2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

en fazla 15 gün sonra sanırım hepimizi konuşacağı tek şey, bu sıpaların gazı olacak herhalde. İnşallah yani...

bende aynı durumdayım üstelik hiç açılmam yok

cnm açılma önemli mi bilmiyorum ama ben 3 cm le gittim dr.a kendiliğinden açılmış suni verilirken 3 cm le başladık düşün ama rahim ağzı yumusamamıstı o da önemliymiş dr.a onu da bi sorarsın gerçi 3 cm e ragmen sez. oldum işte kader kısmet ne yazıldıysa onune geçilmior.. rabbim hakkında hayırlısını versin inş

kızlar butun gundur aglıyorum bebegımm sureklı memede durmak ıstıoo 3 gundurr uyudugu uyumadıgı bellı deıll . cok moralım bozukk benımde yemek yemek cnm ıstemıoo zzaman buluptayıyemıyorumm.. halıylee sutum cok ııgelırkenn azaldı 3 gundur dogru durust kaka yapmadıı doymadıgının belırtısı sanırsamm .. ıyıce psıkojım bozuldu bugun maama verdıkk 2 saatdır uyuyoo halaa.. mama takvıyesı yapıcam artıkk.. benım sutum yetmıoo yavrumda hep meeme arıoo halıylee sızlerde durum nasıl

Kızlaaar sağlıkocağındaki ebeye muayene oldum. Biraz canım sıkıldı. Bebeğin kafası hala tam inmemiş ve yüzü dışa dönükmüş yada tam tersi yani olmaması gereken şekliyle. Dolayısıyla ebenin dediği biraz zor bi doğumun ollcak gibi duruyor güvendiğin iyi bir doktora yaptır doğumunı dedi. Ne demek bu şimdi anlamadım. Bide sancıların geldiği sırada sakın nefesini tutma dedi. Ikınırkende önce bolbol nefes al ver kısa kısa sonra ıkın dedi. Göğüs ucum olmadığı içinde silikon göğüs ucumu ne oluyor ya ondan koy çantana dedi. İşte böyleeee

cnm bende dün tekrar ameliyat oldum anal fissur + basur sebebiyle o sırada uyutuldugum için ilaç bebeğe geçmesin die sağdım attım sol göğsüm idare eder ama sağ gögsumden cok az geldi cok moralim bozuldu bide k.v. sagarken yanımdaydı senin sütün yok bnm tasıodu havlular koyuodum falan dedi.. düşün ameliyat olmusum zaten zorum var bide moralımı bozuo .. ama takmıorum bol su günde 3 lt artı sıvı şeyler tüket helva da yıorum gerçi uzmanlar hiç helva falan önermıo hatta yo..be da bir video izledim anne sütü nasıl arttırılır die orda bir çay tarifi vermişler onu da denicem dur hatta malz. tekrar bakıyım sana yazıyım burdan.. buarada ben humana da içiorum gerçi rahatsızlıgımdan dolayı cumadan beri içemıorum (

Hakkında hayırlısı canım benimde kafası kanala inmemişti ama yüzü nasılsı oğlumun bilmiyorum suni sancıyla suyumun açılmasıyla biraz da olsa ilerledi oğlumun kafası kanalda ama yüzü nasıl olması gerekiyomuş bilmiyorum birde doktorun kontrol etsin bence..
sancı esnasında kesinlikle derin nefes al bebiş oksijensiz kalabiliyoo çünkü... göğüs ucunu bende öneririm kesinlikle..

mrb kızlar.az önce kuaförden geldim son rütuşlarımı yaptırdım artık tamamen doğuma hazırım ama oğlum daha hazır değil galiba .-) hala gelesi yok....

cok gecmıs olsun cnmm yaa.. allah yardımcın olsun.. kv moral bozmasın durduk yerden zaten logusayızz hıcbıseyı cekemıyoruzz bnde butun gundur aglıyorm sınırlerım bzuk 2 gundurr gram uykumuzz yok bebegınde benımde..

merhaba kızlar bebişim olalı hiç fırsatım olupta giremedim... emzir-gazını çıkar altını değiştir gün bitio şimid babası ilgilenioken gireyim nete dedim :))) inş bu akşam doğum hikayemide paylaşıcam... geçmişi okudum doğuranlar var bekleyenler var... Rabbim bebişlerimize uzun ömür versin... sabırsızlıkla bekleyenlerde bir an önce alsınlar kucaklarına ... kızlar sürekli dua edin ben doğuma girene kadar hep okudum hatta evde sancı çektimmm dualarla. hastaneye gittiğimde 6 cm açılmam varmış doktorum süper işimiz kolay demişti.,

size tavsiyem hemen ilk beelirtide salmayın kendinizi hastanede sancı çekmek daha zor hemen nst ye bağlıyolar ozmn ... en iiisi evde biraz ağrı-sancı çekip gitmk ben öle yaptımmm ...neyse bebişim mızırdanmaya başladı görüşürz öpüyorum hepiciğinizi
:)))

selam kızlar ben geldim, oğlumun acayip gazı var yaaa sürekli memede durmak istiyo gaz sancısı geldikçe çok fena çekiştiriyo ağzıyla şu gazı nasıl çıkaracağımı şaşırdım her türlü hareketi yapıyorum yine de yavrum kıvranıyoo..
süt arttırıcı olarak tahin helvası ve humana still tee deneyin kızlar bence etkili sizinde işinize yarar umarım. bide bol bol yeşillik diyorlar.
aklıma gelmişken yazayım çiğ sebzeler gaz yapar dediler bana özellikle salatalık fln doğrumudur bilmem ama yememeye çalışıyorum ben.

Son düzenleme:

gaz sancısı cok fena cnm kımyonla sekerlı su yaptık bızz cok ıı gelıo bıde rezene cayı verıyorumm. hergun bı cay kasıgı zeytınyagı verıyoruzzz

cnm uykusuzluk cok gerıo insanı ama mama ver arada bi bişi olmaz sen dinlenmezsen yine bebeğine fayda olmaz istersen kasıkla ver kasıkla alınca memeden kopmuolar

cnm uykusuzluk cok gerıo insanı ama mama ver arada bi bişi olmaz sen dinlenmezsen yine bebeğine fayda olmaz istersen kasıkla ver kasıkla alınca memeden kopmuolar

kızlar ne güzel doğum yaptınız bebeişleri konuşuyorsunuz.allah sağlıklı uzun ömür versin bebişlerinize.biz daha doğuramadık .-) darısı başımıza inşallah

kızlar ne güzel doğum yaptınız bebeişleri konuşuyorsunuz.allah sağlıklı uzun ömür versin bebişlerinize.biz daha doğuramadık .-) darısı başımıza inşallah

darısı basınıza cnmbeklemek cok zor bilirim 40+2 de 41. haftamda dogurdum bnde ama gününe 4 gun var inş gelir bebeğin

saol cnm aminn hala sorunum var wc konusunda inş düzelirim Allah kimsenin basına vermesin
ALLAH şifanı versin en kısa zamanda canım yaaa valla üzüldüm hemen geçer inşallahh..
kimyon çayı canım on numara etki ediyoo denemeni tavsiye ederimm.

kızlar sizin emzirme bez değiştirme düzeniniz nasıl,
ben emziriyorum gazını çıkarıp altını değiştiiyorum böyle yapınca asla uyumuyor, emmeden önce altını alırsam emerken uyuyor bu seferde gazını çıkartıım derken uyanıyor yine uyumuyor. napcamı şaşırdım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…