2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sanırım heyecan sardı beni iyice 2-3 gündür uyuyamıyorum bi de benim oğlan bu akşam çok hareketli maşallah da ne bileyim
hani hareketleri azalacaktı anlamadım ben??sizinkilerde hareketli mi

ay benimki bugün biraz sakin. Ama genelde daha hareketli oluyor. Ama sanmıyorum hareketlerinin azalacağını. Daha komik bişey söyliyim eşimin köyündeki akrabaları nasıl olduysa beni bugün hastaneye yatıcak sanıyorlarmış. Kayınvalidemi ayrı eşimi ayrı beni ayrı arıyorlar

inş seninki bekletmeden gelir cnm yaaaa valla ben çok heyecanlıydım 38. haftamda ... kesin gelir die bekliyodum ama nerdeeeeee 40. haftaya girdim gelen giden yok... facedeki grubun adı 2012 eylül anneleri cnm....

sağol canım ya senin ki kız mı erkek mi? benimki erkek de erkeklerin geç geldiği doğru mu acep? biz sabırsızlanıyoruz da aslında bebişlerimiz anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyi onlar için...
doğum yapıp da karnımdayken çok rahattım deyip uykusuzluktan yakınanları düşünerek biraz rahatlamaya çalışalım bari :)))

hehehhe bencede fakir avuntusu yapalım buarada dur bakalım senin sıkılmak için 19 günün var

hehehhe bencede fakir avuntusu yapalım buarada dur bakalım senin sıkılmak için 19 günün var

ay valla bilmiyomki belki gaza falan gelirler yaaa bişeler yapmak lazım bnm eşimde zavallım her gece ayrı bi heyecanlanıyo ama havasını alıyo yazık ay bnm bu gece başka iş yada hareket yapacak gücüm kalmadı valla çok yoruldum artık hayırlısı:)

sıkmamak lazım aslında kendimizi ama oturup ağlıyasım bile geliyor. Olsun bu zamanlarında tadı başka ne diyelim.

ya bende diyorum stres yapmayayım çocuğuda strese sokmayayım geleceği zaman bellidir elbet diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi ama inan beceremiyorum elimde değil sürekli aklımda doğum var sancılar ağrılar var atamıyorum aklımdan bi türlü bazen moralim inanılmaz bozuluyo ayyy allahım sen duy sesimizi tez zamanda kurtar bizi bu sıkıntıdan evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eyle

yaa 20 diyodum 19 olmuş bile :))) sizinkilere bakınca çok gibi geliyo ama bana çok az geliyo yaaa inanamıyorum ne zaman geçti bunca zaman ... kendimi kucağımda bebekle hayal edince bi garip oluyorum.güzel ama çokkkk değişik ..
hayatımız değişiyor bebişten önce ve bebişten sonra :)

kız cnm benimki... hesapta kızlar bi 10 gün önce erken gelirmiş nerdeeeeeee..... tatlım 40. haftadan sonra bebişlerin karında durması artık iyilik yerine kötülük oluyo birazcık çünkü riskler artıyo plesanta yaşlanıyo kordon dolanması riski artıyo çocuğun kilosu artıyo normal doğuma engel oluyo kakasını yapıp yeme riski doğuyo vs yani bi sürü şey... insanda stres yapıyo doğal olarak ... doğduklarında sıkıntılar daha çok artacak ama en azından koynumuzda gözümüzün önünde olacaklar demi

ayynen öyle anne olmadan önce ve sonra ay değişik bir şey

ay evt gözümün önünde olsun her dakika karnımı tutup hareket ediyomu demekten yoruldum.

tabi 40 ı da geçmesinler canımm. inşallah 3 gün içinde güzel haberini alırız :)
bu arada kızlar size bir kitap önermek istiyorum okuyanlar vardır belki:
'Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler' Arlene Eisenberg
bunun bir önceki kitabı da : 'Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler' di.
üçüncüsü ise : Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler
Ben birirnciyi okudum ikinciye de yeni başladım tabi bebeğimizin nilk yılında okumaya fırsatımız olusa okuruz:) güzel bir seri yapmışlar tavsiye ediyorumm

ayyy braue 3 e düştük kız ağrı sancı vs varmı sende cnm

ay nerdeeee hiiç bişey yok deli olcam. Yarın sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinletiyim bari. Doktor dinlet sıksık demişti cumada doktor kontrolüm var artık arıyanlara doğurmıcam kendime saklıyorum kızımı diyorum

Esilacım sende nevar ne yok sadce bel ağrısımı. Buarada dün gece asi göçmen ağrım var dedi yokoldu dimi haber varmı mrtyelz'den de haber yok. Ay herkes doğumamı gittii

ay evt gözümün önünde olsun her dakika karnımı tutup hareket ediyomu demekten yoruldum.

valla insanın aklı çıkıyo küçük bi oynamasa binbir senaryo yazıyorum yeminle

ayy baktımda şimdi bizi ne çok şey bekliyomuş bu arada sağol tatlım çok güzel paylaşım bol bol okuyup öğrenmek lazım bizi nelerin beklediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…