2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayrunısa cok agır bence de.. anlasılan esın klasık anlayısa sahıp bu konuda.
bence zeynep ya da elıf koyabılırsınız, kuranı kerım'de gecıyo her ıkısı de dıyerek yumusatabılırsın belkı

evet canım hastaneye gittigimde 6-7cm açılmam ama sancı çok az vardı hemen yatış yapıldı ve 10-15 dk sonra oglumu kucagıma aldım canım
allah butun bebek bekleyenlere kolay dogumlar nasip etsin inşallah...

süpeeer Allah hayirli uzun ömürler versin bebisine hepinize. darisi insallah basima, ben de ayni dogumdan istiyoruuuuuuuuummmmm

aynen yaaaa poposun falan dayiyo , karnim tas gibi oluo hele bugun kolunu resmen sirtima kadar uzatti, neye ugradigimi sasirdim :d

aynen benimde dikilip kalıyo neresi bir türlü kestiremiyorum bi kafası gibi geliyo bi poposu anlamadım. Bu arada belim ağrıdan kopuyo sanki iki kişi çekip duruyo korkudan dr gitmek istemiyorum çünkü kendi dr burda değil bu ağrı sancımı onuda bilmi,yorum

ozel hastanelerde dogum yapacak olanlar, mutlaka yanınıza altınıza sermek ıcın hasta altı bezı alın
yanı bebeklere aldıgımız alt degıstırme ortulerınden,tanesıne 14 tl alan hastaneler var

evet, canbebe marka alt bezınden dunyanın ucretını almıslar. gecenlerde dogum yapan bır arkadasımın hastane faturasında gordum.

Ay kızlar ben sıkıldım yaaa her dakika bi şüphe acaba hareket ediyormu., kasıldımı öylemi iyimi değilmi demekten. Gözle göremiyorsun ya elim sürekli karnımda. Çocuğu dürtüp duruyorum uyutmuyorum galiba. Doğunca alacak hıncını benden

bayanlaaaar bir adet sancisi belime vuran uyutmuyor, ama siddetli deil, gelio mu acaba benimki de, offffff bu da kuruntuysa bebek cikana kadar hastaneye gitmem artik sanirim kuruntu diyip... aslinda bu ucuncu gebelik ama hep mecburi ani dogum sunni sancilarla oldugu icin dogum sancisi nedir bilmiyorum sanki ilk kez dogum yapicakmisim gibi, benimki de böyle enteresan bi durum iste....

Şükriye'nin sancıları başlamış 8 dakikada bir geliyormuşşş!!!1 Bu sefer geliyor heralde nazlı Elif kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…