iyi geceler arkadaşlar
size nasıl özeniyorum bir bilseniz bende her an korku içerisindeyim azcık daha dursun diyorum doğunca zorlancakmıyım emzirebilcekmiyim iyi bir anne olabilecekmiyim korkusu çok fazla normalde çok rahatıma düşkün bir insan olduğum için anneliği yapamıcakmışım gibi geliyor :18: doğumdanda korkuyorum sezeryan olcak ama doktorum daha tarih vermedi herşeyimiz hazır bekliyoruz bakalım ne zaman gelcek bebişimiz doktorda neden normal yapmıyorsun bilmemne bi sürü sinir ediyor beni sezeryana pek yanaşmıyor annemde doktor seni normal doğurtçak heralde tarih vermiyo daha(ben vajinismustum zar zor yendim o yüzden normal doğumdan korkuyorum ya sıkarsam kendimi ıkınamazsam v.s diye ) bu arada isminede karar veremedik içime sinen bir isim çıkmadı daha karşıma :)
birde 2 gündür kasıklarım inanılmaz ağrıyor yürüyemiyorum bile heralde aşağıya iniyor acaip baskı yapıyor sürekli wc geliyor sıkışmış gibi gidiyorum damla damla gelsemmi gelmesemmi diyo :)
ben eşime ovalatıyorum canım o zaman geçiyor. ama bu aralar pek yok maşallah.
dayanamıyorum bebiş fotograflarınıda gördükçe iyice bende anne olmak istiyorum allahım duy duamı saglıcakla bebeğimi kucağıma almak istiyorum...
yav bu ağrı bande var 2-3 gündür inanılmaz bir ağrı tüm kaburgalarım ağrıyor batıyor gece çok oluyor
selam tatlı annişler naber... hala doğuran yokmu yawbnm kasılmalarım arttı yaaa sürekli taş kesiliyo karnım ama hiç umudum yok babamızda işe gitti bu sefer arabayla gitti içime doğuyo sanki bu gece gelecek dedi gitti iyice stres yaptım bende yarın sabahta doktor randevum var bakalım ne olcak kızlar dua edin de güzl haberlerle döneyim
kızlar bende biraz masaj falan yaptırıyorum eşime ama yok 2 hafta öncesine kadar hergün vardı sırt ve göğüs kafesi ağrılarım ama geçmişti,dünden beri çok fena geçmiyoo sırtımdaki ağrı Allah yardımcımz olsunn hepimiznn
yaw ağrı dediniz,sırtım ve belim ağrımaya başladı birden,hele kalçama bıçak batırıyorlar sanki:44:
kız ağrıyıda mı kıskanıyon
Ya bu karın sertleşmeleri uzun zamandır bende olmuyordu, bugün çok oldu, oğlum hiç durmuyor, poposunu karnımın bi sağına bi soluna acayip bastırarak dayıyor, senin sertleşmen de öyle mi?
inşallah hepimize kolay doğumlar nasip etsin benimde birkaç isim geçti aklımdan birine bişey diyorum aa olmaz çirkin v.s dedikleri zaman soğuyorum isimden şimdi karar wersemde söylemiycem doğunca belli olcak artık diyorum herkese :) Bera çok güzel bir isim sağlıkla gellsin inşallah :))
ewet cnm sanki bebek tek bi tarafta toplanıyomuş gibi oluyo ve karın inanılmaz sertleşiyo bide bu esnada adet ağrısı oluyo... kasılma dedikleri bu yani
başka neyi kıskanmışımm kızzzzne bilim,bugünden beri bazı sancılarım var,bi de bu eklendi şimdi üstüne :44:
ama yine olmadı çünkü ben de adet ağrısı yok, napalım bugece de doğurmıcam demekki, zaten ben gece doğurmak istemiyorum, çok uykusuz oluyorum, gece gece hastaneye gidemem. gündüz gelsin oğlum, babası da hafta sonu gelsin diyor, keyfimize de pek düşkünüz karı koca
şaka oğlum şaka istediğin zaman gel
esilacım inşallah bugece olmadı sabah doğurursun hayırlısıyla, daha bekleme canım ya.
ama yine olmadı çünkü ben de adet ağrısı yok, napalım bugece de doğurmıcam demekki, zaten ben gece doğurmak istemiyorum, çok uykusuz oluyorum, gece gece hastaneye gidemem. gündüz gelsin oğlum, babası da hafta sonu gelsin diyor, keyfimize de pek düşkünüz karı koca
şaka oğlum şaka istediğin zaman gel
esilacım inşallah bugece olmadı sabah doğurursun hayırlısıyla, daha bekleme canım ya.
selam tatlı annişler naber... hala doğuran yokmu yawbnm kasılmalarım arttı yaaa sürekli taş kesiliyo karnım ama hiç umudum yok babamızda işe gitti bu sefer arabayla gitti içime doğuyo sanki bu gece gelecek dedi gitti iyice stres yaptım bende yarın sabahta doktor randevum var bakalım ne olcak kızlar dua edin de güzl haberlerle döneyim
Ya bu karın sertleşmeleri uzun zamandır bende olmuyordu, bugün çok oldu, oğlum hiç durmuyor, poposunu karnımın bi sağına bi soluna acayip bastırarak dayıyor, senin sertleşmen de öyle mi?
ooo size kalırsa oğlan hiç gelemeyecek baksana anne uykuyu düşünüyo baba tatiliay ağzından bal damlıyo cnm valla babamızda çok istiyo bu gece doğurmamı .. doğum iznine 3 gün daha ekletirim 6 gün kızımla olurum ne güzel diyoda benim hiç umudum yok demin çok sancım vardı yine geçti gitti
nasılsınız kızlarrrr... (ben de doğurmadım henüz)
sen doğurmadıkça bişeyler üreticeksin korkuyorum bunu meslek edinirmişsin bide doğum organizatörü
ahahhaha :) yaptım yaptım yine bişiler.. saykolar gibi oldum resmen cadı kızım gelmedikçe ben de habire sarıyorum bişeylere napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?