amiin canım. bidaha çağırmam ama kolay kolay. bide doktordan çıktık ay bu senin doktor nasıl böyle. niye ultrosandan bakmadı. ne suratsız doktorun var. öfff bunaltıyorlar.. bide geçen bunlarla birlikte akşama kadar gezdik. ben yoruldum diyince kv hadi hadi sen gençsin o kadar da nazlanma demezmi !!!!!!!!!!!!!!! aklıma geldikçe sinir oluyorummmbenimkiler de gelcekti gelmeyin daha dedik, iyi ki öyle demişiz.
hiçbişey demeseler de varlıkları stres yapardı bende sonuçta doğuma geldiklerini biliyosun.
tez zamanda kurtuluruz inş..
maalesef yapabiliyorum benim bebişnde geleceği yok anlaşıldı...
ben birde 2. ye hamileyim kızım mutemel doğum tarihinden bir gün önce gelmişti..
doğum sancıları gelince farketmemek elde olmuyo.. ama insan her ağrıyıda bekliyoki düzenli olmaya başlasında doğurayım diye..aslında benim bdt de 15 eylül ama ben kendime 1 gün kıyak daha geç miştim takvimde 16 diye işaretledim.. anlaşılan bebişin belirlediği daha farklı
ya o hareketi yapıyorsakmı yapamıyorsakmı doum yaklaşmış demek,kimi yapıyorum yaşasın doum yakın,kimide maalesef yapamıyorum diip üzülüyo,anlayamadm :18: ben galiba yapamıyorum,topuğum parmaklarımın üzerine oturmuyo,hemencikde yoruluyorum yaparken
amiin canım. bidaha çağırmam ama kolay kolay. bide doktordan çıktık ay bu senin doktor nasıl böyle. niye ultrosandan bakmadı. ne suratsız doktorun var. öfff bunaltıyorlar.. bide geçen bunlarla birlikte akşama kadar gezdik. ben yoruldum diyince kv hadi hadi sen gençsin o kadar da nazlanma demezmi !!!!!!!!!!!!!!! aklıma geldikçe sinir oluyorummm
Mrb kızlar bende dogurdum 06-09-2012 de saat 09.30da bebısm dunyaya geldı dogum hıkayemı yazamıcam amaazcok anltym 05.09. Da dogumdan bıgun once 3 cm acıklıkla hastaneye gttm benım suyum cok fazlaydı bebegım dogum kanalına gırmemıs oyuzden doktorum yarn sbh gel yatıs yapalım ozmana kdr bebek yerlesır dedı ogun bıraz sancıyla gectı sabh 8 de yatısım yapıldı 9 gbı sancım arttı bıraz sunı sancı vermedıler doktorum kontrol edıyım bı dedı o arada dogum basldı normal dogumda bıraz bazı seyler ters gttı bebgın kordonu once geldı ve acılsezeryana alındım 6 dk da bıtmıs amelıyt hıc bısı htrlmyrm tamamen bayıltıldım sukurbebgım ıyı benm agrılrm cok ama olsun geceroda ıns bebısım cok zayflmıs dogduktn snra benm goguslerım cok yara oldu emzırırken aglıyrm resmen mecbur bıraz mamaya baslıcaz ıns gecer goguslerımde bıraz sarılıgı var yarn doktora gtrcem bende.doguran herkesın gozuaydın allh saglıkla analı babalı buyutr ıns dogum yapacaklarada allh yardm etsn bı avazda kurtarsn ıns.
ayyyy inşallahh
ben de yapamadım akşam. geçen hafta çok kolay yapmıştım. hayırlısı bakalım.
bu arada sabah telefonlarını bitirdim hergün arıyolar da sancı yok mu doğurmuyo musun diye
doğurunca ararım heralde
:)) evet,tlfn konuşmalrı klasikleşti bizdede,napıyosun,yokmu hala bişiyok arkadaş yok :)) bnm kızım sizinle oyun oynuyor,siz onun gözünün içine baktıkça gelsin hayırlısıyla bi avazda kurtulun diye o sizinle dalga geçio gelmio diyorum babası her sabah ayrı bi kavga ediyo ona,tembel seni gene gelmedin die :)) stres yapmıyorum ama heyecanda yapmıyo değilim neden ki gelmio die
zamanını bekliyodur diyorum ben, zamanı gelen annesine babasına bile sormuyo doğuyo yani
anne karnında durdukları hergün bağışıklık sistemleri güçleniyomuş son zamanlarda.
sağlıkla gelsinler de ben bekleme modundayım aslında ama milletin sormasına uyuz olmaya başladım
zamanını bekliyodur diyorum ben, zamanı gelen annesine babasına bile sormuyo doğuyo yani
anne karnında durdukları hergün bağışıklık sistemleri güçleniyomuş son zamanlarda.
sağlıkla gelsinler de ben bekleme modundayım aslında ama milletin sormasına uyuz olmaya başladım
kızlar doğumu kolaylaştırmak için bildiğiniz bişeyler var mı yüürüyüş haricinde ya hiç hareket falan yok ya tamam zamanını bekleyelim ama biraz stres yapıyo insan..
çok şükürr canım iyiyim, sağlıklı haberlerini bekliyorum inş. biz de bebiş için çalışmalara bu ay başlayacağız bakalım hayırlısı korunma süreci bitti, doktora bir görüneyim de öyle artık..
ben de çook özledim kuzum, kocamann öpüyorumm
kızlarr ben daha doğuramadım yaa. kv ve annem var yanımda. gözüme bakıp duruyorlar. onları çağırdığıma çok pişmanım. bazen bu sevinci haketmediklerini düşünüyorum.. töbe tööbee. doğuramamak çok kötüymüş. bizden küçük bebişler bile doğdu..
ya o hareketi yapıyorsakmı yapamıyorsakmı doum yaklaşmış demek,kimi yapıyorum yaşasın doum yakın,kimide maalesef yapamıyorum diip üzülüyo,anlayamadm :18: ben galiba yapamıyorum,topuğum parmaklarımın üzerine oturmuyo,hemencikde yoruluyorum yaparken
kızlar doğumu kolaylaştırmak için bildiğiniz bişeyler var mı yüürüyüş haricinde ya hiç hareket falan yok ya tamam zamanını bekleyelim ama biraz stres yapıyo insan..
birde alafranga yerine alaturka tuvaleti kullanın mümkünse diyorlar,küçükte alaturka,büyükte alfranga kullanıyorum bende
selam kizlar
allah hepinizi bir avazda kurtarsin
saglikli sihhatli bebeklerinizi kucaginiza alin..
benimde 25.09.09 oglum 30.11.11 kizim var
birini normal digerini sezeryan yaptimm
en guzel dogum sekli NORMALLLLL gercekden sezeryanin agrilari cok oluyor ve 3-4gun suttunuzde gelmior herzaman normalli secmenizi tavsiye ederim.
sezeryan yapmak isteyenler simdiden kayisi hosaflarinida yapsinlar hem kolay wc cikarsiniz hemde bol sut yapiyor
- yuruyus yapmak
- hurma yemek
- merdiven inip cikmak
- sex yapmak (cok cok iyi geliy<ormus ben oglumu 42haftada dogurmusdum)
- bol su icmek ve hareket etmek
BU ARADA bu donemleriniz en guzelllll zamanlariniizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?