- 31 Temmuz 2012
- 98
- 16
- 88
- 40
selam kızlar.
dün sabah 11 de oğluma kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu, gece 3te düzenli sancım var diye gittik, suni sancı takıldı güzel bi doğum oldu çok şükür..
Biz yeni geldik hastaneden iki gündür bir veya iki kere kaka yaptı ve bütün gün ağlıyor memede olmak istiyor yemek zor yedim tabi k.v de olaya tuz biber aç bu çocuk aç diye tepemde ki bence yeterli neyse doktor biraz karıştırdı yaptı kakasını eve geldik üzerini değiştiriyoruz bizimki yine bastı yaygarayı aç bu emzir dedi yine aldım elime bir iki çekti kapadı gözünü uyudu mu falan derken yine başladı ağlamaya bu sefer de vay doktor bağırsaklarını acıttı. Aldı elimden cocuğu sallaya sallaya uyuttu Allahım sabır ver olan sütümde stresden kaçacak.
evet canım yaaa hergün huy değiştiriyolar valla anlamıyorum dertleri ne hele bazen gazı çıkıyoo altı temiz karnı tok deli gibi ağlamıyo mu deli oluyorum yaaa.. gece 4 te uyandı 7ye kadar uyumadı birde memeyle kavga etmeye başladı bikaç gündürr. birde uyurken saçını çekip ağlaması yok muu ALLAHIM ALLAHIM. Artık böyleyim valla18gün oldu doğum yapalı kuaföre gidemedim yaaa kaşlarım eşimle aynı duruma geliyoo nerdeysee..
evet canım yaaa hergün huy değiştiriyolar valla anlamıyorum dertleri ne hele bazen gazı çıkıyoo altı temiz karnı tok deli gibi ağlamıyo mu deli oluyorum yaaa.. gece 4 te uyandı 7ye kadar uyumadı birde memeyle kavga etmeye başladı bikaç gündürr. birde uyurken saçını çekip ağlaması yok muu ALLAHIM ALLAHIM. Artık böyleyim valla18gün oldu doğum yapalı kuaföre gidemedim yaaa kaşlarım eşimle aynı duruma geliyoo nerdeysee..
kızlaaaaar, benim basurum dün beni çıldırttı, akşamım çığlık atmakla ve ağlamakla geçti resmen acıdn, ben böyle irşey görmedim, acaba ben 5-6 tane fındık kadar dışa çıkan memeli basurumla normal doğum yapabilecek miyim bilgisi olan söylesin Allah aşkına. PZT dr a gidip ilk kez çatı muayene mi yaptırıcam ve basurumu sorucam, eğer normal doğuma engel derse istemeyerek de olsa sezeyane gün alayım bari di mi?????????????? kafam karıştı ve ağrı öekmekten vücudum yoruldu, limdiye doğurmuştum bu acıyla
Selam kizlar dogum yaptik burasi bosaldi:)test ettim onayladim hamileyken ayva yerseniz ve parmaklarinizi yanaklariniza surerseniz bebeginiz gamzeli olurmus bende yaptim koglumda gamze var cok seker.ki ailede sulalede gamze yok kimsede eger genetikse :)yani ayvadan oldu ozaman kesin diyorum:)
Doğursakta bitmiyuor dertler doğurmasakta. Doğuranlara sorsan en güzel zamanı karnındaki hali derler. Doğurmayanlar ise hasret ve özlemle bekler durur bebeklerini gelsin diye. Ben gene doğuramadım. Sancımda yok sancı olmazsa açılma zaten yoktur. Allah yardımcımız olsun
Selam kizlar dogum yaptik burasi bosaldi:)test ettim onayladim hamileyken ayva yerseniz ve parmaklarinizi yanaklariniza surerseniz bebeginiz gamzeli olurmus bende yaptim koglumda gamze var cok seker.ki ailede sulalede gamze yok kimsede eger genetikse :)yani ayvadan oldu ozaman kesin diyorum:)
kızlaaaaaaaarrrrr merhabalar oğluşum 18.09.2012 saat 03:06da dünyaya gözlerini açtı ne nişan geldi nede su diyordum ya sadece agrılarım var 5 dkkada bir bu bir belirtimi diye meğersem doğum habercisiymiş size yazdığımdan sonra sabahına normal doğumla dünyaya geldi 3.100 48 cm... doktorların söylediği kilodan 400 gr düşükk
güzel bi duygu maceramı müsait olunca anlatıcamm
buarada merdiven çıkmak,evde temizlik yapmak son haftada :) işe yarıyorrrr
canım al bendende okadar.doğum yapalı yarın 1 ay olacak inşallah ama daha kendimle ilgilenemedim.bebeğim hep emmek istiyor.onu emzireceğim diye ben yemek yiyemiyorum.her akşam saat 6 ile 9 arası gaz sancısı ve süt krizi aynı anda tutuyor.gecede sabaha karar her saat başı uyanıyor emmek için.artık bir öğün 60 cc mama veriyorum oda kendim dinlenmek için ama oda fayda etmedi.yine aç benim bıdık.kaşlar tüyler benimde aynı anlıcan eşimin yüzüne bakammıcam yakında utançtan.hiç beni böyle tüylü görmemişti:)
slm kızlar bende 15/09/2012 de doğum yaptım..40+3 düm doktorum 1 hafta daha beklemek istedi normal doğum istiyordum ben...ama sonra öğretmen atamaları ile atamam oldubu durumda bankadan istifa etmek zorundaydım öyle olunca sigortam yanıcaktı özel sağlık sig. mecburen doğumu yaptım cmt günü..3816 gr oğluşum 52 cm boyu..maşallah sağlıklı bende suni sancıya tık olmadı mecburen sezaryan oldum..sezaryan zormuş ayaklandım ama yanma oluyo ve işini gücünü rahat yapamıyosun..oğluşumda klasik gaz sancıları akşamları ve hep memede durmak istiyo..sizinde ölemi ya otrduğum yerden kalkamıyom..ya memede durucak yada iice sızacak ama yerine yatırırsam yarım saat sonra hooop ayakta..çare bulan varmı?? geceler gündüzler karıştı..allahtan annem yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?