2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya bugün hastanede çok kötü oldum bitane bebiş getirdiler yavrum kakasını yapmış anne karnında enfeksiyon kapmış ama ciddi derecede hemşire dedi durumu kötüye gidiyo hazırlıklı olun die o an anlatamam kendi başıma gelmiş gibi içim parçalandı nasıl üzüldüm inş atlatır durumu yavrucak ... bunuda duyunca stres oldum off gel artık kızım yaaaa [/QUOTE]

Böyle seyleri yazmasak okudugumdan beri kendime gelemedim, cok endiseliyim, benimde günüm geciyor. Forumda herkesin doguma yaklastıgı su günlerde stres yaptırmaktan baska bir ise yaramıyor böyle kötü örnekler.

ben de tam tersi karmaşık duygular içindeyim. sizler gibi gelsin artık diyemiyorum neden acaba
daha günüm var diye mi bilemiyorum kiii

Aynen canım aynen yaa..daha bdt sine 2-3 hafta kala bile sabırsızlanan arkadasları görünce sasırıyorum, hayret ediyorum. Benim Bdt yarın.Hala hazır hissetmiyorum kendimi beni güzel bir dogum sonrası depresyonu bekliyor galiba

Bende aynı durumdayım ya, ne sancı ne acılma, rahim yumusamıs, vajinal kontrolum iyiymis ama bebek hala kanalda bile degil 13 ünde günüm doluyor en fazla 17 sine kadar beklerim dedi.Sonrası suni sancı galiba. Ama suni sancıyı acılma olmadan da veriyorlar mı bilmiyorum..Bu arada kızlar bisey sorucam. Daha önce hem suni sancıyı hemde normal dogum sancısını yasayan var mı aranızda? Yani karsılastırma istesek gercekten dogal sancıya göre daha mı acılı?

ay ben delirecem valla 2 günden beri sancıdan ağrıdan ölüyodum şimdi hepsi uçtu gitti gram ağrı yok yaaaa çıldırmamak elde değil kızlar yaaa milletde çok üstüme geliyo çok sıkıldım artık akıntı bende sürekli var cnm hemde bol miktarda ama saydam beyaz akıntı ... hiç kahverengilik yada nişsnımsı bişey yok yaaaaa

ha valla çok güzel açıklamıssın tatlım yaaa şahsen ben üşütmek üzereyim

ayyy hadi hayırlısı valla ben heyecan yaptım yaaaa bari birimiz doğursunda bizede moral olsun hayırlı ve sevinçli haberlerini bekliyoruz tatlım

Böyle seyleri yazmasak okudugumdan beri kendime gelemedim, cok endiseliyim, benimde günüm geciyor. Forumda herkesin doguma yaklastıgı su günlerde stres yaptırmaktan baska bir ise yaramıyor böyle kötü örnekler.

ben yazmıştım onu aslında yazmasam tabi daha ii olacaktı ama moralim çok bozulmuştu stresten mantıklı düşünemedim bnmde günüm geçmek üzere hatta günü geçmek üzere olan kaç tane daha arkadaş var .... insan ister istemez stres yapıyo işte.....inş hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimize

Kızlar merhaba :)) Yarın sabah 7:45 te doğuma giriyorum dularınızı bekliyorum hepinizi çok çok öpüyorum sağlıcakla kalın
Allah yardımcın olsun canım, tüm anne adaylarımızda olduğu gibi, sağlıklı haberlerinizi takip ediyoruz

ben de istiyorum o sancılardan
hadi canım su gibi doğur gel inş.

Kızlar yarın sabah saat 9 da spinal sezeryan oluyorum inşaallah ve oğluma kavuşuyorum nasipte:)dualarınızı esirgemeyin müminin mümine duasını Rabbim kabul eder insaallah

Kızlar merhaba :)) Yarın sabah 7:45 te doğuma giriyorum dularınızı bekliyorum hepinizi çok çok öpüyorum sağlıcakla kalın
sağlıkla kavuşun kızlar bebişlerinize inş.

deneyimim yok ama suni sancı zor diyolar. ben hiç merak etmiyorum hangisi daha acılı diye, kendi sancım günümden 10 gün sonra gelicekse de bekleyemem ki. biraz açılma varsa suni sanci işe yarıyomuş. inş gerek kalmaz ama korkmuyorum ağrıdan sancıdan.
kendi sancım gelmezse mecbur denicem suni sancıyı. kendimi korkuyla doldurmak istemiyorum

Muhakkak cok moralin bozulmustur tabi, anlıyorum, bir hamile olarak bizzat böyle birseye sahit olmak cok zordur ama biz kötü örnekleri düsünmeyelim, o bebekde saglıgına kavusmustru insallah, allah hepsini korusun. Elestirmek icin yazmadım, ama okuyunca da insan ister istemez etkileniyor..mesela biraz önce gönderdigim mesajda artık hamilelik takvimimin bittigini farkettim, ay bi gözlerim doldu, bir kötü oldum bende, anlatamam. bEnim de sonumun ne olacagı belli degil, pazartesiye kadar dogum olmazsa suni sancı verecekler, herkes birsey soyluyor. Suni sancı yiyecegine sezeryana gir direk diyen bile oldu sanki bizim elimizdeymis gibi. İnsanlar cok acımasız olabiliyor, konusurken lafın nereye gidecegini düsünemiyorlar, cok gerginim bende o yüzden hepimiz icin hakkımızda hayırlısı

anlıyorum cnm haklısın zaten yeterince stresliyiz bide kötü örnekler olunca 2 ye katlanıyo stresimiz bizi en iyi yine bizler anlarız bende sanırsam suni sancı yiyecem doktorum eğer başlamazsa sancın suni veririm oda olmadı sezeryan dedi aynı durumdayız yani tatlım ama suniden korkma tmm normal sancıdan daha şiddetli ama en azından biz normal doğum için tüm şartları kullanalımki içimiz rahat olsun bence suni sezeryandan daha ii neden dersen sezeryanın sonrası çok sıkıntı yani sütün geç geliyo dikiş ağrıların çok oluyo ve toparlanamıyosun hemen ..bebeğinle ilgilenemiyosun vs tabi bunlar kişiden kişiye de değişiyo sonuçta suni işe yaramazsa sonumuz yine sezeryan ... hayırlısı olsun diyelim biz .. bnmde kontrol salı cnm bakalım ne olcak açılma falanda yok ne olcak bilmem yaa

tubaise

cnm hayırlısı ile kavuş oğluna inş dualarımız seninle sağ sağlim güzel haberlerini bekliyoruz...

insallah, ben de cuma gidicem doktora insallah, acılma olmamıssa hala ona göre hareket edecekmis doktor insallah hepimiz icin en iyisi olur, dua ediyorum

Kızlar yarın sabah saat 9 da spinal sezeryan oluyorum inşaallah ve oğluma kavuşuyorum nasipte:)dualarınızı esirgemeyin müminin mümine duasını Rabbim kabul eder insaallah

Allah yardımcınız olsun..su gibi kolaycacık, saglıklı bir dogum olsun...bebişinle güzel haberlerini okuyalım buralardan inşallah

insallah, ben de cuma gidicem doktora insallah, acılma olmamıssa hala ona göre hareket edecekmis doktor insallah hepimiz icin en iyisi olur, dua ediyorum

inş tatlım yaaaa bende her ezan okunduğunda hepimize dualar ediyorum rabbim kabul eder inş ben hayatımda bu kadar stres yaşadığımı hatırlamıyorum işin kötüsü ağrım sancımda gitti ağırlaşacağıma zıpkın kesildim artık eşimde çok stres yapmaya başladı salı günü gelsede bir an önce belirlense şu bilinmezlikler

Face.deki grubumuzda paylaşmıştım orada olmayan arkadaşlar için burda da paylaşıyım dedim..

Uykusuz gecelerimin ürünleri kızlar. Kızıma bebiş kurabiyelerini kendim yaptım, kesinlikle tavsiye ederim hem çok ucuza geliyor hem de vakit geçirtiyor :) bakalım siz de beğenicek misiniz kızlar

bu arada bugün azıcık 7-8 damla kanamam oldu. telaş yapmadım geçenki gibi.. zaten nişansa demek oluyoki 2 gün ile 1 hafta arası vakit var.. zaten cumaya da kontrolümüz var babamızla gidicez. bu arada ayak bileklerim davul gibi oldu yok yok bildiğin fil ayağı oldu ayaklarım yahu.. gerçi bi ara 71,5ları gördüm tartıda şimdi 70,5 falan geliyorum ama ödem oldu sanırım.. sanırım doğurcam yakında (İNŞALLAHHHHH)

öptüm herkesçikleriiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…