2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

elma yağını denediniz mi canım? elma yağıyla karnını ovuyorlar?

Kızlar şuan sağlık ocağındayım önümde bi kız var. Ewe onunla ilgileniyor. Ya inanamadım kzı daha 15 yaşında ve 8 haftaık hamile. Evli değilmiş dahası sevgilisiyle ayrılmış. Alllaahhıımmm verme kimseye yarabbim. Gayet normal bişeymiş gibi davranıyor. Ay deli olcam bizimde kızımız olcak yaaa bu haşta ne cinselliği ya.

Ülke olarak ne hale geldik biz yaaa bu neyin rahatlığı 15 yaşında kız çocuk daha yaaa( Allahım inşallah doğacak çocuklarımıza yardım etsin ailesine milletine dinine hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Böyle görünce çocuğum kız olacak diye daha çok korkuyorum

kızlar bu silinme dedikleri nedir?

kolik sancısı ne zaman başlıyor kızlar? kızım 10 günlük,şimdilik emzirip,gazını çıkartıp uyutuyoruz,bir sorun yok çok şükür.. sizin kolikler ne zaman başladı?

cnm seni çok ii anlıyorum bende aynı durumdayım hatta bnm durum daha vahim senden ... senin yine açılman ve sancın var bende hiç bişe yok doktor 1 hafta daha beklemeye aldı suni sancı verecekmiş ama hiç açılmam yok sancım yok kaç saat ne kadar sürer bilmiyorum bile öle kararsızımki bi yandan beklemek telaşlandırıyo bişe olcak die korkuyorum bnmde gidişat normal ama gelişme yok hiç aslında senin yatışını erken vermiş cnm doktor evde sancılarını bekleyebilirsin hastanede inan bana insanın psikolojisi yerlebir oluyo ben nst ye bu sefer doğumhanede girdim aman alahım kafam çorba oldu öle çıktım yani karar senin tabi yine ama ben evde bekle derim sancıların sıklaştığında da gidersin hemen zaten fazla sürmez sancıların sıklaşması nişanında gelmi,ş...

bende aynı durumdayım üstelik hiç açılmam yok

Umutluay için çok sevindim çok kararsızdı ve korkuyordu. onun deneyiminden anlıyoruz ki biraz açılma varsa suni sancı işe yarıyor normal doğum kolaylaşıyor bakalım darısı başımıza artık

ama bizim kız doğurdu bile

ben de bugün dr.a gittim, yine az sancı çıktı, beklemeye devam yani. Haftaya çarşamba tekrar gel dedi. Ama çok sıkıldım ben beklemekten.

Yarın günümüz doluyor sancı felan hala yok sabahtan kontrole gidicez inşallah açılma felan vardır yaaa daha fazla beklemek istemiyorum. Artık gelen telefonları hala doğurmadım diye açıcam nerdeyse(

Yarın günümüz doluyor sancı felan hala yok sabahtan kontrole gidicez inşallah açılma felan vardır yaaa daha fazla beklemek istemiyorum. Artık gelen telefonları hala doğurmadım diye açıcam nerdeyse(

ben aynen öyle açıyorum direk okula yollıcam ben çocuğu büyütüp doğurcam diyorum

bnmde yarina dr da randevum var ama ne sanci ne agri var ins. yarin cikar sanci hastanede ve yarim bi saat icin nde alirim pasami sag salim kucagima

ALLAHIm hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin bizlere inşallahh.. ne hallere gelmiş ülkemiz yaaaa..
kızlar bu silinme dedikleri nedir?
rahim ağzındaki incelme canım...

Herkese merhaba doğurmayan az kisi kalmış hadi hayirlisi.
Benim oğlum 12 gunluk oldu.ama acayip bir gaz sancısı var.sanirim kolikli bir bebegim var,gündüz sıkıntı yok emıyor uyuyor,ama aksam 6 tan sonra aglamaktan helâk oluyor.kaka yapamıyor surekli meme ağzında olsun istiyor.mestil e başladım istemeyerek.dun aksam ilk araba turumuzu attık neyse ki ise yarıyor uyudu.bugun de memişler yanıyor alev gibi dokunamiyorum pompa aldım ama bir damla sut gelmedi.oyle halsizim ki bebegi emzirmeye gücüm yok.Allah yardımcım olsun birde ben kırkından sonra ise başlıcam.gece gündüz yok.nasil olacak bakalım.

gaz sancısı bizdede var canım esra erolun kimyon çayını denedin mii ben denedim onayladım gerçekten işe yarıyoo.. bizde bi kaç kere doktora gittik arabayla maşallah hep uyku bastı benim oğlanıı.. birde elektrik süpürgesi açınca sakinleşiyooo.. ayrıca sütünün artması için malt içeceği kayısı suyu ve kurumayayı dene canım dün bende sağayım dedim 25cc çıktı iki göğüsten sonra 1 lt kayısı suyu içtim bi tane malt içeceği sonra 2-3ltsu içtim birde kuru mayayı suda erittim kayısı suyuyla karıştırdım içtim sabaha kadar dolmuş göğüslerim göğüs pedi bile ıslanmıştı dene canım inşallah faydasını görürsünn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…