2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydııın kızlar nevar ne yok. Bizde durumlar aynı. Beklemedeyiz pazartesiyi bekletcek herhalde bu kız bana :)

senin pzt. 41 haftan doluyor değil mi?

kimseler kalmadı şurda birkaç kişi kaldık onlar da pek gelmiyor.

Sen varsın, ben varım
esila
yeşim
arslanbebek
kimyacı

benim hatırladıklarım bunlar, yanlışım olabilir ama.

kızlar benim karnım küçüldü yaaa su mu kaybediyorum acaba 3 parmak aşağıya düştü ama nişan filan yok yarın kontrolum var sabah 7 de gideceğiz normal doğum olmazsa sezeryana gireceğim hadi hayırlısı bakalım evet son zamanlar hiç gitmiyorrr....

çok fena wc sorunum var giremiyorum girsemde gelen bir şey yok korkmaya başladım doğumdan sonra nasıl gireceğim ben kayısıda yiyorum ama yok yaniiiiiiiiii

ben en cok suni sancı cekipte sonunda sezeryan olursam çok üzülürüm inşallah böyle birşeye gerek kalmaz ....

son zamanlarda bir huzur geliyor insana bir sürü iş yapasım var ütü süpürge bir enerji geldi fakat birşey olursa eşim çok kızar yapmıyorum bende ama beklemek çok zor biliyorum benim nazlımı nazlı kızım halen gelmedi

Son düzenleme:
Bende cok korkuyorum suni sancı verıp haydaaa hadı olmadı sezeryana derler dıye . ben devlet hastanesınde aylık kontrollerımı oluyorum doktorumu cok sevıyorum ve guvenıyorumda. gecen hafta kontrole gıttıgımde eşimle konusmuslar eşim normal mı sezeryan mı dıye sordugunda son anda bellı olur demiş. benıde muayene etı açılmam yokmuş. sımdılık normal gorunuyor. ama tam olarak normal sezeryan demedı. cok korkuyorum . gercekten son anda mı bellı olur dogum seklı ?

öyle gözüküyor canım benim yarın 40 haftam bitiyor pazar doktorum izinli yarın bakacam ve son kararımız verilecek artık bakalım en son bende gecen hafta gittim 1 cm bile acıklığım yoktu sancı 0 yani düşün bende normal istiyorummmm

Son düzenleme:

evet cnm 41 haftam doluyor. Gerçl doktora göre pazartesiyi beklemicek gibi. Umarım pazartesi kalan herrrkes alır bebişini kucağına cnm. Az kaldı artık sabretcez. Evet foruma giren baya azaldı.

canım şimdi bebek aşağıya baskı yaptığı için bağırsak problemi yaşanabiliyor normal yani. Karnının küçülmeside bebeğin aşağıya inmesinden. Suyun azalmasına bakmaz göbek. Merak etme

neyse hayırlısı o olsun diyeceğiz. Sancı oldukça bebek doğum stresi yaşıyormuş ki buda onun ruhsal gelişimi için çok gerekliymiş. Sunide olsa sancının faydaları varmış yani Sonrası sezeryan olsa bile

Selamm kızlar,

oğlum hiç durmuo hep mızmızlanıo sürekli memede durmak istıo emzık de verıorum fırrlatıoo hç bir işimi yapamıorum(

Selamm kızlar,

oğlum hiç durmuo hep mızmızlanıo sürekli memede durmak istıo emzık de verıorum fırrlatıoo hç bir işimi yapamıorum(

istersen başka bi emzik dene, silikonsa kauçuk al mesela ya da damaklı ise normal al. çünkü bunu deneyenleri duydum bazılarında işe yarıyormuş.

istersen başka bi emzik dene, silikonsa kauçuk al mesela ya da damaklı ise normal al. çünkü bunu deneyenleri duydum bazılarında işe yarıyormuş.

canı isteyince emıo cnm emziği begendi de daha önce alıodu agzına 2 gündür yeni huy yaptı kendine

Eylul sonu bebekleri ne kadar da nazli ciktilar... Artik suni, sezeryan, normal... Hic umrumda degil gelse hayirlisiyla bir an once. Herkes sag salim alsin kucagina. Doktorumuz gecen hafta basi kanala yerlesmis artik hareketleri daha az olur dedi ama bizimki aksine oyle hareketli ki gece hic uyutmadi. Sabah aksam icten ice dayak yiyorum. Karnim aciyor dokunamiyorum. Offf ne dertliymisim ben yahu :) doktor kilo almamissin diye kizacak muhtemelen. Yarin yatisimi yapsa ne guzel olur. Dua edin kizlar lutfen...

Selamm kızlar,

bizim bebişler aynı.önce sarılık şimdide meme derdi.kendimi inek gibi hissetmeye başladım kızım emiyor emiyor nekadar çok emiyorsa sonrada kusuyor.hergün çamaşır makinasını kesin çalıştırıyorum kızımın kıyafetleri için.çünkü hep kustuğu için temiz bişey bırakmıyor.acaba sütümmü doyurmuyor diye iki öğünde 60 cc mama verdim benim kızım maşallah onlada yetinmiyor.yalancı memeyide almıyor.ne olacak böyle bilmiyorum.tek tesellim sarılığının geçmesi için emmesi gerekiyor ya, tek emsinde sarılığı geçsin diyorum.ya birde emmeseydi

Off offf bekledik bekledik yine suniye kaldık canım evet durumumuz aynı. Sen pazar gireceksin bende pazartesi inşallah bebeğini kucağına aldıktan sonra paylaşırsın durumunu suni işe yarayacak mı bana da moral olur hiç değilse( İnşallah şu saatten sonra bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Evet canım kala kala bi biz kaldık bizim yavrular pek tembel çıktı. Bide flzyvz vardı en son hastaneye yatacaktı ondan haber alan varmı kızlar doğum yapmışmı aceba.

Offf offff bizim bu derdimiz hiç bitmeyecekmi yaaa şimdi suni sancı verilecek açılma olacakmı olmayacakmı yok sezeryan mı olacak aman olmasın normal doğum olsun derdindeyiz doğduktan sonra da emecek mi emmeyecekmi sütüm az mı çok mu göğüs ucu çatlakları emzik alıyor almıyor şöyle gazı var böyle ağlıyor Allahım ne çok derdi var bizim bu kucucukların yaaa ne zaman rahata ereceğiz yoksa bundan sonraki hayatımız hep böyle mi gidecek(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…