yapamıyosan doğum yakın demekmiş gülüm ben zorlada olsa yapıyorum oysa hiç yapamamak gerekiyo
gece gündüz bu araştırma içersindeyim artık çömelme hareketimi dersin yürüyüşmü dersin ilişki mi dersin iş güçmü dersin ne varsa yaptım sonuç alamadım artık saldım çayıra mevlam kayıra
he bak bunu unuttum :) ben hem büyük hem küçük her ikisindede alaturka kullanıyorum ama yine yok yine yok
aslında tamda yaptığım söylenemez galiba ya,istem dışı olarak parmaklarımı topuğuma değsin diye geri kıvırıyorumsonra 2.ye denemeye çalıştığımda yorulmuş oluyorum tam anlamıyorum yapabildiğimi ayyy kendimi hiç ii bulmadım şimdi
cnm güldürdün benide yaaaavalla böle giderse daha lohusalığa gelmeden gecikmiş hamilelik sendromu ile başlangıç yapacam ben sonra bide lohusalık sendromu ve hoooooppppppppppppp hoşgeldin depresyon
cnm güldürdün benide yaaaavalla böle giderse daha lohusalığa gelmeden gecikmiş hamilelik sendromu ile başlangıç yapacam ben sonra bide lohusalık sendromu ve hoooooppppppppppppp hoşgeldin depresyon
sağol tatlım tavsiyelerin için valla bizlerde normal doğumdan yanayız ama insan stres yapıyo işte ister istemez... dediklerinin hepsini yapıyorum hatta sexe bile ağırlık verdik normal olsun die bakalım hayırlısı artık hele hurma yemekten içim dışım hurma oldu ama bebeğime çok yaradı kilosu sınırdayken tavan yaptı 3600 olmuştu en son bu gidişle 4000 olcak herhalde
ya biz 1 ay önce ilişkiyi kestik,kötümü ettikhay allah,hep o s.ocağındaki cahil ebe yüzünden ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyolarmışmış (
oturunca karnım agrıyor hep yatmam gerekecek herhalde sizde böylemi birde bebişimin hareketleri sınırlandı az vuruyor normalmidir bu
yok tatlım korkma ben doktoruma kaç kere sordum bu son haftalarda bizzat öneriyoruz dedi... hem açılmayı zorluyomuş hem kasılmaların başlaması için kolaylık sağlıyomuş biz devam ediyoruz ama bakalım işe yarayacakmı görecezsadece pozisyonlara dikkat et yeter yani bebeği sıkıştırmayacak pozisyon olduğu sürece bi sakıncası yok..
oturunca karnım agrıyor hep yatmam gerekecek herhalde sizde böylemi birde bebişimin hareketleri sınırlandı az vuruyor normalmidir bu
:18: hmm anladım cnm,sağol,bi pozisyon araştırması yapmalı öleyse..
arkadaşlar, göğüs ucunuza kendi sütünüzü sürün, bir de dr.um bitkisel bir krem yazmıştı emzirirken silmenize gerek kalmıyor. ben ilk iki-üç gün kremden sürdüm sonra kendi sütümü sürdüm hiç çatlak problemi yaşamadım. kremin adı lanomere.
birde alafranga yerine alaturka tuvaleti kullanın mümkünse diyorlar,küçükte alaturka,büyükte alfranga kullanıyorum bende
aynn tatlım ona dikkat ettiğin sürece bi sorun olmaz bide yavaş olmak gerekir tabi hız yok relaks yani
ayy kızlar ben size bişey söyliyim bizde ara vermiştik çok nadir devam ediyoduu baktık bizim oğlanın geleceği yok amaan dedik en fazla doğum başlar vee sancılarımın başladığı gün parise gittik biz heheyok tatlım korkma ben doktoruma kaç kere sordum bu son haftalarda bizzat öneriyoruz dedi... hem açılmayı zorluyomuş hem kasılmaların başlaması için kolaylık sağlıyomuş biz devam ediyoruz ama bakalım işe yarayacakmı görecezsadece pozisyonlara dikkat et yeter yani bebeği sıkıştırmayacak pozisyon olduğu sürece bi sakıncası yok..
ayy kızlar ben size bişey söyliyim bizde ara vermiştik çok nadir devam ediyoduu baktık bizim oğlanın geleceği yok amaan dedik en fazla doğum başlar vee sancılarımın başladığı gün parise gittik biz heheparise gittik geldik benim sancılar başladı ertesi gün doğurdumm
ya zaten ilişkiyi önerdiklerini biliyorum ama niye kestik onuda anlamadım,kızdım bak şimdi kendime.. herşeyi okuyan araştıran ben ihmal ettim bunu,internetten bi telefon numarası bile bakılacak olsa araştırmacı tuba bul bakim şu numarayı diye dalga geçerler benimle.. bu konuyu enine boyuna bi araştırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?