2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benim ağız sütüm 1 haftaya yakın geldi.....
göğüslerimde acayip ağrı hala var,hatta yara oldular,bi tanesinin başı neredeyse kopucak o derecede.....
senden gelende ağız sütüdür canım...yarayla alakası yoktur....

benim kızımda hep memede durmakistiyor. zor ayıroyorum.emzik alıştırmak istiyorumdum ama almadı.biz verdikçe o fırlattı:))şimdi eşime bakkal emziği sipariş verdim. kaliteliyi emmedi belki onu emer:))))
bende bakkal emziği denedim hem damaklısını hem damaksızını....şuan evde 9 10 tane emzik var.....
en sonunda hanfendi nuby nin damaklısını beğendi......
çok ısrarcı olmak lazım emziği tutturmak için .....

canım ben normal doğum yaptım...pansumanımı günde 3 kez yapıyrdum...doktorum NUMIS MED adında likit temizleyici verdi....süper bişey ..hemen toparlandı dikişlerim .....
evet malesef karın şişikliği hemen yok olmuyooo,sanırım zamana ihtiyaç var...zamanla iniyor,benimki ilk haftaya göre kat kat iiiiii

herkese merhaba
41. haftada sonunda bebegım geldi. normal dogum olması icin cok bekledik ama olmadı, o yüzden sezeryan oldum. hala sancılarım var, karnım şiş, kimse doğum yaptıgıma inanmıyor ama bütün sıkıntılara ragmen herrrşeye değermiş, bebegime kavustum, ameliyathanede duydugum o ilk çığlık herşeye bedeldi. allah bekleyenleri de bir an önce kavustursun insallah.

cnm hızla azalıo kg lar bir bir gidio hiç merak etme bende ilk etapta 4 kg vermiştim..

ahh ahh bu bebişlerr.. emziğe saldırıo cekıo cekıo en son süt gelmeyince fırtlatıoo uyanık şimdiki çocuklar :)) butun gün hiç uyumuo bende bi iş yapamıorum cok yoruluorum işler kafamda dolanıo yapamadıkça başım agrıo

cnm benm 4-5 gün sonra geldi ağız sütü öncesinde sarı geldi .. o sarı süt antibiyotik niyetineymiş bebek için çok faydalıymıs memeyi tutmuodu oğlum sağa sağa vermiştim bende ..

benim de ilk 3 gun oldukca sarı ve koyuyken 4.gunden itibaren rengi degismeye basladı
goguslerdeki yara icin hafif bir antibiyotik hap ve krem yazdı doktorum 3 gunde iyi oldu ama simdi yeniden yara olmaya basladı

ben baticonlu su ile yıkıyorum her wc sonrası

ben ilk bi hafta eğilemediğim için eşime yaptırdım baticon.u döküp gazlı bezle pansuman yapıyodu benimde göbeğim duruyor 15 günlük olduk ama kilom gitti göek gitmiyooo

benim de likit temizleyici ve batticon var. bende jeli çoksevdim ama baticonu kullanmadım hiç...
ben hiç kullanmadım daha baticonu.ama kullanacağım....
yaaa bir de büyük tuvaletime çıkmaya korkuyorum ben(( dikişlerimden dolayı. sanki bişey olacakmışgibi. 3. günümbugün doğum yapalı. dahçıkmadım(((
ben ilk bi hafta eğilemediğim için eşime yaptırdım baticon.u döküp gazlı bezle pansuman yapıyodu benimde göbeğim duruyor 15 günlük olduk ama kilom gitti göek gitmiyooo

ben de yapacağım şimdi baticonu.göbeğide saralım. sarınca düzelir belki...

canım doktor bana pansuman için hiç bişey vermedi sadece ılık suyla pansuman yap iyice kurut kuru kalsın dedi, kendinden eriyen dikiş kullandılar sanırım, bir de benim dış dikişler haricinde içeride siyah ip gibi bişey var ne olduğunu anlamadım orada duruyo öylece, aklıma takılıyo düşecek mi yoksa orada kalacak mı diye..
benimde karnım şiş ve aşırı yumuşak aşağı doğru sarkıyo gibi hissediyorum en kısa zmanda korse alıp kullanacağım.

kızlar bebeğiniz birden huy değiştirdiyse sürekli emmek istiyorsa büyüme atağı geçiriyor olabilirmiş dikkat edin, bu ataklarda onlar sizin kokunuzla sık sık emerek kendilerini rahatlatıyorlarmış..

Kızlaaar saat 7buçuktan beri giren yarım saatte bir sancılarım var. Deminde nişanım geldi. Duakarınıza ihtiyacım var sıklaşmazsa yazarım ama sıklaşırsa hastaneye gideriz sonra yazarım.

kızlar bebeğiniz birden huy değiştirdiyse sürekli emmek istiyorsa büyüme atağı geçiriyor olabilirmiş dikkat edin, bu ataklarda onlar sizin kokunuzla sık sık emerek kendilerini rahatlatıyorlarmış..

o zaman benm bebeğim buyuo

Kızlaaar saat 7buçuktan beri giren yarım saatte bir sancılarım var. Deminde nişanım geldi. Duakarınıza ihtiyacım var sıklaşmazsa yazarım ama sıklaşırsa hastaneye gideriz sonra yazarım.

hadi allah bir avazda kurtarsın inşallah

hoşgeldin canım maşallah kızınaa ALLAH analı babalı büyütsünnn.
sorularına cevap vereyim bende..
doktorum bana sadece her tuvaletten sonra ılık suyla yıka dedi bu kadarcık dikişlerim çok iyi durumda çok şükür..
karnım eskisi gibi benim ilk bi hafta sardık sonra sarmadımm hamile kalmadan önceki gibi göbeğim var sadecee..
ALLAH analı babalı büyütsün canım gözünaydın..
benimki bi günde huy değiştirdi herhalde bizim ufaklıkta büyüyooo

Canım Allah analı babalı büyütsün.....
ben baticon hiç kullanmadım canım...
tuvalete çıkmaya bende çok korkuyordum ilk günlerde ,bide bende kabızlık vardı,doğumdan sonra eve gelir gelmez,kayısılı ,incirli bişeyler yedim içtim sırf biraz barsaklarımı yumuştsın diye işe yaradı ama,korktuğum gibi olmadı yani.....

kızlar tam 12 saattir uyumuo bebeğim uyutuorum yatırıorum 2 dk sonra baslıo ağlamaya sanırım oğlumda kolik oldu (

çok üzülüorum gözleri şişti uykusuzluktan şimdi kimyon çayı yapıp vericem

kızlar tam 12 saattir uyumuo bebeğim uyutuorum yatırıorum 2 dk sonra baslıo ağlamaya sanırım oğlumda kolik oldu (

çok üzülüorum gözleri şişti uykusuzluktan şimdi kimyon çayı yapıp vericem

ben de az önce rezene çayı verdim..lıkır lıkır bi içti ki yavrum.. kendim de şimdi içiyorum...meleğimse uyuyor maşallah...bir de babamız kolinoks almış.. yavrucazımızın kıvranmasına dayanamadı herhal..daha vermedim ama...

Allah analı babalı büyütsün inşallah, gözün aydın

Biz yeni geldik hastaneden iki gündür bir veya iki kere kaka yaptı ve bütün gün ağlıyor memede olmak istiyor yemek zor yedim tabi k.v de olaya tuz biber aç bu çocuk aç diye tepemde ki bence yeterli neyse doktor biraz karıştırdı yaptı kakasını eve geldik üzerini değiştiriyoruz bizimki yine bastı yaygarayı aç bu emzir dedi yine aldım elime bir iki çekti kapadı gözünü uyudu mu falan derken yine başladı ağlamaya bu sefer de vay doktor bağırsaklarını acıttı. Aldı elimden cocuğu sallaya sallaya uyuttu Allahım sabır ver olan sütümde stresden kaçacak.

OOOHHHHH be nihayet, hadi Allah bi avazda kurtarsın canım.

eeee yeter be deme vakti gelmiş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…