2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benim kuzenim yenidğan hemşiresii ve beslenmeden önce bezini değiştir dedi ben hep öyle yapıyorumm mecburenn en azından öyle uyuyolarr..

canım benim kuzenim yenidğan hemşiresii ve beslenmeden önce bezini değiştir dedi ben hep öyle yapıyorumm mecburenn en azından öyle uyuyolarr..

öyle de denedim emdikten sonra yine altına yapıyor öyle ıslak durmasın rahatsız olur diye değiştireyim diyorum bu seferde uyanıyor,,

kızlar bende emzirmeden önce değiştiriyorum...

aranızda emzik kullanan var mı ??

canım ben banyoya girdiğimde bebek ağlayınca eşimde ağzına tutturmuş eme eme uyumuştu ben geldiğimde, ama arada ağzından atıyor tam tutmayı beceremiyor yada sevmiyor sanırım..

canım ben banyoya girdiğimde bebek ağlayınca eşimde ağzına tutturmuş eme eme uyumuştu ben geldiğimde, ama arada ağzından atıyor tam tutmayı beceremiyor yada sevmiyor sanırım..

bnmkide ole cnm fırlatıo sonra zıran zıran aglıo ilk günden verdim wala kimi uzmanlar emzik önerıo kimi önermıo aman bende emmişim kaç yasına kadar hiçte sıkıntı yok dişlerimde ...

öyle de denedim emdikten sonra yine altına yapıyor öyle ıslak durmasın rahatsız olur diye değiştireyim diyorum bu seferde uyanıyor,,
zaten emerken yaparlarmış altlarına süt hemen sindirildiği için. zaten bi iki saate kalmaz uyanıyolarr hem rahatsız olursa ağlar canım bence bi öyle dene yani emzirdikten sonra alma altınıı bi çişten bişey olmaz korkmaaa

bnmkide ole cnm fırlatıo sonra zıran zıran aglıo ilk günden verdim wala kimi uzmanlar emzik önerıo kimi önermıo aman bende emmişim kaç yasına kadar hiçte sıkıntı yok dişlerimde ...
bence emzik kurtarıcı bişey canım , bende fırlatmasın diye bi süre elimle destek oluyorum azcık sakinleyip sızana kadar tutuyorum sonra uyurken fırlatıyo nasılsa.. bide açken vermiyorum sadece huysuzlandığında gazdan kıvranırken veriyorum.

tamam canım birazda relax olayım :) bazen çok üstüne düşüyorum galiba hep uykkusuzluktan..

Son düzenleme:

yuh diyorum vay anasını yaaaa ne kadar cahilce bi durum allahım yazık günah o bebeğe yaaa daha bebeğin annesi çocuk nasıl doğurupda bakacak ona diyecek söz yok bi anlık zevk için geri dönülmez yollara giriyo gençler hatta çocuklar desem yeridir rabbim evlatlarımızı hayırlı etsin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş..... bu arada durumlar nasıl canm:)

kizlaaaaaaaaaar yarin nasipse dedim ya randevum var dr da ve ben almanyada yasiyorum vede yanima annem gelemio tabi vize felan malum esim tarafida ilgisiz alakasiz görüsmüo ne kayinna var ne baska biri gurbette tek basimayim ve bunun icin sanirim hic heyecan im yok sadece bian önce bebegimi görmek istiom ve ben hastane cantama ne koyayim özellikle veya evde ne hazirliyim en önemli bi akil verseniz kimim kimsem de yok esim zaten kendi halinde yardim ederseniz cok sevinirim

canım orada hastanede ne isterler ne gerekir pek bilemeyeceğim ama bende çantama iyiki koymuşum dediğim şeyler; hasta bezi, 3 adet gecelik(normal doğum oldu sürekli kntrol ettiler alttan ve iki gece kaldım geceleri çok çok terledim sürekli değiştirmem gerekti üstümü) ve havlu oldu bunlar çok işime yaradı benim..

işte benimde kafam çok karıştı cnm suni konusunda yaaa yani biraz açılma olsa suni fayda edebilir belki ama bende hiç bişe yok doktorda bekletiyo da bekletiyo bide suniyi yedikten sonra yine sezeryana girme tehlikesi ile karşı karşıya kalmaktan korkuyorum o kadar kararsızımki anlatamam

tatlım daha yeni gördüm mesajını geçmiş yapmamıştım .... hakkında hayırlısı olsun inş tatlım ama bizim durumumuz çok zor ben bunun farkına vardım bnm bebişinde kafası kanalda değil yüzünü bilmiyorum ne durumdA ama senin ebenin dediği doğru o şekilde doğum zor olur ben yavaş yavaş sezeryan kararını alacam sanırsam çünkü moralim çok bozulmaya başladı hakkımızda hayırlısı olsun inş .. şimdi doktorunla konuşacanmı ne yapacan

aynen aynen cnm bnm oğlum biraz garip ya bütün gün uyanık ya da butun gece o zaman zor oluo karnı tok oluo ama yine meme istio sürekl aglıo gerçi hast.lerde oğlumun düzeni bozuldu biz evde başbaşayken daha düzenli oluyoruz inş senin oğluşununda gaz sorunu düzelir kolik bebek cok zor oluo (

laplace eylülde doğdu bebişin diye bizi bırakma yaaaa

Son düzenleme:

ahh cnm inş doğumun kolay olur daha önce eşinden de bahsetmiştin hatırlıyorum Allah yardımcın olsun kendini ii hissedersen kimseye ihtiyacın olmaz yeterki kendin ii ol bnm sez. cok agır geçmişti 1 hafta ne bebeğimin gazını aldım ne bez değiştirebildim hatta emzirmelerim bile ayrı bi sorundu şimdi bide anal fissur+ basur ameliyatı oldum daha 19 günlük bebeğim ama mecbur ayaklanıp bişiler yapıorum .. bebeğinin yüzünü görünce hatta senin göğsünde ne kadar sana bağlı olduğunu gördükçe sende ona bi kat daha bağlanıcaksın emin ol

cnm herşeyin hayırlısı ben hiç suniyi yediğim dogum sancılarını cektiğim için pişman olmadım cunku hep merak edıodum dogum sancısı nasıl bişi die 2 dk da bir 30 sn gelen sancılarım vardı.. zordu ama kesinlikle yaşamam gerekıodu en azından bende o sancıları cektim die gogsumu gere gere gezıorum sez. da zordu tabiki ama bak 19. gunum geçti gitti inan unutuluo .. ayrıca suni alıp da cok rahat dogum yapan bi sürü hikaye okudum sen hep olumlu düşün

canım sıkma canını şimdi bunlara bir de. Napalım eşin yanında olsun en önemlisi o zaten. Çantana da kendin için,

pijama
gecelik
sabahlık
havlu
bol iç çamaşırı
terlik
çorap
ped ya da hasta bezi

bebeğin için de
üç takım kıyafet (altlı üstlü takım, eldiven, şapka, iç zıbın, şapka, çıtçıtlı bady, çorap, ağız bezi içeren)
bir ince bi kalın battaniye
bebek bezi
biberon, emzik (tercih edersen)

bunlar asıl ihtiyaçların, gerisi senin tercihine kalmış.

aynn cnm sağolasın sanırsam çok stres yaptım ben günümde geçti yaaa hep tedirginlik söz konusu... hayırlısı inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…