sanırım heyecan sardı beni iyice 2-3 gündür uyuyamıyorum bi de benim oğlan bu akşam çok hareketli maşallah da ne bileyim
hani hareketleri azalacaktı anlamadım ben??sizinkilerde hareketli mi
inş seninki bekletmeden gelir cnm yaaaa valla ben çok heyecanlıydım 38. haftamda ... kesin gelir die bekliyodum ama nerdeeeeee 40. haftaya girdim gelen giden yok... facedeki grubun adı 2012 eylül anneleri cnm....
sağol canım ya senin ki kız mı erkek mi? benimki erkek de erkeklerin geç geldiği doğru mu acep? biz sabırsızlanıyoruz da aslında bebişlerimiz anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyi onlar için...
doğum yapıp da karnımdayken çok rahattım deyip uykusuzluktan yakınanları düşünerek biraz rahatlamaya çalışalım bari :)))
inş seninki bekletmeden gelir cnm yaaaa valla ben çok heyecanlıydım 38. haftamda ... kesin gelir die bekliyodum ama nerdeeeeee 40. haftaya girdim gelen giden yok... facedeki grubun adı 2012 eylül anneleri cnm....
sağol canım ya senin ki kız mı erkek mi? benimki erkek de erkeklerin geç geldiği doğru mu acep? biz sabırsızlanıyoruz da aslında bebişlerimiz anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyi onlar için...
doğum yapıp da karnımdayken çok rahattım deyip uykusuzluktan yakınanları düşünerek biraz rahatlamaya çalışalım bari :)))
ilk olarak kim doğurcak bakalım. Ay yarışmı yapsak belki bizim çocuklar hırs yaparda doğarlar. Eşim demin yattı gene aynı laflar belki sen bu gece doğurursun ben uykumu alayım bari biriki saat :) bende baktım çocuğun gelceği yok salonun orta yerine yıkanan çamaşırları astım kurusun sabaha toplarım
sıkmamak lazım aslında kendimizi ama oturup ağlıyasım bile geliyor. Olsun bu zamanlarında tadı başka ne diyelim.
ağustos veya eylül anneleri yazan grup mu yani??
hehehhe bencede fakir avuntusu yapalımbuarada dur bakalım senin sıkılmak için 19 günün var
yaa 20 diyodum 19 olmuş bile :))) sizinkilere bakınca çok gibi geliyo ama bana çok az geliyo yaaa inanamıyorum ne zaman geçti bunca zaman ... kendimi kucağımda bebekle hayal edince bi garip oluyorum.güzel ama çokkkk değişik ..
hayatımız değişiyor bebişten önce ve bebişten sonra :)
ağustos veya eylül anneleri yazan grup yani??
yok cnm sen suksuka özel msj at grup gizli çünkü.
kız cnm benimki... hesapta kızlar bi 10 gün önce erken gelirmiş nerdeeeeeee..... tatlım 40. haftadan sonra bebişlerin karında durması artık iyilik yerine kötülük oluyo birazcık çünkü riskler artıyo plesanta yaşlanıyo kordon dolanması riski artıyo çocuğun kilosu artıyo normal doğuma engel oluyo kakasını yapıp yeme riski doğuyo vs yani bi sürü şey... insanda stres yapıyo doğal olarak ... doğduklarında sıkıntılar daha çok artacak ama en azından koynumuzda gözümüzün önünde olacaklar demi
kız cnm benimki... hesapta kızlar bi 10 gün önce erken gelirmiş nerdeeeeeee..... tatlım 40. haftadan sonra bebişlerin karında durması artık iyilik yerine kötülük oluyo birazcık çünkü riskler artıyo plesanta yaşlanıyo kordon dolanması riski artıyo çocuğun kilosu artıyo normal doğuma engel oluyo kakasını yapıp yeme riski doğuyo vs yani bi sürü şey... insanda stres yapıyo doğal olarak ... doğduklarında sıkıntılar daha çok artacak ama en azından koynumuzda gözümüzün önünde olacaklar demi
ayyy braue 3 e düştük kızağrı sancı vs varmı sende cnm
ay evt gözümün önünde olsun her dakika karnımı tutup hareket ediyomu demekten yoruldum.
tabi 40 ı da geçmesinler canımm. inşallah 3 gün içinde güzel haberini alırız :)
bu arada kızlar size bir kitap önermek istiyorum okuyanlar vardır belki:
'Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler' Arlene Eisenberg
bunun bir önceki kitabı da : 'Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler' di.
üçüncüsü ise : Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler
Ben birirnciyi okudum ikinciye de yeni başladım tabi bebeğimizin nilk yılında okumaya fırsatımız olusa okuruz:) güzel bir seri yapmışlar tavsiye ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?