2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

güle güle büyüt bebeğini. Allah güzel bir ömür versin kızına darısı da başımıza olsun inşallah :)

kızlar bende yer siler gbi bi 5 dk durdum belim ağrıdı kasıklarıma sancı geldi..
bakalım işe yarıcak mı..sağlıkla gelsinler artık bu bıdıklar yaaa.. şimdi çamaşırları katladım etrafıda topladım ki hadi gece doğum başlarsa etraf düzenli olsun diye.
bakalım yarına doğuran olcak mı aramızdan.. biz bdt si gelenler her sabah yoklama alalım artık...
birde sizdede ara ara yumurta beyazı gibi saydam akıntı oluyo mu .. bugun yine geldi dr ye sordum normal dedi ama insan acaba doğumla mı alakalı diye düşünmeden edemiyo insan...:44::44::44::44:

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?şimdi yürüyüşten geldim belki açılmam falan olur die.acaba cuma günü gene kontrolümde açılmaya bakılacak mı?geçen hafta ilk kez bakılmıştı bu hafta bakılr mı ki?ona göre yarın kuaföre gitmeliyim

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?şimdi yürüyüşten geldim belki açılmam falan olur die.acaba cuma günü gene kontrolümde açılmaya bakılacak mı?geçen hafta ilk kez bakılmıştı bu hafta bakılr mı ki?ona göre yarın kuaföre gitmeliyim

aaa evet bende cuma günü kontrole gittiğimde baktı,açılma yok ama rahim ağzı yumuşamış dedi,ptsi tekrar gideceğim,yinemi bakacek :18: oooo açılmış saçılmışsın diyip alsa beni hemen doğuma

bana geçen hafta bakmıştı dr, bugün de baktı. senin dr.un nasıl yapar bilmem

Herkese merhabalar a dostlarrrr....Biz de bugün 9 günlük olduk oğluşumla....Bir ara sarılık olduk,hastanede kaldık,göbeğimiz düştü, süt emdik, ememedik, kaka yaptık, yıkandık,çiş yaptık uyuduk, uyandık...umarız hepiniz iyisinizdirrr....kocaman kocaman öpüyoruz...doğumu bekleyenlere bir an evvel bebişlerine kavuşmalarını diliyoruz...

allah analı babalı büyümeyi nasip etsin,uzun güzel ömürler versin evlatlarımıza rabbim.. bizde bekliyoruz,ha geldi sancı ha gelmedi,a nişanmı o,yok yok değil,topuğumu değdirebiliyomuyum parmaklarıma,nasıl kolay doğurabiliriz,merdiven,yürüyüş vs.vs.vs. üşütmeye az kalmışken gelse bebişlerimiz sağ salim bizede :)))

kızlar yarım saattir 6-7 dk gelen bel ve kasıklarıma girip çıkan sancılarım var.. vc ye gittim beyaz akıntının içinde bira z kan geldi ben heralde gidiciyim bu gece... benim için dua edin.. sabah giremezsem forma 10 kadar hastanedeyim demektir..
bu gelen akıntı nişandı kızmdan tecrubeliyim... bakalım:18::18::18::18::18::18:

aaaaaa ne diosunnnn,allahm bir melek daha geliyo,hayırlı kolay doğumlar inşallahhhh,güzel haberlerle dön bizeeeeee

bana da geçen hafta ilk kez baktı, bugün bakmadı, sadece 1 kere yapıyormuş ama her dr. aynı olmuyor.

Kızlar yarın sabah saat 9 da spinal sezeryan oluyorum inşaallah ve oğluma kavuşuyorum nasipte:)dualarınızı esirgemeyin müminin mümine duasını Rabbim kabul eder insaallah

Kızlar yarın sabah saat 9 da spinal sezeryan oluyorum inşaallah ve oğluma kavuşuyorum nasipte:)dualarınızı esirgemeyin müminin mümine duasını Rabbim kabul eder insaallah

allah yardımcın olsun canım,sağlıcakla alırsın bebeğini inşallah kucağına

Kızlar merhaba :)) Yarın sabah 7:45 te doğuma giriyorum dularınızı bekliyorum hepinizi çok çok öpüyorum sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…