canım bende senle aynı durumdayım bebeğim sarılık oldu.doğumunun 3. günü hastaneye yatırdılar.2 gün yattı .19 dan 9.6 ya düşmüştü.sonra evde 15 e çıktı ama burda sınır 17 olunca yatırıyorlar.neyse dün kontrolümüz vardı.15 e düşmüş.doktor düşüşe geçmiş aynı şekilde emzirmeye devam dedi.sürekli emziriyorum.birde dikişim çok olduğu için hala oturamıyorum yatarak emziriyorum.artık kollarımın üzerinde durmaktan dirseklerim mosmor oldu.ama herşey bebeğim için.
hadi ya, bu kez elif bebek geliyor mu neŞükriye'nin sancıları başlamış8 dakikada bir geliyormuşşş!!!1 Bu sefer geliyor heralde nazlı Elif kız
evet adet sancısına benzer olan normal miş, sancı kendini belli eder ona benzemez dedi doktorum :26:canım ben de yaklasık 1 haftadır adet sancısı çekiyorum.Belim ve bacaklarıma vuruyor.Ancak düzenli bir agrı degil.Doğumun baslaması için bu sancıların giderek şiddetlenmesi ve düzenli aralıklarla gelmesi gerekiyormus
amin cnm güzel duan için... Bebişine geçmiş olsun yenidoğan sarılığı yaygın bir şey emsin de iyi olsun kuzucukslm kizlar ne gecmis yapabiliyorum ne bisi topikten koptum insan uzuluo wala.. sancilari tutanlara allah yardimci olsun bir nefeste kurtulsunlar inss.. bzde oglusumla dr a gittik sariligimiz var dr bol emzir 3 gun snra tekrat getir dedi sinir 12 mis bizim 10 nese bebei surekli emzirme halindeyim ins olmaz simdi de bebisimi emzirirken giriorum cunku bidik bi memeyi emdi uyudu simdi 2. meme icin uyandirmaya calisiorum napsam uyanir kii ;-)
oooo, sen bu kadar işi bugün yap gece kalkar doğuma gidersin artıkselam kızlar benimde sabaha karşı ağrılarım oldu, şimdiye kadarkilerin en şiddetlisiydi, sanırım oğlum iyice aşağıya itti kendini. Eşim telaş yaptı giyineyim mi dedi. Yok canım daha dur dedim. Herkes beklemekten bıktı, topik sessizleşti. Bugün arkadaşımın bebeğinin kuranı var akşam ona gidicem, bebeği 1 aylık. Bebek seveceğim için mutluyum ama gündüz yapmam gereken çok iş var. Buzdolabımı temizlicem, çamaşır asıcam, biberonları kaynatıcam, ütü yapıcam
Biz de aynıyız 39+1 iz, yatış günü belli değil ama 13 ünde olabilirmişşş bakalım..bizde az önce doktordan geldik bugün 39+1 iz kilomuz 3300 olmuş kanala girmiş nst de bi kaç kasılma oldu ama sancı yok henüz . 12 sinde günümüz doluyor doktorum sancın gelirse doğum yaparsın ama günün geçmesine rağmen sancın olmazsa 17 sinde yatış için hazırlan dedi suni sancıyla doğumu başlatacağım dedi. benim oğlan gününü geçirecek gibi gözüküyor ya hayırlısıyla gelse artık
Allahım sağlık sıhhat versin bebişine sana. Ne güzel darısı başımıza..Bu arada korseye devam et bence, faydası çok oluyormuşşSelam güzeller,bekleyenler biliyorum sabretmek artık bu noktadan sonra çok zor
ama vuslata çook az kaldı dayanın..
Bizden haberler şöyle:
bugün 6 günlük olduk
göbeği düştü,sütüm iyi,emmemiz iyi
Dün topuk kanı için ASM ye gittik oğlum 3230 doğmuştu 5 günde 3450 olmuş
genelde kilo verirler seninki almış maşallah dedi hemşire
inşallah sizinkiler de böyle olur...
Biraz sarılığımız var emzirdikçe kaka yaparak atarmış sık sık emziriyorum
Bu arada dünden beri korse giymeye başladım,göbeğim toparlandı biraz olsun
çok sıkı bir korse değil ama yine de toparlayıcı,hem daha rahat ediyorum göbğim lımbır lımbır oynamayınca
Ben emzirmeye dönüyorum,öptüm hepinizi
Korkma cnmmm bak stres bebişini de üzer annesi,mutlu sona geldin artık yarın anne oluyorsunmerhaba,yarın sabah 10:00'da doğuma gireceğim.çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum.her doğumumu düşündüğümde ağlamadan duramıyorum.yarın nasıl sakinleştiricem kendimi bilmiyorum.eşime belli etmemeye çalışıyorum çünkü, o da en az benim kadar heyecanlı.allah doğum yapacak herkese yardım etsin.umarım benim gibi sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adayları bebeklerini bir an önce kucaklarına alırlar.
askerliğin son günleri bitmez der ya hep erkekler,bizler içinde bugünler geçmioooo bitmiooo :))
bebeğimin beşiğini kurduk. yatak odasına girdikçe tuhaf geliyor.:)))
nevresim takımları falan yıkanacak hafta sonu.sonra da hastane çantamın son şekliniş vereceğim.
sanki hiç doğmayacakmış gibi. ben hep böyle kalacakmışım gibi.hazırlıyorum bir yandan ama bir yandan da hayal gibi herşey....çok tuhaf..
bende aynı şekilde hissediyorum ve düşündükçe hem çok heyecanlanıyorum sabırsızlıkla bekliyorum hem de acaba ben gerçekten iyi bir insan yetiştirebilecek miyim, ona gerektiği gibi bakabilecek miyim , iyi bir anne olabilecek miyim diye karalar bağlıyorum. Yoksa doğummuş, acıymış bunlar geçici şeyler olduğu için beni korkutmuyor.
Merhaba kızlar....
3eylülde dogum yaptım Efe'me kavustum Allahın izniyle
spinal sezeryan oldu heyecandan bayılacaktım vallahii
Allah hepimize yardımcı olsun dogum ayrıntılarımı da paylasırım
bebeğimin beşiğini kurduk. yatak odasına girdikçe tuhaf geliyor.:)))
nevresim takımları falan yıkanacak hafta sonu.sonra da hastane çantamın son şekliniş vereceğim.
sanki hiç doğmayacakmış gibi. ben hep böyle kalacakmışım gibi.hazırlıyorum bir yandan ama bir yandan da hayal gibi herşey....çok tuhaf..
evet özellikle annem aklıma geldiğinde geliyor bunlar. annem her sabah erkenden kalkardı kahvaltımızı hazırlardı. hiç kahvaltısız çıkmazdık biz mesela.oturur ders çalışırdık.
sonra ne bileyim her nazımıza herşeyimize katlanırdı offfff falan demezdi.sanki benim o kadar sabrım yoksanki annem gibi olamam
evet,taşıyan biz,ona sahip olacağımıza hatta olduğumuza inanamayan yine biz,kendimi böyle hiç hayal edemezdim,şimdi eski halimi unuttum,sanki ben hep böyle kalacağım :)) beşiğine bakıp bakıp onu orda hayal ediyorum,evden 2 kişi çık,3 kişi dön,gerçekten tuhaf,rabbimin mucizesi..kolay hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize..
sanırım bunlar hepimizde olan doğal endişeler. Ama eminim ki bebişlerimizi kucağımıza alınca bunlar aklımıza bile gelmeyecek. Annelerimizin bize gösterdiği sabrı, sevgiyi ve ilgiyi bizde kendi çocuklarımıza göstereceğiz :) sanırım pozitif olup, bu endişelerimizden bir an önce kafamızdan atıp, anın tadını çıkarıp bebeklerimizle geçireceğimiz güzel günlerimizi, onların gülümsemelerini, şirinliklerini, yaramazlıklarını ve komikliklerini düşünmeliyiz :)
2 haftadır falan bi kaç günde bir oluyo şu aralar,sanki iğne batırıyolar oraya gibi,yrn kontrole gidicez,çatı muayenesi yapıcak,bendede açılma olup olmadığından belli olur,söylerim cnm
çok sağol teşekkür ederim.
hadi ya, bu kez elif bebek geliyor mu ne
oooo, sen bu kadar işi bugün yap gece kalkar doğuma gidersin artık
valla ben bu ara baya bir iş yapıyorum ama doğuma falan gitmiyorum, geçen gün bulaşık makinası bağlandı, servis makinayı bağladı gitti, biz musluğu açtık mutfak dolaplarının altını su bastı, hem de kirli kirli bi su geri geldi borulardan, sonra onları temizledim, tesisatçı çağırdık o da bi deneme yaptı hoooppp yine su taştı, ben yine sildim, ve her seferinde bulaşık makinasını çamaşır makinasını çektik eşimle, eğilip tüm dolapların altını sildim, önceki gün 3,5 mt lik gardrobumun içini döktüm tüm rafları, çekmeceleri, şifonyerleri sildim yerleştirdim. şimdi de ütü kaldı bi ama onu yetiştiremicem galiba. Yani iş beni doğurtmuyor.
Merhaba kızlar....
3eylülde dogum yaptım Efe'me kavustum Allahın izniyle
spinal sezeryan oldu heyecandan bayılacaktım vallahii
Allah hepimize yardımcı olsun dogum ayrıntılarımı da paylasırım
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım.
selam kızlar biz geldikoğlum iki gün nce normal doğumla dünyaya geldi, ama ben hala kendime gelemedim dikişlerim çok olduğu için oturup yürüyemiyorum biraz da emmemiz problemli bize dua edin teyzeleri
senin de gözün aydın canım, Allah analı babali büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?