saol cnm ya evet günüm belli oldu gibi ama pek günümü beklemiycek gibi duruyor dedi doktorumuz. Umarımm öylede olur. Darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına
kızlar merhaba... pazar günü sabahtan yatışım yapılacak dualarınıza ihtiyacım var önce suni sancı verilecek olmazsa sezeryana girecem hayırlısı artık şükür meleğime kavuşmama az kaldı inş sorunsuz bi doğum olur iyi dileklerini yazacak olanlara şimdiden çok çok tşk ederim iyiki varsınız kk hatunlarıbu arada bugün lohusa şerbeti bardaklarımı tepsimi vs hazırladım cmt günü evi son kez temizleyecem şerbeti yapacam bide yanına tramisu yapacam herşey hazır olcak inş...
canım üstüme alınıyorum teşekkür ederimm ALLAH razı olsunnsibelcimm bebişini almışsın kucağınaRabbim analı babalı büyütsün inşallah
esra erolun kimyon çayı canım birdeee bir kuru soğanı ortadan kes bi mama kaşığına suyunu çıkart bi kaç damla sonraa üstüne kendi sütünden koy yine bi kaç damla sonra onu bebişe içir çay kaşığıyla benden bu kadarr birde rezene çayıııKizlar bebegi gazli olanlar napio dr ilac Verdi AMA faydasini goremedim.
Sağol canım Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Benim günüm bugün doldu doktorum çok sezeryan yanlısı değil yapın müsait o yüzden normal doğum olmasını istiyorum dedi pazartesi suni sancıyla başlatacak işte açılma olmazsa sezeryana alacak. Bende suniden çok korkuyorum ama ne yapayım normal doğum olsun da yeter ki çekeceğiz başka çaresi yok ama benim en çok korktuğum suniyle açılma olmazda sezeryana alırsa o zaman çok üzülürüm işte(
Canım inşallah kendi sancılarınla çatır çatır doğurursun, Allah yardımcın olsun.
kızlar merhaba... pazar günü sabahtan yatışım yapılacak dualarınıza ihtiyacım var önce suni sancı verilecek olmazsa sezeryana girecem hayırlısı artık şükür meleğime kavuşmama az kaldı inş sorunsuz bi doğum olur iyi dileklerini yazacak olanlara şimdiden çok çok tşk ederim iyiki varsınız kk hatunlarıbu arada bugün lohusa şerbeti bardaklarımı tepsimi vs hazırladım cmt günü evi son kez temizleyecem şerbeti yapacam bide yanına tramisu yapacam herşey hazır olcak inş...
Allah hayirlisiyla bebeginizi saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin. bu ayin bebekleri cok nazli sanirim. benim de dogumuma 4 gun var ama dr gununu gececek gibi gorunuyor dedi. 1 ekime kadar gelmezse ayni kaderi paylASIcaz sanirim. Allahtan hayirlisi, bakalim ne olacak ....
sağol tatlım allah razı olsun hepimizin inş.....nazlıki hemde nasıl nazlı cnm yaaa valla sonlara kaldık hiç bu kadar gecikir diye ummuyodum kızlar erken gelir misali:) nerdeyse eylül bitti bu kızın geleceği yok... biz getirtecez artıkın ne yapalım:)
canımm benim ohhh valla sen mamalara kadar hazırlıyosun maşallah. Bizde bugün kayınvalidemle temizlik yaptık. Yorgunluktanmı psikolojikmi bilmem hafiften ağrılarımda var gibi ama nolur bilmem. Ha gayret güzelim suniyi almadan doğuralım şu kızçeleri. Sende doğuma gitçek olursan mutttlaka haber et çatlarım valla
hep sıvı tüketmek de mümkün değil ama dikkat etmek lazım tabi, teşekkürler tavsiyen için, sanırım sonum ameliyatbende de vardı wc de sorun yasamazsan önemli değil doğumdan snra içerde anal fıssur yani çatlak da oldu 2 gün wc ye cıkamadım gaz bile cıkaramadım dr.a gittim kemikleşmiş dedi 2 saat içinde ameliyat oldum sana tavsiyem hep sıvı şeyler tüket dışkı yumusak olursa sorun olmaz
Sıkma canını bide bakıcaksın bebişin beşiğinde uyuyor..sonra ne çabuk geçiyor bu zaman diyeceksin..Çocuklar büyüdükçe uzaklaşıyorlar annelerinden..Şuan bu kadar yakın ve iç içeykenkızlar bu bebişler neden gelmiyor yada son haftalardayız zaman bizemi geçmiyor??
sancım gelmiycek doktor sezeryan diycek diye ödüm kopuyor ya . kafamda deli sorular ya suni sancı verirlerse, ya suni sancıya rağmen açlma olmazsa o kadar sancıya rağmen sezeryan derse doktor daha neler neler:18:
7 aylıkken yoğun kasılmalarımın olduğu dönemde garip bi şekilde bebek erken gelicek diye endişelenip korkardım, şimdide niye sancım yok neden açılmam yok diye kuruntu yapıyorum. hayatını hep planlı yaşayan benim gibiler için neyin ne zaman olacağını bilemeden beklemek çok beyin yorucu bişey.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip kısmet etsinn.
sağol tatlım allah razı olsun hepimizin inş.....nazlıki hemde nasıl nazlı cnm yaaa valla sonlara kaldık hiç bu kadar gecikir diye ummuyodum kızlar erken gelir misali:) nerdeyse eylül bitti bu kızın geleceği yok... biz getirtecez artıkın ne yapalım:)
kızlar bu bebişler neden gelmiyor yada son haftalardayız zaman bizemi geçmiyor??
sancım gelmiycek doktor sezeryan diycek diye ödüm kopuyor ya . kafamda deli sorular ya suni sancı verirlerse, ya suni sancıya rağmen açlma olmazsa o kadar sancıya rağmen sezeryan derse doktor daha neler neler:18:
7 aylıkken yoğun kasılmalarımın olduğu dönemde garip bi şekilde bebek erken gelicek diye endişelenip korkardım, şimdide niye sancım yok neden açılmam yok diye kuruntu yapıyorum. hayatını hep planlı yaşayan benim gibiler için neyin ne zaman olacağını bilemeden beklemek çok beyin yorucu bişey.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip kısmet etsinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?