kızlar ne yaparsak yapalım gazlı bebek gazlı oluyor.herşeyi denedim kimyon çayı,sab simplex,nurse harvey,kendimi sıcak tutmak, kimyon çayı içmek,bebişin ayağa sıcak su torbası,dr brown biberon,I love you masajı,saç kurutma mak. sesi vb,humana kimyonlu rezene çayı(bebeğe)kolik cd si....önüne geçemedim.çocuk dru bayan bile dediki "ben dr olmama rağmen oğlumun gaz sorununu kesemedim". olacaksa oluyor sadece onun aşırı ağlamalarının önüne geçip sakinleşmesini sağlayabildim.poposuna sıcak suya (yakmasın)batırdığım pamukla tampon yaptım o kaka yapmasını sağladı ama zararı olur diye her zaman yapmıyorum.humana kimyonlu çayını günde en fazla 100 ml verebiliyormuşuz bebişe.ben bazen 10 cc bazen 20 cc veriyorum.100 e pek çıkarmıyorum zararı olur diye.haaa bu kadar çabamla sadece sakinleşmesini kolaylaştırdım bu bile yeter.ilk zamanlar çıldırcaktım.bebişin gözünden yaşlar boşandı çok zor çok
Kızlar şuan sağlık ocağındayım önümde bi kız var. Ewe onunla ilgileniyor. Ya inanamadım kzı daha 15 yaşında ve 8 haftaık hamile. Evli değilmiş dahası sevgilisiyle ayrılmış. Alllaahhıımmm verme kimseye yarabbim. Gayet normal bişeymiş gibi davranıyor. Ay deli olcam bizimde kızımız olcak yaaa bu haşta ne cinselliği ya.
benim de dün bitti raporum ama yenisini almadım.
doğum izninde olduğum belli, doğum yapınca doğum raporunu götürcem artık.
dr.un derdi normal olsun değil ki suni verelim tutarsa tutar tutmazsa sezeryan dedi. önemli olan bebeği sağlıkla doğurtmakmış yöntem önemli değilmiş.
silinme fln yok ancak 1 cm açılma dedi, o da yoktu belki yani. o yüzden beklemeye karar verdim.
bu gece 2 saat uyuyamadım ağrılardan, adet ağrısı gibi. şimdi azaldı ama yine var belimde ağrı inş artar da kolayca doğururum
ben de çok kararsız kaldım kızlar.....
doktordan geldim. 1-2 cm açıklığım var ve sancılarım varmış.
doktor yarın için yatış verdi.dedim ben sancı falan hissetmiyorum.çok ağrım var gece falan hiç uyuyamadım ama bu sancı mı değil mi bilemiyorum dedim.
1-2 güne doğacak dedi.sabah yine hafif kanlı akıntı geldi. şimdi yine.cumartesi ve pazarda gelmişti.
sancım geldiğinde geleceğim diyorsan sen bilirsin ama sorumluluk kabul etmiyorum dedi.
peki bu kadar az açıklıkla ve hissetmediğim sancıyla yarın gidip yatsam ne kadar bekleyeceğim ki...yani inanın ne düşündüğümü yazıya bile dökemedim.
doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi. yani sezeryan yanlısı değil.
offf lütfenbişeyler söyleyin çok ihtiyacım var. benim durumumda olan var mı???
canım seninle aynı durumda olan hatta daha vahim ben varım.. Çünkü benim yarın günüm doluyo gecen cuma gittiğimde 1cm açıklık vardı doktor carsamba gel suni ile doğumu başlatalım olmazsa szeryan dedi.. Hala karar veremedim ne yapacağım.. çok zor bir durum..
Kızlarrrrrr
Umutluay aycadan haber ver doğurmuş bu sabah :)) doktor yatış vermiş suni sancıyla almış kızını kucağına...
Doğumda çok kolay olmuş öyle mesaj attı :) rabbim bizede nasip etsinnn
cnm seni çok ii anlıyorum bende aynı durumdayım hatta bnm durum daha vahim senden ... senin yine açılman ve sancın var bende hiç bişe yok doktor 1 hafta daha beklemeye aldı suni sancı verecekmiş ama hiç açılmam yok sancım yok kaç saat ne kadar sürer bilmiyorum bileöle kararsızımki bi yandan beklemek telaşlandırıyo bişe olcak die korkuyorum bnmde gidişat normal ama gelişme yok hiç aslında senin yatışını erken vermiş cnm doktor evde sancılarını bekleyebilirsin hastanede inan bana insanın psikolojisi yerlebir oluyo ben nst ye bu sefer doğumhanede girdim aman alahım kafam çorba oldu öle çıktım yani karar senin tabi yine ama ben evde bekle derim sancıların sıklaştığında da gidersin hemen zaten fazla sürmez sancıların sıklaşması nişanında gelmi,ş...
kızlar bu silinme dedikleri nedir?
tam bilmiyorum ama rahim ağzının doğuma hazır olması demek oluyo silinme varsa.
Yarın günümüz doluyor sancı felan hala yok sabahtan kontrole gidicez inşallah açılma felan vardır yaaa daha fazla beklemek istemiyorum. Artık gelen telefonları hala doğurmadım diye açıcam nerdeyse(
ben aynen öyle açıyorumdirek okula yollıcam ben çocuğu büyütüp doğurcam diyorum
ALLAHIm hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin bizlere inşallahh.. ne hallere gelmiş ülkemiz yaaaa..Kızlar şuan sağlık ocağındayım önümde bi kız var. Ewe onunla ilgileniyor. Ya inanamadım kzı daha 15 yaşında ve 8 haftaık hamile. Evli değilmiş dahası sevgilisiyle ayrılmış. Alllaahhıımmm verme kimseye yarabbim. Gayet normal bişeymiş gibi davranıyor. Ay deli olcam bizimde kızımız olcak yaaa bu haşta ne cinselliği ya.
rahim ağzındaki incelme canım...kızlar bu silinme dedikleri nedir?
gaz sancısı bizdede var canım esra erolun kimyon çayını denedin mii ben denedim onayladım gerçekten işe yarıyoo.. bizde bi kaç kere doktora gittik arabayla maşallah hep uyku bastı benim oğlanıı.. birde elektrik süpürgesi açınca sakinleşiyooo.. ayrıca sütünün artması için malt içeceği kayısı suyu ve kurumayayı dene canım dün bende sağayım dedim 25cc çıktı iki göğüsten sonra 1 lt kayısı suyu içtim bi tane malt içeceği sonra 2-3ltsu içtim birde kuru mayayı suda erittim kayısı suyuyla karıştırdım içtim sabaha kadar dolmuş göğüslerim göğüs pedi bile ıslanmıştı dene canım inşallah faydasını görürsünn...Herkese merhaba doğurmayan az kisi kalmış hadi hayirlisi.
Benim oğlum 12 gunluk oldu.ama acayip bir gaz sancısı var.sanirim kolikli bir bebegim var,gündüz sıkıntı yok emıyor uyuyor,ama aksam 6 tan sonra aglamaktan helâk oluyor.kaka yapamıyor surekli meme ağzında olsun istiyor.mestil e başladım istemeyerek.dun aksam ilk araba turumuzu attık neyse ki ise yarıyor uyudu.bugun de memişler yanıyor alev gibi dokunamiyorum pompa aldım ama bir damla sut gelmedi.oyle halsizim ki bebegi emzirmeye gücüm yok.Allah yardımcım olsun birde ben kırkından sonra ise başlıcam.gece gündüz yok.nasil olacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?