2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm hanımlar
doğum deneyimi yaşamış hatunlara bir sorum var. son zamanlarda gün içinde belli saatlerde özellikle geceleri tam vajinın oratsından bir çekiştirme hissi gibi,bir saniyelik uyuşma hissi gibi şeyler yaşıyorum
bazıları can yakıyo ...şimdilerde gündüz yürükende olmaya başladı.yürürken durmak zorunda kalıyorum bu olduğunda.kontrolüm haftaya salı...bu kasılma dedikleri şey mi yahuuu?

ahh cnm gecmis olsun hast.de yatmasi cok uzmustur seni allah allah acaba neden limitler farkli ... bizimde cts tekrar randevumuz var bol bol emzirmeye calisiorum .. dikis bnm de hareketlerimi kisitlio sez. old icin yataktan zor kalkiorum bebek miyiklio ben 5 dk da ancak kalkiorum nese buna sukur senin sogumda zordu ya oyuzden dikislerin cok oldu sanirim

selam annişler ve anne olmayı bekleyenler yeni doğum yapanları bebişlerini kucaklarına alanları kutluyorum kocaman...

kızlar bnm geceden beri aşırı bel ağrım var sabahta adet ağrısıyla uyandım hala ağrılarım devam ediyo ama düzenli değil gelse artık kızçem yaa son zamanlar gerçekten çok sıkıcı geçiyo son 9 günüm kaldı dua ediyorum 9 güne kadar gelse bnm kız yaaaa

bu arada sükriyeden haber varmı en son sancıları vardı inş bu sefer kavuşur elifine cnm yaaaa kaç gündür perişan oldu...

Şükriye'nin sancıları başlamış 8 dakikada bir geliyormuşşş!!!1 Bu sefer geliyor heralde nazlı Elif kız
hadi ya, bu kez elif bebek geliyor mu ne
evet adet sancısına benzer olan normal miş, sancı kendini belli eder ona benzemez dedi doktorum :26:
amin cnm güzel duan için... Bebişine geçmiş olsun yenidoğan sarılığı yaygın bir şey emsin de iyi olsun kuzucuk
Öperek uyandır annesi, çok çok öppppp
oooo, sen bu kadar işi bugün yap gece kalkar doğuma gidersin artık
Biz de aynıyız 39+1 iz, yatış günü belli değil ama 13 ünde olabilirmişşş bakalım..
Allahım sağlık sıhhat versin bebişine sana. Ne güzel darısı başımıza..Bu arada korseye devam et bence, faydası çok oluyormuşş

Korkma cnmmm bak stres bebişini de üzer annesi,mutlu sona geldin artık yarın anne oluyorsun
Heyecan yapman normal ama hepimiz bunu yaşıcaz öyle düşün, bak yaşayanlar ne çabuk unuttu acılarını şimdi yüzlerinde güller açıyor bebişleri kucaklarında
askerliğin son günleri bitmez der ya hep erkekler,bizler içinde bugünler geçmioooo bitmiooo :))

evet aynen öyle , eşim askerdeyken de son günler resmen zaman durmuştu snki,şimdi de öyle...Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasretttttt :92:

Bu sabah doktorumuz usg de baktı, 3400 kg civarı kilomuz, 52 cm civarı boyumuz varmış
Oğluşumun başı çatıma dayanmış, aşağıdaymış baya Suyum iyiymiş plesantem iyiymiş, sancım çıkmadı ...
Veee gelelim çatı kontrolüme :26: Çok heyecan yaptım içten içe, iyiki de bayan doktor seçmişim diye kendimi bir kez daha tebrik ettim Sağolsun doktorum heyecanlanma, korkma dedi konuşa konuşa muayene etti de rahatladım. Açılma 1 cm filan, çatım çok müsaitmiş normal doğum için Sevindim tabi,inşallah normal olur dedim, doktorum da olur inşallah dedi.
Bugün kanamam olabilirmiş korkma dedi,haftaya kadar doğum olmazsa ayın 13 üne randevum var tekrar gidicez bakalım, ben çok beklemeyelim diyince olmazsa o gün suni sancı veririz dedi, yürüyüş önerdi...
Bizden haberler böyle arkadaşlar...Her şey yolunda şükür Bebişimizi bekliyoruz bakalım

selam kızlar bebiş emip uyudukça ara ara vakit bulup bişiler yazıorum ..

suksuk de gitmiş doğuma hadi hayırlısı .. doğuranlar özellikle ilk günlerde hiç giremıo insan hayattan bi kopuo sonra yavaş yavaş dönüooo :)))

ayrıca hast. çantanıza biberon koymayı ihmal etmeyin yeni doğduğunda hast.den isteyebilirler. sütüm gelmemesine ragmen yarım şer saat iki mememide emzirdim ardından biberonu hemşireler aldı ve mama hazırlayıp gönderdi.. 3 saat arayla önce benm gögsüm verildi. ama boş olduğu için ardından mama hazırlayıp getirdiler mamayı biz vermedik hast.nin kendisi temin ediyor.. tabi biberona alışmasın die hast.den cıktıktan sonra biz yine önce benm mememi verdik ardından kaşıkla mama .. tabi bnm emzirmem cok sorundu dikişlerimden dolayı kucağıma alamıodum yatarak emzirmeye çalıştım ama onda da sağa dönemediğim için sıkıntım oldu .. bunun için size tavsiyem emzirme yastığı süper rahatlık oldu dünya varmış diorum suan .. ama bebek de kaşığa alışınca memeden emmek istemedi kasıkla agzına hazır gelıodu ama memede kendi performansı gerekicekti buyuzden kaşıgı bıraktırmak da işkence oldu suan rahatız cok sukur ilk etapta o ağlarken bende ağladım ama şimdi iiz hiç kendiniizi üzmeyin günde 4 lt sıvı alın 3 lt si su olsun bol bol sütünüz olsun ..

kendinize ii bakın ara ara girmye calısıorumm görüşmek üzere

bebeğimin beşiğini kurduk. yatak odasına girdikçe tuhaf geliyor.:)))
nevresim takımları falan yıkanacak hafta sonu.sonra da hastane çantamın son şekliniş vereceğim.
sanki hiç doğmayacakmış gibi. ben hep böyle kalacakmışım gibi.hazırlıyorum bir yandan ama bir yandan da hayal gibi herşey....çok tuhaf..

bende aynı şekilde hissediyorum ve düşündükçe hem çok heyecanlanıyorum sabırsızlıkla bekliyorum hem de acaba ben gerçekten iyi bir insan yetiştirebilecek miyim, ona gerektiği gibi bakabilecek miyim , iyi bir anne olabilecek miyim diye karalar bağlıyorum. Yoksa doğummuş, acıymış bunlar geçici şeyler olduğu için beni korkutmuyor.

biz de dr.a gittik bugün, bebiş 3 kilo olmuş, kendini kurtardı dedi dr, rahim ağzı kapalıymış.
alttan muayene etti, çatım nasılmış dedim, 3 kilo çocuğu her şartta doğurursun dedi, normal doğuma müsaitmiş diye anladım ben bunu.
sancılar 40 larda çıktı, düzenli de sayılırdı, hastaneye yürüyüp gidersem böyle sancı çıkıyo, yürümezsem çıkmıyo.
yürüyüş yapmam lazım of off

Son düzenleme:
Merhaba kızlar....
3eylülde dogum yaptım Efe'me kavustum Allahın izniyle
spinal sezeryan oldu heyecandan bayılacaktım vallahii
Allah hepimize yardımcı olsun dogum ayrıntılarımı da paylasırım

evet özellikle annem aklıma geldiğinde geliyor bunlar. annem her sabah erkenden kalkardı kahvaltımızı hazırlardı. hiç kahvaltısız çıkmazdık biz mesela.oturur ders çalışırdık.
sonra ne bileyim her nazımıza herşeyimize katlanırdı offfff falan demezdi.sanki benim o kadar sabrım yok sanki annem gibi olamam

Merhaba kızlar....
3eylülde dogum yaptım Efe'me kavustum Allahın izniyle
spinal sezeryan oldu heyecandan bayılacaktım vallahii
Allah hepimize yardımcı olsun dogum ayrıntılarımı da paylasırım

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

seninle bdt miz aynıydı sen bebeğini kucağına aldın ben hala beklmedeyim üfff zaman geçmiyo

evet,taşıyan biz,ona sahip olacağımıza hatta olduğumuza inanamayan yine biz,kendimi böyle hiç hayal edemezdim,şimdi eski halimi unuttum,sanki ben hep böyle kalacağım :)) beşiğine bakıp bakıp onu orda hayal ediyorum,evden 2 kişi çık,3 kişi dön,gerçekten tuhaf,rabbimin mucizesi..kolay hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize..

sanırım bunlar hepimizde olan doğal endişeler. Ama eminim ki bebişlerimizi kucağımıza alınca bunlar aklımıza bile gelmeyecek. Annelerimizin bize gösterdiği sabrı, sevgiyi ve ilgiyi bizde kendi çocuklarımıza göstereceğiz :) sanırım pozitif olup, bu endişelerimizden bir an önce kafamızdan atıp, anın tadını çıkarıp bebeklerimizle geçireceğimiz güzel günlerimizi, onların gülümsemelerini, şirinliklerini, yaramazlıklarını ve komikliklerini düşünmeliyiz :)

selam kızlar biz geldik oğlum iki gün nce normal doğumla dünyaya geldi, ama ben hala kendime gelemedim dikişlerim çok olduğu için oturup yürüyemiyorum biraz da emmemiz problemli bize dua edin teyzeleri

kesinlikle Rabbimin mucizesi onlar....Allah olmayan isteyen herkese nasip eder inşallah

2 haftadır falan bi kaç günde bir oluyo şu aralar,sanki iğne batırıyolar oraya gibi,yrn kontrole gidicez,çatı muayenesi yapıcak,bendede açılma olup olmadığından belli olur,söylerim cnm

bence onun açılma ile bi ilgisi yok ben 35. haftadan beri böyle bişey batar gibi bir ağrı hissediyorum hatta o an direkt çömeliyorum ama hala hiç açılmam yok, dr.a sordum bebek aşağıya baskı yaptığı içinmiş.

çok sağol teşekkür ederim.

rica ederim canım.

bugün babamız geliyo yinee :) pıtırcığım heyecandan yerinde duramıyo kıpppır kıppır kuzum

yarın dr kontrolümüz var bakalım neler diycek doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…