sen de mi almanyadasin eroltugba. yaa bu sene ne olmus bu dr.lara ben anlamadim. ilk dr.umu anlasmazlik yuzunden degistirdim simdi bi rusa gidiorum 6 haftada bir ultraschall bakio. 2 haftada bir termin verio ve sadece ctg sonuclarini yorumluo tartio, tansiyona bakio sonra postalio. öbür cocuklarimda son zamanlar her hafta cagirirdi ve enaz 2 haftada bir ultraschall yapardi eski dr ama sanirim prosedür degismis ve yeni hali cooooooooooooooooooooook uyuz, bebisimi cok özlüyorum bunlarin sacmaliklari yuzunden ben yaaaaaaaaaaaaa :"(
hmmm adet düzensizliği..daha çok yeniyse sonuç yanıltıcı olabilir ama istersen bir dene
cok tesekkur ederım cnm ben yarın bır kan testıne gıdeyım olmadı eczanelerde yuzdeyuz cıkan ıdrar testlerı varmış onlara bakarım
önce eczanedekileri dene,negatifte çıksa duruma göre ve adet durumuna göre kana gidersin,tez zamanda hayırlı haberler alırsın inşallah :)
ayyyy kızlar siz nasıl temizlik yapıyorsunuz. kaç aydır hep eşim açıyordu süpürgeyi. az önce yatak odasını temizleyip beşiği falan halledeyimm dedi. süpürgeyi açtım tozu alırken yarım bıraktım. valla yapamadım. ayyyy ben çok mu tembelim
daha vileda yapıp beşiği hazırlayacaktım((
ayy stersten kvnin kaldığı gece öyle bi ağlamışım kii eşim valla tanıyamadım seni diyoo bi anda yabancı gibi geldin bana diyoo..
ALLAHTAN anlayışlı bi eşim var yaa annesinede annemede gelmeyin gerek yok dedii şöyle artık bi gitsler peek güzel olacakk..
ayy 40 çıkmadan yalnız bırakılmazmış bi bizim türk milletinde var o haa başka millette görmedim ben..
hayır yani yanımızda kalıp ne yapıyolar ki sanki mübarek çocuğu mu emziriverecekler ayy ALLAHIM yaaa hepimiz aynı durumdayız valla kızlarr ALLAH biran önce evlerimize sakinlik versin inşallaahhhh... aman aman iş falan yapmasınlarr eşim diyo ki 9 aydır nerdeydi herkes diyoo sen o kadar bulantı çekiyorum dedin diyoo çubuk krakerle günün geçti diyoo bi kişi gelip kalmadı diyoo işin zor kısmını atlattın herkes başımıza üşüştü diyoo 9 ay ben vardım yanında sadece diyoo bundan sonrada böyle olacak diyoo..
Bizde hayırlısıyla doğursak ya artık .-) koskoca 38 hafta geçti son günler geçmek bilmiyor :-( kontrolde daha hiç açılmam yoktu.doktoruma sormayı unuttum peki bi anda açılma oluyor mu ki? yoksa zamanlamı açılıyor .-)
benim bebeğimin mamaları boşa gidiyor((
çamaşırım sürekli ıslanıyor.umarım doğumdan sonra da bu şekilde olur yani umarım bu gelen sıvı sütümün bol olacağına işarettir.
aynen benim de öyle ya, akıp akıp gidiyor, diyorum oplum bak sütün de hazır gel artık ama tınnnnn
ya cok enteresan, ücüncü hamileligim hicbirinde de dogumdan once hic sütüm gelmedi hatta dogumdan 3 gun sonra gelmeye basladi, bunun bi formülü var mi bayanlar, ne yiyip iciosunuz???
slmm kızlar keyifler nasıl ben bugün hiç giremedimm misafirm vardı,doğuran yok gördüğüm kadarıyla oturuyoruz hepimiz bakalım ne zaman gelecek bu nazlı bebişlerrr
slmm kızlar keyifler nasıl ben bugün hiç giremedimm misafirm vardı,doğuran yok gördüğüm kadarıyla oturuyoruz hepimiz bakalım ne zaman gelecek bu nazlı bebişlerrr
doğurasım var doğurasım var var var bende miniğimi kucağıma almak istiyorummmmmmm
doğurasım var doğurasım var var var bende miniğimi kucağıma almak istiyorummmmmmm
sona kalanlar dona kaldı canım, beklemeye devam, kimsenin kırkından önce doğuracağı yok
slmm..keyifler yerinde bizde,yrn babamıızn doğum günü,pasta yaptık ona ellerimizle :) 12de çıkacak işten,sürpriz yapacağız :) bnm kızımda babasına bi jest yapar gelir belki diyorum ama duyan yokk :44:
kızlar sırtımın ağrısı geçmişti ne güzel ama bu iki gündür çok fena ağrıyoo ne yapsam yokk geçmiyoo gecede çok kötüydü hiç uyutmadı ve yine gece oldu ben düşünüyorum bu gecede uyku yok heraldeee((((
kızlar sırtımın ağrısı geçmişti ne güzel ama bu iki gündür çok fena ağrıyoo ne yapsam yokk geçmiyo gecede çok kötüydü hiç uyutmadı ve yine gece oldu ben düşünüyorum bu gecede uyku yok heraldeee((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?