valla bizde baya biiiiii ara verdik 3 ay falan oluyo nerdeyse bizde mi parise gitsek ama kocam çok tedirgin anmıyo bile adını offf bu halde de cazibe falan olmaz ki:)
valla bizde baya biiiiii ara verdik 3 ay falan oluyo nerdeyse bizde mi parise gitsek ama kocam çok tedirgin anmıyo bile adını offf bu halde de cazibe falan olmaz ki:)
mattika beende hareket yok ya napcaz arkadaşım artık sabah akşam 1 saat yürüyorum ama yok arayanlara ilk doğurmadım deyip efendim diyorum:)bazılarına da 2 hafta var daha diorum en azından kafam rahat eder die:)sen nerdesin matika yani hangi ilde ben izmr
kiminki kalmış ordaki bizimki kalsın diymi yaa :)) elbet gelecekler.. bir de erkek geç yani 9ay 10 günü mutlaka doldurup gelir,kızlarsa erken gelir 10 gün,yoksa seninki erkekmi demezlermi..sağlıkla gelsinde gerisi boş diosun,diosun ama ağzını burnunu kırasıda gelmiyo değil insanın..
ama hakkat gelsinler artık yitir yaaaa
Kızlar hiç korkmayın, biz hiç ara vermedik.Çok sükür sorunsuz bi gebelikti.Doktorumuzun da onayı ile durmadık, devam ettik.Hatta hiç bu kadar sık parise gitmemiştim diyebilirim.Doguma bile paristen gittim
ayy kızlar ben size bişey söyliyim bizde ara vermiştik çok nadir devam ediyoduu baktık bizim oğlanın geleceği yok amaan dedik en fazla doğum başlar vee sancılarımın başladığı gün parise gittik biz heheparise gittik geldik benim sancılar başladı ertesi gün doğurdumm
kızlar dr.dan geliyorum nst de sancı yok
benim adet ağrısı gibi hissettiğim ağrı en fazla 40 gözüktü nst de.
açılma da yok, dr 18 ine kadar bişey olmazsa 18 i sabah aç karna gel dedi.
ama ben umutluyum hafif de olsa ağrı başladı, öyle pozisyon değiştirince fln geçmiyo. ama hem şiddeti az hem düzenli değil.
haiii mattika bişeyler yapmamız lazım benimde nst de sancı çıkmıyo inşallah başlar sancıların
peki 18inde aç gel dedi ya suni sancı m ı verecekmiş??
evet suni sancı vericek olmazsa da sezeryan..
hiç açılma olmazsa suni işe yaramazmış dedim, şimdiden bunu düşünme o güne ne olacağı belli olmaz dedi.
herşey normal olursa yine açılmam olmazsa bikaç gün daha bekleyelim derim.
ama inş açılırız bikaç güne kabak çiçeği gibi
inşallah tatlım ya hayırlısı olur hepimiz için ama bende senin gibi düşünüyorum herşey normal olursa bekleyelim birbirimize dua edelim hep beraber:))benimde kontrol yarın akşam bakalım n diyecek doktor???bu arada bebişin kilosu kaçmış söledi mi doktor
pek ölçemiyo kilosunu pozisyonundan ötürü, sıkıştı iyice çocuk.
geçen haftalarda 3 kiloyu geçti demişti, ama öyle tosun değil kilosu geriden geldi hep.
3 kiloyu geçti dedi sonra da önemsemedi ben de sormuyorum
senin bdt 16 sı, 18 inde gel demiş.mattika benide 18 inde çağırdı valizini al gel dedi banada önce sunni verir heralde olmadı sezaryan:18::18::18::18::18: gelseler bugünlerde kendi sancılarıylada bizleri uğraştırmasalar yok suni yok sezaryan.. benim kızım normal olmuştu şimdi bundada bi aksilik olmadan kesilirsem üzülürüm. normal doğum sonrası çok rahat kilomuda vermiştim göbüş falanda kalmamıştı..
kendilerini kurtardılar artık, doğsunlar besleriz biz onlarıanladım tatlım benim geçen hafta 3200 dü bakalım bu hafta n olcak??
gidin canım gidin hiç bi zararı yok hehehaha süpermişşşşşşş biz bu gidişle daha çok gidecez parise eşimle herhalde
biz ara ara gidiyoduk caanım sonra bi kaç kez iki güne bi gittik sonrada paristen doğuma gittik zatenndoğuma paristen gidenlere soruyorumhergün mü gitmek lazım bu parise
slm kızlar nabersiniz?doğum yapan yok galiba.
fotoş seni merak ediyorum ne yaptın doğum oldumu.allah herkezin yardımcısı olsun.bende de daha tık yok bekliyoruz
yok canım yaa daha doğuramadımm dünden beri yürüyorum artık bacaklarım ağrıyo yürümekten adet sancısı gibi bi sancım var şiddetli değil 3 cm olmuş açılmam dr bu gece de sancıların sıklaşmazsa suni sancı vericem dedi yani yarın sabah 7.30 yatış verdi,kendi isteğiyle gelmezse bebiş yarına kadar suni yiycem.Allah nasip ederse yarın bu saatlerde kucağıma almış olurum bebğimii
yok canım yaa daha doğuramadımm dünden beri yürüyorum artık bacaklarım ağrıyo yürümekten adet sancısı gibi bi sancım var şiddetli değil 3 cm olmuş açılmam dr bu gece de sancıların sıklaşmazsa suni sancı vericem dedi yani yarın sabah 7.30 yatış verdi,kendi isteğiyle gelmezse bebiş yarına kadar suni yiycem.Allah nasip ederse yarın bu saatlerde kucağıma almış olurum bebğimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?