2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sukriyecim oncelikle sakin ol. Sutum az dedikce azalir. Bol bol su ic. Mama takviyesi de gayet normal. Yalniz biberondan once mutlaka sen emzir doktorlar oyle tavsiye ediyorlar. Bebek emmeyi birakmasin diye. Insallah duzene girersiniz.

sezeryan böyle durumlar için zaten. ben de senin gibi düşünüyorum normali denemiş olmak istiyorum.. hayırlısı neyse o olsun

sezeryan böyle durumlar için zaten. ben de senin gibi düşünüyorum normali denemiş olmak istiyorum.. hayırlısı neyse o olsun

kesinlikle ..bnde hamileyken bi normal doğum takıntısı vardı hatta doğumdan snra nrmal doğuramadım die 1 saat ağlamıştım dr bile gülmüştü halime .. şimdi hiç önemsemıorum kısmet hayırlısı bolemiş sez. veya normal önemli olan bebeği sağlıkla kucağımıza almak

elbette canım eskiden herkes normal doğuruyomuş ama anne ve bebek ölümleri çokmuş.. allah sağlıkla kavuştursun da, acil bi durumda müdahele edilme imkanımız var çok şükür.
ben de normali çok istiyorum ama önce sağlık..

merhaba anneciklerim, benim dertlerimden biri de basur, hamilelikle başladı, önce takmıyordum, ama bu ay gitgide büyüyen 4-5 meme oluştu bilye büyüklüğünde, çoook kmorkunç ve rahatsızlık verici, dr um normal dedi. Var mı aranızda benzeri durum yaşayan, ne yapacaz bacım biz bu dertle ? :26::26::26:

Hastaneden canlı bildiriyorum. Rapor için geldm muayeneye alcaz dedi. İlk defa alttan ultrasonla bakmamız lazım dedi. Kan idrar verdik. Şuan nstdeym. Gayet normalmiş hemşireye göre. Sonuçlarla bir öğleden sonra muayeneye gireriz artık sonumuz belli olur. Dua edin banaaa

herkese merhaba,
sabah 5.30 dan bu yana şiddeti yavaş yavaş artan sancı çekiyorum. Nişanım geldi galiba 8 civarı, sancılar düzenli sayılır önce 10 dk da birdi şimdi 10 dknın altına indi...12 ye kadar beklemeyi düşünüyorum, 12 de önce en yakın hastaneye gidip açılma var mı sancılar gerçek mi diye kontrol ettirecem, doğum başlamış derlerse asıl hastaneme gidecem, inşallah gerçek sancıdır bunlar..>dua edin kızlar benim için..

canım bence direk doktoruna yada doğum yapacagın hastaneye git açılmam varsa gidemeyebilirsiniz bebiş geliyor anlaşılan mutlu haberlerini yaz bekliyoruzzz

günaydınlar herkese ben doğum yaptım ayın 13 ün de bugun tam 7 günlük olduk.. tatlı bir oğluşum var kucağımdan inmeyen yanlız sütüm biraz az gibi.. doğum bekleyenlere allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. hepinize dua ediyorum.... normal doğum yaptım.. doğum hikayemi bir ara belki yazarım.. bebişler çok tatlı oluyo kızlar.. yanlız kızımın pisikolojisi çok bozuldu bebiş sürekli kucağımda ve emiyo .. kızımın gözü sulanıyo bu hali görünce.. çok üzülüyorum ve anlatıyorum durumu ancak pek etkili olmuyo... bizim günler böyle geçiyo...

mrb hanımlar yeni keşfettim sizleri kısmetse bende eylül annesi olacagım ilk bebeğim olacak doğum tarihim 29 eylül görünüyor ama geçen haftaki çatı muayenesinde dar olduğunu ve hafif bir kordon dolanması olduğunu söyledi doktor bebek geçen hafta 3500 gr dı daha kilo alırsa benim için normal doğumun zor olacağını söyledi ve pazartesi tekrar kontrol edelim salı günü sezeryan yaparız dedi.şimdi şafak sayıyorum bu gece bir mide ağrısı tuttuki sormayın sancı değildi eminim şekerli su yaptım birazda rahatladı.umarım vaktinden önce gelmez bu sıpa.

Bende dogum yaptım su an yataktayim bacaklarım hala uyuşuk bebisim 3 kilo 48 cm hersey yolunda darısı dogum yapcaklarin basina inşallah

ayy canım hadi hayırlısı.inşallah gerçek sancılardır.allah bir avazda kurtarır..bdt ler aynı ama bizde daha tık yok.sona kalcam galiba ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…