2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu biberonları, emzikleri nasıl steril ettiniz, kaynamış suda bekletiyormuyuz, yoksa suyun içinde onlarda mı kaynayacak?

doktorumuzun tahminen gelir 'şu zamanlarda' dediği 'şu zamanlar' aralığına girmiş bulunuyoruz.. hayırlı uğurlu olaaaa....

valla şükür 37'yi gördükya buna da şükür.. bakalım ne zaman gelcek bizim pıtırcık

Ayy canım demek uzak görünmüyor dedi doktor.hadi hayırlısı ) yaa kilosuda normal çok şükür.ben de cumartesi günü gidicem kısmet olursa inş...bebeklerimiz sağlıklı sıhhatlidir.

inşallh yeşimcim sende hayırlı haberlerle gelirsin ewt doktor uzak değil 2 3 gün içinde de olur 1 haftada da olur dedi açılmaya bağlı yanii

bizde seni çok merak ettik. Nazlı elif hanım daha neyi bekliyor acaba. Annen geldimi buarada?

kızlar doğum hikayemi yazdımm bilgilerinizeee
okudum cnm , yer yer ürpersem de tırssam da şu anki halini ve mutluluğunu görüp demek geçici bir acıymış. Bizim yavrucuklar her şeyi unutturacak kadar tatlıymış sonucuna vardım ve sevindim Allahım bu mutluluğu herkese (içinde de bana ) yaşatssın (amin)
Senin de oğluşuna sağlıklı güzel hayırlı ömür nasip etsin ,analı babalı büyüsün , mürüvvetini görün

cnm hayırlısı olsun , bebişler bi şekilde dünyaya gelicek inşallah, sağlıkla gelsinler önemlli olan o.Biz anneler için ha ameliyat ha normal fark etmz diye düşünüyorum , bebişimize kavuşmanın her yolu güzel
allah yardımcınnn olsun cnm cok zorr anlayabılıyorum ben 1 gun su kesıntısı olunca delırıyorumm

ewt cnm dunn oglen geldıı dogurucam sanıpp sımdı yanımda cok sukurr

cnm ya gerçekten zor, şu an annemdeyiz doğumdan sonra bile bu böyle devam edicek gibi, evimi şimdiden özledim Allah bebişime sağlık sıhhat şans baht versin de en büyük duam bu.Bize de şans ve uğur getirsin tatlı kuzum, onun şansına o kadar inanıyorumki
Bu arada cnm seni çok mrk etmiştim, sağlıklı olmana ve bebğinin iyi olmasına çok sevindim bakalım senin kuzucuk ne zaman doğacak?
Annen gelmiş gözün aydın , çok sevindim senin adına

Efe yi görmek isteriz bi resmiini koy annesi istersen Ayyy sen doğurdun inanamıyorum ben ya, sanki sen hep "bugün de doğuramadım" dicekmişsin gibiydi Şaka gibi ya Sibel sen de doğurdun ya herkes doğurur artık, darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaa

salı gününe kadar bekleyecek mi doktor?

allah analı babalı büyütsün
cnm açılman var mıydı peki normal mi oldu??

evet canım hastaneye gittigimde 6-7cm açılmam ama sancı çok az vardı hemen yatış yapıldı ve 10-15 dk sonra oglumu kucagıma aldım canım
allah butun bebek bekleyenlere kolay dogumlar nasip etsin inşallah...

kızlar bu biberonları, emzikleri nasıl steril ettiniz, kaynamış suda bekletiyormuyuz, yoksa suyun içinde onlarda mı kaynayacak?
fokurdayan suda 5 dk kaynattım, biberonun kullanma talimatında öyle yazıyodu cnm... (avent yenidoğan almıştım ben )

evet canım hastaneye gittigimde 6-7cm açılmam ama sancı çok az vardı hemen yatış yapıldı ve 10-15 dk sonra oglumu kucagıma aldım canım

neee bi güzel doğum haberi daha mı??

Ben geçmiş yapıyım bi, okuyamadım, sanırım bu en güzel doğum listesinde 1 numara olucak , yarın ben de hast. gidiyorum 10 cm açılmalı çıksam, doğurup gelsemmm, ahh ahhhh
Hayırlı olsun cnm tebrik ederim Allahım bebişini korusun, gözünüz aydın olsun

maşallah canım bebişine kilosu iyii bencede 1 haftaya doğar bebek gelişimini tamamlayınca fazla beklemiyo haftasını normalde Allah hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemize

canım hayırlısı olsun sıkma canını. Böylesi daha iyiymiş demekki. Bebeğin sağlıklı olsunda boşver gerisini

sen nası bi doğurganmışsın yaa :))) allahmmmmm bizlere böyle kolay sağlıklı doğumlar nasip et, amin. :)

hamişlerr nasılsınız war mı doğuran we minnakını kucagına alan? tez zamanda yaşayın bu güzel duyguyu inşallahh : ) cennet kokuyolar resmen....bu arada bugün 6. gün we hala adını koyamadım kızımızın malum erkek beklerken kız geldi ya bizimki...eşim hayrunnisa diye tutturdu...başkada bişi demıyo benımm dediğim başka iismleride beğenmıyo...hayrunnisa koyucaz yarın çünkü artık sorun olmaya başladı koysunda rahat etsın moduna geçtim...ne zormuş isim kararsızlığı...yeni we değişik isimlere antipatisi war adamın sinir oluyorum emine koyucak nerdeyse...bide logusayken çok duygusal olunuyo benden duymuş olun :)hayrunnisa nasıl kızlar sizce?? ay bide emzirirken göğüslerimiz mahwoluyo lansinoh filan hikayee hiçbşi geçirmiyo demedi demeyin..çatlıyo mutlaka we çok acıyo bunun için şimdiden napmanız gerekıyo bilmiyom ama araştırın kızlar çok feci durumda benım göğüslerim (

canım bence hayrunisa çok ağır değilmi siz bilirsiniz ama nisa tek başına daha güzel bence.

canım bence hayrunisa çok ağır değilmi siz bilirsiniz ama nisa tek başına daha güzel bence.

ağır mı ağır ötesi bence canım ama eşimle sorun yaşıyoruz tadımız daha fazla bozulmasın diye koysun artık ne istiyosa diyorum bide 6 gün oldu yazık kızım isimsiz artık sustum yani derece içim üzülüyo şöle güzel şirin nice isim warken koyamamış olucam ama eşim ço anlayışssız bu konuda meryem yada zeynep diyo ama onlarıda istemeyrek sölüyo surat yapıyo bende arada kaldım : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…