cnm seni çok iyi anlıyorum bende evde annemden başka kimse kalsın istemiyorum ama annem olunca iki kardeşim ve ara sırada babam bizde kalıyor evleride 1 saat uzaklıkta her zaman gidip gelemiyolar sürekli bebeğin başında herkes offfffffff offfff lohusalık çok zor k.validede annem gidince gelecekmiş eşime sölemişşş
ooo yemeğin ne olacağını bile sen düşünüyorsun. hem yeni doğum yaptın hem de evde misafir var gibi bişey sen de.
yarından sonra biraz daha rahatlayacaksın emin ol.neyseki 40 ın çıkana kadar sendeyiz demiyorlar. birazcık daha sabır...
ayy stersten kvnin kaldığı gece öyle bi ağlamışım kii eşim valla tanıyamadım seni diyoo bi anda yabancı gibi geldin bana diyoo..sibel yaşadıklarını inan çok iyi anlıyorum şu an bende aynı durumdayım, neymiş 40 çıkmadan yalnız bırakılmazmış.
inan bi iş yapıyolar arkalarını toplamaktan ben helak oluyorum, iki gündür feci bir baş ağrım var.
valla ben de sermedim sermeyide düşünmüyorum. sabah eşime de söyledim sancılarım tutunca sen ser dedim.gideyim az daha sileyim. yavaş yavaş yapayım bari biraz oturup biraz yapayım. böyle zamanlarda yalnız olduğum daha çok yüzüme çarpıyor.((
merhaba kızlar
ben de 2012 ekim annesi olucam inşallahhh
sizlerin doğurmasını bekliyoruz topikçe
rabbim bir an önce kurtarsın hepinizi
ben bişey sorucaktım doğum tablomuz hala yok yapmak istedim ama beceremedim
acaba aranızda tablo yapım işlerinden anlayan var mı dicektim:26:
ilk iki gün biraz zorlandım ben kalkamadım fln şimdi ALLAHIMA bin şükür iyiyimm.. ayy aynı benim annem anneminde 3 kızı var biri 8 yaşında evde heeer işi ben yapardım zatenn elide dediğin gibi pek ağırr arkasını kalk topla yanii..dün sümüksü akıntıdan sonra doğururum bu gece diye hazırlandım ama yok anacım bu gelmiyo sevdi yerini......
dün gece 2 ye kadar sancım ve bel ağrımda çok vardı sonra bi uyumusum geçmiş herşey...
sibel seni çok ii anlıyorum şu çocuk görme evde ziyaret fasıllarını insan 2 aydan önce çekemiyo bende annemi çağırdım yanıma istbuldan ama pek iş yapacağını sanmıyorum evi süpüremez iş te yapamaz bir ben yatarken çay çorba yaparsa.. ancak öyle... ilk günler elin mahkum oluyo birilerine ama o lohusalıkla kim olursa olsun insana batıyo.. benim annemin 4 kızı vardızaten eli de biraz ağır biz evdeyken her işi biz yapardık bi yemek yapardı bizim hanım.. bide gezerdi..( ayağı sakat olduğundan pek ayakta durmaya gücü olmuyodu ) kayın validemlerde burda onlarda illa ki evden çıkmaz..bide kızımın kıskançlığı eklenince allah kafayı yerim gibi geliyo...
sorma canım EFE mızmızlana mızmızlana ancak uyuduu bende içimi döküverdim kızlaraaa... eee senin nasıl gidiyoo..slm kızlar oh oh topik eski haline dönmüş bakıorumda bebeleri uyutup nete atmışız kendimizi nasılız bakalım
sorma canım EFE mızmızlana mızmızlana ancak uyuduu bende içimi döküverdim kızlaraaa... eee senin nasıl gidiyoo..
benim annem uzakta.ben farklı ildeyim. burada eşimin tüm sülalesi var ama kimse bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor.sorma cnm bende başından beri hep tekim temizlik olsun yemek olsun hep kendi başıma yaptım ne kv nede annem yardım etti bide ben tek çocuğum ablab kardeş vs de yok resmen yalnızları oynuyorumhatta yeri geliyo ben yardım ediyorum onlara bu halimle ama daha yok elimi bişeye sürersem namerdim bebiş oluncada sadece onunla ilgilenecem kimseye bırakmıcam yavrumu.... bak sinirlendim şimdi....
slm kızlar oh oh topik eski haline dönmüş bakıorumda bebeleri uyutup nete atmışız kendimizi nasılız bakalım
dün sümüksü akıntıdan sonra doğururum bu gece diye hazırlandım ama yok anacım bu gelmiyo sevdi yerini......
dün gece 2 ye kadar sancım ve bel ağrımda çok vardı sonra bi uyumusum geçmiş herşey...
sibel seni çok ii anlıyorum şu çocuk görme evde ziyaret fasıllarını insan 2 aydan önce çekemiyo bende annemi çağırdım yanıma istbuldan ama pek iş yapacağını sanmıyorum evi süpüremez iş te yapamaz bir ben yatarken çay çorba yaparsa.. ancak öyle... ilk günler elin mahkum oluyo birilerine ama o lohusalıkla kim olursa olsun insana batıyo.. benim annemin 4 kızı vardızaten eli de biraz ağır biz evdeyken her işi biz yapardık bi yemek yapardı bizim hanım.. bide gezerdi..( ayağı sakat olduğundan pek ayakta durmaya gücü olmuyodu ) kayın validemlerde burda onlarda illa ki evden çıkmaz..bide kızımın kıskançlığı eklenince allah kafayı yerim gibi geliyo...
yok mu :26::26::26:
Ahhh ahhh 34. Haftamda bi hastaneye yattim annem o panikle geldi hala bizde ben simdiden kafayi yemis durumdayim seni o kadar iyi anliyorumki anlatamam donmuyoda evi 700 km uzakta cunkumerhabalrr kızlar görüşmeyeli nasılsınızzz valla özledim sizleriiii...
şu lohusa depresyonu denen şey bana yavaştan gelmeye başladıı yanımda eşim ve bebğim dışında hiiiç kimseyi istemiyorum hatta evde kimseyi istemiyorummm.. annem 5 gündürr bizde kalıyo artık gitsin istiyorum kv geldi bi gün kaldı kalayım mı diye sordu eşim yok anne sibel çok şükür iyi dedi bizim kimseye ihtiyacımız yok kalsan ne yapacaksın dedi annemede aynı şeyleri söyledi birde benim afacan 8 yaşında kardeşim var yalnız bıraksam oğlumun gözlerini oyacak anneme on kere dedim ben iyiyim git artık diye anlamıyo eşimde akşam dedi artık anne gerek yok kimsenin kalmasına dedi kimseye ihtiyacımız yok dedi yani annesine dediklerini annemede söyledi ve annem salı akşama kadar bizde hadi uzak bi yer olsa neyse sadece 30dk mesafedeler yaaa özlediler mi torunlarını sabah gelip akşam gitsinler. ilk günden beri annem ben sibelle yatayım dedi eşim yok dedi ben karımla çocuğumla yatcam dedii. ilk günden beri eşim benim yanımda yatıyo sağolsun kimseyi istemiyoruz evde yaa en azından yatılı kimseyi istemiyoru valla bunaldım kızlarr yaaa. her işimi görüyorum inanın kendim ne annem ne kv inanın her işleri yarım yaa eşim bile dedi valla sibel ikiside senin yaptığın işin onda birini yapmıyo dedi birde bende bi temizlik hastalığı var herşey tam olacak ama adam akıllı ne yemeğimi hazırlıyolar ne evim temizleniyo arkalarını yine ben toğluyorum anlayacağınız evimde varlıkları bana zarar yaa off kızlar çok dldum yaaa. oğlumda zaten memeyi zarzor alıyoo stres oluyorum iyice yaaa.
hakkınızı helal edin inanın çok doldum paylaşmak istedim kusuruma bakmayın nolur..
birde size tavsiyem göğüs ucunuz azsa mutlaka silikon göğüs ucu alın birde göğüs pompası bebeklerin çeneleri çok kuvvetli olmadığı için göğüsleriniz tam boşalmıyo ve geriliyoo çok rahatsızlık veriyoo insana ben ev hanımıyım diye almammıştım ama oğlum gerginlikten memeyi almadı ve bende ağrı oldu çok fena hemen eşim aldı geldi bütçenize göre manuel elektrikli hiiç fark etmez mutlaka edinin bi tane eşim manuel almış wee marka 40 tl çok güzel sağıyoo işimide görüyoo tavsiye ederim..
benim annem uzakta.ben farklı ildeyim. burada eşimin tüm sülalesi var ama kimse bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor.
söylemesinler bakalım doğumdan sonraya bana konuşacak çoookkkk şey veriyorlar ağzıma:)))
bir de ben çalışıyordum. cuma günü izne ayrıldım daha. ama tam olarak değil mesela yarın uğrayacağım. salı günü gideceğim.
offfff kurtulamıyorum bişeyde diyemiyorum müdüre((
ben anlamıyorum ama yöneticilere mesaj at istersen onlar yardımcı olabilir
merhaba kızlar
ben de 2012 ekim annesi olucam inşallahhh
sizlerin doğurmasını bekliyoruz topikçe
rabbim bir an önce kurtarsın hepinizi
ben bişey sorucaktım doğum tablomuz hala yok yapmak istedim ama beceremedim
acaba aranızda tablo yapım işlerinden anlayan var mı dicektim:26:
cnm yorum yazmak için yazı sayfasına giriyosunya üstte ayarlar çıkıyo hani yazı rendi kalınlığı vs orda en aşağıdaki çubukta en başta tablo imleci var ordan yapılıyo sanırsam tablo... sayfaya ekliyorsun sonrada yazıları yazıyosun işte öle olması lazım
ayy tatlım ben doğurdum senin haberin yok muuu. 4 eylülde doğum yaptım hatta hikayemi bile yazdıımmne zaman doğurdun bakalım sen yaa bizim iyi giidio çok şükür sakn bi yavrum var aman nazarlar değmesin
çok fena kıskanıyo insan canım yaaa. eşim dedi annesine ve herkesee öpmek ve kucaklamak yasak diyeeeayyy bende çok kıskanırım kızımı yaaa özellikle kv den... şimdiden dolanıyo pır pır hadi doğur die offf kimseyle paylaşmak istemiyorum kızımı yaaa hele ilk zamanlar kucağa alınmasını hiç istemiyorum bakalım ne olcak ... bazen diyorum keşke uzak olsaydım herkesten...
ayy canım yaaa ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun yaaa. bi anda sinir patlamalrı yaşıyorum yaaAhhh ahhh 34. Haftamda bi hastaneye yattim annem o panikle geldi hala bizde ben simdiden kafayi yemis durumdayim seni o kadar iyi anliyorumki anlatamam donmuyoda evi 700 km uzakta cunkuumarim dogumdan hemen sonra doner ama baban ablan abin teyzen gelcek diyip duruyo yatircak yerde yok kucucuk evde artik stres tavan yapicak nasil gidin dicem bilmiyorum off off
çok teşekkür ederim denicem şimdi
aynen söleyecek söz çok valla bende bir bir yapıştıracam lafları.... sen nie öle yarımyamalak izin yapıyosun tatlım bence konuş müdürle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?