbı degıldı, bıldıgınız kıpkırmızı kan... Azdı ama kanı gorunce hemen hastaneye gıdelım dedık. Ilk etapta kendı dr umuzu aramak ıstemedık o saatte, atasehır memorıal hastanesı yakın dıye oraya gıdelım dedık. Hastanede sancılar bırden kesıldı, ama yıne de nst cıhazına aldılar. Nst ye baglı oldugum surece sakın sakın yattım, uyudum bıle, ama o sırada dahı 80 ve 100 lerde seyreden duzenlı sancılarım cıkmıs. Kımbılır daha oncekı sancıları cekerken baglansaydım kac cıkacaktı..... Dr alttan muayene ettı ve acılma yok dedı. Kendı dr unuza gıdın eger sancı devam ederse dedı. Eve sabaha karsı 4 te geldık. Sabah 6 da wc ye kalktıgımda yıne kan gordum. Bu kez kendı dr umu aradım. Bugun mutlaka gelın dedı, normalde cuma gunu gıdecektık. Kahvaltı yapıp cıkacagız bırazdan. Insallah yanlıs bakmıstır dıger dr, ınsallah acılmam vardır da sunı sancıyla da olsa yaparım dogumumu.....dua edın benım ıcın.
canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh..
bişey sorcam daha erken değilmiymiş canım 37. hafta yani sen de bişey farketmedin di mi değişik olarak
kızlarrrr saat 19:06da oğlum EFE dünyaya geldiii 3270 gr 50 cmmm
yaklaşık olaran 19 saat sancı çektim hemde ne sancıııı ben doktora sezeryan yap dayanamıyorum dedikçee doktorumm asla dedi mükemmel bi çatım varmışşş illa normal doğurtcam dediii son 5 saat acayip sancı çektim ölüyodum acıdannn en son açılmam 10 cm olmuşş ama oğlumun kafası tam kanalda değildiii vakumla çekti doktorummm... sadece 2 tane dikiş atıldıışimdi çok iyiyizzz tek sorun oğlum emmiyoo
nişanı gelen var mı aranızda hıc ?
nasıl bır akıntı bu ? bazılarının kanla karısık olmuyormus sanırım.
bır de, dra gıdıp de rahmınde acılma oldugunu ogrenen arkadaslara soruyorum;
hıc tuhaf bıseyler hıssetmedınız mı kendınızde ? yanı acılma oldugunu anlamadınız mı ?
ben de umutlanıyorum cuma kontrole gıttıgımde dr ınsallah acılman var der dıye...
bana bugun ınanılmaz bır sancı gırdı, yerımden zıpladım desem yerıdır.
bugune kadar gelenlerın en sıddetlısıydı.
slm kızlarr cok sukur kavusturanaa.. kac gun sonraa sızleree kavustum aklım hep sızlerdeydıı dogum yapanlar olmuss ayy benım cımcımemm gelmedıı gıttıı .. suyum geldı dıe acılleree gıttım basımaa gelmeyen kalmadı ama en azından ıcım rahatladıı .. 2 ebede gıder gıtmezz alttaann baktılarr canım acımadıı .. kasmadım cunkı kendımı ama sonrakı gunlerdee cok agrım olduu kanamamm geldıı.. nst de sancı cıkınca dr yatıss verdıı 2 gundurr ordaydım dogumhaneeyee yatırdılarr nst ıcın .. doguranlarıın sesını duydukcaaa kasıldımm .. sancı cekenler vardıı . (( cok korktumm .. 2 gundur takıp ettılerr .. dunde ogleden sonra cıktık eve geldık .. bende drr gelen neymıss dıe sordum buyuk bı ıhtımall akıntıymıs dedı suyun gelseydı dogurrurdun dedı cuma gunu dr gene gıdıcem dogum seklıne karar verıcezz buarada pztsıı usgde kuzucum 355o gr cıktıı ıyıceekocaman olmuss.. doguma kadar ıyıce artıcakk accıkcası dogumhanedekılerıı gordukcee normal dogumdan tırstımm . allahh hepımızın yardımcısı olsun .. benı arayann soraann burdann ıı dıleklerını yazann hepınızden allah razı olsunn .. ben elıfımee hala kavusaamadımm dun agzını burnunu gosterdıı drr dayanamadımm hıcc kavusmak ıstıyorum artık yavrumaa ama daha zamanı gelmedı demekkı .. bugun 39 +1 oldukk cok az kaldı .. nazlı elıf koyucazz adını galıbaa hehee..
çok geçmiş olsun cnm...çoğu gitti azı kaldı ama biraz daha sabır...çok şükür ikinizde iyisiniz önemli olan bu.
sen korkma doğumhanedekilerden. herkesin ağrı eşiği farklı. belki sen hiiiiçççç bişey anlamayacaksın bile
Canım aynı sıkıntı bende de var, artık psikolojik bir direnc olusturdugumu düsünüyorum, sanırım canta ve diger tüm hazırlıklar biterse sıra doguma gelecek diye korkuyorum. Bir kac eksik var kendime güvenip yalnız basıma cıkamıyorum, bir yerde otobste bir dükkanda falan suyum gelirse diye ödüm patlıyor. refakatcı esliginde gitmem lazım nereye gidersem onu da istemiyorum.Hala eksigim var..üstelik 38+5 im ben :)
Bende okumustum
Valla tam olarak aynı degil ama benzer bir sorunu bizde tasındıgımız evde asansörle yasıyoruz, 3 aydır in saat sirketini aramaktan helak oldum bir türlü oturma izni alamadıkları icin asansörü acamıyorlar ve ben 4 kat inip cıkıyorum. Gerci lynne daha kötü o 12 kat inip cıkıyor ama 4 kat da beni cok zorluyor. bugün artık dayanamadım patladım aradım kavga ettim yetkiliyle. eger sezeryan olmam gerekirse dikislerden kendi evime gidemiycem farkındasınız di mi ne demek istedigimi dedim, agladım sinirden. gercekten öyle olursa evime cıkamam herhalde degil mi ? hic bilmiyorum ne durumda olacagımı. Allah sana da kolayık versin, cok zor gercekten. insan biraz daha anlayıs bekliyor ama kimsenin umrunda olmadıgını görünce sinirlerim zıplıyor benimde. simdi bir formül bulmam gerek benimde, eger evime cıkamazsam ne yapacagım diye.
Canım bende artık zorlanıyorum ama hep söyle düsünmeye calısıyorum, belki hayatımda bir kez daha yasamayacagım birsey hamilelik, oyle düsününce cok daha kıymetli oluyor. son son asermenin keyfini cıkar :) canın olur olmaz biseyler istesin mesela :)
Okudum, allah kabul eder insallah.
saol cnm ama hastaneye yattıpta elı bos cıkmakk bırazz uzdu benı ama allahtann bebegım cok saglıklıı napalımm bıkac gun daha beklıycezz salı gunu gunumm doluoo cunkı ve benım halaa hıc acılmam yokk
günaydın kızlar ben 39+5 günlük hamileyim ve bu sabah kalktıgımda kanamam oldugunu fark etttim sizlerde de böle bir sorunla karşılaşan var mı acaba diye sormak istedim yani bu durum nörmal midir..
yanı yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bı bebıss daha gelıoooooooooCanım bende 6 sında dogum yapıcım nasipse spinal sezeryan olacak ama o kadar heyacanliyim ki anlatamam benim 2.bebegim ilkide spinal di. ilkinde daha rahatım bazen basina gelecekleri bilmek daha zor oluyor:18:
hayırlısıyla saglıklı olsunlarda gec gelsınler canım bak gunu gecıpte acılması var mı yok mu bılmeyenlerde var aramızda mesela beeeeennnn
msj ıma cevap yazan annelere teşekkür ederim o gün kanamam oldugunda sancı filan yoktu ama dogum başlamıştı
saat12 gibi hastaneye gittim ve 12.25 oglumu kucagıma aldım..Allah dogum yapacaklara kolay dogumlar yapmayı nasip etsin inşallah....D
saol cnm ama hastaneye yattıpta elı bos cıkmakk bırazz uzdu benı ama allahtann bebegım cok saglıklıı napalımm bıkac gun daha beklıycezz salı gunu gunumm doluoo cunkı ve benım halaa hıc acılmam yokk
msj ıma cevap yazan annelere teşekkür ederim o gün kanamam oldugunda sancı filan yoktu ama dogum başlamıştı
saat12 gibi hastaneye gittim ve 12.25 oglumu kucagıma aldım..Allah dogum yapacaklara kolay dogumlar yapmayı nasip etsin inşallah....D
masalah cnmmmmmmmmmmmmmmmmm yavrunaaa.. kokla bızımm ıcınnnnnnEki Görüntüle 502746 furkanım ve ben.
pazar günü saat 12 de sezeryanla doğum yaptım.oğluşum 3200 gr doğdu.sezeryandan sonra kum torbası bıraktılar karnıma ve öldüüüüm ağrısından gece yürümeye başladıktan sonra iyiyidim bebişim tüüüm gece ağladıı uyutmadı sabah ben on tane normal doğuma bedel sancılar çektiim.neyse en sonunda dün akşam evimize geldik.bu sabahta sütüm geldi.çok mutluyum rabbime binlerce defa şükürr
gozun aydınn cnm allah bızede bole kolay dogum nasıp eder ınss... acılmam hala yok ınss olurrkızlarrrrrr..dün tam 37.haftada NST'ye girmek ve muayene için taktım koluma çantamı..şıkıdık şıkıdık gittik doktora...ahanda ssancı çıkmış...4 cm açıklmışın dediler haberim yok...çıkar üstündekileri, sancı odasına alıyoz dediler, şaka mı yapıyosunuz dedim...suyumu patlattılar, 2-3 saat agrım oldu ki..elimde cep telefonu herkese ben doğuma giriym diye anlatıodum..ahanda bir ara yogunlastı, aldılar beni doğumhaneye...tam 5 kez cıglık attım...daha dogrusu yırttım kendimiii....ama ogluşumu aldım kucağıma sağ salim..bugunde gene kolumda cantam elimde oglum dondum geldim....eski model catır cutur doğurdum kızlar..darısı başınızaaa:))
salı gününe kadar bekleyecek mi doktor?
allah analı babalı büyütsün
cnm açılman var mıydı peki normal mi oldu??
bu ne yaaa BAŞAKGENCER şaka yapıyo heralde şok oldum valla öyleyse helal olsun ben de öyle olsam keşke nstye git gel sıkıldım artık haftayı beklicez gene bizim kız gelmiyo hala napıyım yapacak bişey yok herkes de doğurdu sayılır
kızlarrrr saat 19:06da oğlum EFE dünyaya geldiii 3270 gr 50 cmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?