kızlar herkeze gunaydın .bugun allah nasıp ederse oğluşumu kucama alıcam.saat 14 te hastanyede sezaryan randevum var.genel anestezı olucam.cok heycanlıyım uyamıyorum.biraz de korkıyorum:)) allaha emanet olun
kızlar herkeze gunaydın .bugun allah nasıp ederse oğluşumu kucama alıcam.saat 14 te hastanyede sezaryan randevum var.genel anestezı olucam.cok heycanlıyım uyamıyorum.biraz de korkıyorum:)) allaha emanet olun
oyyy kuzum nasılsın görüşmeyeli yaaa özlemişim seni valla sorma teyzesi çıkmak bilmiyo bnm kız yaw:) hakkaten sevdi yerini gelmek istemiyo ama eli mecbur çıkacak elbet öle yada bölesen nasılsın kuzum ne yapıyon iyimisin ...
Allah'a emanet olun ınsallah...
ben de yarın sabah 8 de epıdural sezaryene gırıyorum.
benım ıcın de dua edersenız cok mutlu olurum.
umarım oglumun fotografını kısa sure ıcınde sızınle paylasabılırım.
Allah'a emanet olun ınsallah...
ben de yarın sabah 8 de epıdural sezaryene gırıyorum.
benım ıcın de dua edersenız cok mutlu olurum.
umarım oglumun fotografını kısa sure ıcınde sızınle paylasabılırım.
kızlarr ben daha doğuramadım yaa. kv ve annem var yanımda. gözüme bakıp duruyorlar. onları çağırdığıma çok pişmanım. bazen bu sevinci haketmediklerini düşünüyorum.. töbe tööbee. doğuramamak çok kötüymüş. bizden küçük bebişler bile doğdu..
kızlarr ben daha doğuramadım yaa. kv ve annem var yanımda. gözüme bakıp duruyorlar. onları çağırdığıma çok pişmanım. bazen bu sevinci haketmediklerini düşünüyorum.. töbe tööbee. doğuramamak çok kötüymüş. bizden küçük bebişler bile doğdu..
saolasın canım. gerçekten çok sitres yaptırıyorlar insana. birinin 4 çocuğu var birinin 2 çocuğu var. sanki bu işleri bilmiyormuş gibi ağrım sancım olmadığı halde kontrole giderken bide sanki doğuma gidiyormuş gibi hazırlanmıyorlarmı sorma yani !!canımm Allah yardımcın olsun öff zor gerçekten benimde kv dün gelecekti c.tesi gel dedim anneme de p.tesi gel dedim ne kadar geç gelseler o kadar iyidir die eşime de dedim annemden önce annenin gelmesine gerek yok die ama ancak bu kadar tutabildimm...strese şimdiden girdim off..
inşallah onlar gelmeden doğuruurum..hepimize hayırlı doğumlar canlarım..
saolasın canım. gerçekten çok sitres yaptırıyorlar insana. birinin 4 çocuğu var birinin 2 çocuğu var. sanki bu işleri bilmiyormuş gibi ağrım sancım olmadığı halde kontrole giderken bide sanki doğuma gidiyormuş gibi hazırlanmıyorlarmı sorma yani !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?