ağır mı ağır ötesi bence canım ama eşimle sorun yaşıyoruz tadımız daha fazla bozulmasın diye koysun artık ne istiyosa diyorum bide 6 gün oldu yazık kızım isimsizartık sustum yani derece içim üzülüyo şöle güzel şirin nice isim warken koyamamış olucam ama eşim ço anlayışssız bu konuda meryem yada zeynep diyo ama onlarıda istemeyrek sölüyo surat yapıyo bende arada kaldım : ((
evet canım hastaneye gittigimde 6-7cm açılmam ama sancı çok az vardı hemen yatış yapıldı ve 10-15 dk sonra oglumu kucagıma aldım canım
allah butun bebek bekleyenlere kolay dogumlar nasip etsin inşallah...
süpeeer Allah hayirli uzun ömürler versin bebisine hepinize. darisi insallah basima, ben de ayni dogumdan istiyoruuuuuuuuummmmm
ya benim bu kız tepecik olup olup duruyor bacağını bir oyana bir buyana atıp duruyor
ya benim bu kız tepecik olup olup duruyor bacağını bir oyana bir buyana atıp duruyor
aynen yaaaa poposun falan dayiyo , karnim tas gibi oluo hele bugun kolunu resmen sirtima kadar uzatti, neye ugradigimi sasirdim :d
ozel hastanelerde dogum yapacak olanlar, mutlaka yanınıza altınıza sermek ıcın hasta altı bezı alın
yanı bebeklere aldıgımız alt degıstırme ortulerınden,tanesıne 14 tl alan hastaneler var
2012 eylül anneleri dogum hikayeleri bölümünü artik bulamiyorum :S
evet, canbebe marka alt bezınden dunyanın ucretını almıslar. Gecenlerde dogum yapan bır arkadasımın hastane faturasında gordum.
Merhaba hanmlar buraları tenhalaşmış Alalh hayırlı doğumlar versin hepinize...
Hamilelik takvimimm bitmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?