2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar.
dün sabah 11 de oğluma kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu, gece 3te düzenli sancım var diye gittik, suni sancı takıldı güzel bi doğum oldu çok şükür..

Hayırlı olsun canım Rabbim bebeğine sağlık versin inşallah Analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

kıyamam sana cnm ya, herşeyi çok bilen insanlardan asla hazetmiyorum. böyle olunca yardmları batsın diyor insan.
ben insanların ve ortamın enerjisinin insan üzerinde yarattığı strese inanırım. bebeklerinde ortamdaki enerjiden etkilendiklerini okumuştum derlerya bebek hisseder diye. kaynanan mümkünse gitsin

canım al bendende okadar.doğum yapalı yarın 1 ay olacak inşallah ama daha kendimle ilgilenemedim.bebeğim hep emmek istiyor.onu emzireceğim diye ben yemek yiyemiyorum.her akşam saat 6 ile 9 arası gaz sancısı ve süt krizi aynı anda tutuyor.gecede sabaha karar her saat başı uyanıyor emmek için.artık bir öğün 60 cc mama veriyorum oda kendim dinlenmek için ama oda fayda etmedi.yine aç benim bıdık.kaşlar tüyler benimde aynı anlıcan eşimin yüzüne bakammıcam yakında utançtan.hiç beni böyle tüylü görmemişti:)

huy degistiriolar cnm gelendi gidendi bi duzen oturmuo oglusumda da hele bugun yandaki binayi yiktilar bitisik nizam ev bi salandi besik gibi evden disari kendimi nasil attigimi sasirdim bide esimin is ark.lari gelicekti anneme gittim orda agurladim yrn pts yine annemde olucam daha sonrada esim gece calisicagi icin annemde sehir disinda olacagi icin k.v. ye gidicem kalmaya orda da kv cok uzerime gelio bunalima gircem muhtemelen :-(

kas biyik sac bnm de cok fena 40 im ciksin kendime bi ceki duzen vericem ins

kızlaaaaar, benim basurum dün beni çıldırttı, akşamım çığlık atmakla ve ağlamakla geçti resmen acıdn, ben böyle irşey görmedim, acaba ben 5-6 tane fındık kadar dışa çıkan memeli basurumla normal doğum yapabilecek miyim bilgisi olan söylesin Allah aşkına. PZT dr a gidip ilk kez çatı muayene mi yaptırıcam ve basurumu sorucam, eğer normal doğuma engel derse istemeyerek de olsa sezeyane gün alayım bari di mi?????????????? kafam karıştı ve ağrı öekmekten vücudum yoruldu, limdiye doğurmuştum bu acıyla

cnm gecmis olsun sadece basur olmayabilir belki icerde catlak yani analfissur vardir kendi dr.un haricinde bi genel cerraha da gorunebilirsin bn ameliyat oldum 1 haftadir hala cekiorum ustelik sez. oldumm kati cikmaya gelmio hep yukusak cikmak lazim eskiden kayisi kavun yedigim zmn hemen yumusardi simdi banamisin demio :-(

kizlar tam 2 saattir uyutamiorum cok aglio memede duruo bitek cpk uykum geldi sbh 6 bucukta uyancambebeim resmen huy degistirdi
0

Doğursakta bitmiyuor dertler doğurmasakta. Doğuranlara sorsan en güzel zamanı karnındaki hali derler. Doğurmayanlar ise hasret ve özlemle bekler durur bebeklerini gelsin diye. Ben gene doğuramadım. Sancımda yok sancı olmazsa açılma zaten yoktur. Allah yardımcımız olsun

Selam kizlar dogum yaptik burasi bosaldi:)test ettim onayladim hamileyken ayva yerseniz ve parmaklarinizi yanaklariniza surerseniz bebeginiz gamzeli olurmus bende yaptim koglumda gamze var cok seker.ki ailede sulalede gamze yok kimsede eger genetikse :)yani ayvadan oldu ozaman kesin diyorum:)

gec kaldik ama kismette varsa ikincisi icin sorayim...parmaklari yanaga surmekle ne kastettin anlayamadim ben ecrincim...

kızlaaaaaaaarrrrr merhabalar oğluşum 18.09.2012 saat 03:06da dünyaya gözlerini açtı ne nişan geldi nede su diyordum ya sadece agrılarım var 5 dkkada bir bu bir belirtimi diye meğersem doğum habercisiymiş size yazdığımdan sonra sabahına normal doğumla dünyaya geldi 3.100 48 cm... doktorların söylediği kilodan 400 gr düşükk

güzel bi duygu maceramı müsait olunca anlatıcamm
buarada merdiven çıkmak,evde temizlik yapmak son haftada :) işe yarıyorrrr

aynen canım ne sancı, ne akıntı, ne kasılma maşallah kızımın keyfi rahat sanırım. bense 4-5 aylık hamile gibiyim fılfır fıldır bugün eşim öyle bi azarladıki beni şimdi yerimden kalkmaya korkuyorum. birde telefon açıp annemlere şikayet ediyor dikkat etmiyor vs. diye.

cnm bende ayıptur söylemesi ahududu yedim ve parmağıma bulaşan kırmızısını dudaklarıma sürdüm:))kızımın kiraz gibi kırmızı dudakları olsun dedim:)) ailede batıllara inanan tek kişiyim bakalım tutacakmı:))

ayva konusunda çok şey okudum ama, ayva yiyen annelerin bebekleri güzel olurmuş gamzeli olurmuş diye. ya aslında ne güzellik düşünüyor insan ne bişey inşallah eli yüzü düzgündür, sağlıklıdır hayırlısıyla kucağımıza alırız.

ayy ne güzell gözün aydın cnmmm. Rabbim analı babalı büyütsün ,oğluşun hayırlı uğurlu olsunn. darısıda bizim başımıza olsunn.
ne yapsam çıkıp yürüyüş bandında tempolu bi yürüme mi yapsam zınk diye doğurmak istiyorumm

slm kızlar bende 15/09/2012 de doğum yaptım..40+3 düm doktorum 1 hafta daha beklemek istedi normal doğum istiyordum ben...ama sonra öğretmen atamaları ile atamam oldu bu durumda bankadan istifa etmek zorundaydım öyle olunca sigortam yanıcaktı özel sağlık sig. mecburen doğumu yaptım cmt günü..3816 gr oğluşum 52 cm boyu..maşallah sağlıklı bende suni sancıya tık olmadı mecburen sezaryan oldum..sezaryan zormuş ayaklandım ama yanma oluyo ve işini gücünü rahat yapamıyosun..oğluşumda klasik gaz sancıları akşamları ve hep memede durmak istiyo..sizinde ölemi ya otrduğum yerden kalkamıyom..ya memede durucak yada iice sızacak ama yerine yatırırsam yarım saat sonra hooop ayakta..çare bulan varmı?? geceler gündüzler karıştı..allahtan annem yanında

Allah bağışlasın bebeğini.Ben de ilk doğum yaptığımda meme olayından çok bunalmıştım ve hep böyle bana yapışk devam edecek diye resmen bunalıma girmiştim.bebeğimin keyfini çıkaramıyordum bu yüzden.ama bu günler geçiyor.1.5-2 ay olunca şyşce rahatlıyorsun,artık herşey düzene girmeye başlıyor.hep geçecek diye düşün.

slmm kızlar bebişler doğunca daha fırsat bulamıyooruz eskisi gibi nete girmeye,ben bişe sorucam korse kullanan varmı göbeğinin toparlanması içinn veya karın bölgesini bağlayan varmıı şimdi çok yumuşak göbeğim biraz toparlasın istiyorum korse giysem faydası olurmu acaba

evet kızlar kızım nazlı olduğundan YARIN SEZERYANA GİRİYORUM SABAH DUA EDİN BANA ÇOK HEYECANLIYIM ... bu arada sezaryanı ben istedim normal doğum istiyordum ama açılma yok ve doktor en fazla salıya kadar bekleyebilirsin dedi sonra bebişime bir şey olur diye korktum çünkü günde 3 defa vuruyor yada vurmuyor terde dönmüş ama hiç agrım yok O YUZDEN YARIN SABAH BİZE HASTANE YOLU GÖZÜKTÜ...

slm kızlar.21.09.2012 cuma günü oğlum.u sezeryanla kucağıa aldım.3.250 gram 50 cm...ama hala emziremiyorum sütüm yok.aslında normal doğum istiyordum ama acil sezeryana alındım.fazla giremiyorum nete.bi ara doğum hikayemi yazıcam.sezeryan olupta sütü gelmeyen var mı.çok üzülüyorum bebeğim aç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…