2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

rabbim yardımcınız olsun inşalahh

benım tavsıyemm sancıların sıklasmadan draa gıtme cnmm ..
ben hala dogurmadım
hastanedee 8 yıl once sezeryann olan bırıı 2 bebegını normal dogurdu.. banada sancın sıklasmadan draa gelme dedı . burdaa az beklersınn . evde yuruyerekk ılık duss alarak rahatlarsın dedı .. benımde aklıma yattı

benı daha sık cagırıo kontrolee bır hafta cok uzun deılmıı pekı

günaldın herkeslere.. gözün aydın sibel... doğuramadım diye diye normal olarak doğurdun oğluşunu.. allah analı babalı büyütsün ... doğuran diğer arkadaşlarıda tebrik ediyoruum
darısıda bekleyen bizlerin başına...:18::18::18::18::18::18::18::18:

annammm deme öyle kıızzzzz gözüm korktu ha

hadi geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..

ardınada ama mükemmel bişi,o kadar sancı çektim ama değermiş falan deseydinde bizede biraz moral olaydı
kızlar hepinizden ALLAH RAZI olsunn...
en son ölçümde oğlum 3550 çıkmıştı 3270 doğdu zaten kağıtta + - 250 gr yazıyodu tuttu yanii...
kızlar sakın korkmayın valla çektiğiniz acılar saniyede unutuluyooo saniyede yaniii hiiç acı duymadım oğluşumu görünceeee...
ne edin edin sezeryanı kabul etmeyinn doğumhaneden yürüyerek çıkmakk gerçekten paha biçilemezzz
birde bool bool hasta bezi ve külot alınnn..

Bdt si ay sonu olanlar bile doğum yaptı bende tık yooook

seninle aynı durumdayım bende canım
bende sızlerlee aynı durumdayım kızlarr beklemedeyım hala tık yok
allah yardımcınnn olsun cnm cok zorr anlayabılıyorum ben 1 gun su kesıntısı olunca delırıyorumm
Ben ne zaman doğuracam yaaaaa Sabrım kalmadı artıkkkkk
benımdee kalmadıı cnmm yaa dr ne dedı snaaa
biz de doğursak hayırlısıyla kolayca, foruma giremesek bebiş emzirmekten.. amin..
hem foruma gırelım hem emzırelım
efecık geldıı elıfcık gelemedı gozun aydın cnmm emer annesıı daha yenı yenıı .. sureklı dene senn yılmak yok drunnu tebrık ettım buaradaa..
benımde cok agrım oluoduu ama hıc acılmam yokmus.. ıns senın olmusturr..muayeneden sonra kan gelebılıo cnm dr normal dedı..
benımm asagıda eskıye gore..cokda ınmedı sankı ...benım bebegın bası ıcın duz gelıoo normal dedı ..
hakkınızda hayırlısı olsun cnm o zaman
annen geldi mi?
ewt cnm dunn oglen geldıı dogurucam sanıpp sımdı yanımda cok sukurr

CANIM gözün aydın hadi sen atlattın hayırlısıyla darısı biz bekleyenlerin başına,Allah bebişinide hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

benı daha sık cagırıo kontrolee bır hafta cok uzun deılmıı pekı

canım sanada çok geçmiş olsun o kadar hastanede beklemişsin insan diğerlerinin ağrısını görünce morali bozuluyo gerçekten en iyisi tek başına olmak,İnşallah bidahaki gidişine bebişinide sağlıcakla kucağına alır gelirsin...benimde dün sancım çoktu ama gitmedim dr evde ılık duş aldım biraz yattım biraz yürüdüm geçtii yalancı bu sancılar yalancııııı :)))

canım çok çok geçmiş olsun bnde baya merak ettim seni... Neyseki evindesin bi sorunun yok... Bnde bugün gittim dr a. Nstye girdim sancı yok dr ultrasonda baktı herşey iii dedi.. Eeeeee dedim bn ne mzn doğurcm dio acelen ne haftaya çarşmbaya verdi gene randevu... Bnm kız çok nazlı çıktı yahu oysaki ben çok tezcanlıyımdır kesin baba tarafına çekti bu Neyse sabırsızlık beni deli edio bide bebişin kilo almasından korkuyorum normal olcak ya doğum zor olmaz inşşşşş.... Ay hepimiz bi avazda kurtulsak keşke... Dua edelim birbirimize ... Bakalım sen mi öncee doğurcan ben mi

Sibelcim gözün aydın canımmm..allah analı babalı büyütsün ... Emer kuzucuğun merak etme sen en zor kısmı atlattın... Inş bizede nasip eder rabbim...öpüyorum canım bebişinle seni

hepımızz ıcın dua edıyorum cnmm ıns sagsalım kucagımıza alırız...bende cok tez canlıyımdırr ama bendee 41 haftada dogmusumm hemde 15 dkk annemde ınss sende ole dogurrursun dıoo ınss.. ole olur... bende merak edıyorumm nezamn dogurcaz bakalım

bel agrım cok oluoo cnm benım bıde catı muayenesınden sonra kasıklarım cok agrıoo .. durduk yerdenn .. bosuna oldumm hıc acılmada yok sımdılık bakalımm acılmaa olucakmı ılerde.. gunum doluncaa bısey olmazsaa drumm gene yatıs verıcek orda bagıran cagıranndan cok etkılendım tansıyonumm yukseklmss cok .. sonaa normale döndü.. ama herkesın sancı esıgı farklı ..

Sibelcim gözün aydın canımmm..allah analı babalı büyütsün ... Emer kuzucuğun merak etme sen en zor kısmı atlattın... Inş bizede nasip eder rabbim...öpüyorum canım bebişinle seni
sıbelcım kuzucun nasılllllllllll
teşekkürler kızlarrr.. ALLAH sizleride yavrularınıza sağ salim kavuşmayı nasip etsinn...
EFE bey uyuyo şükriye teyzesiii.. zar zor emişiyoruzzz bakmaya doyamıyoruuummmm
hayatımın iki aşkından bi taanesi artıııkkkkk çoook seviyorum onuuu

yavaş yavaş klasik anne moduna girmeye başladık yalnız kötü bir huyu ya da özelliği olduğunda babası kılıklı, ne olacak babasının tarafına çekmiş diyoruz

ne kadar sessiz kaldı topik doğuran doğurana maşallah..
ozzy ozzy dönmedin mi hala merak ettim ne olmuş die..

slmmm kızlar dr gittim bugün çatı muayenesi oldum 1 cm açılmam varmışş nst de sancılar 40 a kadar çıktı çok değil heralde,dr yürüyüş yap dedi kolay açılsın doğumun çok uzak görünmüyo dedi,bebişim de 2930 gr olmuş daha 3 olmamış bilee bizden haberler böylee

Hayırlısı olsun canım,Allah kolay bı doğum nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…