selam tatlım bende sendenimm:)hala doğurmadım bizim oğlanın geleceği yok heralde belirti falan yok hiç
benimde kayınvalidemler yarın gelecekti cumartesiye erteledik,annemde aynen senim gibi 7 saatlik yol var n zaman geleceği belli değil yetişir mi die merak ediyorum ama çokta erken gelmesinler istiyorumm
sancı falan başlasa arıcam hemen gelsin die ama tık yok:)
bizim oğlanlar erkekler geç doğar lafını doğrulucak heralde.
erkenden milleti toplamak da istemedim, son günlerimizi sakin sakin geçirelim bi daha bulamayız
ben anneme 13-14 ü gibi gel dedim bi gelişme olmazsa da, öncesinde olursa da yetiştiği kadar artık
geçen hafta kadın geldi temizliği yaptı, perdeleri fln da yıkadım eşim astı, hazırız biz de.aynen tatlım ya valla heyecan basmaya başladı uyku falan hak getire.. haftasonu da bütünh evi eşimle temizledik herşey hazır tekrar kirlenmeden gelmesi lazım:))
bende senin gibi düşünüyorum şu anda akşam oturmaya gelen misafir bile fazla gelio
ben de gurbetteyim ama stres olcam ya doğuma geldi diye gelen annem de olsa, daha 8-10 günümüz var, erken de olabilir ama milleti eve toplayıp gözümün içine baksınlar istemedim. annem uzaktan bile heyecanlı stres yaptırıyo banaSelam kızlaaaar,bu gece annem geliyoooray herkes erken gelmesin istemiş de ben 2 hafta önceden çağırdım,maulm gurbette olunca
Bende hala hiiiiçbir belirti yok ya,hiç mi bi şey olmaz. Hamile değilmiş gibiyim,artık doğuramıycam diye korkmaya başladım
hadi gözün aydın cnm maşallah oğluşunada.. Allah yardımcn olsnmerhaba,
bugun kontrolumuz vardı. oglumuzun kg sunu en az 3800 gr olcuyorlar. hatta toplamda 3 dr baktı.
on catı kemıgı basık oldugu ve bebek henuz kanala gırmemıs oldugu ıcın mecburen sezeryan olacak.
kanala gırmesını bekleyebılırız ama o zaman da kg su artar ve zaten normal dogum yapamazsın bu catı kemıgıyle dedı.
13 eylül perşembe gunu saat 08:00 de epıdural sezeryan olacagım arkadaslar.
günümüzü aldık. saat 7 de hastanede olun dedıler.
amelıyat ortalama 1 saat suruyormus.
sımdıden cok heyecanlandım.
gunun bellı olması ayrı bır heyecan yaratıyormus... dualarınızı beklıyorum.
sevgıler
özlem
geçen hafta kadın geldi temizliği yaptı, perdeleri fln da yıkadım eşim astı, hazırız biz de.
ben de gurbetteyim ama stres olcam ya doğuma geldi diye gelen annem de olsa, daha 8-10 günümüz var, erken de olabilir ama milleti eve toplayıp gözümün içine baksınlar istemedim. annem uzaktan bile heyecanlı stres yaptırıyo bana
merhaba,
bugun kontrolumuz vardı. oglumuzun kg sunu en az 3800 gr olcuyorlar. hatta toplamda 3 dr baktı.
on catı kemıgı basık oldugu ve bebek henuz kanala gırmemıs oldugu ıcın mecburen sezeryan olacak.
kanala gırmesını bekleyebılırız ama o zaman da kg su artar ve zaten normal dogum yapamazsın bu catı kemıgıyle dedı.
sevgıler
özlem
merhaba,
sevgıler
özlem
slm kızlar..ya dün gece düşünmekten uyuyamadım iyice taktım ben bunu kafaya.allah.ım sağlık versin.şimdi benim miinik meleğim geriden geliyo yaa gelişimi de mi geri?yani ciğer gelişimi falan...Allah.ım sonlara yaklaştıkça 1001 düşünce alıyo beni.sağlıcakla doğum yapsaydık hayırlısıyla
yeşimcim evet sona doğru iyice stres oluyoruz ama getirme aklına öyle şeyleri Allahım sağlıklı benbişler nasip etsinn hepimize sen kötü şeyler düşünme canm bebeğide strese sokma
madem doktora gidiyosun hadi önceliğimi san veriyorum bak iyi kullan bu şansı bu gün doğur artık 40. Hafatadyız valla vermem bida şans hahhahaahhayırlı haberlerle yada kızınla gel hayırlısıyla inşallah :)
geçen hafta kadın geldi temizliği yaptı, perdeleri fln da yıkadım eşim astı, hazırız biz de.
ben de gurbetteyim ama stres olcam ya doğuma geldi diye gelen annem de olsa, daha 8-10 günümüz var, erken de olabilir ama milleti eve toplayıp gözümün içine baksınlar istemedim. annem uzaktan bile heyecanlı stres yaptırıyo bana
hadi hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al bebişini canım
slm kızlar..ya dün gece düşünmekten uyuyamadım iyice taktım ben bunu kafaya.allah.ım sağlık versin.şimdi benim miinik meleğim geriden geliyo yaa gelişimi de mi geri?yani ciğer gelişimi falan...Allah.ım sonlara yaklaştıkça 1001 düşünce alıyo beni.sağlıcakla doğum yapsaydık hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?