2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese merhaba aranızda hemeroid sorunu yaşayan warmı ölüyorum acısından oturamıyorum kalkamıyorum sinirlerim bozuldu krem sürüyüorum ama iyi gelmiyor

herkese merhaba aranızda hemeroid sorunu yaşayan warmı ölüyorum acısından oturamıyorum kalkamıyorum sinirlerim bozuldu krem sürüyüorum ama iyi gelmiyor

Olmazmi hemde nasil oldu dogumdan sonra ameliyat olmayi dusunuyorum kan hapi yapiyormus onu kullanmaya basladiktan sonra oldu zaten

off düşmanımın bile başına vermesin böyle bir acı yok ya hamilelikten sonra geçiyormuş diye okudum inşallah geçerde ameliyattan kurtuluruz (

bugün dr.a gittik kızlar, beklemeye devam, sancım yok, açılmaya zaten bakmıyomuş bi daha, haftaya gel dedi, bebeğim bu hafta hiç kilo almamış, bu iyi oldu. doğumu konuştuk, epidural konusunda duruma göre karar veririz dedi, bu konuda hastanedeki herkese güvenmiyormuş, bi ona bakarız dedi, bi de benim dayabilmeme göre o anda karar verelim dedi, ama sonuçta riskli bişey dedi. İnşallah ona da gerek kalmaz. Biraz sancım var şimdi, bacaklarım ağrıyor.

ayyy hadi inşallah düzene girer sancılarında bi avazda kurtulursun innnnnşalahhh..benmde ptsi kontrolüm,o gün gelmeden gelse diyorum kıızm

kim çıkartıyo bu lafları ya,kim kim kimmmmmmm :) parise gitmekmi,ilk defa duydum bu tabiri bende götürüm bari bu akşam kocamı parise :))

ayyyy ağzından bal damlıyo sanki anlatırken,rabbim bi avazda kurtarır inşallah,bebiğim koynumda diye bizede haberler getirrsin inşallhh

kim çıkartıyo bu lafları ya,kim kim kimmmmmmm :) parise gitmekmi,ilk defa duydum bu tabiri bende götürüm bari bu akşam kocamı parise :))

ayy bende çok beğendim ne güzelmiş paris:)) ben valla parisin yolunu unuttum en son ne zaman gittiğimizi hatırlamıyorum bile:))

ayy bende çok beğendim ne güzelmiş paris:)) ben valla parisin yolunu unuttum en son ne zaman gittiğimizi hatırlamıyorum bile:))

bnde hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 ay olmuştur,şimdi biraz tedirgin oldum,zaten niye bu kadar ara verdik onuda anlayamadm kendimde ama olsun geç kalmış değiliz,kararlıyım gidicemmm :)

bnde hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 ay olmuştur,şimdi biraz tedirgin oldum,zaten niye bu kadar ara verdik onuda anlayamadm kendimde ama olsun geç kalmış değiliz,kararlıyım gidicemmm :)

bir ay yine iyimiş canım yaaa bizim 6 ayı geçmiştir:))

huuuhuuu ben geldımm elıfımlee ben sızlerı cok ozledık bızz ancak duzene gırebıldıkk .. uykumuzz gazımızz kakamızz derken uykusuz gecelerden sonraa feraha cıktık .. allaha sukurr.. elıfımm sımdı uyuoo sızler ıcın kokluyorum zıllı kızımıı :)) sızlerde ne var ne yokk.. cok bosladım sızlerıı ama ancaa fırsat oldu bız bugun 7 gunluk olduk gobegımız dustu :)) ... kocaman olduk yahuu...

tatlım ben lansinoh diye meme ucu kremi almış tım onu sürünce çok rahatlıyorum benimde dışarıda iki tane var biri misket büyüklüğünde.. dr nin verdiği hemoroit keremi filan işe yaramıyodu bu hem acısını hem kaşıntısını alıyo..

düzene girmenize çok sevindik canım artıkkk bizde bebişleimizi koklamak istiyoruzzzzzz:)siz atlattınız bize dua edin canım

düzene girmenize çok sevindik canım artıkkk bizde bebişleimizi koklamak istiyoruzzzzzz:)siz atlattınız bize dua edin canım

sancı cekerkenn tum hamıleler ıcınn tamm 6 saat duaa ettım.. bagırmak yerınee yaptıgımmm en gusel sey buyduu ..alalhta dualarımıkabul ettı cok sukur... cok kolay dogurdumm darısı sızleree ıns...

Hayırlı olsun canım bebeğin güle güle büyüt inşallah siz sıranızı savdınız darısı bize artık ne sancı var ne bişi bekliyoruz bizde işte( elifini bizim için bol bol kokla öp annesi:)

inşallah canım yaaa
Allah sizi de çocuğunuzla bi ömür mutlu eder inşallahh:)
sen atlattın stresini sıra bizde ne sancı ne açılma hiçbişey yok bi stres var bizim oğlan memnun heralde yerinde
artık bizde doğursakta doğum sonrası muhabbetlere dahil olsak:)))

Hayırlı olsun canım bebeğin güle güle büyüt inşallah siz sıranızı savdınız darısı bize artık ne sancı var ne bişi bekliyoruz bizde işte( elifini bizim için bol bol kokla öp annesi:)
operımcnmmmm sımdı uyuoo uyansınn

ıns cnm ogunlerde gelıcek benım kuzu 39 +3 de geldı

Slm hanımlar bugün gene doğuramadım şaka bi yana sinirlerim bozuluyor artık. Bugün artı bi rahatom ağırlaşıcama daha rahat yürüyorum bu nasıl iş anlamadım. Neyyyseee ben bi geçmiş yapayım bide yemek gelirim az sonra esilaaaaa gelince haber et iyimisin

burdayım bebeğimde fazla yazamıyorum misafir var artık çok bunaldım 7 24 doğum konuşuluyo artık kendi babam bile sormaya başlaı ne oldu die ki hiç böle muhabbetlere girmez normalde.... bende bugün inanılmaz rahatım yaa ne ağrı var ne sancı sanki son ayımda değilim bi acayip oldu herşey yaaaa ne edecez bilmem braue yaaa

bu arada suksukcum güle güle büyüt tatlım elifini ... nazlı dedik dedik elife bizimkiler daha nazlı çıktı... rabbim güe güle büyütmeni nasip etsin inş canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…