maşallah canım bebeğinebenimkisi gerçekten tombikmiş, şimdiden 3311 gr.
bende de açılma yok sancı var, dr. açılma olması lazım dedi, sende açılma varmı hiç?
alttan muayene olmadım bilmiyorum açılma var mı yok mu diye.. çatı muayenesi olmuştuk 34. üncü haftamda normal doğuma müsaitmişiz
ben hiçbişey anlamadım ya, sen 40. haftandasın açılmaya bakmamış, benimki diyor açılma olmalı, sancın var açılman yok, sancı işe yaramaz, ya senin de açılman yoksa suni sancı verse ne işe yarayacak. Ben mi anlamıyorum:26::26::26::26::26:
ben özele gidiyordum önceleri yani en son 34. haftamda gittim o zamanda çatı kontrolü yapılmıştı ondan sonraki haftalrı devlet hastanesine gitmeye başladım devlette sancın olmadıkça alttan muayene etmiyorlar zaten sancım olmazsa 17 sinde yatış vereceğini söyledi o zaman bakacak açılma varmı yok mu diye
anladım canım, demek özelle devlet farkediyor, hayırlı kolay bir doğum olsun inşallah.
teşekkür ederim cnm sağol yapacağım bunlarıBol bol karpuz gunde 2 hurma bide hep soluna yat cnm cok faydasini gorursun kilo konusunda direktbebegibe gider ins dedigin gibi 3 olsa yeter
ben de geçer diye düşünüyorum ama bakalım. sağlıklı olsun daçok küçük değil ama biraz alsa iyi olur tabi, eğer 40. haftayı beklerse 3 ü rahat geçer.
maşallah canım bebeğinebenimkisi gerçekten tombikmiş, şimdiden 3311 gr.
slmlarrrr kızlar nasılsınız anneler aldılar kucaklarına bebişlerini buralar sessiiz kaldııı bizde alsak hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza sağlıcakla
merhaba,yarın sabah 10:00'da doğuma gireceğim.çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum.her doğumumu düşündüğümde ağlamadan duramıyorum.yarın nasıl sakinleştiricem kendimi bilmiyorum.eşime belli etmemeye çalışıyorum çünkü, o da en az benim kadar heyecanlı.allah doğum yapacak herkese yardım etsin.umarım benim gibi sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adayları bebeklerini bir an önce kucaklarına alırlar.
merhaba,yarın sabah 10:00'da doğuma gireceğim.çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum.her doğumumu düşündüğümde ağlamadan duramıyorum.yarın nasıl sakinleştiricem kendimi bilmiyorum.eşime belli etmemeye çalışıyorum çünkü, o da en az benim kadar heyecanlı.allah doğum yapacak herkese yardım etsin.umarım benim gibi sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adayları bebeklerini bir an önce kucaklarına alırlar.
askerliğin son günleri bitmez der ya hep erkekler,bizler içinde bugünler geçmioooo bitmiooo :))
canım bizim muhtemel doğum zamanımız aynı seninde alttan vajinadan gelen sancıların varmı yksa bende açılma başlamış ondan mı öyle sancılar hissediyorum
Allah yardımcın olsun canım, inşallah kolay bir doğum olur, hepimiz korkuyoruz ama bu kadar da korkma neden ağlıyorsun, Allah yardım edecek inşallah, inşirah suresini bi kağıda yaz ve sürekli oku ben öyle yapıcam.
İNŞİRAH SURESİ:
Bismillahirrahmanirrahim,
1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
allah kurtarsın cnm,rabbim bebeğini sağlıcakla versin kucağına,sezeryan olucak galiba
amin sağol.evet sezeryan olacak ,çatım çok darmış .
selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?