2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlarr.. gerçi uyuyosunuzdur hepiniz.. ben yine uykusuz gecemdeyim de... ya uzun süredir foruma girip de takip etmek zoruma gider oldu face.de grup daha kolay takip ediliyo diye oraya takılıyorum ama artık burayı ihmal etmeye başladığımı hissettim:26:

ben hala doğurmadım az bi geçmiş yapayım bakıyım neler olmuş neler bitmiş..

kızlar herkeze gunaydın .bugun allah nasıp ederse oğluşumu kucama alıcam.saat 14 te hastanyede sezaryan randevum var.genel anestezı olucam.cok heycanlıyım uyamıyorum.biraz de korkıyorum:)) allaha emanet olun

kızlar herkeze gunaydın .bugun allah nasıp ederse oğluşumu kucama alıcam.saat 14 te hastanyede sezaryan randevum var.genel anestezı olucam.cok heycanlıyım uyamıyorum.biraz de korkıyorum:)) allaha emanet olun

Allah yardımcın olsun cnm.dualarımız seninle..

Allah yardımcın olsun, haberlerini bekliyoruz.

çok şükürr canım iyiyim, sağlıklı haberlerini bekliyorum inş. biz de bebiş için çalışmalara bu ay başlayacağız bakalım hayırlısı korunma süreci bitti, doktora bir görüneyim de öyle artık..

ben de çook özledim kuzum, kocamann öpüyorumm

günaydın annişler kahvaltımızı yaptık sabah sabah erkenciyizz babamızı işede gönderdik dık yok bizim cimcimede cumartesi doktora gittiğimizde doğsa keşke kuzum

allah yardımcın olsun canım bütün dualarımız seninle mutlu haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

Allah'a emanet olun ınsallah...

ben de yarın sabah 8 de epıdural sezaryene gırıyorum.
benım ıcın de dua edersenız cok mutlu olurum.
umarım oglumun fotografını kısa sure ıcınde sızınle paylasabılırım.

canımm Allah yardımcın olsun bizim için dua et dualarımız seninle:)

kızlarr ben daha doğuramadım yaa. kv ve annem var yanımda. gözüme bakıp duruyorlar. onları çağırdığıma çok pişmanım. bazen bu sevinci haketmediklerini düşünüyorum.. töbe tööbee. doğuramamak çok kötüymüş. bizden küçük bebişler bile doğdu..

Son düzenleme:

canım allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın yavruşunu kucağına.

doğuma giden arkadaşlar kolayca kurtulun bebişinize kavuşun sağlıkla inş..

bu gece bikaç defa adet ağrısı gibi ağrım oldu uyandım, şimdi yine vardı. bi saati düzeni yok heralde. olsa uyutmazdı beni.
bakalım dr.a gidicem nst de sancı çıkıcak mı

Son düzenleme:

canımm Allah yardımcın olsun öff zor gerçekten benimde kv dün gelecekti c.tesi gel dedim anneme de p.tesi gel dedim ne kadar geç gelseler o kadar iyidir die eşime de dedim annemden önce annenin gelmesine gerek yok die ama ancak bu kadar tutabildimm...strese şimdiden girdim off..
inşallah onlar gelmeden doğuruurum..hepimize hayırlı doğumlar canlarım..

canımm Allah yardımcın olsun öff zor gerçekten benimde kv dün gelecekti c.tesi gel dedim anneme de p.tesi gel dedim ne kadar geç gelseler o kadar iyidir die eşime de dedim annemden önce annenin gelmesine gerek yok die ama ancak bu kadar tutabildimm...strese şimdiden girdim off..
inşallah onlar gelmeden doğuruurum..hepimize hayırlı doğumlar canlarım..

saolasın canım. gerçekten çok sitres yaptırıyorlar insana. birinin 4 çocuğu var birinin 2 çocuğu var. sanki bu işleri bilmiyormuş gibi ağrım sancım olmadığı halde kontrole giderken bide sanki doğuma gidiyormuş gibi hazırlanmıyorlarmı sorma yani !!

benimkiler de gelcekti gelmeyin daha dedik, iyi ki öyle demişiz.
hiçbişey demeseler de varlıkları stres yapardı bende sonuçta doğuma geldiklerini biliyosun.
tez zamanda kurtuluruz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…