selam kızlarr.. Çok şükür temizliğimi bitirdim bugün,cam,tül,halı hepiciği bitti,evim hazır,kızım artık gelebilir :) Saat 2 gibi sümüksü bi akıntı geldi benden,ama rengi pembe yada kahverengi değildi,o saatten bu yanada ara ara sancı vuruyo ama kısa kısa 5-10sn. ve hiç düzenli değil,yarın babamızın doğum günü,istermisiniz kızım babasına yapsın bi jest :))
ohhhhh misssss.12:
yarın gelir belki bebiş babasına sürpriz yapar
benim bebeğimin mamaları boşa gidiyor((
çamaşırım sürekli ıslanıyor.umarım doğumdan sonra da bu şekilde olur yani umarım bu gelen sıvı sütümün bol olacağına işarettir.
Ramazan girmedsen önce yapılan içki sofrasınamı deniyordu son kesti:) bizde onun gibi son bi dışarda başbaşa kahvaltımızı edip gezelim dedik. b.kunu çıkarmışızşimdi geldik eve 2de çıkmıştık. Şimdide yemek yapıp film izlicez. Buarada dün arkadaş wee nin manuel göğüs pompasını verdi ama biberonunu kaybetmiş. İnşallah dışardan aldıklarımız olur. Ben daha hiç almadım biberon. Lazım olursa dr brown almayı düşünüyorum. Boşuna masraf olmasın dedim
Canım zaten sezeryan olucam ben sancı gelmesinama kasılmalarda korkutuyo beni karnım sertleşio sürekli uyku nedir unuttum şuan uykusuzluktan başım fena ağrıyo bide çok döndüm dün gece zaten kordon dolanması var :26: daha çok korkmaya başladım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Merhaba zaneta sezeryan tarihin 2 hafta önce çok erken değil mi bi sorun yoktur umarım ?
KIZLAR BURAYI COK TAKIP EDIYORUM AMA NERDEN NE YAZILIR BILMIYORM LUTFN MAZUR GORÜN BEN BEBEK ISTIYORM BIRAZ UĞRASLI DONEMDEN GECİYORUM BIR HAFTADIR GÖĞÜS UÇLARIMDA ACI VAR DOKUNAMIYORM YURURKEN BILE ACIYOR SIZCE HAMILELIK BELIRTISI OLABILIRMI ADET DE OLABILIR AMA HIÇBIR ZAMAN BENM GĞÜSLERIMDE ACI OLMAZ YANI BOYLE BIR ADET BELIRTIM HIÇ OLMADI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM...
bnmde göğüslerim sızlıyodu,1 hafta sonra öğrendim ki hamileyim,ama herkeste aynımı olur bilemedimgünün geçtimi yada geçmek üzeremi? kan testi yaptırsanda stres yapmasan mı ki acaba :2:
cevapladıgn ıcın tesekkur ederım benm adetımde duzensız neyın nezamn oldugunu tahmın edemıyorm duzene sokmak ıcınde suan ılaç kullanıyorum acaba eczaneden alıp bır test yapsammı
ha birde baska hıç belirtin oldumu mıde bulantın veya herhangı bır belırtı bnde bazn mıde bulantısı oluyor okdr ama psıkolojıkmı bıelmıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?