Herkese merhaba doğurmayan az kisi kalmış hadi hayirlisi.
Benim oğlum 12 gunluk oldu.ama acayip bir gaz sancısı var.sanirim kolikli bir bebegim var,gündüz sıkıntı yok emıyor uyuyor,ama aksam 6 tan sonra aglamaktan helâk oluyor.kaka yapamıyor surekli meme ağzında olsun istiyor.mestil e başladım istemeyerek.dun aksam ilk araba turumuzu attık neyse ki ise yarıyor uyudu.bugun de memişler yanıyor alev gibi dokunamiyorum pompa aldım ama bir damla sut gelmedi.oyle halsizim ki bebegi emzirmeye gücüm yok.Allah yardımcım olsun birde ben kırkından sonra ise başlıcam.gece gündüz yok.nasil olacak bakalım.
hadi ESTEBAN sende doğur artık yaa bak umutluayda doğurduuuuen fazla 15 gün sonra sanırım hepimizi konuşacağı tek şey, bu sıpaların gazı olacak herhalde. İnşallah yani...
hadi ESTEBAN sende doğur artık yaa bak umutluayda doğurduuuuen fazla 15 gün sonra sanırım hepimizi konuşacağı tek şey, bu sıpaların gazı olacak herhalde. İnşallah yani...
bende aynı durumdayımüstelik hiç açılmam yok
ayy canım yaaaa çoook çok geçmiş olsun yaaaaaa... ALLAH şifanı versin tez zamandaa..
kızlar butun gundur aglıyorum bebegımm sureklı memede durmak ıstıoo 3 gundurr uyudugu uyumadıgı bellı deıll . cok moralım bozukk benımde yemek yemek cnm ıstemıoo zzaman buluptayıyemıyorumm.. halıylee sutum cok ııgelırkenn azaldı 3 gundur dogru durust kaka yapmadıı doymadıgının belırtısı sanırsamm .. ıyıce psıkojım bozuldu bugun maama verdıkk 2 saatdır uyuyoo halaa.. mama takvıyesı yapıcam artıkk.. benım sutum yetmıoo yavrumda hep meeme arıoo halıylee sızlerde durum nasıl
Hakkında hayırlısı canım benimde kafası kanala inmemişti ama yüzü nasılsı oğlumun bilmiyorum suni sancıyla suyumun açılmasıyla biraz da olsa ilerledi oğlumun kafası kanalda ama yüzü nasıl olması gerekiyomuş bilmiyorum birde doktorun kontrol etsin bence..Kızlaaar sağlıkocağındaki ebeye muayene oldum. Biraz canım sıkıldı. Bebeğin kafası hala tam inmemiş ve yüzü dışa dönükmüş yada tam tersi yani olmaması gereken şekliyle. Dolayısıyla ebenin dediği biraz zor bi doğumun ollcak gibi duruyor güvendiğin iyi bir doktora yaptır doğumunı dedi. Ne demek bu şimdi anlamadım. Bide sancıların geldiği sırada sakın nefesini tutma dedi. Ikınırkende önce bolbol nefes al ver kısa kısa sonra ıkın dedi. Göğüs ucum olmadığı içinde silikon göğüs ucumu ne oluyor ya ondan koy çantana dedi. İşte böyleeee
cnm bende dün tekrar ameliyat oldum anal fissur + basur sebebiyle o sırada uyutuldugum için ilaç bebeğe geçmesin die sağdım attım sol göğsüm idare eder ama sağ gögsumden cok az geldi cok moralim bozuldu bide k.v. sagarken yanımdaydı senin sütün yok bnm tasıodu havlular koyuodum falan dedi.. düşün ameliyat olmusum zaten zorum var bide moralımı bozuo .. ama takmıorum bol su günde 3 lt artı sıvı şeyler tüket helva da yıorum gerçi uzmanlar hiç helva falan önermıo hatta yo..be da bir video izledim anne sütü nasıl arttırılır die orda bir çay tarifi vermişler onu da denicem dur hatta malz. tekrar bakıyım sana yazıyım burdan.. buarada ben humana da içiorum gerçi rahatsızlıgımdan dolayı cumadan beri içemıorum(
selam kızlar ben geldim, oğlumun acayip gazı var yaaa sürekli memede durmak istiyo gaz sancısı geldikçe çok fena çekiştiriyo ağzıylaşu gazı nasıl çıkaracağımı şaşırdım her türlü hareketi yapıyorum yine de yavrum kıvranıyoo..
süt arttırıcı olarak tahin helvası ve humana still tee deneyin kızlar bence etkili sizinde işinize yarar umarım.
cok gecmıs olsun cnmm yaa.. allah yardımcın olsun.. kv moral bozmasın durduk yerden zaten logusayızz hıcbıseyı cekemıyoruzz bnde butun gundur aglıyorm sınırlerım bzuk 2 gundurr gram uykumuzz yok bebegınde benımde..
cnm uykusuzluk cok gerıo insanı ama mama ver arada bi bişi olmaz sen dinlenmezsen yine bebeğine fayda olmaz istersen kasıkla ver kasıkla alınca memeden kopmuolar
gaz sancısı cok fena cnm kımyonla sekerlı su yaptık bızz cok ıı gelıo bıde rezene cayı verıyorumm. hergun bı cay kasıgı zeytınyagı verıyoruzzz
kızlar ne güzel doğum yaptınız bebeişleri konuşuyorsunuz.allah sağlıklı uzun ömür versin bebişlerinize.biz daha doğuramadık .-) darısı başımıza inşallah
ALLAH şifanı versin en kısa zamanda canım yaaa valla üzüldüm hemen geçer inşallahh..saol cnm aminn hala sorunum var wc konusunda inş düzelirim Allah kimsenin basına vermesin
kimyon çayı canım on numara etki ediyoo denemeni tavsiye ederimm.selam kızlar ben geldim, oğlumun acayip gazı var yaaa sürekli memede durmak istiyo gaz sancısı geldikçe çok fena çekiştiriyo ağzıylaşu gazı nasıl çıkaracağımı şaşırdım her türlü hareketi yapıyorum yine de yavrum kıvranıyoo..
süt arttırıcı olarak tahin helvası ve humana still tee deneyin kızlar bence etkili sizinde işinize yarar umarım. bide bol bol yeşillik diyorlar.
aklıma gelmişken yazayım çiğ sebzeler gaz yapar dediler bana özellikle salatalık fln doğrumudur bilmem ama yememeye çalışıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?