Çok güzel isim düşünmüşsünüz canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın da ismiyle yaşar bebişin benim prensesimin adıda eylül olacak inşallah gerçekten eylül annesi olacağım yani:)) Demek sana bir hafta içinde kucağına alırsın dedi doktor bak bide erkek çocukları dokuz ay on günü doldurur kız çocukları erken gelir diyorlardı demek ki farkediyormuş işte senin ki erken gelecekmiş bizimkinin hiç gelmeye niyeti yok cuma günü kontrole gittik ultrasonda kıpır kıpır oynuyor doktor bile dedi kıpır kıpır oynuyor halinden çok memmun 20 sinden önce gelmeye niyeti yok diye::))
anlaşıldı yavaş yavaş pıtır pıtır döküleceğiz inşallah allahım bu benim kız alttan çok fena kuyu çalışmaları yapıyor bide bu ne kadar sol tarafı seviyor dağ oluyor solumda
biz kız zeynep hanımda bir teşrif etseler kendileri bakalım belki eylül ablası yakında gelir dimi biz tam eylül annesiyiz dimi
Çok güzel isim düşünmüşsünüz canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın da ismiyle yaşar bebişin benim prensesimin adıda eylül olacak inşallah gerçekten eylül annesi olacağım yani:)) Demek sana bir hafta içinde kucağına alırsın dedi doktor bak bide erkek çocukları dokuz ay on günü doldurur kız çocukları erken gelir diyorlardı demek ki farkediyormuş işte senin ki erken gelecekmiş bizimkinin hiç gelmeye niyeti yok cuma günü kontrole gittik ultrasonda kıpır kıpır oynuyor doktor bile dedi kıpır kıpır oynuyor halinden çok memmun 20 sinden önce gelmeye niyeti yok diye::))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yarın doğuruyorummmmmmm
Kızım kanala tam oturduğu başı artık sıkışmaya başladığı için, suyumuz çoook azaldığı için ve kalp atışlarında artık zikzaklar çıkmadığı için suni sancıyla başlıycaz doğuma.. Çocuuum sıkıntıya girme noktasına gelmiş artık.. valla ne yalan söyliyim bugüne kadar zerre korkmuyordum doğumdan hep pembe bi tablom vardı kafamda suyum gelicek sancım olucak ben evde sancımı çekip çekip artık dakikalar azaldığında gidicektim falan.. peeeehhhh... olmadı... ne yapalım kuzum için hayırlı sağlıklı olan neyse o olucak.. suniden tırs tırs tırsıyorum... ama epidural de olucak tabi aynı zamanda. bugün kontrolde dr baya bi zorladı rahim ağzımı kendi sancım başlar belki umuduyla hala tık yok bende.. ne rahim varmış valla maşallah.. uyuz oldum rahmime. hala orası sızlıyo öyle kuvvet uyguladıki dr.. aha dedim kesin benim bi saate sancım başlar ama kaç saatler geçti tık yok
şimdi guldum işte anam nıye uyuz oluysun rahmıne heheh
Ama çok sevındım meleğine kavuşuyosun yarın yaaaaaaaaa Harika vallaRabbiim kolaylıta versın bır an once bıze yaz sunı ıle başlamak nasıl oluyor acaba :)) merak ederım ben sımdı
tabiki de yazarım.. dediğim gibi yapıcam zaten ipadle gidicem hastaneye saat saat yazıcam canlı yayın yapıcam size
Kizlar hastanedeyim simdi sancilarim 100 lere cikti ama aciklik yok ve catim cok darmis oglum 3600 gr olmus kafasi yerlesmemis doktorum ayni zamanda arkadasim epidural sezeryan yapalim dedi aksam 8 gibi dualarinizi eksik etmeyin kizlar butun duygularim ic ice gecti hep normal istiyodum ama bu nasipmis hayirlisi boyleymis diyom artik saglicakla kucamiza alalimda toparlarim ins kisa surede:18:
Yarın doğuruyorummmmmmm
Kızım kanala tam oturduğu başı artık sıkışmaya başladığı için, suyumuz çoook azaldığı için ve kalp atışlarında artık zikzaklar çıkmadığı için suni sancıyla başlıycaz doğuma.. Çocuuum sıkıntıya girme noktasına gelmiş artık.. valla ne yalan söyliyim bugüne kadar zerre korkmuyordum doğumdan hep pembe bi tablom vardı kafamda suyum gelicek sancım olucak ben evde sancımı çekip çekip artık dakikalar azaldığında gidicektim falan.. peeeehhhh... olmadı... ne yapalım kuzum için hayırlı sağlıklı olan neyse o olucak.. suniden tırs tırs tırsıyorum... ama epidural de olucak tabi aynı zamanda. bugün kontrolde dr baya bi zorladı rahim ağzımı kendi sancım başlar belki umuduyla hala tık yok bende.. ne rahim varmış valla maşallah.. uyuz oldum rahmime. hala orası sızlıyo öyle kuvvet uyguladıki dr.. aha dedim kesin benim bi saate sancım başlar ama kaç saatler geçti tık yok
kızlar merhaba,dün sabah 8buçukta kızım normal doğumla 4 kilo olaraktan dünyaya geeldi,bugün evimize geldik,müsait olduğumda doğum hikayemi paylaşıcam,rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin,hepinizi öpüyorummm :) sizleride merak ediyorum,bi arada geçmiş yapıcam :)
6 gün kallllllldı diyor bu kız ne zaman geliyorrrr
Bdt aynı canım ben bu cumartesi kontrole gideceğim artık son noktaya koyarız herhalde normal doğum istiyorum ben ısrarlaDaha fazla bekletmeyi düşünmüyorum
kızlar merhaba,dün sabah 8buçukta kızım normal doğumla 4 kilo olaraktan dünyaya geeldi,bugün evimize geldik,müsait olduğumda doğum hikayemi paylaşıcam,rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin,hepinizi öpüyorummm :) sizleride merak ediyorum,bi arada geçmiş yapıcam :)
canım benim de öle olacak gibi gözüküyor.hiç açılmam yok seninle bdt aynı.ama suni sancı istemiyorum ya.olmayacak hop sezeryan.boşu boşuna acı çektiğimizle kalacaz.
Yarın doğuruyorummmmmmm
suni sancıyı hangi koşullarda uyguluyor doktor normal olmasına ragmen bana hiç ondan baksetmedi 40.haftam bitcek nerdeyse
kızlar kontrolden şimdi geldim bebeğimin başı aşağıda ama kanala girmemiş doktor eş yaşlAnmasıda var dedi sezeryana karar verirsen hemen yarın gel dedi diğer türlü bi sıkıntı yok ama vaktinde doğmaz dedi napsam bilemiyorum eş yaşlanmasıyla ilgili bilgisi olan vARMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?