2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlaaar saat 7buçuktan beri giren yarım saatte bir sancılarım var. Deminde nişanım geldi. Duakarınıza ihtiyacım var sıklaşmazsa yazarım ama sıklaşırsa hastaneye gideriz sonra yazarım.

Ayyy hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz canım.

canım benim kızımında ilk doğduğunda gözleri çapaklanıyordu.....
ben sütümü bi pamuğa sağıp ,pamukla sildim günde 2 kez şimdi hiç bişeyimiz yok....
denemek istersin belki....

aklıma geldikçe daha doğrusu kızımdan vakit buldukça bir damla sağıp siliyorum inşallah bizimki de geçer

ayy herkescikler doğurmuş bi ben kalmışım gelip de naapcak ama di mi yazık
Rabbim hepinizin meleklerini analı babalı büyütsün inşaallah..

saolun kızlar ay inşallah ama çok düzenli değil. 20 dakikada bire düştü ama bazen fazla oluyor bazen az anlamadım. Bide belimdeki ağrı geçmiyor.

Gerçek sancı belden gelir diyorlardıya seninki belden geliyormuş bide 20 dk da bire düşmüş bence iyi bişey bu pazartesiye kalmadan doğuracaksın inşallah canım senin durumunda bize umut olur:)

ayy herkescikler doğurmuş bi ben kalmışım gelip de naapcak ama di mi yazık
Rabbim hepinizin meleklerini analı babalı büyütsün inşaallah..

Hee valla gelip de anne sütüne alışmaya çalışacak ne güzel kordonundan besleniyordu şimdi çeke çeke süt sağıyor kuzular bende emeksiz yemek yok dünya çok zor alış kuzum diyorum
Ne güzel sıcacık yerdeydi şimdi çorap üstü patik kalın battaniye doktor yine de üşürmüş diyor.
Bir annesinin sesi varken şimdiden 40 kişi tanıdı.
Ahh ahh hayat gerçekten zor

Estebancım aramadım doktoru devlete gidiyorum bide arıyıp ne diycemi bilemedim çünkü çok karıştı sancılarım. Nişan gelmese kendimden şüphe edicem. Bide bazen çok düzenli ama biriki saattir düzeni bozuldu. Napsam sancım artsın diye.

Sancılarım azaldı ama bi parça daha nişanım geldi. Kızım ara ara hareket ediyor. Bana dua edin nolur sancılar sıklaşsın ve gidelim doktroa hemenceciş doğurayım. Esilaaaaa nerdesin şekerimm

ahh bu k.v.ler hep ayni bnmki de senin sutun yetmio bnm ole tasardiki havlu koyardim dio.. insan ole.mi der moral bozmamak icn icini ferah tut zamanla artar falan dese ya ama diebilir miii hic

bende içim almıo ama rezene anason ve kimyon karısımı cay içicem artık .. buarada kimyon tane kimyon mu toz kimyon mu

kızlar tam 12 saattir uyumuo bebeğim uyutuorum yatırıorum 2 dk sonra baslıo ağlamaya sanırım oğlumda kolik oldu (

çok üzülüorum gözleri şişti uykusuzluktan şimdi kimyon çayı yapıp vericem
canım benim soğan suyu ver bebişinee ben dün dayanamadım yavruma verdim valla çok rahatlattı. bi soğani ikiye böl çay kaşığıyla suyunu çıkart üstüne kendi sütünden koy soğanın suyu kadar zaten bi çay kaşığı ancak olur onu içir ardından emzirr bak nasıl çıkartıyoo birazcık soğan kokacak ağzı ama olsunn
canım öncelikle sakin ol ve eşinle konuş bencee bak biz oğlum doğmadan eşimle bazı kararlar aldık kimse kucaklamayacak öpmeyecek hele hele kimse alıp sallamayacak çocuğu diye konuştuk ve bebiş doğduktan sonra eşim bunu kendi annesi dahil herkese söyledi kimse öpmeyecek sallamayacak kucaklamayack durduk yere çocuğu dedii ve herkes kucağına alırken benim gözümün içine bakıyoo ben veriyorum kucaklarına biraz seviyolar bırakıyolar eşim dediği için herkes çekiniyoo bizdenn bence konuş eşinlee aman çok stres yapma sütün gitmesin ALLAH korusun..
aklıma geldikçe daha doğrusu kızımdan vakit buldukça bir damla sağıp siliyorum inşallah bizimki de geçer
kızlaarrr göleri çapaklanıyosaa bebişlerinn ilaç gibi bişey söyleyeceğimm çocuk doktorumuz söylemiştii çayın demini bi bardağa koyun ılısın orada sonra o ılık çaya pamuğu batırıp bebişlerin gözlerini silin 2 güne geçiyoo ben denedim kesinlikle onayladımm ama sadece çayın demii

ay denerim cnm nolcak ya ağlarken içim acıo şole bi 3 ayı geçirsek sanırım onlarda düzelcek

ay denerim cnm nolcak ya ağlarken içim acıo şole bi 3 ayı geçirsek sanırım onlarda düzelcek
evet canım yaaa hergün huy değiştiriyolar valla anlamıyorum dertleri ne hele bazen gazı çıkıyoo altı temiz karnı tok deli gibi ağlamıyo mu deli oluyorum yaaa.. gece 4 te uyandı 7ye kadar uyumadı birde memeyle kavga etmeye başladı bikaç gündürr. birde uyurken saçını çekip ağlaması yok muu ALLAHIM ALLAHIM. Artık böyleyim valla 18gün oldu doğum yapalı kuaföre gidemedim yaaa kaşlarım eşimle aynı duruma geliyoo nerdeysee..

Bu memeyle kavga olayı bizde de var sibel ya veriyorum ağzını yukarlara sağa sola çeviriyor halbuki deli gibi emmek istiyor ağzına alıyor bırakıyor bir tuhaf yani 3-4 dakika ağlayarak uğraşıyoruz yani açıklaması nedir acabaaaa????:18:

merhaba kılzar bu aradaaaaa

selam kızlar ben hala beklemedeyim tık yok, sabaha karşı biraz sancım oldu 15 dk. da bir üç kere geldi heveslendim sonra yine gitti ben de uyuyakalmışım.

braue yu merak ettim, haberi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…