valla aslında ıncık cıncık o kadar çok işey yaptım ve o kadar aza mal ettimki bi ara düşünbmedim değil.. organizasyon şirketlerinde süsleri satan mağazalarda o kadar pahalıki herşey deli para kazanıyolardır sanırım.. sadece bebişlerle ilgili d.günü doğum diş buğdayı vs.. özel günleri için bi yer açsam valla köşe olurum kesin
(bugün de ne yaptım biliyomusun.. hani hastanelerde bebeği hastane beşiğine yatırıyorlarya altı demir üstü şeffaf mika.. onun için etek yaptım :) soğuk bi görüntüsü var diye beşiğin kenarını çevreliycek etek diktim üstüne de beyaz-sarı süsler yaptım.. millet görünce kafayı yemiş bu kızıyla süsle püsle diycek kesin)
pesss diyorum. valla yaratıcılıkta son nokta :) bence kesinlikle düşünmelisin. Faceye at gene fotoları :)
valla aslında ıncık cıncık o kadar çok işey yaptım ve o kadar aza mal ettimki bi ara düşünbmedim değil.. organizasyon şirketlerinde süsleri satan mağazalarda o kadar pahalıki herşey deli para kazanıyolardır sanırım.. sadece bebişlerle ilgili d.günü doğum diş buğdayı vs.. özel günleri için bi yer açsam valla köşe olurum kesin
(bugün de ne yaptım biliyomusun.. hani hastanelerde bebeği hastane beşiğine yatırıyorlarya altı demir üstü şeffaf mika.. onun için etek yaptım :) soğuk bi görüntüsü var diye beşiğin kenarını çevreliycek etek diktim üstüne de beyaz-sarı süsler yaptım.. millet görünce kafayı yemiş bu kızıyla süsle püsle diycek kesin)
Gerçekten çok iyi fikir canım,kimsenin aklına gelecek bişey deildir.bende çikolata süs falan yapıyorum çokta zevk alıyorum.kendimizi unutturmayı başardı şimdiden bu bebeler bize:)
Başak burcumu olsun istyorsunuz :26:biz tam EYLÜL ANNESİ olduk yavvvkızıma diyorum 23 den önce doğ sonra doğarsan burcun değişir bide anan beklemekten çatlayacak :26:
Başak burcumu olsun istyorsunuz :26:
Ewet bizde ablama öyle diyoruzteraziden iyidir herhaldene olursa olsunda doğsun artık sağlıklı sıhhatli zaten gören SEN HALEN DOĞURMADINMI gız diyo iyice sinir oluyorum böyle diyenlere bende benim kızım ne zaman geleceğini bilir diyorum
esila hani eşin eve gelince doğurcaktın sen dün öyle anlaşmıştık:) gerçl bende sabah karşı doğurcaktım demisabaha karşı uyandım ama doğum moğum yoooook. Neyse yarın son hazırlıklar kaş saç bıyık vs. Evim tamaaam bide özel dersim var nasipse onuda çıkartırız aradan salı çarşamba beklerim :)
nasılsınız kızlarrrr... (ben de doğurmadım henüz)
ah bu sancılar kandırıp geçiyorlar bizi. Hayır boşuna umut ediyoruz
ay kızlar demin buraya yazarken ( yatağın içlndeyim cepten yazıyorum) kızım tepişip duruyodu ayağını bir çıkarttı eşimi uyandırdım ayağa bak getir elini diye. Anam 5 dakika boyunca resmen oyun oynadılareşim iter kızım iter birbirlerini çok komiklerdi arada batırıyor kemiğini nasıl yakıyor canımı. Eşşekk sıpası( anası babası hariç)
ayyy sorma gülüm yaaa valla ağrılarımın şiddeti arttı dünden beri ama gelen giden yok henüz şimdide doktora gidicem kocişi bekliyorum inş güzel haberlerle dönerim yada dönmem doğurur gelirimkız hadi birimizden biri pırtlatıvesin artık çok uzadı bu iş
sorma valla dalga geçiyo bu bebişler bizle resmen popolarına şaplakları yiyecekler haberleri yok
ayyy allah iyiliğini vermiye yerim kız ben onun minik ayağını... bazen benim kızda kaburgama dayıyo bi taraflarını cnm baya yanıyo valla kocaman oldular sığmıyolar artık ama hala çıkmıyolar ordan
selam kızlar, ben de doğurmadım daha
kayınvalideler fln gelcekti bugün, eşimde istemiyoruz kimseyi doğum başlayınca ararız dedik, oh iyi oldu.
annem bişey olsa yetişebilir mi acaba 5 saatlik yoldan gelicek:26:
sonrasına yetişse yeter ya, doğumda eşim olsa tamam. yoksa anne işe yarar mı sancı çekerken ??
selam kızlar, ben de doğurmadım daha
kayınvalideler fln gelcekti bugün, eşimde istemiyoruz kimseyi doğum başlayınca ararız dedik, oh iyi oldu.
annem bişey olsa yetişebilir mi acaba 5 saatlik yoldan gelicek:26:
sonrasına yetişse yeter ya, doğumda eşim olsa tamam. yoksa anne işe yarar mı sancı çekerken ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?