Esilacım sende nevar ne yok sadce bel ağrısımı. Buarada dün gece asi göçmen ağrım var dedi yokoldu dimi haber varmı mrtyelz'den de haber yok. Ay herkes doğumamı gittii
ay nerdeeee hiiç bişey yok deli olcam. Yarın sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinletiyim bari. Doktor dinlet sıksık demişti cumada doktor kontrolüm var artık arıyanlara doğurmıcam kendime saklıyorum kızımı diyorum
tabi 40 ı da geçmesinler canımm. inşallah 3 gün içinde güzel haberini alırız :)
bu arada kızlar size bir kitap önermek istiyorum okuyanlar vardır belki:
'Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler' Arlene Eisenberg
bunun bir önceki kitabı da : 'Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler' di.
üçüncüsü ise : Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler
Ben birirnciyi okudum ikinciye de yeni başladım tabi bebeğimizin nilk yılında okumaya fırsatımız olusa okuruz:) güzel bir seri yapmışlar tavsiye ediyorumm
kuzum bende bel ağrısı var sağolsun ne geçiyo ne şiddetleniyo artı adet ağrılarım ve kasılmalarım çok fazla yani sık ama şiddeti artmıyo onlarında o yüzden heyecan yapmıyom bendeya valla asi göçmen ne etti bende merak ettim yelizdende haber yok dediğin gibi inş herşey yolundadır... bu arada cnm senin facedeki nickin nedir
eminim çok faydalıdır ama bizim halimizi anca bir türk yazar anlar diye düşünüyorum okadar eski adetlerle uğraşmak için helede. 8ikaç ay önce kayınvalidemin yeğeni doğum yaptı, kvm öyle eski kafalı falan değildir aksine çok moderndir. Neyse çocuk sarılık olmş tutturmuş yeğenine ıhlamur ver. Şekersiz ver nolcakta bilmem nede. Demiş hatta ben vercem kendi torunuma demiş. eyvah eyvahhh dedimm gözüm korktu.
eminim çok faydalıdır ama bizim halimizi anca bir türk yazar anlar diye düşünüyorum okadar eski adetlerle uğraşmak için helede. 8ikaç ay önce kayınvalidemin yeğeni doğum yaptı, kvm öyle eski kafalı falan değildir aksine çok moderndir. Neyse çocuk sarılık olmş tutturmuş yeğenine ıhlamur ver. Şekersiz ver nolcakta bilmem nede. Demiş hatta ben vercem kendi torunuma demiş. eyvah eyvahhh dedimm gözüm korktu.
ebru cnm seninkide hilal galiba :) ay ööööyke sabit duruyor ağrılar he ne gıcık iş yahu. Banada dün film kiraladığımız yerdeki kız bile sordu daha doğmadımı diye töööbeeeeee
eyvah eyvah gerçekten de aman dikkat :) türk yazar konusunda çok haklısın canım . bazen ne alaka dediğim yerler oluyo yabancı olduğundan dolayı ... mesela kızlar hastane çantanıza kutlama için şampanya koymayı unutmayın emi :)) eşiniz de şampanyayı açacağı anı çok iyi bilmeli siz tam bebeğinizle doğumhaneden odanıza girerken :) çok önemli bunlar olmazsa olmaz bi eksiğimiz bu kaldı ya ::::)
eyvah eyvah gerçekten de aman dikkat :) türk yazar konusunda çok haklısın canım . bazen ne alaka dediğim yerler oluyo yabancı olduğundan dolayı ... mesela kızlar hastane çantanıza kutlama için şampanya koymayı unutmayın emi :)) eşiniz de şampanyayı açacağı anı çok iyi bilmeli siz tam bebeğinizle doğumhaneden odanıza girerken :) çok önemli bunlar olmazsa olmaz bi eksiğimiz bu kaldı ya ::::)
benim komşum da tutturmuş bebeği tuzlayalım diyo.eğer tuzlarsak büyüyünce teri hiç kokmazmış nasıl ama :)
benim komşum da tutturmuş bebeği tuzlayalım diyo.eğer tuzlarsak büyüyünce teri hiç kokmazmış nasıl ama :)
ewet cnm hilal benimkide:) ay ben bu salıda kontrole gidecem yani haftaya .. hala bişe yoksa artık suni muni dayayın bişeler dicem doktora vallah beklemem daha fazla
kızlar iyi kaynatmışsınız yine geçmişi ancak bitirebildim. bizde de ne sancı var ne bişi kızım yerini çok sevdi hiç mi hiç gelmeye niyeti yok. teyzem geldi istanbuldan temizliğimizi yaptı yarın da anneannemiz gelecek inşallah anneannesi gelince doğar kızım onu bekliyor heralde:)
neyse kızçeler biz yatıyoruz artıkın .... nasıl olsa bu gecede bişey olacağı yok bari yatıp uyuyayımda son zamanların tadını çıkarayımhepicinizi öpüyoruz kocaman allah rahatlık versin ii geceler canlar
aahhh ahhh napalım uyku yok bebiş yok bizde çeneye verdik kendimzi umarım bekletmez seninkide.
bende diyim bari haftaya alsın artık bizim kızı ben çok strese giriyorum diyim
İnşallah bekletmez canım yaaa 39 hafta geçti de son günler sanki hiç geçmiyor gibi geliyor iyice sabırsızlanmaya başladım artık..
neyse kızçeler biz yatıyoruz artıkın .... nasıl olsa bu gecede bişey olacağı yok bari yatıp uyuyayımda son zamanların tadını çıkarayımhepicinizi öpüyoruz kocaman allah rahatlık versin ii geceler canlar
aahhh ahhh napalım uyku yok bebiş yok bizde çeneye verdik kendimzi umarım bekletmez seninkide.
hhehehe doru dion uyumak lazım bende eşimi yan çeviriyim gene horlyor nooldu bu adama yaa hi. Horlamazdı. Hamilelik benden çok onu değiştirdihaydin herkeşlere iyigeceleeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?