2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla bizde baya biiiiii ara verdik 3 ay falan oluyo nerdeyse bizde mi parise gitsek ama kocam çok tedirgin anmıyo bile adını offf bu halde de cazibe falan olmaz ki:)

Kızlar hiç korkmayın, biz hiç ara vermedik.Çok sükür sorunsuz bi gebelikti.Doktorumuzun da onayı ile durmadık, devam ettik.Hatta hiç bu kadar sık parise gitmemiştim diyebilirim.Doguma bile paristen gittim

valla bizde baya biiiiii ara verdik 3 ay falan oluyo nerdeyse bizde mi parise gitsek ama kocam çok tedirgin anmıyo bile adını offf bu halde de cazibe falan olmaz ki:)

tatlım aslında tedirgin olacak bi durum yok yani tehlike olmadığı sürece..... bnm eşimde başlarda tedirgindi sonra doktordan da onay alınca rahatladı bu konuda:) bnm hoşuma bile gidiyo bu durum neden dersen eşimin beni bu çatlaklı şişko bi halde bile arzulaması psikolojimi rahatlatıyo yoksa çok kurardım kendi kendime hani doktor onay verdi de sen neden istemiyosun die... onun için sıkıntı yapma her halukarda olur cazibe sen bi dene:) seni rahatlamış görünce eşinde rahatlayacaktır eminim

kızlar dr.dan geliyorum nst de sancı yok
benim adet ağrısı gibi hissettiğim ağrı en fazla 40 gözüktü nst de.
açılma da yok, dr 18 ine kadar bişey olmazsa 18 i sabah aç karna gel dedi.

ama ben umutluyum hafif de olsa ağrı başladı, öyle pozisyon değiştirince fln geçmiyo. ama hem şiddeti az hem düzenli değil.

Kızlar hiç korkmayın, biz hiç ara vermedik.Çok sükür sorunsuz bi gebelikti.Doktorumuzun da onayı ile durmadık, devam ettik.Hatta hiç bu kadar sık parise gitmemiştim diyebilirim.Doguma bile paristen gittim

haha kız allah iyiliğini vermiye ne güldüm he bizde bi en başlarda yapmadık sonra haftalık aralıklarla yaptık sorun olmadığı için... hala devam yani

benimde hamilelikte sorun yok çok şükür
ama ne doktora sormak ne de yapmak geldi aklımıza haklısınız valla denemem lazım benimde zaten 6 gün kaldı bi de parise gitmeyi deneyelim:) iyi ki varsınız kızlaaarrr:)))

haha süpermişşşşşşş biz bu gidişle daha çok gidecez parise eşimle herhalde

haiii mattika bişeyler yapmamız lazım benimde nst de sancı çıkmıyo inşallah başlar sancıların
peki 18inde aç gel dedi ya suni sancı m ı verecekmiş??

haiii mattika bişeyler yapmamız lazım benimde nst de sancı çıkmıyo inşallah başlar sancıların
peki 18inde aç gel dedi ya suni sancı m ı verecekmiş??

evet suni sancı vericek olmazsa da sezeryan..
hiç açılma olmazsa suni işe yaramazmış dedim, şimdiden bunu düşünme o güne ne olacağı belli olmaz dedi.
herşey normal olursa yine açılmam olmazsa bikaç gün daha bekleyelim derim.

ama inş açılırız bikaç güne kabak çiçeği gibi

inşallah tatlım ya hayırlısı olur hepimiz için ama bende senin gibi düşünüyorum herşey normal olursa bekleyelim birbirimize dua edelim hep beraber:))benimde kontrol yarın akşam bakalım n diyecek doktor???bu arada bebişin kilosu kaçmış söledi mi doktor

doğuma paristen gidenlere soruyorum hergün mü gitmek lazım bu parise

pek ölçemiyo kilosunu pozisyonundan ötürü, sıkıştı iyice çocuk.
geçen haftalarda 3 kiloyu geçti demişti, ama öyle tosun değil kilosu geriden geldi hep.
3 kiloyu geçti dedi sonra da önemsemedi ben de sormuyorum

mattika benide 18 inde çağırdı valizini al gel dedi banada önce sunni verir heralde olmadı sezaryan:18::18::18::18::18: gelseler bugünlerde kendi sancılarıylada bizleri uğraştırmasalar yok suni yok sezaryan.. benim kızım normal olmuştu şimdi bundada bi aksilik olmadan kesilirsem üzülürüm. normal doğum sonrası çok rahat kilomuda vermiştim göbüş falanda kalmamıştı..

anladım tatlım benim geçen hafta 3200 dü bakalım bu hafta n olcak??

senin bdt 16 sı, 18 inde gel demiş.
ben de bi sıkıntı olmazsa bikaç gün daha beklemek istediğimi sölicem.

anladım tatlım benim geçen hafta 3200 dü bakalım bu hafta n olcak??
kendilerini kurtardılar artık, doğsunlar besleriz biz onları

haha süpermişşşşşşş biz bu gidişle daha çok gidecez parise eşimle herhalde
gidin canım gidin hiç bi zararı yok hehe
doğuma paristen gidenlere soruyorum hergün mü gitmek lazım bu parise
biz ara ara gidiyoduk caanım sonra bi kaç kez iki güne bi gittik sonrada paristen doğuma gittik zatenn benim bi cm açılmam vardı paristen sonra 2 cm olmuş hehe

slm kızlar nabersiniz?doğum yapan yok galiba.
fotoş seni merak ediyorum ne yaptın doğum oldumu.allah herkezin yardımcısı olsun.bende de daha tık yok bekliyoruz

slm kızlar nabersiniz?doğum yapan yok galiba.
fotoş seni merak ediyorum ne yaptın doğum oldumu.allah herkezin yardımcısı olsun.bende de daha tık yok bekliyoruz

yok canım yaa daha doğuramadımm dünden beri yürüyorum artık bacaklarım ağrıyo yürümekten adet sancısı gibi bi sancım var şiddetli değil 3 cm olmuş açılmam dr bu gece de sancıların sıklaşmazsa suni sancı vericem dedi yani yarın sabah 7.30 yatış verdi,kendi isteğiyle gelmezse bebiş yarına kadar suni yiycem.Allah nasip ederse yarın bu saatlerde kucağıma almış olurum bebğimii

hadi hayırlısı tatlım.Allah kurtarsın inşallah bir avazda.bende daha bişey yok.heralde daha var gibi.hayırlı haberlerini bekliyorum.

açılman baya iyiymiş canım, suni zor oluyo diyolar ama açılma başladıktan sonra kokrma suni den.
kolayca doğurursun inş.

Bugun deli gibi temizlik yaptim sonra kuveti doldurdum sonra da sicak bi banyo eee hadi gel artik oglummm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…