bende geldim hastaneden.herşey iyi çok şükür.bebeğim,eşi,suyu....
ama bebeğim zayıfmış. 2500 gr.küçücük kızımız dedi doktor.dedim çookkk küçük evet küçük bir bebek dedi.hareketlerini kontrol halinde ol dedi.sağlıklı olsun da zayıf olsun dedim. ben o doğunca besler büyütürüm.....
haftaya çatı ve nst kontrolü yapılacak ilk defa...
bebeğimin kilo alması için bişeyler yapmalıyım yine de.en azından 3 ü geçsin diyorum ama doktorum 2.900 falan olur sanırım dedi. bakalım ne olacak....işte böyle
Merhaba kızlar bebekten sonra vakit bulunamıyormuş vallahi o yüzden geçmiş yapamadım bu arada doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum bekleyenlerde stres yapmasın herşey hayırlısıyla oluyor.
Vakit bulmuşken doğum hikayemi yazayım kısaca:
Bir çoğunuz biliyor ki günüm dolmuştu ve pazartesiyi bekliyordum bu arada arkadaşlar akrabalar arayıp duruyor daha doğum yapmadın mı diye bende pazartesiye kadar yolu var diyordum.cuma günü bir arkadaşımla konuştum daha doğum yapmadım yapınca haber veririm dedim ve üstünden yarım saat geçti ve suyum gelmeye başladı.ama bir anda gelmediği için emin olamadım sonra baktım ki ewt suyum geliyorsonunda kızım gelmeye karar vermişti hastanemizi aradık ama beni kötü bir haber bekliyordu doktorumuz şehir dışına çıktığı için ulaşamadık.sonrasında neyse dedik hayırlısı artık nöbetci doktoruda hiç tanımıyordum ama çok şükür çok tatlı bir bayan çıktı şansıma.akşam 9 gibi hastanedeydim muayaneden sonra yatışım yapıldı bu arada azar azar suyum geliyor ama pek bir ağrı hisstemiyorum takiiiii saat 11 olana kadar:18: sonra kıvranmaya başladım ama bu arada nstye bağlı olduğum için dolaşamıyorum yatakta sancı çekmek biraz zor geldi. bu arada doktor arada gelip açıklığa bakıyor saat 1 olduğunda açıklık 5cm ulaştı ve epidural istedim.anastezi doktoru geldi ama omurlarım arasında boşluk bulamadı bikaç denemeden sonra başardı ama bu arada hem sancım var hem korkuyorum iğneyi yanlış bir yere denk getirir diye sonrasında 2saat rahattım ikinci dozu ağrın başladığında yaparız dedi ama bu seferde açıklığım arttığından doğum zorlaşır diye yapmadılar.
işte benim için macera bundan sonra başlamış olduo 3 saat geçmek bilmedi ve ömrümden ömür gitti diye bilirim açılmam 10cm olana kadar beklediler sonra saat 7.30da doğuma girdim 5 dakka sonra meleğim dünyaya geldi işte o an bütün gece yaşadıklarımı unuttum.doktorum övgüler yağdırıyor aferin diye tek başına doğum yaptın diye bende diyorum sağol ya diye gel sen birde bana sor
artık evimizdeyiz ve her geçen gün meleğimle daha bir güzel oluyor
inşallah bu duyguyu hepiniz yaşarsınız kızlar şimdilik benden bu kadar görüşürüz vakit buldukça...
bizde az önce doktordan geldik bugün 39+1 iz kilomuz 3300 olmuş kanala girmiş nst de bi kaç kasılma oldu ama sancı yok henüz . 12 sinde günümüz doluyor doktorum sancın gelirse doğum yaparsın ama günün geçmesine rağmen sancın olmazsa 17 sinde yatış için hazırlan dedi suni sancıyla doğumu başlatacağım dedi. benim oğlan gününü geçirecek gibi gözüküyor ya hayırlısıyla gelse artık
seninle aynı durumdayız . dr um haftaya çarşambaya randevu verdi eğer doğurmazsan dedi.. alttan muayenen etti normal doğum için müsaitsin dedi... bugün perşmbe bende yine tık yok.ç.böle giderse gününü geçirecek sanırım(
cnm geçmez inş hakkında hayırlısı ama cok takma kafana bi şekilde vakit geçıo inanırmısın 6 gün oldu bebeğim doğalı sende bi bakmıssın doğmus emmiş emmemiş altına yapmış ağlamış bunları düşünmekle geçıo günlerinn
kızlarr biz geldik doktordan oğlum maşallah 3200 olmuş boyunu sormayı unuttum:)hala açılmam yokmuş beklemedeyiz bakalım sizler nasılsınız?
kızlarr hepinize iyi akşamlarrrr benim sancılarım çok düzenli olmaya başladı hergün akşam 6 da sancım oluyoo :))))) günde 1 kere kuvvetli olanı söylüyorum gün içinde de sancılarım oluyo ama adet sancısı gibi ama akşam 6 da olan sancı baya bi zorluyo benii
canım pekmez öneririm bende.her gece yatarken 1 yemek kaşığı iç...benimde bebeğim 1 hafta geriden geliyor normale göre zayıf.daha önce muayene olduğumda 2.800 falan demişti doktorum.geçen hafta gittiğimde 3.000 ü geçer dedi üstelik hala 1 hafta geriden geliyor olmasına rağmen.sanırım pekmez besledi bebeğimi.hıı birde muz..
:) iyi akşamlar,hadi bakalm hayırlısı,açılman konusunda bişey dedimi dr.un?
durmadan giyen ana kız geldik biz ilk başta kilo diye endişelenen ben 48 kilo ile başladım 67 oldum şuanbu gidişle 70 buluruz kızım kilo almıyor sanıyorum alan benim nasıl vereceğim bu kiloları :18: :18: :18:
kızım artık eskisi kadar hareketli değil bazen korkutuyor beni :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?