huuuhuuu ben geldımm elıfımlee ben sızlerı cok ozledık bızz ancak duzene gırebıldıkk .. uykumuzz gazımızz kakamızz derken uykusuz gecelerden sonraa feraha cıktık .. allaha sukurr.. elıfımm sımdı uyuoo sızler ıcın kokluyorum zıllı kızımıı :)) sızlerde ne var ne yokk.. cok bosladım sızlerıı ama ancaa fırsat oldu bız bugun 7 gunluk olduk gobegımız dustu :)) ... kocaman olduk yahuu...
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?şimdi yürüyüşten geldim belki açılmam falan olur die.acaba cuma günü gene kontrolümde açılmaya bakılacak mı?geçen hafta ilk kez bakılmıştı bu hafta bakılr mı ki?ona göre yarın kuaföre gitmeliyim
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?şimdi yürüyüşten geldim belki açılmam falan olur die.acaba cuma günü gene kontrolümde açılmaya bakılacak mı?geçen hafta ilk kez bakılmıştı bu hafta bakılr mı ki?ona göre yarın kuaföre gitmeliyim
bana geçen hafta bakmıştı dr, bugün de baktı. senin dr.un nasıl yapar bilmem
Herkese merhabalar a dostlarrrr....Biz de bugün 9 günlük olduk oğluşumla....Bir ara sarılık olduk,hastanede kaldık,göbeğimiz düştü, süt emdik, ememedik, kaka yaptık, yıkandık,çiş yaptık uyuduk, uyandık...umarız hepiniz iyisinizdirrr....kocaman kocaman öpüyoruz...doğumu bekleyenlere bir an evvel bebişlerine kavuşmalarını diliyoruz...
kızlar yarım saattir 6-7 dk gelen bel ve kasıklarıma girip çıkan sancılarım var.. vc ye gittim beyaz akıntının içinde bira z kan geldi ben heralde gidiciyim bu gece... benim için dua edin.. sabah giremezsem forma 10 kadar hastanedeyim demektir..
bu gelen akıntı nişandı kızmdan tecrubeliyim... bakalım:18::18::18::18::18::18:
Kızlar yarın sabah saat 9 da spinal sezeryan oluyorum inşaallah ve oğluma kavuşuyorum nasipte:)dualarınızı esirgemeyin müminin mümine duasını Rabbim kabul eder insaallah
Kızlar yarın sabah saat 9 da spinal sezeryan oluyorum inşaallah ve oğluma kavuşuyorum nasipte:)dualarınızı esirgemeyin müminin mümine duasını Rabbim kabul eder insaallah
şu parise biz de mi gitsek, aylaaar oldu ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?