Günaydııın kızlar nevar ne yok. Bizde durumlar aynı. Beklemedeyiz pazartesiyi bekletcek herhalde bu kız bana :)
kızlar bu bebişler neden gelmiyor yada son haftalardayız zaman bizemi geçmiyor??
sancım gelmiycek doktor sezeryan diycek diye ödüm kopuyor ya . kafamda deli sorular ya suni sancı verirlerse, ya suni sancıya rağmen açlma olmazsa o kadar sancıya rağmen sezeryan derse doktor daha neler neler:18:
7 aylıkken yoğun kasılmalarımın olduğu dönemde garip bi şekilde bebek erken gelicek diye endişelenip korkardım, şimdide niye sancım yok neden açılmam yok diye kuruntu yapıyorum. hayatını hep planlı yaşayan benim gibiler için neyin ne zaman olacağını bilemeden beklemek çok beyin yorucu bişey.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip kısmet etsinn.
ben en cok suni sancı cekipte sonunda sezeryan olursam çok üzülürüm inşallah böyle birşeye gerek kalmaz ....
son zamanlarda bir huzur geliyor insana bir sürü iş yapasım var ütü süpürge bir enerji geldi fakat birşey olursa eşim çok kızar yapmıyorum bende ama beklemek çok zor biliyorum benim nazlımı nazlı kızım halen gelmedi[/QUOT]
Bende cok korkuyorum suni sancı verıp haydaaa hadı olmadı sezeryana derler dıye . ben devlet hastanesınde aylık kontrollerımı oluyorum doktorumu cok sevıyorum ve guvenıyorumda. gecen hafta kontrole gıttıgımde eşimle konusmuslar eşim normal mı sezeryan mı dıye sordugunda son anda bellı olur demiş. benıde muayene etı açılmam yokmuş. sımdılık normal gorunuyor. ama tam olarak normal sezeryan demedı. cok korkuyorum . gercekten son anda mı bellı olur dogum seklı ?
öyle gözüküyor canım benim yarın 40 haftam bitiyor pazar doktorum izinli yarın bakacam ve son kararımız verilecek artık bakalım en son bende gecen hafta gittim 1 cm bile acıklığım yoktu sancı 0 yani düşün bende normal istiyorummmm
açılma konusunda doktorum "birden olabılır acılma" demıstı. ama sancı 8-9 saate dagılabılırmış. allahım ıns bu kadar bekledık hayırlısıyla dıkıssız cok sancı cekmeden normal dogumla bebeklerımızı saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın..
senin pzt. 41 haftan doluyor değil mi?
kimseler kalmadı şurda birkaç kişi kaldık onlar da pek gelmiyor.
Sen varsın, ben varım
esila
yeşim
arslanbebek
kimyacı
benim hatırladıklarım bunlar, yanlışım olabilir ama.
kızlar benim karnım küçüldü yaaa su mu kaybediyorum acaba 3 parmak aşağıya düştü ama nişan filan yok yarın kontrolum var sabah 7 de gideceğiz normal doğum olmazsa sezeryana gireceğim hadi hayırlısı bakalım evet son zamanlar hiç gitmiyorrr....
çok fena wc sorunum var giremiyorum girsemde gelen bir şey yokkorkmaya başladım doğumdan sonra nasıl gireceğim ben kayısıda yiyorum ama yok yaniiiiiiiiii
ben en cok suni sancı cekipte sonunda sezeryan olursam çok üzülürüm inşallah böyle birşeye gerek kalmaz ....
son zamanlarda bir huzur geliyor insana bir sürü iş yapasım var ütü süpürge bir enerji geldi fakat birşey olursa eşim çok kızar yapmıyorum bende ama beklemek çok zor biliyorum benim nazlımı nazlı kızım halen gelmedi
Selamm kızlar,
oğlum hiç durmuo hep mızmızlanıo sürekli memede durmak istıo emzık de verıorum fırrlatıoo hç bir işimi yapamıorum(
istersen başka bi emzik dene, silikonsa kauçuk al mesela ya da damaklı ise normal al. çünkü bunu deneyenleri duydum bazılarında işe yarıyormuş.
canı isteyince emıo cnm emziği begendi de daha önce alıodu agzına 2 gündür yeni huy yaptı kendine
Selamm kızlar,
oğlum hiç durmuo hep mızmızlanıo sürekli memede durmak istıo emzık de verıorum fırrlatıoo hç bir işimi yapamıorum(
tatlım bende pazar günü yatacam hastaneye benimde doğum suniyle başlatılacak olmazsa banada sezeryan dedi... stresini anlıyorum bende aynı durumdayım ama bebişler için her yolu deneyecez allahın izni ile inş hayırlısı ile sorunsuz bi doğum geçiririz rabbim yardımcımız olsun
senin pzt. 41 haftan doluyor değil mi?
kimseler kalmadı şurda birkaç kişi kaldık onlar da pek gelmiyor.
Sen varsın, ben varım
esila
yeşim
arslanbebek
kimyacı
benim hatırladıklarım bunlar, yanlışım olabilir ama.
bizim bebişler aynı.önce sarılık şimdide meme derdi.kendimi inek gibi hissetmeye başladım kızım emiyor emiyor nekadar çok emiyorsa sonrada kusuyor.hergün çamaşır makinasını kesin çalıştırıyorum kızımın kıyafetleri için.çünkü hep kustuğu için temiz bişey bırakmıyor.acaba sütümmü doyurmuyor diye iki öğünde 60 cc mama verdim benim kızım maşallah onlada yetinmiyor.yalancı memeyide almıyor.ne olacak böyle bilmiyorum.tek tesellim sarılığının geçmesi için emmesi gerekiyor ya, tek emsinde sarılığı geçsin diyorum.ya birde emmeseydi
Evet canım kala kala bi biz kaldık bizim yavrular pek tembel çıktı. Bide flzyvz vardı en son hastaneye yatacaktı ondan haber alan varmı kızlar doğum yapmışmı aceba.
filizyavuz doğum yapalı çoook oldu canım, sanırım doğum hikayesini de yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?