- 31 Temmuz 2012
- 98
- 16
- 88
- 40
ya ben de demin diyordum; Nigar Kalfa bile doğurdu bi biz doğuramadık
cok gecmıs olsun cnmm yaa.. allah yardımcın olsun.. kv moral bozmasın durduk yerden zaten logusayızz hıcbıseyı cekemıyoruzz bnde butun gundur aglıyorm sınırlerım bzuk 2 gundurr gram uykumuzz yok bebegınde benımde..
cnm rahim ağzı sertti onun dısında bebeğin kafası buyuktu ve kendisi de buyuktu kanalda kafası sıkısmıs strese girmiş kalp atışları dusmus 30 dk lık bir zaman kalmıstı yasaması için dr. açılmama baktı 5 cm di doğum olamıca için mecbur aniden sez. aldılar..
sezeryan böyle durumlar için zaten. ben de senin gibi düşünüyorum normali denemiş olmak istiyorum.. hayırlısı neyse o olsun
kesinlikle ..bnde hamileyken bi normal doğum takıntısı vardı hatta doğumdan snra nrmal doğuramadım die 1 saat ağlamıştım dr bile gülmüştü halime .. şimdi hiç önemsemıorum kısmet hayırlısı bolemiş sez. veya normal önemli olan bebeği sağlıkla kucağımıza almak
ya ben de demin diyordum; Nigar Kalfa bile doğurdu bi biz doğuramadık
herkese merhaba,
sabah 5.30 dan bu yana şiddeti yavaş yavaş artan sancı çekiyorum. Nişanım geldi galiba 8 civarı, sancılar düzenli sayılır önce 10 dk da birdi şimdi 10 dknın altına indi...12 ye kadar beklemeyi düşünüyorum, 12 de önce en yakın hastaneye gidip açılma var mı sancılar gerçek mi diye kontrol ettirecem, doğum başlamış derlerse asıl hastaneme gidecem, inşallah gerçek sancıdır bunlar..>dua edin kızlar benim için..
herkez doğurmaya gidiyor ben evde öyle oturuyorummoralimde çok bozuk pöfffffffff
günaydın kızlar sabah uyandım ellerim balon gibi olmuş çok korktum ama sonra duzelti neden böyle oldu
herkese merhaba,
sabah 5.30 dan bu yana şiddeti yavaş yavaş artan sancı çekiyorum. Nişanım geldi galiba 8 civarı, sancılar düzenli sayılır önce 10 dk da birdi şimdi 10 dknın altına indi...12 ye kadar beklemeyi düşünüyorum, 12 de önce en yakın hastaneye gidip açılma var mı sancılar gerçek mi diye kontrol ettirecem, doğum başlamış derlerse asıl hastaneme gidecem, inşallah gerçek sancıdır bunlar..>dua edin kızlar benim için..
Bende dogum yaptım su an yataktayim bacaklarım hala uyuşuk bebisim 3 kilo 48 cm hersey yolunda darısı dogum yapcaklarin basina inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?