2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bende emzirmeden önce değiştiriyorum...

aranızda emzik kullanan var mı ??
bizde kullanıyoruz canım emzikk habire meme istiyoo çünküü yaramazz..
aynen yaa bazı konularda çok üstüne düşüyoruz aslında biraz rahat olmak lazım yaa ama ne yapalım iştee acemilik mi diyelmm annelik mii..

Bende dogum yaptım su an yataktayim bacaklarım hala uyuşuk bebisim 3 kilo 48 cm hersey yolunda darısı dogum yapcaklarin basina inşallah
ALLAH analı babalı büyütsün kızlarrr...

canım yaa benimde arada öle oluyor korkma..sabah elim,parmaklarım çok şiş oluyor sonra iniyor..

ayyy bende ilk defa bu kadar şiş gördüm korkmadım değil yani çok korktum kalbim küt küt atmaya başladı eşim sağolsun rahatlattı beni üveledik falan geçti benim kontrolum cumartesi sabah erkenden gideceğiz sezeryana karar verirsek o gün doğururum herhalde çok karın ağrısı çekiyoorum birde hareket ediyo mu etmiyomu psikolojım bozuldu son 1 haftadır durmadan telefonda çalıyor doğurdun mu diye ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ayyy ben normal doğum istiyorummmm

Bende dogum yaptım su an yataktayim bacaklarım hala uyuşuk bebisim 3 kilo 48 cm hersey yolunda darısı dogum yapcaklarin basina inşallah

süper bir haber allah analı babalı büyütmek nasip etsin bdt aynı normal mi sezeryan mı acaba oldun canım amin amin

bizki 9 ay bekledik 2-3 bize vızzz gelir dermişim

günaydın kızlar sabah uyandım ellerim balon gibi olmuş çok korktum ama sonra duzelti neden böyle oldu

canım korkma benim nerdeyse 1 aydır o halde ellerim bazen hareket ettiremiyorum bile sonra geçiyor tekrar başlıyor artık doğursak da şu şişliklerden de kurtulsak bari

Sabah kontrole gittik nst de yine sancı çıkmadı alttan muayene etti çok baskı var ben bile hissettim baskıyı, ama açılma yok yumuşama var dedi. suyumda biraz azalmış doğum belirtisi dedi. pazartesi sabah 6 ya randevu verdi yatışım yapılacak suni sancıyla doğumu başlatıcam olmazsa sezeryana alıcam dedi. Bebeğim henüz gelmemiş olsada en azından kesin bişiler söyledi içim rahatladı.

bende de vardı wc de sorun yasamazsan önemli değil doğumdan snra içerde anal fıssur yani çatlak da oldu 2 gün wc ye cıkamadım gaz bile cıkaramadım dr.a gittim kemikleşmiş dedi 2 saat içinde ameliyat oldum sana tavsiyem hep sıvı şeyler tüket dışkı yumusak olursa sorun olmaz

Merhaba kıızlar bugün 8 gün oldu doğğum yapalıı kıızıım yoğğun bakıımda yattıı 4 gün pazar gübü çııkardıık şşuan iyi benim çok aşşıırıı bel ağğrıım oluyo ağğlaya ağğlaya kendimi acilde buluyorum hamd olsun bugün biraz iyiyim uykusuzluk diz boyu :)) ama o bile tatlıı geliyo Allahıım bütün evlatlarıımııza sağğlıık versin inşşaAllah içinde benim yavrumada sağğlııcakla kalıın hepinizi öpüyorum

benim geçenlerde çok karnım ağrıyodu.hatta demiştim ya ishalim diye.ishal geldi geçti bende tık yok yarın sabahta benim kontrol var bakalım ne olacak hayırlısı.aynen ya bende gece gündüz hep hareket ediyor mu etmiyor mu diye kontrol ediyorum..bende normal istiyorum canım ama yarın suni sancı ile başlatalım diyecek diye korkuyorum ya.hiç açılmam yoksa suni sancı işe yarar mı ki :-( ........... ya sorma bende çalan tel.den gelen msj.lardan moralim bozuldu hep doğurdun mu diyolar.yok diyorum .-)

hayırlısı olsun cnm.sağ salim kucağına alırsın inşallh.suni sancı mı verecek?bende ondan çok korkuyorum.ne kadar geçti cnm senin günün?

nasılsınızz kızlarr
doğurmayan çok az kişi kaldı heralde Rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah
uzun zamandır giremiyorum foruma okullarda açıldı bebekte bi yandan pek vaktim olmuyor
ara ara tel.den takip ediyorum ama yazamadan çıkıyorum

sibelcimm bebişini almışsın kucağına Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

hayırlısı olsun cnm.sağ salim kucağına alırsın inşallh.suni sancı mı verecek?bende ondan çok korkuyorum.ne kadar geçti cnm senin günün?

Sağol canım Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Benim günüm bugün doldu doktorum çok sezeryan yanlısı değil yapın müsait o yüzden normal doğum olmasını istiyorum dedi pazartesi suni sancıyla başlatacak işte açılma olmazsa sezeryana alacak. Bende suniden çok korkuyorum ama ne yapayım normal doğum olsun da yeter ki çekeceğiz başka çaresi yok ama benim en çok korktuğum suniyle açılma olmazda sezeryana alırsa o zaman çok üzülürüm işte(

canım kızın ne kadarlık bende aynı durumdayım benimki anaokuluna başladı orda kafası dağılıyor ama gelince kök söktürüyor aşırı hırçınlaştı çok zorlanıyorum sinirden ağlıyorum vallaaaa

Kıslaaar hastaneden çıktık eve geldik temizliğe koyulduk kayınvalidemle anca yazıyorum. Sabah nst aç karnına çekilmişti. Biraz sancım çıkmış. Doktor ultrasondanda baktı suyu falan gayet iyi kafası tam inmemiş ama doğum çok yakın dedi doktor. Hiç olmazsa pazartesi suni sancıyla başlatıcaz dedi. Yani ennn geç pazartesi kızım kollarımda olcak. Çok mutlu oldum. Sağlık ocağındaki ebenin söylediklerini söyledim kızdı ebeye.

Kizlar bebegi gazli olanlar napio dr ilac Verdi AMA faydasini goremedim.

ben duyduklarımı söliyim sana esra erolu kimyon çayı biriki çay kaşığı bebeğe he,en arkasından meme kalanı anneye, karına masaj ve bacaklarını karnınna doğru kıvırıp düzeltme hareketi. Anne için rezene çayı. Umarım faydasını görürsün kızlar bunları yapıyormuş

Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın canım.

Az kalmış canım, ne güzel günün belli oldu işte. İnşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına ve inşallah normal doğum olur.

saol cnm ya evet günüm belli oldu gibi ama pek günümü beklemiycek gibi duruyor dedi doktorumuz. Umarımm öylede olur. Darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına

kızlar merhaba... pazar günü sabahtan yatışım yapılacak dualarınıza ihtiyacım var önce suni sancı verilecek olmazsa sezeryana girecem hayırlısı artık şükür meleğime kavuşmama az kaldı inş sorunsuz bi doğum olur iyi dileklerini yazacak olanlara şimdiden çok çok tşk ederim iyiki varsınız kk hatunları bu arada bugün lohusa şerbeti bardaklarımı tepsimi vs hazırladım cmt günü evi son kez temizleyecem şerbeti yapacam bide yanına tramisu yapacam herşey hazır olcak inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…