2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ben de yaklasık 1 haftadır adet sancısı çekiyorum.Belim ve bacaklarıma vuruyor.Ancak düzenli bir agrı degil.Doğumun baslaması için bu sancıların giderek şiddetlenmesi ve düzenli aralıklarla gelmesi gerekiyormus

slm kizlar ne gecmis yapabiliyorum ne bisi topikten koptum insan uzuluo wala.. sancilari tutanlara allah yardimci olsun bir nefeste kurtulsunlar inss.. bzde oglusumla dr a gittik sariligimiz var dr bol emzir 3 gun snra tekrat getir dedi sinir 12 mis bizim 10 nese bebei surekli emzirme halindeyim ins olmaz simdi de bebisimi emzirirken giriorum cunku bidik bi memeyi emdi uyudu simdi 2. meme icin uyandirmaya calisiorum napsam uyanir kii ;-)

memeyi ağzına götürüp yanağına dokunduğunda gayri ihtiyari ağzını açıp emiyomuş bebişler.. (deneyimsiz ve hala doğurmamış ondan bundan duymuş bi anne adayı )

kizlar buarada eylul annelerinin dogumdan sonraki sureci paylastiklari bi topik acilabilir mi gerci belki var ben bilmiorum bilen varsa solesin ;-)

günaydın annişler uyandım bende bizim kızda tık yok ne vuruyor ne tepecik var (((( çikolatamızıda yedik bekliyoruz doguranlar artık bebişleriyle uğraşıyorlar herhalde girecek vakit bulamıyorlar herhalde geleceğimi görüyorummmm

evet cnm suan hayattim suan yine emzirme modundayim bi de emzirirken uyku vurmss.. rabbim hayirli zmnda kucaginniza almayi nasip etsin ins

Eskiden bi geçmiş yapmak saatlerce sürerdi şimdi 10 dk da bitiyor herkes miniğini kucağına aldı rahatladı bende bi kavuşsaydım bebeğime artık karnımda değil de kollarımda olsun istiyorum meleğim.

Hayrunisa cok guzel bir isim bence hem de anlamli. Nisa tek basina sevimli olsa da sadece kadin demek halbuki hayrunisa hayirli hanim demek insallah annesine babasina cevresine hep hayir getirir ismiyle yasasin

canım bende senle aynı durumdayım bebeğim sarılık oldu.doğumunun 3. günü hastaneye yatırdılar.2 gün yattı .19 dan 9.6 ya düşmüştü.sonra evde 15 e çıktı ama burda sınır 17 olunca yatırıyorlar.neyse dün kontrolümüz vardı.15 e düşmüş.doktor düşüşe geçmiş aynı şekilde emzirmeye devam dedi.sürekli emziriyorum.birde dikişim çok olduğu için hala oturamıyorum yatarak emziriyorum.artık kollarımın üzerinde durmaktan dirseklerim mosmor oldu.ama herşey bebeğim için.

yine yanlis ihbarmis ( hala beklemedeyim ...

kimsecıkler kalmamışşşşşşşşşşşşşşş eylül sonu annelerı kalmış bı tekkk ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy biz de bı dogursaydık :)))

Dogum yapan arkadaslara cook gecmis olsun Allah bebeklerine saglikli hayirli uzun omurler versin ben hala beklemedeyim cokhafif agrilarim var ama sikligi artti gibi off beklemek cok zor

selam kızlar benimde sabaha karşı ağrılarım oldu, şimdiye kadarkilerin en şiddetlisiydi, sanırım oğlum iyice aşağıya itti kendini. Eşim telaş yaptı giyineyim mi dedi. Yok canım daha dur dedim. Herkes beklemekten bıktı, topik sessizleşti. Bugün arkadaşımın bebeğinin kuranı var akşam ona gidicem, bebeği 1 aylık. Bebek seveceğim için mutluyum ama gündüz yapmam gereken çok iş var. Buzdolabımı temizlicem, çamaşır asıcam, biberonları kaynatıcam, ütü yapıcam

bende geldim hastaneden.herşey iyi çok şükür.bebeğim,eşi,suyu....
ama bebeğim zayıfmış. 2500 gr.küçücük kızımız dedi doktor.dedim çookkk küçük evet küçük bir bebek dedi.hareketlerini kontrol halinde ol dedi.sağlıklı olsun da zayıf olsun dedim. ben o doğunca besler büyütürüm.....
haftaya çatı ve nst kontrolü yapılacak ilk defa...
bebeğimin kilo alması için bişeyler yapmalıyım yine de.en azından 3 ü geçsin diyorum ama doktorum 2.900 falan olur sanırım dedi. bakalım ne olacak....işte böyle

biberonlarınızı ve emziklerinizi kullanmadan hemen önce sterilize edin bence kızlar çünkü kullanana kadar yine bekleyecek hem süt hemen gelmese de kaşıkla veriliyo mama biberonla verirseniz memenizi almaz sonra bebiş hem doktorlarla ebelerin çoğu da kızıyo zaten biberonu görünce benim ablamın iki bebeğinden gördüklerim bunlar paylaşmak istedim

benim de olur sütüm gelmez ya da ne bileyim bir problem olur mamayı kaşıkla vermeyi düşünüyorum. biberona alışınca meme zor geliyor bebişlere.....biberondan emmek kolay.memeden çekmek güç istiyor çeneleri yoruluveriyor ağlıyorlar sonra
ben böyle düşünüyorum ama bakalım neler olacak....

Bol bol karpuz gunde 2 hurma bide hep soluna yat cnm cok faydasini gorursun kilo konusunda direktbebegibe gider ins dedigin gibi 3 olsa yeter

bizde az önce doktordan geldik bugün 39+1 iz kilomuz 3300 olmuş kanala girmiş nst de bi kaç kasılma oldu ama sancı yok henüz . 12 sinde günümüz doluyor doktorum sancın gelirse doğum yaparsın ama günün geçmesine rağmen sancın olmazsa 17 sinde yatış için hazırlan dedi suni sancıyla doğumu başlatacağım dedi. benim oğlan gününü geçirecek gibi gözüküyor ya hayırlısıyla gelse artık

ben şimdi steril edip hastane çantasına koyucam, orda bi daha steril etme şansım olursa ederim tabi. İnşallah gerek kalmaz tabi.

çok küçük değil ama biraz alsa iyi olur tabi, eğer 40. haftayı beklerse 3 ü rahat geçer.

maşallah canım bebeğine benimkisi gerçekten tombikmiş, şimdiden 3311 gr.

bende de açılma yok sancı var, dr. açılma olması lazım dedi, sende açılma varmı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…