2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizim oğlanlar erkekler geç doğar lafını doğrulucak heralde.
erkenden milleti toplamak da istemedim, son günlerimizi sakin sakin geçirelim bi daha bulamayız
ben anneme 13-14 ü gibi gel dedim bi gelişme olmazsa da, öncesinde olursa da yetiştiği kadar artık

aynen tatlım ya valla heyecan basmaya başladı uyku falan hak getire.. haftasonu da bütünh evi eşimle temizledik herşey hazır tekrar kirlenmeden gelmesi lazım:))
bende senin gibi düşünüyorum şu anda akşam oturmaya gelen misafir bile fazla gelio

Selam kızlaaaar,bu gece annem geliyooor ay herkes erken gelmesin istemiş de ben 2 hafta önceden çağırdım,maulm gurbette olunca
Bende hala hiiiiçbir belirti yok ya,hiç mi bi şey olmaz. Hamile değilmiş gibiyim,artık doğuramıycam diye korkmaya başladım

bugun doguran yok mu ayyyyy bızde bı dogursaydık herhalde topic de kımse kalmıcak bu gidiştee sayılar azaldı iice oyyyyy

geçen hafta kadın geldi temizliği yaptı, perdeleri fln da yıkadım eşim astı, hazırız biz de.

ben de gurbetteyim ama stres olcam ya doğuma geldi diye gelen annem de olsa, daha 8-10 günümüz var, erken de olabilir ama milleti eve toplayıp gözümün içine baksınlar istemedim. annem uzaktan bile heyecanlı stres yaptırıyo bana

Kizlar bende bugun cikolata isini hallediyorum baskada isimiz kalmadi yarin kont var bakalim ne dicek bende artik dogurayim artik milletin sorularindan biktim

slm kızlar..ya dün gece düşünmekten uyuyamadım iyice taktım ben bunu kafaya.allah.ım sağlık versin.şimdi benim miinik meleğim geriden geliyo yaa gelişimi de mi geri?yani ciğer gelişimi falan...Allah.ım sonlara yaklaştıkça 1001 düşünce alıyo beni.sağlıcakla doğum yapsaydık hayırlısıyla

merhaba,

bugun kontrolumuz vardı. oglumuzun kg sunu en az 3800 gr olcuyorlar. hatta toplamda 3 dr baktı.
on catı kemıgı basık oldugu ve bebek henuz kanala gırmemıs oldugu ıcın mecburen sezeryan olacak.
kanala gırmesını bekleyebılırız ama o zaman da kg su artar ve zaten normal dogum yapamazsın bu catı kemıgıyle dedı.

13 eylül perşembe gunu saat 08:00 de epıdural sezeryan olacagım arkadaslar.
günümüzü aldık. saat 7 de hastanede olun dedıler.
amelıyat ortalama 1 saat suruyormus.
sımdıden cok heyecanlandım.

gunun bellı olması ayrı bır heyecan yaratıyormus... dualarınızı beklıyorum.

sevgıler
özlem

hadi gözün aydın cnm maşallah oğluşunada.. Allah yardımcn olsn

haha bende gurbetteyim.. mattika ruh ikizimsin bdtlerde aynı zaten:))

hadi hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al bebişini canım

canlar canlar kızımla yeni uyandık 2. kahvaltımızı yaptık benim kayınvalidem çok uzak değil 1 alt katta oturuyor ama mutluyum annem çok uzaklarda sivaslarda istanbula gelmesi 1 günü bulur kv doğuma gideceğim kesin o benden daha heyecanlı ama her zaman ne zaman gelecek diye sormasa :26: çünkü bende bilmiyorum

süper bir haber bu ben normal istiyorum ama ne agrı var ne nişan var bekliyok bekliyok insana tarih saatte verilince uyuyamaz herhalde :26: ben olsam gözümü kırpmam herhalde bana heyecan bastı inşallah sağlıcakla allah kucağına almak nasip etsin dualarımız seninle canım

yeşimcim evet sona doğru iyice stres oluyoruz ama getirme aklına öyle şeyleri Allahım sağlıklı benbişler nasip etsinn hepimize sen kötü şeyler düşünme canm bebeğide strese sokma

yeşimcim evet sona doğru iyice stres oluyoruz ama getirme aklına öyle şeyleri Allahım sağlıklı benbişler nasip etsinn hepimize sen kötü şeyler düşünme canm bebeğide strese sokma

haklısın canım ama elimde değil yaa.düşünmeden yapamıyorum yaa :-( cuma kontrolüm var bakalım ne olacak?

haha sağolasın tatlım..... şimdi hastanedeyim doktor baktı ultrasonda suyum sınırdaymış idare eder dedi kızım 3600 kilo olmuş nst ye girdim sonucu beğenmedi tekrar girdim gösterecem şimdi bakalım ne dicek

ben göze alamadım ya,yani doğum erken olursa ve sezeryan da olursa bebeğe kim bakcak ki,ben bilemem,iyice stres olurum,süt müt de gelmez o zaman.. Eşim çok yoğun zaten,hiç ilgilenemez.. Bebekle tek başıma kalmak istemiyorum ilk zamanlar..

hadi hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al bebişini canım

senınle beklenen dogum tarıhımız aynıydı. sen ne durumdasın pekı?
benden nişan vs herhangı bısey gelmedı zaten şu güne kadar.
şartlar normal dogum surecınde ılerlemıyor dedı dr.
normal dogum ıcın beklersek kg artar ve omuz sıkısması olabılır dedı.

acıkcası en ufak bır rıskı bıle goze almak ıstemıyorum bebegımle ılgılı.
ben bugunden aglamaya basladım, amelıyat gunu ne yapıcam bılmıyorum hıc. duygularım tavan yapmıs durumda...

yok hiç öyle şeyler düşünme ya,benim arkadaşım da yeni doğum yaptı,geriden geliyodu bebek,3 kilo bile değildi doğduğunda,ama gayet sağlıklı

muhtemel doğum tarihi 23 eylül veya civarı olup da doğum yapan var mı acaba?

doğumum gecigecek diy eendişe etmeye başladım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…