bizde kullanıyoruz canım emzikk habire meme istiyoo çünküü yaramazz..kızlar bende emzirmeden önce değiştiriyorum...
aranızda emzik kullanan var mı ??
aynen yaa bazı konularda çok üstüne düşüyoruz aslında biraz rahat olmak lazım yaa ama ne yapalım iştee acemilik mi diyelmm annelik mii..bence emzik kurtarıcı bişey canım , bende fırlatmasın diye bi süre elimle destek oluyorum azcık sakinleyip sızana kadar tutuyorum sonra uyurken fırlatıyo nasılsa.. bide açken vermiyorum sadece huysuzlandığında gazdan kıvranırken veriyorum.
tamam canım birazda relax olayım :) bazen çok üstüne düşüyorum galiba hep uykkusuzluktan..
günaydınlar herkese ben doğum yaptım ayın 13 ün de bugun tam 7 günlük olduk.. tatlı bir oğluşum var kucağımdan inmeyen yanlız sütüm biraz az gibi.. doğum bekleyenlere allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. hepinize dua ediyorum.... normal doğum yaptım.. doğum hikayemi bir ara belki yazarım.. bebişler çok tatlı oluyo kızlar.. yanlız kızımın pisikolojisi çok bozuldu bebiş sürekli kucağımda ve emiyo .. kızımın gözü sulanıyo bu hali görünce.. çok üzülüyorum ve anlatıyorum durumu ancak pek etkili olmuyo... bizim günler böyle geçiyo...
ALLAH analı babalı büyütsün kızlarrr...Bende dogum yaptım su an yataktayim bacaklarım hala uyuşuk bebisim 3 kilo 48 cm hersey yolunda darısı dogum yapcaklarin basina inşallah
canım yaa benimde arada öle oluyor korkma..sabah elim,parmaklarım çok şiş oluyor sonra iniyor..
Bende dogum yaptım su an yataktayim bacaklarım hala uyuşuk bebisim 3 kilo 48 cm hersey yolunda darısı dogum yapcaklarin basina inşallah
günaydın kızlar sabah uyandım ellerim balon gibi olmuş çok korktum ama sonra duzelti neden böyle oldu
merhaba anneciklerim, benim dertlerimden biri de basur, hamilelikle başladı, önce takmıyordum, ama bu ay gitgide büyüyen 4-5 meme oluştu bilye büyüklüğünde, çoook kmorkunç ve rahatsızlık verici, dr um normal dedi. Var mı aranızda benzeri durum yaşayan, ne yapacaz bacım biz bu dertle ? :26::26::26:
ayyy bende ilk defa bu kadar şiş gördüm korkmadım değil yani çok korktum kalbim küt küt atmaya başladı eşim sağolsun rahatlattı beni üveledik falan geçti benim kontrolum cumartesi sabah erkenden gideceğiz sezeryana karar verirsek o gün doğururum herhaldeçok karın ağrısı çekiyoorum birde hareket ediyo mu etmiyomu psikolojım bozuldu son 1 haftadır durmadan telefonda çalıyor doğurdun mu diye ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ayyy ben normal doğum istiyorummmm
Sabah kontrole gittik nst de yine sancı çıkmadı alttan muayene etti çok baskı var ben bile hissettim baskıyı, ama açılma yok yumuşama var dedi. suyumda biraz azalmış doğum belirtisi dedi. pazartesi sabah 6 ya randevu verdi yatışım yapılacak suni sancıyla doğumu başlatıcam olmazsa sezeryana alıcam dedi. Bebeğim henüz gelmemiş olsada en azından kesin bişiler söyledi içim rahatladı.
hayırlısı olsun cnm.sağ salim kucağına alırsın inşallh.suni sancı mı verecek?bende ondan çok korkuyorum.ne kadar geçti cnm senin günün?
günaydınlar herkese ben doğum yaptım ayın 13 ün de bugun tam 7 günlük olduk.. tatlı bir oğluşum var kucağımdan inmeyen yanlız sütüm biraz az gibi.. doğum bekleyenlere allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. hepinize dua ediyorum.... normal doğum yaptım.. doğum hikayemi bir ara belki yazarım.. bebişler çok tatlı oluyo kızlar.. yanlız kızımın pisikolojisi çok bozuldu bebiş sürekli kucağımda ve emiyo .. kızımın gözü sulanıyo bu hali görünce.. çok üzülüyorum ve anlatıyorum durumu ancak pek etkili olmuyo... bizim günler böyle geçiyo...
Kizlar bebegi gazli olanlar napio dr ilac Verdi AMA faydasini goremedim.
Bende dogum yaptım su an yataktayim bacaklarım hala uyuşuk bebisim 3 kilo 48 cm hersey yolunda darısı dogum yapcaklarin basina inşallah
Kıslaaar hastaneden çıktık eve geldik temizliğe koyulduk kayınvalidemle anca yazıyorum. Sabah nst aç karnına çekilmişti. Biraz sancım çıkmış. Doktor ultrasondanda baktı suyu falan gayet iyi kafası tam inmemiş ama doğum çok yakın dedi doktor. Hiç olmazsa pazartesi suni sancıyla başlatıcaz dedi. Yani ennn geç pazartesi kızım kollarımda olcak. Çok mutlu oldum. Sağlık ocağındaki ebenin söylediklerini söyledim kızdı ebeye.
Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın canım.
Az kalmış canım, ne güzel günün belli oldu işte. İnşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına ve inşallah normal doğum olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?