Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yarın doğuruyorummmmmmm
Kızım kanala tam oturduğu başı artık sıkışmaya başladığı için, suyumuz çoook azaldığı için ve kalp atışlarında artık zikzaklar çıkmadığı için suni sancıyla başlıycaz doğuma.. Çocuuum sıkıntıya girme noktasına gelmiş artık.. valla ne yalan söyliyim bugüne kadar zerre korkmuyordum doğumdan hep pembe bi tablom vardı kafamda suyum gelicek sancım olucak ben evde sancımı çekip çekip artık dakikalar azaldığında gidicektim falan.. peeeehhhh... olmadı... ne yapalım kuzum için hayırlı sağlıklı olan neyse o olucak.. suniden tırs tırs tırsıyorum... ama epidural de olucak tabi aynı zamanda. bugün kontrolde dr baya bi zorladı rahim ağzımı kendi sancım başlar belki umuduyla hala tık yok bende.. ne rahim varmış valla maşallah.. uyuz oldum rahmime. hala orası sızlıyo öyle kuvvet uyguladıki dr.. aha dedim kesin benim bi saate sancım başlar ama kaç saatler geçti tık yok
hayırlı olsun BDTMiz aynıymış ben daha bekleyecek gibiyim, doğum öncesi belirtiler var mıydı sende?
yapma yapma hepimiz aynı anda doğuracaktık hanigözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin kız sen 4 kilocuğu nasıl normal doğurdun alkışlar sanaaaaa
gözünaydın canım.. bekledikçe normal doğumdan uzaklaşıyorum gibi geliyo kendiliğinden gelmedikçe stres oluyorum yarın ne dicek bakalım dr.
sakın ha,hatta doumu hç düşünme,bnm yaptğm streslr aklıma ble glmedi,allh öle gzl ayarlamışki hrşeyi,veriyo gücünü,isterm hepimzn sağlklı nrmal doumu tatmanızı tbi sezeyanı gerektireck bi durm yoksa.
maşallah sen hızlı çıktın son kalanların arasından..
allah sağlıkla ve hayırlısıyla normal doğum nasip eder inş. bana da.
hayır,sadece az az suyum gelmeye başlamıştı,hikayemi anlatıcm inş biraz toparlim kndimi,
saol cnm darısı başınıza inş. çıtıcık pıtıcık halimle dourdum walla,ço k koly deil ama çokda zor olmadı,ama bu küçk böcek herşeye deermş :)
hepimiz içn dua ettm,o kasılmalarda,amin inş sağlıckla aln kucağınıza inş.
Eki Görüntüle 512395 bu da bnm kzm ayza'm
Kizlar anca firsat buldum yazmaya 19:15 de 3515 gr 45 cm ile oglumuz dunyaya geldio ne guzel bi ses Rabbim tez zamanda herkese yasatsin epidural sez.oldum uyusmanin etkisi gecince cok agrim oldu agri kesici yaptilar bebemi gemen emzirdim cok sukur sutum geldi yedigin hurmalara ve hergun bir bardak ictigim stell tee nin sayesinde sanirim umarim artarak devam eder sutum hepinize desteginin icin tesekkurler dualarim sizinle kocaman opuyoruz oglumla teyzelerini:)
kızlar merhaba,dün sabah 8buçukta kızım normal doğumla 4 kilo olaraktan dünyaya geeldi,bugün evimize geldik,müsait olduğumda doğum hikayemi paylaşıcam,rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin,hepinizi öpüyorummm :) sizleride merak ediyorum,bi arada geçmiş yapıcam :)
hayır,sadece az az suyum gelmeye başlamıştı,hikayemi anlatıcm inş biraz toparlim kndimi,
saol cnm darısı başınıza inş. çıtıcık pıtıcık halimle dourdum walla,ço k koly deil ama çokda zor olmadı,ama bu küçk böcek herşeye deermş :)
Hayırlı evlat olsun inşallah..kokla onu bizim için..Ablamda 24 Eylülde doğum yapıcak..ben de gidip onu koklıycamhayır,sadece az az suyum gelmeye başlamıştı,hikayemi anlatıcm inş biraz toparlim kndimi,
kizlar size yine hast.denyaziorum.. basurum meger tek basur deilmis anal fissur de varmis yani catlak icerden disari bisi cikmiodi ztn dr muayene etti hatta edemedi anus tamamen kapanmis acil ameliyat dedi ben sok 2saate yatisim yapildi suan ameliyatliyim bebisim daha 16 gunluk dualarinizi esirgemeyin hemen ayaga kqlkrm ins dogurmayan ark.lara hayirli dogumlar doguranlara da allah anali babali buyutsun .
ya bende normal doğum için bir belirti yok nasıl olacak bu umutlarım sönüyor artık bende sezeryan olacağım herhalde
Enammmm kimse kalmamış topikte herkes doğurdumu yaaa bi ben mi kaldım yoksa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?