herkese merhaba aranızda hemeroid sorunu yaşayan warmı ölüyorum acısından oturamıyorum kalkamıyorum sinirlerim bozuldu krem sürüyüorum ama iyi gelmiyor
kızlar dr.dan geliyorum nst de sancı yok
benim adet ağrısı gibi hissettiğim ağrı en fazla 40 gözüktü nst de.
açılma da yok, dr 18 ine kadar bişey olmazsa 18 i sabah aç karna gel dedi.
ama ben umutluyum hafif de olsa ağrı başladı, öyle pozisyon değiştirince fln geçmiyo. ama hem şiddeti az hem düzenli değil.
ayy kızlar ben size bişey söyliyim bizde ara vermiştik çok nadir devam ediyoduu baktık bizim oğlanın geleceği yok amaan dedik en fazla doğum başlar vee sancılarımın başladığı gün parise gittik biz heheparise gittik geldik benim sancılar başladı ertesi gün doğurdumm
yok canım yaa daha doğuramadımm dünden beri yürüyorum artık bacaklarım ağrıyo yürümekten adet sancısı gibi bi sancım var şiddetli değil 3 cm olmuş açılmam dr bu gece de sancıların sıklaşmazsa suni sancı vericem dedi yani yarın sabah 7.30 yatış verdi,kendi isteğiyle gelmezse bebiş yarına kadar suni yiycem.Allah nasip ederse yarın bu saatlerde kucağıma almış olurum bebğimii
kim çıkartıyo bu lafları ya,kim kim kimmmmmmm :) parise gitmekmi,ilk defa duydum bu tabiribende götürüm bari bu akşam kocamı parise :))
ayy bende çok beğendim ne güzelmiş paris:)) ben valla parisin yolunu unuttum en son ne zaman gittiğimizi hatırlamıyorum bile:))
bnde hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 ay olmuştur,şimdi biraz tedirgin oldum,zaten niye bu kadar ara verdik onuda anlayamadm kendimde ama olsun geç kalmış değiliz,kararlıyım gidicemmm :)
bir ay yine iyimiş canım yaaa bizim 6 ayı geçmiştir:))
herkese merhaba aranızda hemeroid sorunu yaşayan warmı ölüyorum acısından oturamıyorum kalkamıyorum sinirlerim bozuldu krem sürüyüorum ama iyi gelmiyor
huuuhuuu ben geldımm elıfımlee ben sızlerı cok ozledık bızz ancak duzene gırebıldıkk .. uykumuzz gazımızz kakamızz derken uykusuz gecelerden sonraa feraha cıktık .. allaha sukurr.. elıfımm sımdı uyuoo sızler ıcın kokluyorum zıllı kızımıı :)) sızlerde ne var ne yokk.. cok bosladım sızlerıı ama ancaa fırsat oldu bız bugun 7 gunluk olduk gobegımız dustu :)) ... kocaman olduk yahuu...
düzene girmenize çok sevindik canım artıkkk bizde bebişleimizi koklamak istiyoruzzzzzz:)siz atlattınız bize dua edin canım
huuuhuuu ben geldımm elıfımlee ben sızlerı cok ozledık bızz ancak duzene gırebıldıkk .. uykumuzz gazımızz kakamızz derken uykusuz gecelerden sonraa feraha cıktık .. allaha sukurr.. elıfımm sımdı uyuoo sızler ıcın kokluyorum zıllı kızımıı :)) sızlerde ne var ne yokk.. cok bosladım sızlerıı ama ancaa fırsat oldu bız bugun 7 gunluk olduk gobegımız dustu :)) ... kocaman olduk yahuu...
Hayırlı olsun canım bebeğin güle güle büyüt inşallah siz sıranızı savdınız darısı bize artık ne sancı var ne bişi bekliyoruz bizde işte( elifini bizim için bol bol kokla öp annesi:)
inşallah canım yaaa
Allah sizi de çocuğunuzla bi ömür mutlu eder inşallahh:)
sen atlattın stresini sıra bizde ne sancı ne açılma hiçbişey yok bi stres var bizim oğlan memnun heralde yerinde
artık bizde doğursakta doğum sonrası muhabbetlere dahil olsak:)))
Slm hanımlar bugün gene doğuramadımşaka bi yana sinirlerim bozuluyor artık. Bugün artı bi rahatom ağırlaşıcama daha rahat yürüyorum bu nasıl iş anlamadım. Neyyyseee ben bi geçmiş yapayım bide yemek gelirim az sonra esilaaaaa gelince haber et iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?