2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimkiler de gelcekti gelmeyin daha dedik, iyi ki öyle demişiz.
hiçbişey demeseler de varlıkları stres yapardı bende sonuçta doğuma geldiklerini biliyosun.
tez zamanda kurtuluruz inş..
amiin canım. bidaha çağırmam ama kolay kolay. bide doktordan çıktık ay bu senin doktor nasıl böyle. niye ultrosandan bakmadı. ne suratsız doktorun var. öfff bunaltıyorlar.. bide geçen bunlarla birlikte akşama kadar gezdik. ben yoruldum diyince kv hadi hadi sen gençsin o kadar da nazlanma demezmi !!!!!!!!!!!!!!! aklıma geldikçe sinir oluyorummm

ya o hareketi yapıyorsakmı yapamıyorsakmı doum yaklaşmış demek,kimi yapıyorum yaşasın doum yakın,kimide maalesef yapamıyorum diip üzülüyo,anlayamadm :18: ben galiba yapamıyorum,topuğum parmaklarımın üzerine oturmuyo,hemencikde yoruluyorum yaparken

yapamıyosan doğum yakın demek canım

Mrb kızlar bende dogurdum 06-09-2012 de saat 09.30da bebısm dunyaya geldı dogum hıkayemı yazamıcam amaazcok anltym 05.09. Da dogumdan bıgun once 3 cm acıklıkla hastaneye gttm benım suyum cok fazlaydı bebegım dogum kanalına gırmemıs oyuzden doktorum yarn sbh gel yatıs yapalım ozmana kdr bebek yerlesır dedı ogun bıraz sancıyla gectı sabh 8 de yatısım yapıldı 9 gbı sancım arttı bıraz sunı sancı vermedıler doktorum kontrol edıyım bı dedı o arada dogum basldı normal dogumda bıraz bazı seyler ters gttı bebgın kordonu once geldı ve acılsezeryana alındım 6 dk da bıtmıs amelıyt hıc bısı htrlmyrm tamamen bayıltıldım sukurbebgım ıyı benm agrılrm cok ama olsun geceroda ıns bebısım cok zayflmıs dogduktn snra benm goguslerım cok yara oldu emzırırken aglıyrm resmen mecbur bıraz mamaya baslıcaz ıns gecer goguslerımde bıraz sarılıgı var yarn doktora gtrcem bende.doguran herkesın gozuaydın allh saglıkla analı babalı buyutr ıns dogum yapacaklarada allh yardm etsn bı avazda kurtarsn ıns.

ayyy seninki de ayrı bi alemmiş sen gençsin nazlanma hıııı tabi o kadar yükü taşıyan kendisi bide hamileliğin nasıl birşey olduğunu bilmeseler de konuşsalar anlayacağız yani ama bilip de böyle konuşuyorlar deli oluyorum.

Merhaba kızlar mutlu sona saatler kaldı Gece babamız burda olcak inşaAllah önce canım eşime sonrada kızıma kavuşacam iki büyük mutluluğummm Allahımmmm sağlıkla gelmeyi nasip et yavrularımıza

huzurla ve sağlıkla büyüt bebişini çok sevindim doğum yaptığını okuyunca ...işten ayrılınca yazamamıştın hiç aklımıza geliyodun doğurdun mu diye...

ayyyy inşallahh

ben de yapamadım akşam. geçen hafta çok kolay yapmıştım. hayırlısı bakalım.

bu arada sabah telefonlarını bitirdim hergün arıyolar da sancı yok mu doğurmuyo musun diye
doğurunca ararım heralde

:)) evet,tlfn konuşmalrı klasikleşti bizdede,napıyosun,yokmu hala bişi yok arkadaş yok :)) bnm kızım sizinle oyun oynuyor,siz onun gözünün içine baktıkça gelsin hayırlısıyla bi avazda kurtulun diye o sizinle dalga geçio gelmio diyorum babası her sabah ayrı bi kavga ediyo ona,tembel seni gene gelmedin die :)) stres yapmıyorum ama heyecanda yapmıyo değilim neden ki gelmio die

zamanını bekliyodur diyorum ben, zamanı gelen annesine babasına bile sormuyo doğuyo yani
anne karnında durdukları hergün bağışıklık sistemleri güçleniyomuş son zamanlarda.
sağlıkla gelsinler de ben bekleme modundayım aslında ama milletin sormasına uyuz olmaya başladım

mattika beende hareket yok ya napcaz arkadaşım artık sabah akşam 1 saat yürüyorum ama yok arayanlara ilk doğurmadım deyip efendim diyorum:)bazılarına da 2 hafta var daha diorum en azından kafam rahat eder die:)sen nerdesin matika yani hangi ilde ben izmr

kiminki kalmış ordaki bizimki kalsın diymi yaa :)) elbet gelecekler.. bir de erkek geç yani 9ay 10 günü mutlaka doldurup gelir,kızlarsa erken gelir 10 gün,yoksa seninki erkekmi demezlermi.. sağlıkla gelsinde gerisi boş diosun,diosun ama ağzını burnunu kırasıda gelmiyo değil insanın..
ama hakkat gelsinler artık yitir yaaaa

kızlar doğumu kolaylaştırmak için bildiğiniz bişeyler var mı yüürüyüş haricinde ya hiç hareket falan yok ya tamam zamanını bekleyelim ama biraz stres yapıyo insan..

kızlar doğumu kolaylaştırmak için bildiğiniz bişeyler var mı yüürüyüş haricinde ya hiç hareket falan yok ya tamam zamanını bekleyelim ama biraz stres yapıyo insan..

birde alafranga yerine alaturka tuvaleti kullanın mümkünse diyorlar,küçükte alaturka,büyükte alfranga kullanıyorum bende

dualarım seninle tatlım inş hiç bekletmeden bu ay hemencik gelir bebişin de alırsın kucağına sağlıcakla ..... herşeyin bi vakti zamanı var işte insan ne yaparsa yapsın vaktinden önce sahip olamıyo istediklerine rabbim hayırlı zamanda nasip etsin istediklerimizi bizlere inş...

selam kizlar
allah hepinizi bir avazda kurtarsin
saglikli sihhatli bebeklerinizi kucaginiza alin..
benimde 25.09.09 oglum 30.11.11 kizim var
birini normal digerini sezeryan yaptimm
en guzel dogum sekli NORMALLLLL gercekden sezeryanin agrilari cok oluyor ve 3-4gun suttunuzde gelmior herzaman normalli secmenizi tavsiye ederim.
  • yuruyus yapmak
  • hurma yemek
  • merdiven inip cikmak
  • sex yapmak (cok cok iyi geliy<ormus ben oglumu 42haftada dogurmusdum)
  • bol su icmek ve hareket etmek
sezeryan yapmak isteyenler simdiden kayisi hosaflarinida yapsinlar hem kolay wc cikarsiniz hemde bol sut yapiyor
BU ARADA bu donemleriniz en guzelllll zamanlariniizzzzzz

gerçekten doğuramamak çok kötüymüş yaaaaa .... hergün biri arıyo ne yaptın doğurmadınmı die çıldırmak üzereyim artık doğursam haberi gelir herhalde offff bu hafta doktorumla konuşacam yaaaa suyumda sınırdaydı en son zaten artık suni mi verir sezeryanmı yapar bilmem ama beni kurtarsın bu stresten bir an önce

yapamıyosan doğum yakın demekmiş gülüm ben zorlada olsa yapıyorum oysa hiç yapamamak gerekiyo

gece gündüz bu araştırma içersindeyim artık çömelme hareketimi dersin yürüyüşmü dersin ilişki mi dersin iş güçmü dersin ne varsa yaptım sonuç alamadım artık saldım çayıra mevlam kayıra

birde alafranga yerine alaturka tuvaleti kullanın mümkünse diyorlar,küçükte alaturka,büyükte alfranga kullanıyorum bende

he bak bunu unuttum :) ben hem büyük hem küçük her ikisindede alaturka kullanıyorum ama yine yok yine yok

sağol tatlım tavsiyelerin için valla bizlerde normal doğumdan yanayız ama insan stres yapıyo işte ister istemez... dediklerinin hepsini yapıyorum hatta sexe bile ağırlık verdik normal olsun die bakalım hayırlısı artık hele hurma yemekten içim dışım hurma oldu ama bebeğime çok yaradı kilosu sınırdayken tavan yaptı 3600 olmuştu en son bu gidişle 4000 olcak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…