ben de tam tersi karmaşık duygular içindeyim. sizler gibi gelsin artık diyemiyorum neden acaba
daha günüm var diye mi bilemiyorum kiii
Bende aynı durumdayım ya, ne sancı ne acılma, rahim yumusamıs, vajinal kontrolum iyiymis ama bebek hala kanalda bile degilkızlar dr.dan geliyorum nst de sancı yok
benim adet ağrısı gibi hissettiğim ağrı en fazla 40 gözüktü nst de.
açılma da yok, dr 18 ine kadar bişey olmazsa 18 i sabah aç karna gel dedi.
ama ben umutluyum hafif de olsa ağrı başladı, öyle pozisyon değiştirince fln geçmiyo. ama hem şiddeti az hem düzenli değil.
kızlar bende yer siler gbi bi 5 dk durdum belim ağrıdı kasıklarıma sancı geldi..
bakalım işe yarıcak mı..sağlıkla gelsinler artık bu bıdıklar yaaa.. şimdi çamaşırları katladım etrafıda topladım ki hadi gece doğum başlarsa etraf düzenli olsun diye.
bakalım yarına doğuran olcak mı aramızdan.. biz bdt si gelenler her sabah yoklama alalım artık...
birde sizdede ara ara yumurta beyazı gibi saydam akıntı oluyo mu .. bugun yine geldi dr ye sordum normal dedi ama insan acaba doğumla mı alakalı diye düşünmeden edemiyo insan...:44::44::44::44:
allah analı babalı büyümeyi nasip etsin,uzun güzel ömürler versin evlatlarımıza rabbim..bizde bekliyoruz,ha geldi sancı ha gelmedi,a nişanmı o,yok yok değil,topuğumu değdirebiliyomuyum parmaklarıma,nasıl kolay doğurabiliriz,merdiven,yürüyüş vs.vs.vs. üşütmeye az kalmışken gelse bebişlerimiz sağ salim bizede :)))
kızlar yarım saattir 6-7 dk gelen bel ve kasıklarıma girip çıkan sancılarım var.. vc ye gittim beyaz akıntının içinde bira z kan geldi ben heralde gidiciyim bu gece... benim için dua edin.. sabah giremezsem forma 10 kadar hastanedeyim demektir..
bu gelen akıntı nişandı kızmdan tecrubeliyim... bakalım:18::18::18::18::18::18:
Kızlar merhaba :)) Yarın sabah 7:45 te doğuma giriyorum dularınızı bekliyorum hepinizi çok çok öpüyorum sağlıcakla kalın
Kızlar merhaba :)) Yarın sabah 7:45 te doğuma giriyorum dularınızı bekliyorum hepinizi çok çok öpüyorum sağlıcakla kalın
Allah yardımcın olsun canım, tüm anne adaylarımızda olduğu gibi, sağlıklı haberlerinizi takip ediyoruzKızlar merhaba :)) Yarın sabah 7:45 te doğuma giriyorum dularınızı bekliyorum hepinizi çok çok öpüyorum sağlıcakla kalın
ben de istiyorum o sancılardankızlar yarım saattir 6-7 dk gelen bel ve kasıklarıma girip çıkan sancılarım var.. vc ye gittim beyaz akıntının içinde bira z kan geldi ben heralde gidiciyim bu gece... benim için dua edin.. sabah giremezsem forma 10 kadar hastanedeyim demektir..
bu gelen akıntı nişandı kızmdan tecrubeliyim... bakalım:18::18::18::18::18::18:
Kızlar yarın sabah saat 9 da spinal sezeryan oluyorum inşaallah ve oğluma kavuşuyorum nasipte:)dualarınızı esirgemeyin müminin mümine duasını Rabbim kabul eder insaallah
sağlıkla kavuşun kızlar bebişlerinize inş.Kızlar merhaba :)) Yarın sabah 7:45 te doğuma giriyorum dularınızı bekliyorum hepinizi çok çok öpüyorum sağlıcakla kalın
deneyimim yok ama suni sancı zor diyolar. ben hiç merak etmiyorum hangisi daha acılı diye, kendi sancım günümden 10 gün sonra gelicekse de bekleyemem ki. biraz açılma varsa suni sanci işe yarıyomuş. inş gerek kalmaz ama korkmuyorum ağrıdan sancıdan.Bende aynı durumdayım ya, ne sancı ne acılma, rahim yumusamıs, vajinal kontrolum iyiymis ama bebek hala kanalda bile degil13 ünde günüm doluyor en fazla 17 sine kadar beklerim dedi.Sonrası suni sancı galiba. Ama suni sancıyı acılma olmadan da veriyorlar mı bilmiyorum..Bu arada kızlar bisey sorucam. Daha önce hem suni sancıyı hemde normal dogum sancısını yasayan var mı aranızda? Yani karsılastırma istesek gercekten dogal sancıya göre daha mı acılı?
Böyle seyleri yazmasakokudugumdan beri kendime gelemedim, cok endiseliyim, benimde günüm geciyor. Forumda herkesin doguma yaklastıgı su günlerde stres yaptırmaktan baska bir ise yaramıyor böyle kötü örnekler.
ben yazmıştım onu aslında yazmasam tabi daha ii olacaktı ama moralim çok bozulmuştu stresten mantıklı düşünemedim bnmde günüm geçmek üzere hatta günü geçmek üzere olan kaç tane daha arkadaş var .... insan ister istemez stres yapıyo işte.....inş hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimize
Muhakkak cok moralin bozulmustur tabi, anlıyorum, bir hamile olarak bizzat böyle birseye sahit olmak cok zordur ama biz kötü örnekleri düsünmeyelim, o bebekde saglıgına kavusmustru insallah, allah hepsini korusun. Elestirmek icin yazmadım, ama okuyunca da insan ister istemez etkileniyor..mesela biraz önce gönderdigim mesajda artık hamilelik takvimimin bittigini farkettim, ay bi gözlerim doldu, bir kötü oldum bende, anlatamam. bEnim de sonumun ne olacagı belli degil, pazartesiye kadar dogum olmazsa suni sancı verecekler, herkes birsey soyluyor. Suni sancı yiyecegine sezeryana gir direk diyen bile oldusanki bizim elimizdeymis gibi. İnsanlar cok acımasız olabiliyor, konusurken lafın nereye gidecegini düsünemiyorlar, cok gerginim bende o yüzden hepimiz icin hakkımızda hayırlısı
anlıyorum cnm haklısın zaten yeterince stresliyiz bide kötü örnekler olunca 2 ye katlanıyo stresimiz bizi en iyi yine bizler anlarız bende sanırsam suni sancı yiyecem doktorum eğer başlamazsa sancın suni veririm oda olmadı sezeryan dedi aynı durumdayız yani tatlım ama suniden korkma tmm normal sancıdan daha şiddetli ama en azından biz normal doğum için tüm şartları kullanalımki içimiz rahat olsun bence suni sezeryandan daha ii neden dersen sezeryanın sonrası çok sıkıntı yani sütün geç geliyo dikiş ağrıların çok oluyo ve toparlanamıyosun hemen ..bebeğinle ilgilenemiyosun vs tabi bunlar kişiden kişiye de değişiyo sonuçta suni işe yaramazsa sonumuz yine sezeryan ... hayırlısı olsun diyelim biz .. bnmde kontrol salı cnm bakalım ne olcak açılma falanda yok ne olcak bilmem yaa
ya ben çok sıkıldım beklemekten, inşallah yarın suyum gelir de hayırlısıyla doğururum.
Kızlar yarın sabah saat 9 da spinal sezeryan oluyorum inşaallah ve oğluma kavuşuyorum nasipte:)dualarınızı esirgemeyin müminin mümine duasını Rabbim kabul eder insaallah
canım dualarım seninle Allah ım sağa sağlim senide bebeğinide kurtarsın tatlım...
allah yardımcınız olsun canım,sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah
Allah yardımcın olsun canım, tüm anne adaylarımızda olduğu gibi, sağlıklı haberlerinizi takip ediyoruz
insallah, ben de cuma gidicem doktora insallah, acılma olmamıssa hala ona göre hareket edecekmis doktorinsallah hepimiz icin en iyisi olur, dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?