2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba canım hoşgeldin
bi açıklaması yok bence inatlarından yapıyolar benimkide ağzını açıyoo kocaman deli gibi aranıyoo sokuyorum ağzına memeyi cuk cuk diyo bırakıyoo yine aranıyoo bi kaç dk ağlaya ağlaya mücadele ediyoruz sonra alıyoo beyefendii.. hergün başka huy ediniyolarr..
selam kızlar ben hala beklemedeyim tık yok, sabaha karşı biraz sancım oldu 15 dk. da bir üç kere geldi heveslendim sonra yine gitti ben de uyuyakalmışım.

braue yu merak ettim, haberi olan var mı?
hoşgeldin canım..
braueden haberler:
sancıları varmış ama düzenli değilmiş açılmasıda yokmuş hastaneye gitmiş sancılar 3 dkde 1e düşene kadar bekleyin demişler bekliyoo yani şu anda..

tüh ya hala doğurmamış, inşallah bugün olur artık.

evet işte bizimkisi de aynen böyle, inatlarından olabilir valla şimdiden oynatıyorlar bizi popolarında

tüh ya hala doğurmamış, inşallah bugün olur artık.
ayy inşallah merakla bekliyoruz doğurmasınıı..
evet işte bizimkisi de aynen böyle, inatlarından olabilir valla şimdiden oynatıyorlar bizi popolarında

hiiç sorma yaaa içerde keyifleri iyiydii ekmek eldeen su gölden şimdi emmeye üşeniyolarr inatçılarr.
canım ne kadar olsu sen doğum yapalıı birde normal doğumdu dimi..

Ay doğuramadım yaaa pazartesiyi bile bekleyebilir dedi ebe. İlk defa alttan muayene oldum. Uyuz bişi. Öle aman aman canım yanmadı. Beklemeye devam ediyoruz. Kızımda demin hareketten kuduruyordu.

seninle aynıyız 4 eylül

yok normal değil tansiyondan dolayı acil sezeryan oldum ya canım

seninle aynıyız 4 eylül

yok normal değil tansiyondan dolayı acil sezeryan oldum ya canım
ayyy doğru yaaa ayy kafa nerdeyse benim tabi gece 4ten beri bi gr uyku yok:106:
toparlanabildin mi canım dikişler fln nasılsınn..
birde benim oğlum çok tüylü yaa seninkinde de var mı dökülür dediler ama daha tek tük dökülüyoo yoksa hep tüylü mü kalacak oğlum:18::18:

evet kızlar hastaneden geldik hiç bir değişiklik yok tık yok yani açılma 1 cm bile yok pazartesi sezeryana gideceğim hadi hayırlısı bakalım ne olacak bilmiyoruummmm

o tüyler dökülüyor sibelcim genelde esmer bebeklerde oluyor benim kızımdada vardı alnından başlıyordu tüyler sırtında bacaklarında hep döküldü oğlumda tam tersi sapsarı kaşları bile gözükmüyor

selam kızlar.
dün sabah 11 de oğluma kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu, gece 3te düzenli sancım var diye gittik, suni sancı takıldı güzel bi doğum oldu çok şükür..

olsun canım hepimiz aynıyız bende normal değilim saflaştımmm

toparlandım sayılır canım çok şükür zor oldu ama toparlandım aksilik 4 günde kulak ağrısı çektim deli gibi doğuma yaklaştı acısı ama dedim ya çok şükür geçti 2 gündür iyiyim, Allahım bozmasın...

kollarında felan tüy var baya saçıda çok ama kaşı yok
benim kuzinin bebeğide öyleydi canım dökülüyor sonra hatta bende öyleymişim sırtımda felan çok varmış ama dökülmüş gitmiş ...

evet canım benim bebeğimde esmer kolları omuzları yanaklarında bile var yaaa korktum bende dökülmezse diyee
selam kızlar.
dün sabah 11 de oğluma kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu, gece 3te düzenli sancım var diye gittik, suni sancı takıldı güzel bi doğum oldu çok şükür..
ayy çooook sevindim canım yaa ALLAH Analı babalı büyütsünnn

uykusuzluk çarptı beni yaaa..
aman ALLAH sağlık versin canım yaaa hele şu zamanlarr hiç hasta olmamamız lazımm maşallah iyi olmana sevindim
tek başına mı bakıyosun bebişe annen fln mı var yoksaa..
benim oğlan çok tüylü yaa kollar omuzlarr yanaklarında bile var ALLAHTAN geçiyomuşş babaannemde sen çok ayva yemişsin ondan tüylü bu çocuk diyoo ama haklıı çoook ayva yedim hamileykenn oğlum gamzeli olsun diyee

banada demişlerdi kivi yemiştim çok tüylü olur bebek diye ama sadece saçı var

canım annemde kayınvalidemde yanımda daha gitmediler ama zaten aksilik oldu hep kendim bakamazdım Allah razı olsun ikisi de bakıyorlar daha hiçbir iş yapmadım elimi sürmedim, yiyip içip bebeği emziriyorum o kadar

cnm ben korkudan alt tarafıma bakamadım ama doğumdan sonra siyah ip gördüm doktorun elinde. sonrada şeffafip. içten dıştan mı diktiler bilmiyorum ama ben de doktorun elinde görmüştüm o siyah ipliği:))))
benim henüz çok yumuşak değil karnım. ama ben normal doğumdan sonra pek bişey kalmaz diyordum(( düşündüğüm gibi olmadı

hehe sende ters tepki yapmış anlaşılann
ohh ohh maşallah nazar değmesin ne güzel yardımcı oluyolar sanaa

ne güsel herkes doğurdu. benim daha günüm var..burayı takip ettikçe heveslenmemem gerektiğine kaanat getiriyorum. bi çoğumuz günlerini doldurdup gitti doğuma. daha en az 8 ozaman bizim şafak((( neyse bakalım haıyrlısı. herkese yavrularıyla sağlıklı mutlu sorunsuz günler diliyorum. darısı bize olsun inş

Ay doğuramadım yaaa pazartesiyi bile bekleyebilir dedi ebe. İlk defa alttan muayene oldum. Uyuz bişi. Öle aman aman canım yanmadı. Beklemeye devam ediyoruz. Kızımda demin hareketten kuduruyordu.

Tühhh beee umutlanmıştık senden Braue(

Evet canım kesinlikle erken bekleme sen yine gününü bekle erken gelirse sürpriz olsun sana bana hep dediler kız çocuk erken gelir erken gelir diye eylül başından beri bekliyorum 40+2 olduk hala tık yok onun için sen gününde gelecek gibi hazırla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…