2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah canım bebeğine benimkisi gerçekten tombikmiş, şimdiden 3311 gr.

bende de açılma yok sancı var, dr. açılma olması lazım dedi, sende açılma varmı hiç?

alttan muayene olmadım bilmiyorum açılma var mı yok mu diye.. çatı muayenesi olmuştuk 34. üncü haftamda normal doğuma müsaitmişiz

Selam güzeller,bekleyenler biliyorum sabretmek artık bu noktadan sonra çok zor
ama vuslata çook az kaldı dayanın..
Bizden haberler şöyle:
bugün 6 günlük olduk
göbeği düştü,sütüm iyi,emmemiz iyi

Dün topuk kanı için ASM ye gittik oğlum 3230 doğmuştu 5 günde 3450 olmuş
genelde kilo verirler seninki almış maşallah dedi hemşire
inşallah sizinkiler de böyle olur...

Biraz sarılığımız var emzirdikçe kaka yaparak atarmış sık sık emziriyorum

Bu arada dünden beri korse giymeye başladım,göbeğim toparlandı biraz olsun
çok sıkı bir korse değil ama yine de toparlayıcı,hem daha rahat ediyorum göbğim lımbır lımbır oynamayınca

Ben emzirmeye dönüyorum,öptüm hepinizi

alttan muayene olmadım bilmiyorum açılma var mı yok mu diye.. çatı muayenesi olmuştuk 34. üncü haftamda normal doğuma müsaitmişiz

ben hiçbişey anlamadım ya, sen 40. haftandasın açılmaya bakmamış, benimki diyor açılma olmalı, sancın var açılman yok, sancı işe yaramaz, ya senin de açılman yoksa suni sancı verse ne işe yarayacak. Ben mi anlamıyorum:26::26::26::26::26:

ben özele gidiyordum önceleri yani en son 34. haftamda gittim o zamanda çatı kontrolü yapılmıştı ondan sonraki haftalrı devlet hastanesine gitmeye başladım devlette sancın olmadıkça alttan muayene etmiyorlar zaten sancım olmazsa 17 sinde yatış vereceğini söyledi o zaman bakacak açılma varmı yok mu diye

slm hanımlarrr
ben agustos annesıyım bebgım 20 gunluk sıze soyleyecegım en buyuk tecrube bebegınızı nasıl emzırecegınızı ogrenmenızdır.cunku gogus ucu yarası oyle pısmıskı bebegınız uyanmasın dıye canınız yanmasın dıye gozununıcıne bakıyosunuz.aglaya aglaya emzırdım yavrumu ayaklarımı yere vura vura.annelıgın tadını cıkaramıyosunuz oyuzden bol bol vıdeo ızleyın.ben hastanede 1gun kaldım osurede sadece gogus ucunu verdım bebıın agzına.kahverengı halkanın hepsını vermek herekıyor yara olmaması ıcın.sutumde hemen gelmedıgı ıcın oğlusum aclıktan gogus ucumu somurdu malesef.lutfen bu mesleyı dıkkate alın yara olduktan sonra kremler yaglar pomadlar hıkaye.....

anladım canım, demek özelle devlet farkediyor, hayırlı kolay bir doğum olsun inşallah.

anladım canım, demek özelle devlet farkediyor, hayırlı kolay bir doğum olsun inşallah.

yani farkediyor özele giderken çatı muayenesi yapılmamış olsaydı normal doğuracakmıyım doğurmayacakmıyım onu bile bilmeyektim en son ana kadar devlette

Bol bol karpuz gunde 2 hurma bide hep soluna yat cnm cok faydasini gorursun kilo konusunda direktbebegibe gider ins dedigin gibi 3 olsa yeter
teşekkür ederim cnm sağol yapacağım bunları
çok küçük değil ama biraz alsa iyi olur tabi, eğer 40. haftayı beklerse 3 ü rahat geçer.
ben de geçer diye düşünüyorum ama bakalım. sağlıklı olsun da
maşallah canım bebeğine benimkisi gerçekten tombikmiş, şimdiden 3311 gr.

maşallah senin bebişeeeee 800 gr falan var benimkiyle arasında leblebi benim kızım

slmlarrrr kızlar nasılsınız anneler aldılar kucaklarına bebişlerini buralar sessiiz kaldııı bizde alsak hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza sağlıcakla

merhaba,yarın sabah 10:00'da doğuma gireceğim.çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum.her doğumumu düşündüğümde ağlamadan duramıyorum.yarın nasıl sakinleştiricem kendimi bilmiyorum.eşime belli etmemeye çalışıyorum çünkü, o da en az benim kadar heyecanlı.allah doğum yapacak herkese yardım etsin.umarım benim gibi sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adayları bebeklerini bir an önce kucaklarına alırlar.

slmlarrrr kızlar nasılsınız anneler aldılar kucaklarına bebişlerini buralar sessiiz kaldııı bizde alsak hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza sağlıcakla

askerliğin son günleri bitmez der ya hep erkekler,bizler içinde bugünler geçmioooo bitmiooo :))

Allah yardımcın olsun canım, inşallah kolay bir doğum olur, hepimiz korkuyoruz ama bu kadar da korkma neden ağlıyorsun, Allah yardım edecek inşallah, inşirah suresini bi kağıda yaz ve sürekli oku ben öyle yapıcam.

İNŞİRAH SURESİ:
Bismillahirrahmanirrahim,

1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

allah kurtarsın cnm,rabbim bebeğini sağlıcakla versin kucağına,sezeryan olucak galiba

canım bizim muhtemel doğum zamanımız aynı seninde alttan vajinadan gelen sancıların varmı yksa bende açılma başlamış ondan mı öyle sancılar hissediyorum

2 haftadır falan bi kaç günde bir oluyo şu aralar,sanki iğne batırıyolar oraya gibi,yrn kontrole gidicez,çatı muayenesi yapıcak,bendede açılma olup olmadığından belli olur,söylerim cnm

çok sağol teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…