2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sevindim canım, hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına.
amin cnm inşallah hep beraber

geçen hafta baktı bana ilk defa 38+1 dim sanırım.bir de bugün baktı. 2 dir bakıyor yani.bence yarında bakar sana. bakmaya başlayınca devam ediyorlar.
nst de çıkar sancıların falan varsa açılmana da bakar ona göre konuşursunuz.

kızlaar yardımıza ihtiyacım war bebeğimin gaz sancısı çok daha 20 günlük bı ıkınıyo ağlıyo iki büklüm oluyo ki anlatamam doğurmak başka bakmak daha bi başka zor bacım... yaa kimyon çok ii gelir diyolar acaba sütümü sağsam 1 çay kaşıgı sütüme bi çimdik kimyon atıp wersem nasıl olur dersınız kimyon çok iyiymiş gaza...bilgisi olan warmı ?? herkese hayrlı doğumlar...

1 saat içinde 2-3 kere kasıklarda kasılmam var

bi taraftan bebeğim sürekli hıçkırıyor...

benim gibi hıçkıran bebeğe sahip olan var mı hem sancı hem hıçkırık aynı anda olr mu acaba YARDIM...

tam kimyon diyecektim kimyon demişsin.yemeklerden sonra 1 çay kaşığı kimyon 1 bardak su ile kaynatılıp içilecek diye biliyorum.bebeğede bir çay kaşığı verecekmişsin. ben böyle biliyorum.
bir de buzuki orhan-bebeğin rahatlasın cd si varmış. netten bulabilirmişsin. youtube de falan varmış.inanaılmaz işe yarıyor bunu dinletmek diyorlar.bunu da dene derim.bacaklarını hareket ettir bol bol. çekip ittir bacaklarını.
bunlar benim aldığım notlar arasındaydı.inşallah işine yarar. Allah şifa versin...

eklemek istedim:)) ayaklarına mutlaka çorap giy. çorapsız durma.

Son düzenleme:
bende varım perşembe günü sabah 8 de hastanede olun dedi doktor :18::18: epidural sezeryan olcak allah nasip ederse çok korkuyorum... büyük ihtimal bana 2 gün uyku yok sonrasında da bebiş uyutmaz heralde :) humana still tea aldım içmeye başlıcam inşallah sütüm gelir emzirmekten de korkuyorum herşeyden korktuğum gibi :) ne tırsak insanım dimi ama :))

ne güzel ya tarihin belli ve çoook az kalmış, bazen şu sezeryana özenmiyor değilim. Hayırlısıyla bebeğini al kucağına sağsalim. Emzirmekten niye korkuyorsun ben can atıyorum.

canım bencede bekle. Böle umutsuz konuşan doktorlara tilt oluyorum. Hayırlısı neyse o olsun.

benim bugün 3.defa baktı, 38.haftadan beri bakıyo her gittiğimde. açılma varsa doğuma alıyolar çünkü

bebeğin hıçkırması çok normal canım ama sancıyla aynı anda olmasını bilemedim.

canım bencede bekle. Böle umutsuz konuşan doktorlara tilt oluyorum. Hayırlısı neyse o olsun.
ben sorunca ihtimal düşük senin ne tepki vereceğini bilemem dedi. en azından açık sözlü

umutluay açılma nişan sancı hepsinden biraz varsa suni işe yarar sende.
sancılı sancılı beklemek de iyi olmayabilir bebek için.
ama suni sancının dozunun azla başlayıp giderek artması önemli, birden verilirse işe yaramazmış

canım bence bekle sancılarını. Daha 10 gün varmış nasılsa. Sancın çoğalırsa gidersin doktora panik yapma az kalmış ne güzel

Selam kılzar bugün tamm 40 haftayı doldurdum, yarın rapor için hastaneye gidicem. Doktorumu görebilirsem bakar belki bidaha. Gerçi daha cuma günü baktı.

slm kızlar.bende de hala tık yok kendimi zaten hiç doğurcak gibi hissetmiyorum.sanki hamileleğimiin başlarındaki gibi rahat hissediyorum.hayırdır inşallah .-)ne sancı var ne bişey.cuma kontrolüm var bakalım ne olacak.açılmam da yok olsun die çıkmadığım merdiven yürümediğim yol kalmadı bekliyoruz bakalım hayırlısıyla...

Alın benden de o kadar bizde de hiç gelecek hava yok işin garibi dr da ne çatı muayenesi yaptı ne bişey ve bugün aşırı derece akıntım geliyo. hayırlısı ile kucaklarımıza kuzucukları alabilseydik.

kizlaaarrrrrrrr göbegi sarkan varmi daha dogum mogum yapmadim ama göbemin asagisi sarkik esis büzüs ya ve coook kasinio ve catlaklarimi grseniz inanamazsiniz akliniz hayaliniz durur ciddi kizlar sajka deil5:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…