2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen nee kdar ilgsizler yaaa

cok tesekkur ederım cnm ben yarın bır kan testıne gıdeyım olmadı eczanelerde yuzdeyuz cıkan ıdrar testlerı varmış onlara bakarım

önce eczanedekileri dene,negatifte çıksa duruma göre ve adet durumuna göre kana gidersin,tez zamanda hayırlı haberler alırsın inşallah :)

valla ben haftada bir kez yapıyorum ama herşeyi kendim yapıyorum nerdeyse, hatta dip köşe dalıyorum bu aralar. Ama yavaş yavaş yapıyorum.

eşini çok takdir ettim canım, maşallah, sezarı hakkını sezara veriyor yani

canım ben geçen hafta dr. a gittiğimde hiç açılma yok dedi, peki böyle birden mesela yarın açılma olur mu dedim, yok öyle birden olmaz dedi, ama bu yarın suyun gelmeyecek ya da nişanın gelmeyecek anlamına gelmiyor dedi

benim bebeğimin mamaları boşa gidiyor((
çamaşırım sürekli ıslanıyor.umarım doğumdan sonra da bu şekilde olur yani umarım bu gelen sıvı sütümün bol olacağına işarettir.

aynen benim de öyle ya, akıp akıp gidiyor, diyorum oplum bak sütün de hazır gel artık ama tınnnnn

kızlar annemden geldik biz de, annem kapıdan çıkarken inşallah bir dahaki görüşmemizde yükünden kurtulmuş olursun dedi, şakalaştık ne zaman görüşücez ki diye, e bu hafta doğur hayırlısıyla kızım dedi, anne duası kabul olur, bakalım gelecek mi bizim kuzu bu hafta.

aynen benim de öyle ya, akıp akıp gidiyor, diyorum oplum bak sütün de hazır gel artık ama tınnnnn

ya cok enteresan, ücüncü hamileligim hicbirinde de dogumdan once hic sütüm gelmedi hatta dogumdan 3 gun sonra gelmeye basladi, bunun bi formülü var mi bayanlar, ne yiyip iciosunuz???

ya cok enteresan, ücüncü hamileligim hicbirinde de dogumdan once hic sütüm gelmedi hatta dogumdan 3 gun sonra gelmeye basladi, bunun bi formülü var mi bayanlar, ne yiyip iciosunuz???

valla benim ilk hamileliğim, sütüm gelmeye başladığında ne olduğunu bile anlamadım, dr.a göğsümden bişeyler geliyor dedim hatta

slmm kızlar keyifler nasıl ben bugün hiç giremedimm misafirm vardı,doğuran yok gördüğüm kadarıyla oturuyoruz hepimiz bakalım ne zaman gelecek bu nazlı bebişlerrr

slmm kızlar keyifler nasıl ben bugün hiç giremedimm misafirm vardı,doğuran yok gördüğüm kadarıyla oturuyoruz hepimiz bakalım ne zaman gelecek bu nazlı bebişlerrr

sona kalanlar dona kaldı canım, beklemeye devam, kimsenin kırkından önce doğuracağı yok

slmm..keyifler yerinde bizde,yrn babamıızn doğum günü,pasta yaptık ona ellerimizle :) 12de çıkacak işten,sürpriz yapacağız :) bnm kızımda babasına bi jest yapar gelir belki diyorum ama duyan yokk :44:

kızlar sırtımın ağrısı geçmişti ne güzel ama bu iki gündür çok fena ağrıyoo ne yapsam yokk geçmiyoo gecede çok kötüydü hiç uyutmadı ve yine gece oldu ben düşünüyorum bu gecede uyku yok heraldeee((((

sona kalanlar dona kaldı canım, beklemeye devam, kimsenin kırkından önce doğuracağı yok

slmm..keyifler yerinde bizde,yrn babamıızn doğum günü,pasta yaptık ona ellerimizle :) 12de çıkacak işten,sürpriz yapacağız :) bnm kızımda babasına bi jest yapar gelir belki diyorum ama duyan yokk :44:

bebişlerin keyfi yerinde biz sabırsızlandıkça onlar dahada yavaştan alıyooo bi gelsinler bakalım hayırlısıyla bizde mıncıklar mıncıklar acısını çıkarırız iiiinşllhhh

ben eşime ovalatıyorum canım o zaman geçiyor. ama bu aralar pek yok maşallah.

dayanamıyorum bebiş fotograflarınıda gördükçe iyice bende anne olmak istiyorum allahım duy duamı saglıcakla bebeğimi kucağıma almak istiyorum...

yav bu ağrı bande var 2-3 gündür inanılmaz bir ağrı tüm kaburgalarım ağrıyor batıyor gece çok oluyor

iyi geceler arkadaşlar
size nasıl özeniyorum bir bilseniz bende her an korku içerisindeyim azcık daha dursun diyorum doğunca zorlancakmıyım emzirebilcekmiyim iyi bir anne olabilecekmiyim korkusu çok fazla normalde çok rahatıma düşkün bir insan olduğum için anneliği yapamıcakmışım gibi geliyor :18: doğumdanda korkuyorum sezeryan olcak ama doktorum daha tarih vermedi herşeyimiz hazır bekliyoruz bakalım ne zaman gelcek bebişimiz doktorda neden normal yapmıyorsun bilmemne bi sürü sinir ediyor beni sezeryana pek yanaşmıyor annemde doktor seni normal doğurtçak heralde tarih vermiyo daha(ben vajinismustum zar zor yendim o yüzden normal doğumdan korkuyorum ya sıkarsam kendimi ıkınamazsam v.s diye ) bu arada isminede karar veremedik içime sinen bir isim çıkmadı daha karşıma :)
birde 2 gündür kasıklarım inanılmaz ağrıyor yürüyemiyorum bile heralde aşağıya iniyor acaip baskı yapıyor sürekli wc geliyor sıkışmış gibi gidiyorum damla damla gelsemmi gelmesemmi diyo :)

selam tatlı annişler naber... hala doğuran yokmu yaw bnm kasılmalarım arttı yaaa sürekli taş kesiliyo karnım ama hiç umudum yok babamızda işe gitti bu sefer arabayla gitti içime doğuyo sanki bu gece gelecek dedi gitti iyice stres yaptım bende yarın sabahta doktor randevum var bakalım ne olcak kızlar dua edin de güzl haberlerle döneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…