2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Esilacım sende nevar ne yok sadce bel ağrısımı. Buarada dün gece asi göçmen ağrım var dedi yokoldu dimi haber varmı mrtyelz'den de haber yok. Ay herkes doğumamı gittii

kuzum bende bel ağrısı var sağolsun ne geçiyo ne şiddetleniyo artı adet ağrılarım ve kasılmalarım çok fazla yani sık ama şiddeti artmıyo onlarında o yüzden heyecan yapmıyom bende ya valla asi göçmen ne etti bende merak ettim yelizdende haber yok dediğin gibi inş herşey yolundadır... bu arada cnm senin facedeki nickin nedir

dinlet kuzum dinlet yerim onun minik kalbini ben banada bugün 3 kişi doğuramadınmı dedi bende çıkmayınca çıkmıyo valla öle doğur demekle gelmiyo bnm kız dedim millet sorunca insan dahada bi stres yapıyo yaaa hala koca göbekle dolaştığıma göre doğuramadım demektir yani körmüsün be insan

eminim çok faydalıdır ama bizim halimizi anca bir türk yazar anlar diye düşünüyorum okadar eski adetlerle uğraşmak için helede. 8ikaç ay önce kayınvalidemin yeğeni doğum yaptı, kvm öyle eski kafalı falan değildir aksine çok moderndir. Neyse çocuk sarılık olmş tutturmuş yeğenine ıhlamur ver. Şekersiz ver nolcakta bilmem nede. Demiş hatta ben vercem kendi torunuma demiş. eyvah eyvahhh dedimm gözüm korktu.

ebru cnm seninkide hilal galiba :) ay ööööyke sabit duruyor ağrılar he ne gıcık iş yahu. Banada dün film kiraladığımız yerdeki kız bile sordu daha doğmadımı diye töööbeeeeee

eyvah eyvah gerçekten de aman dikkat :) türk yazar konusunda çok haklısın canım . bazen ne alaka dediğim yerler oluyo yabancı olduğundan dolayı ... mesela kızlar hastane çantanıza kutlama için şampanya koymayı unutmayın emi :)) eşiniz de şampanyayı açacağı anı çok iyi bilmeli siz tam bebeğinizle doğumhaneden odanıza girerken :) çok önemli bunlar olmazsa olmaz bi eksiğimiz bu kaldı ya ::::)

benim komşum da tutturmuş bebeği tuzlayalım diyo.eğer tuzlarsak büyüyünce teri hiç kokmazmış nasıl ama :)

ebru cnm seninkide hilal galiba :) ay ööööyke sabit duruyor ağrılar he ne gıcık iş yahu. Banada dün film kiraladığımız yerdeki kız bile sordu daha doğmadımı diye töööbeeeeee

ewet cnm hilal benimkide:) ay ben bu salıda kontrole gidecem yani haftaya .. hala bişe yoksa artık suni muni dayayın bişeler dicem doktora vallah beklemem daha fazla

haha o an eşlerimizinde tek derdi şampanya olurdu zaten adamlar kendilerine gelebilirlerse iyi heyecandan ben şahsen bnm eşime desem onu alır beni o şişeye sokar herhalde dalgamı geçiyon benle die

hahhahha bak bunu unutmuşum çoook büyük bi eksik töbeeeeee

benim komşum da tutturmuş bebeği tuzlayalım diyo.eğer tuzlarsak büyüyünce teri hiç kokmazmış nasıl ama :)

hay allahım ne adetler çıkarıyolar yaaa valla insanın aklı almıyo ... kavrulacak çocuk tuzdan yanacak yaaaa.. alahtan bnm kv nin öle adet takıntısı yok kadın bi göbeği düşmeden yıkamayalım iltihap olur uğraşırız sonra dedi o kadar bende tmm anne dedim kendi annem zaten fazla anlamaz öle adetlerden falan.. bu konuda rahat olurum herhalde die düşünüyorum

kızlar iyi kaynatmışsınız yine geçmişi ancak bitirebildim. bizde de ne sancı var ne bişi kızım yerini çok sevdi hiç mi hiç gelmeye niyeti yok. teyzem geldi istanbuldan temizliğimizi yaptı yarın da anneannemiz gelecek inşallah anneannesi gelince doğar kızım onu bekliyor heralde:)

neyse kızçeler biz yatıyoruz artıkın .... nasıl olsa bu gecede bişey olacağı yok bari yatıp uyuyayımda son zamanların tadını çıkarayım hepicinizi öpüyoruz kocaman allah rahatlık versin ii geceler canlar

aahhh ahhh napalım uyku yok bebiş yok bizde çeneye verdik kendimzi umarım bekletmez seninkide.

hhehehe doru dion uyumak lazım bende eşimi yan çeviriyim gene horlyor nooldu bu adama yaa hi. Horlamazdı. Hamilelik benden çok onu değiştirdi haydin herkeşlere iyigeceleeeerrr

bende diyim bari haftaya alsın artık bizim kızı ben çok strese giriyorum diyim

hakkımızda hayırlısı artık tatlım inş haftayı beklemeden gelir bebişlerimiz kendiliğinden.... hadi öpüyorum seni cnm allah rahatlık versin yarın görüşürüz inş byy

İnşallah bekletmez canım yaaa 39 hafta geçti de son günler sanki hiç geçmiyor gibi geliyor iyice sabırsızlanmaya başladım artık..

aahhh ahhh napalım uyku yok bebiş yok bizde çeneye verdik kendimzi umarım bekletmez seninkide.

iyi geceler hepinize kızımla size ve kendimize ağrısız geceler diliyoruz:))

hhehehe doru dion uyumak lazım bende eşimi yan çeviriyim gene horlyor nooldu bu adama yaa hi. Horlamazdı. Hamilelik benden çok onu değiştirdi haydin herkeşlere iyigeceleeeerrr

kız gece gece beni bu stresli halimde güldürdünya allah seni doğurtsun emi bende eşimi kızartma piliç gibi çevirip çevirip duruyom her gece oy oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…