2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kizlaaarrrrrrrr göbegi sarkan varmi daha dogum mogum yapmadim ama göbemin asagisi sarkik esis büzüs ya ve coook kasinio ve catlaklarimi grseniz inanamazsiniz akliniz hayaliniz durur ciddi kizlar sajka deil5:

amanınnn valla benim sarkmadı ama niye öle bişi olduki. Sağlık ocağındaki ebeye göster istersen.

idare etmeye çalışıyorum işte napiyim, ben krem olarak bebedorun göğüs ucu kremini kullanıyorum canım benim işime yaradı acısını hafifletti hem emzirmeden önce silmeye gerek yokmuş oyüzden rahatladı baya göğüslerim, benim oğlum 2800 doğdu sarılık falan oldu emziremeyince şimdi biraz daha iyi gibi..

günaydın kızlar..günaydın diyorum çünkü yeni uyandım ..dün gece de doğurmadım.babamın içine doğmuş anneme pazar olur diyomuş..nerden çıkardıysaamalum mu oldu ne?acaba sancı bir anda mı geliyor yoksa saatler öncesinden bi belirti veriyor mu?ağrı sızı falan?

kızlar ne yaparsak yapalım gazlı bebek gazlı oluyor.herşeyi denedim kimyon çayı,sab simplex,nurse harvey,kendimi sıcak tutmak, kimyon çayı içmek,bebişin ayağa sıcak su torbası,dr brown biberon,I love you masajı,saç kurutma mak. sesi vb,humana kimyonlu rezene çayı(bebeğe)kolik cd si....önüne geçemedim.çocuk dru bayan bile dediki "ben dr olmama rağmen oğlumun gaz sorununu kesemedim". olacaksa oluyor sadece onun aşırı ağlamalarının önüne geçip sakinleşmesini sağlayabildim.poposuna sıcak suya (yakmasın)batırdığım pamukla tampon yaptım o kaka yapmasını sağladı ama zararı olur diye her zaman yapmıyorum.humana kimyonlu çayını günde en fazla 100 ml verebiliyormuşuz bebişe.ben bazen 10 cc bazen 20 cc veriyorum.100 e pek çıkarmıyorum zararı olur diye.haaa bu kadar çabamla sadece sakinleşmesini kolaylaştırdım bu bile yeter.ilk zamanlar çıldırcaktım.bebişin gözünden yaşlar boşandı çok zor çok

ayyy banada sen cumartesi gider doğurup gelirsin diyolar ne güzel olur ayyyyy inşallah öyle olur birde doğum hemen gelip hemen doğuruyormuşuz hiçde fena olmaz dimi

merhaba :) gecen hafta doktoruma gıttıgımde ılk bebek oldugu ıcın 8-9 saate sancın dağılabılır demıstı. bır anda olmuyormuş .

Adana da doğum yapanlar doktorunuz ve hastaneniz hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim???
temizlik, özen, hemşilerin tavrı, odaların durumu dohumhane veya ameliyathane nasıldı, sezeryansa anestezi uzmanı nasıldı?

Son düzenleme:
maşalllahh canım ALLAH analı babalı büyütsün çok tatlı bi bebişşin var bi tosuncuk doğurmuşsun helal olsun sanaaaa...
ALLAH analı babalı büyütsün canımmm maşallah kızınaaa şimdi okuyacağım doğum hikayeniii

ayy ayy maşallah ALLAH analı babalı büyütsün ohh doğuran doğurana kızlarrr
ayy canım yaaaa çoook çok geçmiş olsun yaaaaaa... ALLAH şifanı versin tez zamandaa..
ya bende normal doğum için bir belirti yok nasıl olacak bu umutlarım sönüyor artık bende sezeryan olacağım herhalde
bende de yoktu canımm günümü bile doldurdumm 40+1 de aniden sancım geldii 19saat içinde doğurdum sancının yalancısı bile uğramamıştı banaaa ümitsizliğe kapılmaaaa........
yaaa canım benim niyee böyle düşünüyosunuz yaaa bak benim doğumdan 4 gün önce 1 cm açıklığım sıfır sancım vardııı sonraaa 4 gün sonra doktora gittim tekrar 2 cm olmuş açıklığımmm doktorum suni verdii tamm 9 saat suni sancı verildii açılmam tam oldu bu sürecin sonundaa ve normal doğurdum bebiişimde strese falan girmediii.. bool boool çömel açılman hızlansınn birde 1 cm bile açılma varsa suni işe yarıyoo eğer hiiiç açılma yoksa işe yaramıyooo...
2cm açıklıkla yattım 9 saat sonra doğurdum canımmm.. çoook beklemezsin korkmaaaa..
kizlaaarrrrrrrr göbegi sarkan varmi daha dogum mogum yapmadim ama göbemin asagisi sarkik esis büzüs ya ve coook kasinio ve catlaklarimi grseniz inanamazsiniz akliniz hayaliniz durur ciddi kizlar sajka deil5:
benim sarkmıştı doğumdan önce canım ve çatlaklarım acayiiiip kaşınıyooduuu... benim vücudum berbat durumdaa bu çatlaklar yüzündenn eşimden utanıyorummm görmesin istiyorum beni o haldee doğum yapalı 15 gün oldu ve hala kırmızılaarr.
bende tık yoktu canım yaaaa bi anda başladı sancımm ilk sancımın gelmesinin ardından 19saat sonra doğurdumm..
haklısın muffin yaaa valla ne yapsak yalan çıkacağı varsa çıkıyoo bebişlerin gazı yoksaa ne yapsak boşş kimyonmuş rezeneymiişşş... benim oğlanda omzuma yada kucağıma yüzüsütü yatırınca rahatlıyoo uyuyup kalıyooo yerine alıyorumm hala karnı gacır gucur yapıyooo ıkına ıkına alttan çıkartıyoo sonundaa..

ayyy kızlar bebeğime hediyeler geliyorlar ama benim kızımın geleceği yok tık yok valla akşam olunca ağrılarım oluyor gündüz oluncu kıpır kıpır bizim cimcime allahım bütün dualarım sana rabbim sağlıcakla doğursak miniklerimizi

canım doğum raporu 40. Haftaya göre alınıyor. Doğumdan önce 8 hafta olan kısmını doldurdum ve henüz doğum gerçekleşmedi. Oyüzden ek rapor almam lazım doğuma kadar.
benim de dün bitti raporum ama yenisini almadım.
doğum izninde olduğum belli, doğum yapınca doğum raporunu götürcem artık.

dr.un derdi normal olsun değil ki suni verelim tutarsa tutar tutmazsa sezeryan dedi. önemli olan bebeği sağlıkla doğurtmakmış yöntem önemli değilmiş.
silinme fln yok ancak 1 cm açılma dedi, o da yoktu belki yani. o yüzden beklemeye karar verdim.
bu gece 2 saat uyuyamadım ağrılardan, adet ağrısı gibi. şimdi azaldı ama yine var belimde ağrı inş artar da kolayca doğururum

günaydın kızlarrr bende hala dogurmayanlardnım :)))))) hakkımzda hayırlısı bnm kızın keyfı yerınde galıba

en doğrusunu yapıyosun canım bekle bakalım biraz daha bebişin hareketlerini takip et inşallah sancıların şiddetlenir ve düzene girer ooo bi gitmişssin hastaneye 4 cm açıklık kolayca doğuruverirsin inşallah.. bool boool inşirah suresini okuu...

selam hanımlar ben de 38+3 teyim .
dün dktra gittim alttan muayene etti ama ne kanala inmiş ne de açıklık var kasılmalarım çok düşük çok şükür ki kalp atışları güzel .
bebişimin kilosu 2.600 gr .biraz çıtır olacak senin bebişin diyor dktr.amniyon sıvısı normal ama daha fazlasını beklerdim dedi.cuma günü tekrar çağırdı kilosu ve suyuna göre ne yapıcamıza karar verelim dedi kilo alması durursa alabilirim dedi biraz keyfim kaçık yani anlayacağıız.başlarda çok korkmama rağmen normal doğuma alıştırmıştım kendimi.hayırlısı artık...

al buda benden:)))hehehe bız suan 3 bucuk aylık olcaz 2 gun sonra ama hala bıtmedı su gaz olayı hala uyuyamıoruz hala sabaha kadar bagırmalar su esra erol un tarıfını denedınmı ?bak bana ıyı geldı gıbı ondan mı bılınmez yaptım ardından hemen memenı verıosun hemen pırt atıo yarım cay kasıgı kımyon 4 te 1 kup seker bır fıncan su kaynatıp suzuosun ıkı kasık cocuga dıgerını sen ıcıosun he cocuga verdıkten sonra hemen akabınde memenı vermeyı unutma okıs bıde bay bay ford damla verıorum oda super en aızndan aglasa bıle uyuyor bende hafıf sallıorum sabaha kadar tekrar dalıor ole bole en azından 3-4 saat uyuyabılıoruz napalım valla 6 ayına kadar boyle devam sanırım(

Kızlarrrrrr

Umutluay aycadan haber ver doğurmuş bu sabah :)) doktor yatış vermiş suni sancıyla almış kızını kucağına...

Doğumda çok kolay olmuş öyle mesaj attı :) rabbim bizede nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…