2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aslında tamda yaptığım söylenemez galiba ya,istem dışı olarak parmaklarımı topuğuma değsin diye geri kıvırıyorum sonra 2.ye denemeye çalıştığımda yorulmuş oluyorum tam anlamıyorum yapabildiğimi ayyy kendimi hiç ii bulmadım şimdi

kızlar bu arada doğuma gidecek olan arkadaşlara bol bol allahtan yardım diliyorum umarım sağ sağlim şıptanak alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza güzel annişler

cnm güldürdün benide yaaaa valla böle giderse daha lohusalığa gelmeden gecikmiş hamilelik sendromu ile başlangıç yapacam ben sonra bide lohusalık sendromu ve hoooooppppppppppppp hoşgeldin depresyon

ya biz 1 ay önce ilişkiyi kestik,kötümü ettik hay allah,hep o s.ocağındaki cahil ebe yüzünden ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyolarmışmış (

arkadaşlar, göğüs ucunuza kendi sütünüzü sürün, bir de dr.um bitkisel bir krem yazmıştı emzirirken silmenize gerek kalmıyor. ben ilk iki-üç gün kremden sürdüm sonra kendi sütümü sürdüm hiç çatlak problemi yaşamadım. kremin adı lanomere.

oturunca karnım agrıyor hep yatmam gerekecek herhalde sizde böylemi birde bebişimin hareketleri sınırlandı az vuruyor normalmidir bu

ya biz 1 ay önce ilişkiyi kestik,kötümü ettik hay allah,hep o s.ocağındaki cahil ebe yüzünden ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyolarmışmış (

yok tatlım korkma ben doktoruma kaç kere sordum bu son haftalarda bizzat öneriyoruz dedi... hem açılmayı zorluyomuş hem kasılmaların başlaması için kolaylık sağlıyomuş biz devam ediyoruz ama bakalım işe yarayacakmı görecez sadece pozisyonlara dikkat et yeter yani bebeği sıkıştırmayacak pozisyon olduğu sürece bi sakıncası yok..

oturunca karnım agrıyor hep yatmam gerekecek herhalde sizde böylemi birde bebişimin hareketleri sınırlandı az vuruyor normalmidir bu

yok,ama mesela otururkende yatarkende 5dakkadan fazla duramıyorum,hemen ya sırtım ya belim rahatsız ediyor. evet biraz yavaşladı hareketler,ama hareket ettimide tam ediyor,hele o kafasıyla neler ediyosa içerde,resmen ittiriyo sanki kendini aşağıya doğru,baskı yapıyo..

:18: hmm anladım cnm,sağol,bi pozisyon araştırması yapmalı öleyse..

normal tatlım korkma o ağrıların hepsi hazırlık ağrıları .... pozisyon değiştirmekle geçiyosa ağrıların yalancı sancıdır zaten... benim bebişte bugün çok kısıtlı hareket ediyo ama telaş yapmıyorum 10 kere hareket ettikten sonra sorun yok demek... artık uzman oldum valla açacam bi kadın doğum muayenesi ya bnmde bugün ağrılarım kesildi gitti sadece kasılmalarım var ve artık kasılmalar adet ağrıları ile geliyo acaba düzene falanmı girecek ne kafa karıştırıcı şeyler yahu :26:

sağol cnm ben şimdiden başladım kullanmaya lansioh nu bide sürekli nemli tutmaya çalışıyorum inş sorun yaşamam doğumdan sonra

aynn tatlım ona dikkat ettiğin sürece bi sorun olmaz bide yavaş olmak gerekir tabi hız yok relaks yani

ya zaten ilişkiyi önerdiklerini biliyorum ama niye kestik onuda anlamadım,kızdım bak şimdi kendime.. herşeyi okuyan araştıran ben ihmal ettim bunu,internetten bi telefon numarası bile bakılacak olsa araştırmacı tuba bul bakim şu numarayı diye dalga geçerler benimle.. bu konuyu enine boyuna bi araştırım :)

ayy kızlar ben size bişey söyliyim bizde ara vermiştik çok nadir devam ediyoduu baktık bizim oğlanın geleceği yok amaan dedik en fazla doğum başlar vee sancılarımın başladığı gün parise gittik biz hehe parise gittik geldik benim sancılar başladı ertesi gün doğurdumm

valla bizde baya biiiiii ara verdik 3 ay falan oluyo nerdeyse bizde mi parise gitsek ama kocam çok tedirgin anmıyo bile adını offf bu halde de cazibe falan olmaz ki:)

haha araştır tatlım araştır hiç bişeyi atlamamak lazım..... üff bugün bende zıpkın gibiyim yaw ne ağrı ne sızı neler oluyo yaaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…