amin cnm inşallah hep berabersevindim canım, hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına.
allahtan kontrolüm yarın. nst yede giricem. sanırım hafif hafif açılma sancıları bunlar. off doktor son ikidir hep alttan bakıyor37. haftada çatı kontrolü içindir normaldir demiştim geçen hafta da alttan baktı ,yarında bakarmı ki ya. sizdede bakıyormu her hafta???
kızlaar yardımıza ihtiyacım warbebeğimin gaz sancısı çok daha 20 günlük bı ıkınıyo ağlıyo iki büklüm oluyo ki anlatamam doğurmak başka bakmak daha bi başka zor bacım... yaa kimyon çok ii gelir diyolar acaba sütümü sağsam 1 çay kaşıgı sütüme bi çimdik kimyon atıp wersem nasıl olur dersınız kimyon çok iyiymiş gaza...bilgisi olan warmı ?? herkese hayrlı doğumlar...
Kızlar doğuramayan kaç kişi kaldık :) Son günler çoook zor geçiyor...
bende varım perşembe günü sabah 8 de hastanede olun dedi doktor :18::18: epidural sezeryan olcak allah nasip ederse çok korkuyorum... büyük ihtimal bana 2 gün uyku yok sonrasında da bebiş uyutmaz heralde :) humana still tea aldım içmeye başlıcam inşallah sütüm gelir emzirmekten de korkuyorum herşeyden korktuğum gibi :) ne tırsak insanım dimi ama :))
sancı fln yok, ancak 1 cm açılma var dedi dr.
suni verelim dedi, işe yarar mı diye sordum ihtimal düşük dedi.
ben de geri döndüm hastaneden.
bikaç gün daha beklicem bakalım..
herkes yorum yapmaya başladı bebek sıkıntıya girer sezeryan ol diye, zaten stresliyim herkes yorum yapıp iyice strese sokuyo insanı
benim bugün 3.defa baktı, 38.haftadan beri bakıyo her gittiğimde. açılma varsa doğuma alıyolar çünküallahtan kontrolüm yarın. nst yede giricem. sanırım hafif hafif açılma sancıları bunlar. off doktor son ikidir hep alttan bakıyor37. haftada çatı kontrolü içindir normaldir demiştim geçen hafta da alttan baktı ,yarında bakarmı ki ya. sizdede bakıyormu her hafta???
bebeğin hıçkırması çok normal canım ama sancıyla aynı anda olmasını bilemedim.1 saat içinde 2-3 kere kasıklarda kasılmam var
bi taraftan bebeğim sürekli hıçkırıyor...
benim gibi hıçkıran bebeğe sahip olan var mı hem sancı hem hıçkırık aynı anda olr mu acaba YARDIM...
ben sorunca ihtimal düşük senin ne tepki vereceğini bilemem dedi. en azından açık sözlücanım bencede bekle. Böle umutsuz konuşan doktorlara tilt oluyorum. Hayırlısı neyse o olsun.
ben de çok kararsız kaldım kızlar.....
doktordan geldim. 1-2 cm açıklığım var ve sancılarım varmış.
doktor yarın için yatış verdi.dedim ben sancı falan hissetmiyorum.çok ağrım var gece falan hiç uyuyamadım ama bu sancı mı değil mi bilemiyorum dedim.
1-2 güne doğacak dedi.sabah yine hafif kanlı akıntı geldi. şimdi yine.cumartesi ve pazarda gelmişti.
sancım geldiğinde geleceğim diyorsan sen bilirsin ama sorumluluk kabul etmiyorum dedi.
peki bu kadar az açıklıkla ve hissetmediğim sancıyla yarın gidip yatsam ne kadar bekleyeceğim ki...yani inanın ne düşündüğümü yazıya bile dökemedim.
doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi. yani sezeryan yanlısı değil.
offf lütfenbişeyler söyleyin çok ihtiyacım var. benim durumumda olan var mı???
slm kızlar.bende de hala tık yokkendimi zaten hiç doğurcak gibi hissetmiyorum.sanki hamileleğimiin başlarındaki gibi rahat hissediyorum.hayırdır inşallah .-)ne sancı var ne bişey.cuma kontrolüm var bakalım ne olacak.açılmam da yok olsun die çıkmadığım merdiven yürümediğim yol kalmadı bekliyoruz bakalım hayırlısıyla...
Selam kılzar bugün tamm 40 haftayı doldurdum, yarın rapor için hastaneye gidicem. Doktorumu görebilirsem bakar belki bidaha. Gerçi daha cuma günü baktı.
ee dogurdunuz tabi bebelerinizle ugrasionuss darisi basima(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?