2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

saol cnm ya evet günüm belli oldu gibi ama pek günümü beklemiycek gibi duruyor dedi doktorumuz. Umarımm öylede olur. Darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına

cnm beni habersiz bırakma inş ne suniye nede sezeryana gerek kalmadan normalden gelir bebişin ben artık kendimi pazar gününe hazırladım onun harici bi atraksiyon olacağını sanmıyorum inş senden güzel haberler alırım

Canım inşallah kendi sancılarınla çatır çatır doğurursun, Allah yardımcın olsun.

13 eylül de bende minik kızımı kucağıma aldım sezeryanla.Allah bu güzel duyguyu tüm bebek bekleyenlere yaşatsın inş.

sibelcimm bebişini almışsın kucağına Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
canım üstüme alınıyorum teşekkür ederimm ALLAH razı olsunn cümlemizinkini inşallahhh ALLAHIMA şükürler olsun onları bize bağışladııı..
Kizlar bebegi gazli olanlar napio dr ilac Verdi AMA faydasini goremedim.
esra erolun kimyon çayı canım birdeee bir kuru soğanı ortadan kes bi mama kaşığına suyunu çıkart bi kaç damla sonraa üstüne kendi sütünden koy yine bi kaç damla sonra onu bebişe içir çay kaşığıyla benden bu kadarr birde rezene çayııı

tatlım bende pazar günü yatacam hastaneye benimde doğum suniyle başlatılacak olmazsa banada sezeryan dedi... stresini anlıyorum bende aynı durumdayım ama bebişler için her yolu deneyecez allahın izni ile inş hayırlısı ile sorunsuz bi doğum geçiririz rabbim yardımcımız olsun

Canım inşallah kendi sancılarınla çatır çatır doğurursun, Allah yardımcın olsun.

sağol tatlım bnm allah razı olsun artık umudum kalmadı kendi sancılarıma o yüzden pazara odakladım kendimi:) inş sorunsuz bi doğum olur benimkide tüm bekleyenlerinkide

Allah hayirlisiyla bebeginizi saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin. bu ayin bebekleri cok nazli sanirim. benim de dogumuma 4 gun var ama dr gununu gececek gibi gorunuyor dedi. 1 ekime kadar gelmezse ayni kaderi paylASIcaz sanirim. Allahtan hayirlisi, bakalim ne olacak ....

sağol tatlım allah razı olsun hepimizin inş.....nazlıki hemde nasıl nazlı cnm yaaa valla sonlara kaldık hiç bu kadar gecikir diye ummuyodum kızlar erken gelir misali:) nerdeyse eylül bitti bu kızın geleceği yok... biz getirtecez artıkın ne yapalım:)

canımm benim ohhh valla sen mamalara kadar hazırlıyosun maşallah. Bizde bugün kayınvalidemle temizlik yaptık. Yorgunluktanmı psikolojikmi bilmem hafiften ağrılarımda var gibi ama nolur bilmem. Ha gayret güzelim suniyi almadan doğuralım şu kızçeleri. Sende doğuma gitçek olursan mutttlaka haber et çatlarım valla

valla ha bende bayram beri bekliyorum erken gelir kızçem diye ama oynatıyolar.

valla sorma cnm yaaaa mamalarıda hazırlıyom evi zaten sürekli temizliyom kirlenmesin diye en son bide vucüt temizliği yapacam işim hazırdır sonra:) hadi ağrıların inş sıklaşır cnm dualarım seninle merak etme bi yandan kendimi hazırlıyom ama bi yandanda aklım hep sende çok çok dua edecem rabbim kolay doğum nasip etsin sana bana ve tüm bekleyenlere inş .. benimde çok sık kasılmalarım var ama az sürüyo geçiyo bide yürümem çok zorlaştı aşağıda çok baskı hissediyorum kafasımı yerleşti acaba... ayy anacım şu kızı bi elime alayım poposunu ısırıp duracam valla bana yaşattığı stresin haddi hesabı yok:)

hep sıvı tüketmek de mümkün değil ama dikkat etmek lazım tabi, teşekkürler tavsiyen için, sanırım sonum ameliyat

kızlar gaz sorunu olanlar için 1er tatlı kasıgı tane kimyon, rezene, ısırgan,anason.Demleyip su niyetine bundan içtim bugun denemek için..Sabah melekte söylemişlerdi.Bebeğim de cok rahat ben de.Bende de dogum sonrası kabızlık olmustu.Cok rahat tuvalete cıktım.Sütü de artırıyormus bu çay.Mutlaka deneyin tavsiye ederim..

maşşallah canım ne kadar hamaratsın. aslında son günlerde garip bi enerji gelirmiş insana bende bıraksalar cam- kapı temizliğe girişecek kadar istekliyim:))

kızlar bu bebişler neden gelmiyor yada son haftalardayız zaman bizemi geçmiyor??
sancım gelmiycek doktor sezeryan diycek diye ödüm kopuyor ya . kafamda deli sorular ya suni sancı verirlerse, ya suni sancıya rağmen açlma olmazsa o kadar sancıya rağmen sezeryan derse doktor daha neler neler:18:

7 aylıkken yoğun kasılmalarımın olduğu dönemde garip bi şekilde bebek erken gelicek diye endişelenip korkardım, şimdide niye sancım yok neden açılmam yok diye kuruntu yapıyorum. hayatını hep planlı yaşayan benim gibiler için neyin ne zaman olacağını bilemeden beklemek çok beyin yorucu bişey.

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip kısmet etsinn.

Sıkma canını bide bakıcaksın bebişin beşiğinde uyuyor..sonra ne çabuk geçiyor bu zaman diyeceksin..Çocuklar büyüdükçe uzaklaşıyorlar annelerinden..Şuan bu kadar yakın ve iç içeyken tadını çıkar ve onunla bol bol konuş..böyle akıl vermek kolay oluyorda kendimi hatırlıyorum da uyuyamazdım bile son günlerde..Allah sağlıklı mutlu kavuşmanızı nasip etsin

bebeğim seni merak ettim bugünlerde doğum yapacaktı bakayım dedim hala duruyosun :)))kızının keyfi yerinde maşallah Rabbim seni bir avazda sağlıkla sıhhatle yavruna kavuştursun inşallah
kötü haber vermek istemezdim ama ben bebeğimi kaybettim ...Doğumda aklına gelirsem benim için dua et olurmu canım

Mübarek cuma vakti doğum bekleyen tüm hamişleri Rabbim sağ salim yavrularına kavuştursun inşallah

Ben de seninle aynı durumdayım, gün saymaktan yoruldum, her gece yatarken bakıyorum hiç sancı yok, diyorum bugün de doğurmadım. Valla doğum nasıl olacak merak ediyorum ama normal olur mu, suniye gerek olur mu, çok sancı çekermiyim falan bunları pek düşünmüyorum artık. Niyeyse hep içimde kolay bir doğum olacakmış gibi bir his var. İnşallah da öyle olur.

Günaydııın kızlar nevar ne yok. Bizde durumlar aynı. Beklemedeyiz pazartesiyi bekletcek herhalde bu kız bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…