canım benim kuzenim yenidğan hemşiresii ve beslenmeden önce bezini değiştir dedi ben hep öyle yapıyorumm mecburenn en azından öyle uyuyolarr..kızlar sizin emzirme bez değiştirme düzeniniz nasıl,
ben emziriyorum gazını çıkarıp altını değiştiiyorum böyle yapınca asla uyumuyor, emmeden önce altını alırsam emerken uyuyor bu seferde gazını çıkartıım derken uyanıyor yine uyumuyor. napcamı şaşırdım ben..
canım benim kuzenim yenidğan hemşiresii ve beslenmeden önce bezini değiştir dedi ben hep öyle yapıyorumm mecburenn en azından öyle uyuyolarr..
canım benim kuzenim yenidğan hemşiresii ve beslenmeden önce bezini değiştir dedi ben hep öyle yapıyorumm mecburenn en azından öyle uyuyolarr..
kızlar bende emzirmeden önce değiştiriyorum...
aranızda emzik kullanan var mı ??
canım ben banyoya girdiğimde bebek ağlayınca eşimde ağzına tutturmuş eme eme uyumuştu ben geldiğimde, ama arada ağzından atıyor tam tutmayı beceremiyor yada sevmiyor sanırım..
zaten emerken yaparlarmış altlarına süt hemen sindirildiği için. zaten bi iki saate kalmaz uyanıyolarr hem rahatsız olursa ağlar canım bence bi öyle dene yani emzirdikten sonra alma altınıı bi çişten bişey olmaz korkmaaaöyle de denedim emdikten sonra yine altına yapıyor öyle ıslak durmasın rahatsız olur diye değiştireyim diyorum bu seferde uyanıyor,,
bence emzik kurtarıcı bişey canım , bende fırlatmasın diye bi süre elimle destek oluyorum azcık sakinleyip sızana kadar tutuyorum sonra uyurken fırlatıyo nasılsa.. bide açken vermiyorum sadece huysuzlandığında gazdan kıvranırken veriyorum.bnmkide ole cnm fırlatıo sonra zıran zıran aglıo ilk günden verdim wala kimi uzmanlar emzik önerıo kimi önermıo aman bende emmişim kaç yasına kadar hiçte sıkıntı yok dişlerimde ...
zaten emerken yaparlarmış altlarına süt hemen sindirildiği için. zaten bi iki saate kalmaz uyanıyolarr hem rahatsız olursa ağlar canım bence bi öyle dene yani emzirdikten sonra alma altınıı bi çişten bişey olmaz korkmaaa
Kızlar şuan sağlık ocağındayım önümde bi kız var. Ewe onunla ilgileniyor. Ya inanamadım kzı daha 15 yaşında ve 8 haftaık hamile. Evli değilmiş dahası sevgilisiyle ayrılmış. Alllaahhıımmm verme kimseye yarabbim. Gayet normal bişeymiş gibi davranıyor. Ay deli olcam bizimde kızımız olcak yaaa bu haşta ne cinselliği ya.
kizlaaaaaaaaaar yarin nasipse dedim ya randevum var dr da ve ben almanyada yasiyorum vede yanima annem gelemio tabi vize felan malum esim tarafida ilgisiz alakasiz görüsmüo ne kayinna var ne baska biri gurbette tek basimayim ve bunun icin sanirim hic heyecan im yok sadece bian önce bebegimi görmek istiom ve ben hastane cantama ne koyayim özellikle veya evde ne hazirliyim en önemli bi akil verseniz kimim kimsem de yok esim zaten kendi halinde yardim ederseniz cok sevinirim
cnm açılma önemli mi bilmiyorum ama ben 3 cm le gittim dr.a kendiliğinden açılmış suni verilirken 3 cm le başladık düşün ama rahim ağzı yumusamamıstı o da önemliymiş dr.a onu da bi sorarsın gerçi 3 cm e ragmen sez. oldum işte kader kısmet ne yazıldıysa onune geçilmior.. rabbim hakkında hayırlısını versin inş
Kızlaaar sağlıkocağındaki ebeye muayene oldum. Biraz canım sıkıldı. Bebeğin kafası hala tam inmemiş ve yüzü dışa dönükmüş yada tam tersi yani olmaması gereken şekliyle. Dolayısıyla ebenin dediği biraz zor bi doğumun ollcak gibi duruyor güvendiğin iyi bir doktora yaptır doğumunı dedi. Ne demek bu şimdi anlamadım. Bide sancıların geldiği sırada sakın nefesini tutma dedi. Ikınırkende önce bolbol nefes al ver kısa kısa sonra ıkın dedi. Göğüs ucum olmadığı içinde silikon göğüs ucumu ne oluyor ya ondan koy çantana dedi. İşte böyleeee
aynen aynen cnm bnm oğlum biraz garip ya bütün gün uyanık ya da butun gece o zaman zor oluo karnı tok oluo ama yine meme istio sürekl aglıo gerçi hast.lerde oğlumun düzeni bozuldu biz evde başbaşayken daha düzenli oluyoruz inş senin oğluşununda gaz sorunu düzelir kolik bebek cok zor oluobence emzik kurtarıcı bişey canım , bende fırlatmasın diye bi süre elimle destek oluyorum azcık sakinleyip sızana kadar tutuyorum sonra uyurken fırlatıyo nasılsa.. bide açken vermiyorum sadece huysuzlandığında gazdan kıvranırken veriyorum.
kizlaaaaaaaaaar yarin nasipse dedim ya randevum var dr da ve ben almanyada yasiyorum vede yanima annem gelemio tabi vize felan malum esim tarafida ilgisiz alakasiz görüsmüo ne kayinna var ne baska biri gurbette tek basimayim ve bunun icin sanirim hic heyecan im yok sadece bian önce bebegimi görmek istiom ve ben hastane cantama ne koyayim özellikle veya evde ne hazirliyim en önemli bi akil verseniz kimim kimsem de yok esim zaten kendi halinde yardim ederseniz cok sevinirim
ama bizim kız doğurdu bile
işte benimde kafam çok karıştı cnm suni konusunda yaaayani biraz açılma olsa suni fayda edebilir belki ama bende hiç bişe yok doktorda bekletiyo da bekletiyo bide suniyi yedikten sonra yine sezeryana girme tehlikesi ile karşı karşıya kalmaktan korkuyorum o kadar kararsızımki anlatamam
ben de bugün dr.a gittim, yine az sancı çıktı, beklemeye devam yani. Haftaya çarşamba tekrar gel dedi. Ama çok sıkıldım ben beklemekten.
cnm herşeyin hayırlısı ben hiç suniyi yediğim dogum sancılarını cektiğim için pişman olmadım cunku hep merak edıodum dogum sancısı nasıl bişi die 2 dk da bir 30 sn gelen sancılarım vardı.. zordu ama kesinlikle yaşamam gerekıodu en azından bende o sancıları cektim die gogsumu gere gere gezıorum sez. da zordu tabiki ama bak 19. gunum geçti gitti inan unutuluo .. ayrıca suni alıp da cok rahat dogum yapan bi sürü hikaye okudum sen hep olumlu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?