2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bizde hayırlısıyla doğursak ya artık .-) koskoca 38 hafta geçti son günler geçmek bilmiyor :-( kontrolde daha hiç açılmam yoktu.doktoruma sormayı unuttum peki bi anda açılma oluyor mu ki? yoksa zamanlamı açılıyor .-)

ohhhhh misssss.12:
yarın gelir belki bebiş babasına sürpriz yapar

benim bebeğimin mamaları boşa gidiyor((
çamaşırım sürekli ıslanıyor.umarım doğumdan sonra da bu şekilde olur yani umarım bu gelen sıvı sütümün bol olacağına işarettir.

KIZLAR bebeklerim 2 gün kıvrandılar karın agrısından kaka yapmıyorlardı kaynanam çok küçük hacı şakir sabunu poposundan ittirdi inanamadım anında kaka yaptı ne birikmiş yavrularımın içinde sonra rahatladılar çok sükür umarım zararı olmaz su an iyiler ama bakalım.

bu arada süt arttırıcı dere otu süper bişey yaa dün akşam yedim 3 saat sonra şişti gögsüm deneyin derim

ohhhhh misssss.12:
yarın gelir belki bebiş babasına sürpriz yapar

ayyy bilmiyorumki,bişiler oluyo bana ama düzenli değil,babası çok umutlu ama belkide bu düzensiz sancılar doğumun sadece yaklaştığının habercisidir,du bakalım :)

mrb arkadaşlar daha beklemektemisiniz doguran varmıbnm kızım bugün 10 günlük oldu darısı size yalnız sarılıgımız var onu napcaz bilmiyorumm bu arada kızımız adı meleknazhepinize şimdiden geçmiş olsun...

benim bebeğimin mamaları boşa gidiyor((
çamaşırım sürekli ıslanıyor.umarım doğumdan sonra da bu şekilde olur yani umarım bu gelen sıvı sütümün bol olacağına işarettir.

umarım öyle olur..arkadaşımın da öyle aktı aktı.bebek doğdu,nedendir bilmem süt yok şimdi...

kızlar biz ekim annelerine de dua edin...

Ramazan girmedsen önce yapılan içki sofrasınamı deniyordu son kesti:) bizde onun gibi son bi dışarda başbaşa kahvaltımızı edip gezelim dedik. b.kunu çıkarmışız şimdi geldik eve 2de çıkmıştık. Şimdide yemek yapıp film izlicez. Buarada dün arkadaş wee nin manuel göğüs pompasını verdi ama biberonunu kaybetmiş. İnşallah dışardan aldıklarımız olur. Ben daha hiç almadım biberon. Lazım olursa dr brown almayı düşünüyorum. Boşuna masraf olmasın dedim

Ben bugün tahin helvası aldım süt yapıyormuş. Bide komposto içiyorum. Yeşillik zaten severim umarım bolbol sütümüz olur

doğum yapan tüm anneler günüz aydın allah analıbabalı büyütsün inşallah yavrulrınızı darısı başımıza inşallah.

benime artık son 3 gün hala gelmiyo oğluşum.kızlar bi tavsiye benden gününüz dolmadan doğum yaparım düşüncesine kapılmayın bana herkez daha erken doğurursun falan dedi.37. haftadan beri olabilirb elki diye bekledim.hele şu son 2 hafta eziyet gibi geçti.insan umutlanıyo hergün her sancıda.benim baya sancılarımda oldu düzene girdiği bile oldu yani ama sonra hiçbişey yok.ben artık beklemiyorum oğlumu gününden önce.bol bol yürüdüm hiç yürümesem günde 1 saat kesin yürüdüm.ev işimi hep kendim yaptım.ama vakti gelmeden naparsak yapalım gelmiyo bu bebişler.en iyisi vaktinde doğar deyip beklemek yoksa kendimizi yıpratıyoruz.

canım tahin helvasını bende aldım.hurma,kuru üzüm kuru kayısı incir aldım bunları karıştırıp hoşaf yaptırıcam anneme.bende çalışmıycam oğluma kendim bakıcam doğumdan sonra ihtiyacım olursa manuel bi pompa alıcam bende ucuz yollu bişey.

KIZLAR BURAYI COK TAKIP EDIYORUM AMA NERDEN NE YAZILIR BILMIYORM LUTFN MAZUR GORÜN BEN BEBEK ISTIYORM BIRAZ UĞRASLI DONEMDEN GECİYORUM BIR HAFTADIR GÖĞÜS UÇLARIMDA ACI VAR DOKUNAMIYORM YURURKEN BILE ACIYOR SIZCE HAMILELIK BELIRTISI OLABILIRMI ADET DE OLABILIR AMA HIÇBIR ZAMAN BENM GĞÜSLERIMDE ACI OLMAZ YANI BOYLE BIR ADET BELIRTIM HIÇ OLMADI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM...

yok olmaz de inş sadece ilk doğum sezaryan oldu için 38 hafta dolunce 2. sezaryan yapılıyor bebeğin kılo ve gelışımde sorun olmadı için alınıyor o hafta . ılk doğum 25 gun önce aldıla rsezaryanla kızım alaha şukur sağlıklı suanda 13 yaşinda.bebeğin başi aşada doğuma hazır doğum başlamadan alalım dıyor doktor kı sıkıntı olmasınbi hafta önce 3.250 gramdı şimdıde 3.500 olmuştur heraldı cok heycanlıyız allah sağlıklı kucama almaya nasıp eder inş darısı de başınıza

bnmde göğüslerim sızlıyodu,1 hafta sonra öğrendim ki hamileyim,ama herkeste aynımı olur bilemedim günün geçtimi yada geçmek üzeremi? kan testi yaptırsanda stres yapmasan mı ki acaba :2:

bnmde göğüslerim sızlıyodu,1 hafta sonra öğrendim ki hamileyim,ama herkeste aynımı olur bilemedim günün geçtimi yada geçmek üzeremi? kan testi yaptırsanda stres yapmasan mı ki acaba :2:

cevapladıgn ıcın tesekkur ederım benm adetımde duzensız neyın nezamn oldugunu tahmın edemıyorm duzene sokmak ıcınde suan ılaç kullanıyorum acaba eczaneden alıp bır test yapsammı

ha birde baska hıç belirtin oldumu mıde bulantın veya herhangı bır belırtı bnde bazn mıde bulantısı oluyor okdr ama psıkolojıkmı bıelmıyorm

cevapladıgn ıcın tesekkur ederım benm adetımde duzensız neyın nezamn oldugunu tahmın edemıyorm duzene sokmak ıcınde suan ılaç kullanıyorum acaba eczaneden alıp bır test yapsammı

hmmm adet düzensizliği..daha çok yeniyse sonuç yanıltıcı olabilir ama istersen bir dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…