2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olursun hem de çok iyi bi anne olursun neden olamayacakmışsın ki, rahatına düşkün olabilirsin şimdi ama bebeğinin hayyatta en çok ihtiyaç duyduğu kişinin sen olduğunu doğar doğmaz anlayacaksın zaten, o zaman da ondan başka bişey düşünemez olacaksın emin ol. Ben de herkesin öncelikle normal doğum istemesi taraftarıyım ama senin özel bir durumun var, o nedenle bence dr.unu falan takma, kendini de strese sokma, madem sezeryan sana daha iyi geliyor öyle yap. Belki bebeğinin yüzüne bakınca bir isim doğar içine, acele etme içine sinen bişey olsun. Ben de kaç aydır ismi Bera olacak dedim, aman beğenmeyenler erkeğe olmaz diyenler falan, herkes birşey dedi, kimseyi takmadım Bera diye sevdim hep, şimdi herkes alıştı Bera nasıl diyor. Hayırlı kolay bir doğum diliyorum, sadece dua et gerisi Allah'ın takdiri.

ben eşime ovalatıyorum canım o zaman geçiyor. ama bu aralar pek yok maşallah.

kızlar bende biraz masaj falan yaptırıyorum eşime ama yok 2 hafta öncesine kadar hergün vardı sırt ve göğüs kafesi ağrılarım ama geçmişti,dünden beri çok fena geçmiyoo sırtımdaki ağrı Allah yardımcımz olsunn hepimiznn

Ya bu karın sertleşmeleri uzun zamandır bende olmuyordu, bugün çok oldu, oğlum hiç durmuyor, poposunu karnımın bi sağına bi soluna acayip bastırarak dayıyor, senin sertleşmen de öyle mi?

yaw ağrı dediniz,sırtım ve belim ağrımaya başladı birden,hele kalçama bıçak batırıyorlar sanki:44:

inşallah hepimize kolay doğumlar nasip etsin benimde birkaç isim geçti aklımdan birine bişey diyorum aa olmaz çirkin v.s dedikleri zaman soğuyorum isimden şimdi karar wersemde söylemiycem doğunca belli olcak artık diyorum herkese :) Bera çok güzel bir isim sağlıkla gellsin inşallah :))

Ya bu karın sertleşmeleri uzun zamandır bende olmuyordu, bugün çok oldu, oğlum hiç durmuyor, poposunu karnımın bi sağına bi soluna acayip bastırarak dayıyor, senin sertleşmen de öyle mi?

ewet cnm sanki bebek tek bi tarafta toplanıyomuş gibi oluyo ve karın inanılmaz sertleşiyo bide bu esnada adet ağrısı oluyo... kasılma dedikleri bu yani

teşekkürler canım amin inşallah, isim meselesi çok zor, herkesi memnun etmemiz de imkansız, birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor, önemli olan anne ve babanın içine sinmesi.

hepinize iyi geceler kızlar behlül kaçar...

ewet cnm sanki bebek tek bi tarafta toplanıyomuş gibi oluyo ve karın inanılmaz sertleşiyo bide bu esnada adet ağrısı oluyo... kasılma dedikleri bu yani

ama yine olmadı çünkü ben de adet ağrısı yok, napalım bugece de doğurmıcam demekki, zaten ben gece doğurmak istemiyorum, çok uykusuz oluyorum, gece gece hastaneye gidemem. gündüz gelsin oğlum, babası da hafta sonu gelsin diyor, keyfimize de pek düşkünüz karı koca

şaka oğlum şaka istediğin zaman gel

esilacım inşallah bugece olmadı sabah doğurursun hayırlısıyla, daha bekleme canım ya.

hehehhehehehe,demek sizin bebişde düşkün rahatına,aile boyu ekmek elden su gölden,mama istediği zaman kolaylıkla geliyor,çünkü anne artık boğazaını tutamıyor :) çiş yok,kaka yok,başına dizilmiş onlarca kişi yok,cok cok memeye saldırma derdi yok,gaz derdi yok :) ohhh on dönüm bostan yan gel yat osman..

ooo size kalırsa oğlan hiç gelemeyecek baksana anne uykuyu düşünüyo baba tatili ay ağzından bal damlıyo cnm valla babamızda çok istiyo bu gece doğurmamı .. doğum iznine 3 gün daha ekletirim 6 gün kızımla olurum ne güzel diyoda benim hiç umudum yok demin çok sancım vardı yine geçti gitti

esila hani eşin eve gelince doğurcaktın sen dün öyle anlaşmıştık:) gerçl bende sabah karşı doğurcaktım demi sabaha karşı uyandım ama doğum moğum yoooook. Neyse yarın son hazırlıklar kaş saç bıyık vs. Evim tamaaam bide özel dersim var nasipse onuda çıkartırız aradan salı çarşamba beklerim :)

nasılsınız kızlarrrr... (ben de doğurmadım henüz )

aynen benmde öyle. Bazen karnım garip bi hal alıyor bide sertleşiyor

ah bu sancılar kandırıp geçiyorlar bizi. Hayır boşuna umut ediyoruz

ay kızlar demin buraya yazarken ( yatağın içlndeyim cepten yazıyorum) kızım tepişip duruyodu ayağını bir çıkarttı eşimi uyandırdım ayağa bak getir elini diye. Anam 5 dakika boyunca resmen oyun oynadılar eşim iter kızım iter birbirlerini çok komiklerdi arada batırıyor kemiğini nasıl yakıyor canımı. Eşşekk sıpası( anası babası hariç)

sen doğurmadıkça bişeyler üreticeksin korkuyorum bunu meslek edinirmişsin bide doğum organizatörü

ahahhaha :) yaptım yaptım yine bişiler.. saykolar gibi oldum resmen cadı kızım gelmedikçe ben de habire sarıyorum bişeylere napim

ahahhaha :) yaptım yaptım yine bişiler.. saykolar gibi oldum resmen cadı kızım gelmedikçe ben de habire sarıyorum bişeylere napim

ben demiştim zaten bak doğumdan sonra sen düşün bu işl. Sadece kendi yaptıklarından satsan ohoooo köşe olursun diyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…