2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar nasıl gidiyor doğumlarınız çok varmı daha doğurmayan hadi bitirinde sıra bize gelsin :)

bendede aynı şey söz konusu canım ama açılmam yok benim cumartesi sabah suni yada sezaryan olup olmayacağı karar vereyeceğiz herhalde herkes cumartesi gününe kitlenmiş doğurmadan eve dönersem geri git doktora doğur gel deyi verecekler açılmam yok normal olmaz herhalde artık sezeryana kaldık bilmiyorum belki cumartesiye kadar birşeyler değişir dimi

Son düzenleme:
arkadaşlar kasılmalarım oluyor yani kasılmamı onuda bilmiyorum acımı tarif edeyim bebeğimin başı aşagıdaya poposu yukarda göbek çevremde o poposunu itekliyor gerdiriyor yani canım çok yanıyor sanki baskı uyguluyor bugün bu 3.kez oluşu fakat ne nişan ne su gelmesi var ve aynı zamanda su gelmesininde nasıl oldugunu biliyor değilim sadece alt kısmım biber gibi yanıyor doktor kontrolüm yarın

Kizlar hastanedeyim simdi sancilarim 100 lere cikti ama aciklik yok ve catim cok darmis oglum 3600 gr olmus kafasi yerlesmemis doktorum ayni zamanda arkadasim epidural sezeryan yapalim dedi aksam 8 gibi dualarinizi eksik etmeyin kizlar butun duygularim ic ice gecti hep normal istiyodum ama bu nasipmis hayirlisi boyleymis diyom artik saglicakla kucamiza alalimda toparlarim ins kisa surede:18:

dr geldik bizde şimdik ne sancı var ne bir işaret haftaya pazartesi 40.hafta doluyo o zamana verdi randevuyu çatı muayenesi falan da olmadık daha ay kendimi çok kötü hissediyorum belirsizlikler beni çok üzüyo hayırlısıyla kavusuruz inş kuzucuklara

tamamen aynı durumdayız, inş açılmam başmamış olur yarın sabah.
başlamamışsa bikaç gün daha beklemek istediğimi sölicem dr.a, bebeğin sıkıntısı yoksa bekleriz heralde.

hakkında hayırlısı canım, kolayca kurtul inş..

tatlım bende daha çatı muayenesi olmadım onu doğum sırasında yani sancılandığın sıradada yapıyomuş doktor yani sorun değil nst ye her hafta giriyorum ama girmesemde olur sancım oldumu anlıyom ben zaten sadece bebeğimin kalp atışları düzenlimi onu merak ediyom yoksa sancı işi traş zaten bişe çıktığı yok:) kız bi doğuramadık gitti heeee:)

canım benim de öle olacak gibi gözüküyor.hiç açılmam yok seninle bdt aynı.ama suni sancı istemiyorum ya.olmayacak hop sezeryan.boşu boşuna acı çektiğimizle kalacaz.

tatlım öle düşünme sonuçta çektiğin her sancı bebişinin kaslarını kuvvetlendiriyo bi fırtına gibi düşün sancıları gelip geçiyo ama sezeryan öle değil sonrası çok sıkıntılı olabiliyo bnm eltimin bebeği 6 aylık oldu hala kızın dikişleri sızlıyo az dikkat etmedimi şişiyo dikiş yerleri yani ben suniyi dene derim önce şahsen ben açılma olsun olmasın suni sancı isteyecem artık olmazsa en son çare sezeryana girecem

mrb kızlar.2 gündür devam eden ishalim hala geçmedi.doğum belirtisidir dedim ama hala geçmeyince değildir heralde.su bile içsem hemen çıkıyor.bebeğim beslenemicek ona korkuyorum.hala bi doğum belirtisi bi sancı yok.cuma kontrolümde bakalım ne olcak.tabi ozamana kadar doğum olmzsa

ben 38+3 haftalık hamileyim haftasonu çatı muyanem yapıldı 1 haftaya gelir bebeğimiz dedi doktorum. bacaklarımı kapatamıyorum kasık ağrılarım da çok...

bebeğim tam 3 kilo bende 13 kilo aldım herşekilde normal doğum dedi doktorum bende normal olsun istiyorum ama ilk gebelik normal dende bi o kadar korkuyorum ...

normal doğum yapanlar tavsiyeleriniz var mı?

hayırlısı olsun tatlım yaaaa sağlıkla kavuş bebişinede gerisi önemli değil benim bebişde geçen hafta 3600 dü bu hafta 4 olmuştur herhalde ne yapcam bilmiyom bu gidişle normal doğum çok zor gibi o yüzden beklemicem daha fazla yarın yatırmasını isticem doktorumun suni versin bari...

suni sancıyı hangi koşullarda uyguluyor doktor normal olmasına ragmen bana hiç ondan baksetmedi 40.haftam bitcek nerdeyse

canım hayırlısı olsun bebeğini sağlıcakla kucağına al da yeter ki normal ya da sezeryan farketmez. Allah yardımcın olsun bebeğine de sana da sağlık versin inşallah doğum haberlerini bekliyoruz.

Hoş geldin canım aramıza Rabbim sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Burdaki birçoğumuzun ilk gebeliği ve hepimiz korkuyoruz normal doğumdan ama sonrasını düşününce bide burda yazılanlara bakılınca normal doğum en güzeli gibi geliyor insana. Bana da normal doğum olucak dedi doktorum ama sancı açılma felan yok hala bakalım perşembeyi bekliyoruz bizde.

demek çoğu kişinin ilk doğumu insan kendini yalnız hissetmiyor burada... bu arada oğlumuza KAYA ismini düşünyoruz diğer erkek bebek anneleri neler düşünüyor...

demek çoğu kişinin ilk doğumu insan kendini yalnız hissetmiyor burada... bu arada oğlumuza KAYA ismini düşünyoruz diğer erkek bebek anneleri neler düşünüyor...

Çok güzel isim düşünmüşsünüz canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın da ismiyle yaşar bebişin benim prensesimin adıda eylül olacak inşallah gerçekten eylül annesi olacağım yani:)) Demek sana bir hafta içinde kucağına alırsın dedi doktor bak bide erkek çocukları dokuz ay on günü doldurur kız çocukları erken gelir diyorlardı demek ki farkediyormuş işte senin ki erken gelecekmiş bizimkinin hiç gelmeye niyeti yok cuma günü kontrole gittik ultrasonda kıpır kıpır oynuyor doktor bile dedi kıpır kıpır oynuyor halinden çok memmun 20 sinden önce gelmeye niyeti yok diye::))

anlaşıldı yavaş yavaş pıtır pıtır döküleceğiz inşallah allahım bu benim kız alttan çok fena kuyu çalışmaları yapıyor bide bu ne kadar sol tarafı seviyor dağ oluyor solumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…