selam kızlar yarın sabah 8.30da hastanedeyim allah izin verirse alttan muayene edecek ona göre de suni ya da sezaryen diye öneri de bulunacak ben hangisini kabul edersem ama ben suniyle normal doğurmaya çalışıcam inşallah biraz da açılmam vardır da her şey yolunda gider ve normal olur tek dileğim bu sizlerden haberler nasıl?
heyecanım doruk noktada,Allah hepımızın hakkında hayırlısını versin...
tamamen aynı durumdayız, inş açılmam başmamış olur yarın sabah.selam kızlar yarın sabah 8.30da hastanedeyim allah izin verirse alttan muayene edecek ona göre de suni ya da sezaryen diye öneri de bulunacak ben hangisini kabul edersem ama ben suniyle normal doğurmaya çalışıcam inşallah biraz da açılmam vardır da her şey yolunda gider ve normal olur tek dileğim bu sizlerden haberler nasıl?
hakkında hayırlısı canım, kolayca kurtul inş..Kizlar hastanedeyim simdi sancilarim 100 lere cikti ama aciklik yok ve catim cok darmis oglum 3600 gr olmus kafasi yerlesmemis doktorum ayni zamanda arkadasim epidural sezeryan yapalim dedi aksam 8 gibi dualarinizi eksik etmeyin kizlar butun duygularim ic ice gecti hep normal istiyodum ama bu nasipmis hayirlisi boyleymis diyom artik saglicakla kucamiza alalimda toparlarim ins kisa surede:18:
kızlar benim doktorum sadece ultrasyonla bakıyo suyuna kalp atışına herhangi bir nst veya çatı muaynesi tecrübem olmadı.. suyuın gelir sancın olursa doğumhaneye git diyo o kadar bugün kontrolum var bakalım napacak
canım benim de öle olacak gibi gözüküyor.hiç açılmam yok seninle bdt aynı.ama suni sancı istemiyorum ya.olmayacak hop sezeryan.boşu boşuna acı çektiğimizle kalacaz.
Kizlar hastanedeyim simdi sancilarim 100 lere cikti ama aciklik yok ve catim cok darmis oglum 3600 gr olmus kafasi yerlesmemis doktorum ayni zamanda arkadasim epidural sezeryan yapalim dedi aksam 8 gibi dualarinizi eksik etmeyin kizlar butun duygularim ic ice gecti hep normal istiyodum ama bu nasipmis hayirlisi boyleymis diyom artik saglicakla kucamiza alalimda toparlarim ins kisa surede:18:
suni sancıyı hangi koşullarda uyguluyor doktor normal olmasına ragmen bana hiç ondan baksetmedi 40.haftam bitcek nerdeyse[/QUOTEC
Canım benimde ne sancı var ne açılma perşembe günüm doluyor sabahına randevu verdi doktor sabah gelirsin nst ye girersin açılma var mı diye bakarız yoksa birkaç gün daha bekler olacağına bakarız dedi ben normal olsun diye bekliyorum dedi heralde birkaç gün daha bekler sancı olmazsa suni sancı verir işte açılma olsun diye. Ya da inşallah bunların hiç birine gerek kalmaz prensesim perşembeden önce kendiliğinden gelen sancılarımla doğar.
Kizlar hastanedeyim simdi sancilarim 100 lere cikti ama aciklik yok ve catim cok darmis oglum 3600 gr olmus kafasi yerlesmemis doktorum ayni zamanda arkadasim epidural sezeryan yapalim dedi aksam 8 gibi dualarinizi eksik etmeyin kizlar butun duygularim ic ice gecti hep normal istiyodum ama bu nasipmis hayirlisi boyleymis diyom artik saglicakla kucamiza alalimda toparlarim ins kisa surede:18:
ben 38+3 haftalık hamileyim haftasonu çatı muyanem yapıldı 1 haftaya gelir bebeğimiz dedi doktorum. bacaklarımı kapatamıyorum kasık ağrılarım da çok...
bebeğim tam 3 kilo bende 13 kilo aldım herşekilde normal doğum dedi doktorum bende normal olsun istiyorum ama ilk gebelik normal dende bi o kadar korkuyorum ...
normal doğum yapanlar tavsiyeleriniz var mı?
Hoş geldin canım aramıza Rabbim sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Burdaki birçoğumuzun ilk gebeliği ve hepimiz korkuyoruz normal doğumdan ama sonrasını düşününce bide burda yazılanlara bakılınca normal doğum en güzeli gibi geliyor insana. Bana da normal doğum olucak dedi doktorum ama sancı açılma felan yok hala bakalım perşembeyi bekliyoruz bizde.
demek çoğu kişinin ilk doğumu insan kendini yalnız hissetmiyor burada... bu arada oğlumuza KAYA ismini düşünyoruz diğer erkek bebek anneleri neler düşünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?