2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

biz kız zeynep hanımda bir teşrif etseler kendileri bakalım belki eylül ablası yakında gelir dimi biz tam eylül annesiyiz dimi

beklemek çok sıkıcı ya, canım hiçbirşey yapmak istemiyor, çarşamba gidicem kontrole. keşke bugün olsa bitse.

anlaşıldı yavaş yavaş pıtır pıtır döküleceğiz inşallah allahım bu benim kız alttan çok fena kuyu çalışmaları yapıyor bide bu ne kadar sol tarafı seviyor dağ oluyor solumda

biz kız zeynep hanımda bir teşrif etseler kendileri bakalım belki eylül ablası yakında gelir dimi biz tam eylül annesiyiz dimi

Benimkide hep sağ tarafta sol tarafım bomboş duruyor hiç geçmiyor o tarafa bide göbeğim alta düşeceği yerde benim ki iyice yukarı çıktı sanki ağzımdan çıkacak:)) Evet canım ya tam eylül annesi oluyoruz inşallah ekim annesi olmayalım da bu gidişle:)))

isim için sevindim gerçi hala net değiliz artık beyfendi doğacak bazen hala kararsızlık yaşıyoruz...

kızlar kontrolden şimdi geldim bebeğimin başı aşağıda ama kanala girmemiş doktor eş yaşlAnmasıda var dedi sezeryana karar verirsen hemen yarın gel dedi diğer türlü bi sıkıntı yok ama vaktinde doğmaz dedi napsam bilemiyorum eş yaşlanmasıyla ilgili bilgisi olan vARMI

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yarın doğuruyorummmmmmm

Kızım kanala tam oturduğu başı artık sıkışmaya başladığı için, suyumuz çoook azaldığı için ve kalp atışlarında artık zikzaklar çıkmadığı için suni sancıyla başlıycaz doğuma.. Çocuuum sıkıntıya girme noktasına gelmiş artık.. valla ne yalan söyliyim bugüne kadar zerre korkmuyordum doğumdan hep pembe bi tablom vardı kafamda suyum gelicek sancım olucak ben evde sancımı çekip çekip artık dakikalar azaldığında gidicektim falan.. peeeehhhh... olmadı... ne yapalım kuzum için hayırlı sağlıklı olan neyse o olucak.. suniden tırs tırs tırsıyorum... ama epidural de olucak tabi aynı zamanda. bugün kontrolde dr baya bi zorladı rahim ağzımı kendi sancım başlar belki umuduyla hala tık yok bende.. ne rahim varmış valla maşallah.. uyuz oldum rahmime. hala orası sızlıyo öyle kuvvet uyguladıki dr.. aha dedim kesin benim bi saate sancım başlar ama kaç saatler geçti tık yok

şimdi guldum işte anam nıye uyuz oluysun rahmıne heheh

Ama çok sevındım meleğine kavuşuyosun yarın yaaaaaaaaa Harika valla Rabbiim kolaylıta versın bır an once bıze yaz sunı ıle başlamak nasıl oluyor acaba :)) merak ederım ben sımdı

tabiki de yazarım.. dediğim gibi yapıcam zaten ipadle gidicem hastaneye saat saat yazıcam canlı yayın yapıcam size

kızlar merhaba,dün sabah 8buçukta kızım normal doğumla 4 kilo olaraktan dünyaya geeldi,bugün evimize geldik,müsait olduğumda doğum hikayemi paylaşıcam,rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin,hepinizi öpüyorummm :) sizleride merak ediyorum,bi arada geçmiş yapıcam :)

Allah yardımcın olsun canım.

sen de mi doğuruyon yav, Allah yardımcın olsun canım.

Allah analı babalı büyütsün inşallah, bak sürüdün ayağını gerçekten, darısı başımıza.

ben,sen bide yeşim84'ün BDT lerimiz aynı, ayy.. inşallah son doğum benim ki olmaz valla beklemek baya zor...

hayırlı olsun BDTMiz aynıymış ben daha bekleyecek gibiyim, doğum öncesi belirtiler var mıydı sende?

canım benim de öle olacak gibi gözüküyor.hiç açılmam yok seninle bdt aynı.ama suni sancı istemiyorum ya.olmayacak hop sezeryan.boşu boşuna acı çektiğimizle kalacaz.

evet, sen,ben bi de arslan bebekin BDT lerimiz aynı,
ben de normal istiyorum ama bu saaatten sonra artık hayırlısı sezeryansa o da kabulümdür yani, bebişime bişe olmasın da..
suni sancıyı da denerim ben, ne yapaım en azından sancının nasıl bişi olduğunu anlamış oluruz..hem herşeyi denedik olmadı demek ki hayırlısı sezeryanmış deriz..
tabi bi umut belki 30una kadar bi sancı gelir falan suniye gerek kalmadan hoopp, bebişler kucağımızda, ne de güzel olur, çok güzel olur

Son düzenleme:

kıskandım kız hadı bakalım bebiş geliyor kızım bak sen orada dur sabır ya allahım kız doğurunca güzel haberlerini bekliyoruz

yapma yapma hepimiz aynı anda doğuracaktık hani gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin kız sen 4 kilocuğu nasıl normal doğurdun alkışlar sanaaaaa

gözünaydın canım.. bekledikçe normal doğumdan uzaklaşıyorum gibi geliyo kendiliğinden gelmedikçe stres oluyorum yarın ne dicek bakalım dr.

maşallah sen hızlı çıktın son kalanların arasından..
allah sağlıkla ve hayırlısıyla normal doğum nasip eder inş. bana da.

suni sancıyı hangi koşullarda uyguluyor doktor normal olmasına ragmen bana hiç ondan baksetmedi 40.haftam bitcek nerdeyse

kendi sancın başlamassa suni sancı veriyolar cnm önce suni sancı ile deniyolar açılma falan olmazsa en son sezeryana alıyolar... kimi doktor hiç bahsetmiyoki direk sezeryana almak için...

Selam annişler ve bebişler! görüşmeyeli nasılsınız? Epey bir doğum olmuş geçmiş yapamadım. Ben 2 eylül saat 11:20'de sezeryan ile kızımı 3400 gr ve 52 cm ile dünyaya getirdim. Bugün 15 günlük olduk bile! :)) Doğumum çok kolay geçti hatta şimdi (NİHAYET) doğum hikayemi paylaştım diğer topikte.. kızım ancak fırsat verdi :)))) şimdi emzirmeye gidiyorum babamız oyaladı biraz kızımızı şimdi uyandı, birbirlerine bakışıyorlar. Onları öyle görmek bile büyük mutluluk! Allahım şükürler olsun. Darısı topikteki doğum bekleyenlerin başına.

canım eş yaşlanması aslında hemen sorun yaratacak bişe değil sadece kilo almasını engeller yeterince beslenemez yalnız oksijenle ilgili bi sorun yaratırmı bilmem ama bi iki gün daha bekleyebilirsin offf karar vermek çok zor yaaa bende doktor bekleyelim derse ne yapcam bilmem oysa beklemek istemiyorum daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…