2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dün sümüksü akıntıdan sonra doğururum bu gece diye hazırlandım ama yok anacım bu gelmiyo sevdi yerini......
dün gece 2 ye kadar sancım ve bel ağrımda çok vardı sonra bi uyumusum geçmiş herşey...

sibel seni çok ii anlıyorum şu çocuk görme evde ziyaret fasıllarını insan 2 aydan önce çekemiyo bende annemi çağırdım yanıma istbuldan ama pek iş yapacağını sanmıyorum evi süpüremez iş te yapamaz bir ben yatarken çay çorba yaparsa.. ancak öyle... ilk günler elin mahkum oluyo birilerine ama o lohusalıkla kim olursa olsun insana batıyo.. benim annemin 4 kızı vardı zaten eli de biraz ağır biz evdeyken her işi biz yapardık bi yemek yapardı bizim hanım.. bide gezerdi..( ayağı sakat olduğundan pek ayakta durmaya gücü olmuyodu ) kayın validemlerde burda onlarda illa ki evden çıkmaz..bide kızımın kıskançlığı eklenince allah kafayı yerim gibi geliyo...

ayy stersten kvnin kaldığı gece öyle bi ağlamışım kii eşim valla tanıyamadım seni diyoo bi anda yabancı gibi geldin bana diyoo..
ALLAHTAN anlayışlı bi eşim var yaa annesinede annemede gelmeyin gerek yok dedii şöyle artık bi gitsler peek güzel olacakk..
ayy 40 çıkmadan yalnız bırakılmazmış bi bizim türk milletinde var o haa başka millette görmedim ben..
hayır yani yanımızda kalıp ne yapıyolar ki sanki mübarek çocuğu mu emziriverecekler ayy ALLAHIM yaaa hepimiz aynı durumdayız valla kızlarr ALLAH biran önce evlerimize sakinlik versin inşallaahhhh... aman aman iş falan yapmasınlarr eşim diyo ki 9 aydır nerdeydi herkes diyoo sen o kadar bulantı çekiyorum dedin diyoo çubuk krakerle günün geçti diyoo bi kişi gelip kalmadı diyoo işin zor kısmını atlattın herkes başımıza üşüştü diyoo 9 ay ben vardım yanında sadece diyoo bundan sonrada böyle olacak diyoo..

sorma cnm bende başından beri hep tekim temizlik olsun yemek olsun hep kendi başıma yaptım ne kv nede annem yardım etti bide ben tek çocuğum ablab kardeş vs de yok resmen yalnızları oynuyorum hatta yeri geliyo ben yardım ediyorum onlara bu halimle ama daha yok elimi bişeye sürersem namerdim bebiş oluncada sadece onunla ilgilenecem kimseye bırakmıcam yavrumu.... bak sinirlendim şimdi....

slm kızlar oh oh topik eski haline dönmüş bakıorumda bebeleri uyutup nete atmışız kendimizi nasılız bakalım

yok mu :26::26::26:

ilk iki gün biraz zorlandım ben kalkamadım fln şimdi ALLAHIMA bin şükür iyiyimm.. ayy aynı benim annem anneminde 3 kızı var biri 8 yaşında evde heeer işi ben yapardım zatenn elide dediğin gibi pek ağırr arkasını kalk topla yanii..
ayy ALLAHIM sanada boool sabır versin canım yaa valla zorr hele iki çocukla daha zordurr

benim annem uzakta.ben farklı ildeyim. burada eşimin tüm sülalesi var ama kimse bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyor.
söylemesinler bakalım doğumdan sonraya bana konuşacak çoookkkk şey veriyorlar ağzıma:)))
bir de ben çalışıyordum. cuma günü izne ayrıldım daha. ama tam olarak değil mesela yarın uğrayacağım. salı günü gideceğim.
offfff kurtulamıyorum bişeyde diyemiyorum müdüre((
slm kızlar oh oh topik eski haline dönmüş bakıorumda bebeleri uyutup nete atmışız kendimizi nasılız bakalım

anca toparlıyorsunuz kendinizi cnm:))) bir de gelen giden. eee annler kayınvalideler de var yanınızda. giremiyorsunuz doğal olarak. bir süre sonra herkes gelmeye başlar tekrar inşallah:!6:

ayyy bende çok kıskanırım kızımı yaaa özellikle kv den... şimdiden dolanıyo pır pır hadi doğur die offf kimseyle paylaşmak istemiyorum kızımı yaaa hele ilk zamanlar kucağa alınmasını hiç istemiyorum bakalım ne olcak ... bazen diyorum keşke uzak olsaydım herkesten...

Ahhh ahhh 34. Haftamda bi hastaneye yattim annem o panikle geldi hala bizde ben simdiden kafayi yemis durumdayim seni o kadar iyi anliyorumki anlatamam donmuyoda evi 700 km uzakta cunku umarim dogumdan hemen sonra doner ama baban ablan abin teyzen gelcek diyip duruyo yatircak yerde yok kucucuk evde artik stres tavan yapicak nasil gidin dicem bilmiyorum off off

aynen söleyecek söz çok valla bende bir bir yapıştıracam lafları.... sen nie öle yarımyamalak izin yapıyosun tatlım bence konuş müdürle

cnm yorum yazmak için yazı sayfasına giriyosunya üstte ayarlar çıkıyo hani yazı rendi kalınlığı vs orda en aşağıdaki çubukta en başta tablo imleci var ordan yapılıyo sanırsam tablo... sayfaya ekliyorsun sonrada yazıları yazıyosun işte öle olması lazım

çok teşekkür ederim denicem şimdi

ne zaman doğurdun bakalım sen yaa bizim iyi giidio çok şükür sakn bi yavrum var aman nazarlar değmesin
ayy tatlım ben doğurdum senin haberin yok muuu. 4 eylülde doğum yaptım hatta hikayemi bile yazdıımm
çok fena kıskanıyo insan canım yaaa. eşim dedi annesine ve herkesee öpmek ve kucaklamak yasak diyeee
ayy canım yaaa ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun yaaa. bi anda sinir patlamalrı yaşıyorum yaa

aynen söleyecek söz çok valla bende bir bir yapıştıracam lafları.... sen nie öle yarımyamalak izin yapıyosun tatlım bence konuş müdürle

çok iyiyim kahretsin:))))
yaaa onları yarı yolda bırakmış gibi olmak istemiyorum. bazı işler var. bir de yeni eleman aldık onu yetiştiriyorum.ama yarın kesin konuşacağım salıdan sonra gelemem diye. kusura bakmasınlar. evlerim yarım yamalak. her yer heryerde.yarın birgün doğursam rezillik yani...
daha hastane çantamın son hazırlıklarını bile dün akşam yaptım düşün yani. herkes aylar önce hazırlamıştı

selam kızlarr.. Çok şükür temizliğimi bitirdim bugün,cam,tül,halı hepiciği bitti,evim hazır,kızım artık gelebilir :) Saat 2 gibi sümüksü bi akıntı geldi benden,ama rengi pembe yada kahverengi değildi,o saatten bu yanada ara ara sancı vuruyo ama kısa kısa 5-10sn. ve hiç düzenli değil,yarın babamızın doğum günü,istermisiniz kızım babasına yapsın bi jest :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…