2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tatlım bende de hiçbir belirti yok şu anda sadece normal doğuma yatkınsın ama açılma yok dedi dr. bu işler hiç belli olmuyor canım ya ablam 41.haftayı bitirdi şartlar normaldi açılma olmadığı için sezeryna aldılar sonuçta hangisi hayırlısıysa onu yaşamayı nasip etsin Allah.ağlama canım ya öyle yada böyle kucağımıza alıcaz bebişlerimi :)sonra bebişi de strese sokma annesi

selam kızlar, geçmişe sonra bakem yemek yapmam lazım, biz bugün 38 e başladık, hala tık yok, ne ağrı ne nişan ne su

yürüyüş olsun diye pazara gittim yavaş yavaş gittik geldik annemle ... arada bi belim ağrıyo inş. en yakın sürede doğururum hayırlısıyla yaa bende

selam kızlar nasılsınız bende yarın sabah miniğimi kucağıma alacağım inşaallah çoook heyecanlıyım rabbim hepinmize sağlıcakla doğurmak nasip etsin amiiin

merhaba arkadaşlar sanırım ben normal dogum yapamıycam moralim bozuldu bebegimin başı 40 haftada gerisi normal bir anormallik yok ama başı büyükn işte dogumda sıkıntı olabilir dedi dr.

muhtemel doğum tarihi 23 eylül veya civarı olup da doğum yapan var mı acaba?

doğumum gecigecek diy eendişe etmeye başladım da

çoğumuz 23 eylül herhalde ve doğuran yok sanıyorum bu tarihli bizim bebişler bizden ayrılamıyorlar herhalde

hehehe ben varım kızlar;24 25 eylül de bekliyorduk kızımı ağustosun ortasında geldi 1 aylık olcaz önümüzdeki hafta.Kızlar sabırsızlanıyorsunuz haklısınız ama öyle zamanlar gelecek ki uykusuzluk başınıza vuracak veee bebeğim; en güzel halin göbüşümdeykenmiş diyeceksinizneyse sağlıkla doğuruverin de hep beraber sızlanırız artık

merhaba arkadaşlar sanırım ben normal dogum yapamıycam moralim bozuldu bebegimin başı 40 haftada gerisi normal bir anormallik yok ama başı büyükn işte dogumda sıkıntı olabilir dedi dr.

yani başı bir hafta önden gidiyor öyle mi? öyleyse ve hemen doğurursan sorun olmaz yani, suni sancı ile şimdi olmazmıymış?

2 eylül paZAR günü saat 12:00 de genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım
bebeğim oğlum yusufum sağlıklı çok şükür 3240 gr doğdu 50 cm boyu
ben ise ne zaman ev işlerimi kendim yapabileceğim diye araştırma içerisindeyim

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.

kızlar bende dr den geldim nst çekindim sancı mancı hiç bişey yoktu dr ayın 18. de valizini al gel dedi. suni mi verceniz dedim evet dedi..
ay ayın 16 sı son gün.. o güne kadar gelse bebiş ya insan stres oluyo

allah yardımcın olsun canımm,sağlıcakla al bebişini kucağına inşallahh

09.09.2012 saat 00.40da kızım normal doğumla dünyaya geldi. herşey çok hızlı oldu.şu an tek sorunumuz süt,sütüm çok az geliyo bi ara doğum hikayemi de paylaşıcam,siz de ne var ne yok kızlar,bebek çok fazla zamanımı alıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…